Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: Kαταγγελία σε κατάστημα!

Θα μυρισεις το λαδι μου.. Το avatar του/της deus_cide
    Αδερφέ ανώνυμες καταγγελιες ΔΕ γίνονται.Ακόμα κ ένα άτομο να έχει τα κότσια να μιλήσει πρόβλημα μπορει να επικοινωνήσει με την επιθεώρηση εργασίας..

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...για να σε προστατέψουν.
    Μάθε αν μπορείς και άν σε συμφέρει να τραβηχτεις κ σε κανα δικαστηριακη για αποζημιώσεις κλπ.

’ν θες να το συζητήσεις μπορείς να απευθυνθείς στο τοπικο σου ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    Αυτοί ξέρουν.! (ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΚΕ :a017: )
    Μη προβείς σε βανδαλισμούς κ λοιπές ιστορίε γιατι δε θα κερδισεις τπτ.Ισως κ να βρείς το μπελα σου

Αντε κ τραβα κανα βιντεακι οταν σκασουν μυτη η αρμοδιοι στο μαγαζι...θελω να δω τη φατσα του στο γιου τιουμπ
    Τα φερινγκς είναι για τις αδερφές...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Δεν γλυτώνεις αν σε καταγγείλουν στο ΙΚΑ... άσε που δεν λαδώνονται αυτοί κιόλας. Είναι κάτι κοράκια ... τι να σου πώ τώρα!

Gandalf
    Πιστεψε με και αυτοι λαδωνονται,αλλα ειναι πραγματικα πλυ πιο δυσκολο να γινει κατ τετοιο σε περιπτωση καταγγελιας...

Στο κυριως θεμα τωρα...Φιλε Τιταν πηγαινε και κανε την καταγγελια μπας και βρει τιμωρια ο παλιοπουστας και μην σκεφτεσια ολα αυτα που σε συγκρατουν μεχρι τωρα.

Χειορτερα απο,εκει οπως το περιγραφεις,δεν θα βρουν.
    Καλυτερη θα βρουν πολυ ευκολα οποτε μαλλον χαρη τους κανεις

και λεφτα να τους χρωσταει μην ελπιζεις να τα παρουν ποτε οσο κανουν τις κοτες.
    Ας τον γαμησουν λοιπον,αρκετα τον ανεχτηκαν και ας πανε για αλλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

...εγω αυτο θα εκανα και μην πει κανεις για βια και μαλακιες...
    οχι βια ρε παιδια ,προς θεου .........δεν γινονται αυτα .

βαλτε φωτια καλυτερα ,πολιτισμενοι αθρωποι

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Πολύ χαίρομαι όταν βλέπω άτομα να αντιδρούν σε τέτοιες συμπεριφορές!!

Είναι απαίσιο να αφήνουμε τέτοια καθίκια να συνεχίζουν τις μ@@@@ς τους..

And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Ρε σείς το θέμα είναι οτι αυτός είναι μεγάλο μ@νόπανο και ξέρει και τις οικογένειές τους με πολλούς είναι και "φίλος" με τους γονείς ο γαμώπ%#στας!

Θα τους κάνει ζημιά ίσως μετά!

Και δηλαδή για να κάνει κάποιος καταγγελία πρέπει να πάει κάπου να υπογράψει χαρτί ή γίνεται και απο τηλέφωνο και δίνω τα στοιχεία της ταυτότητας κάποιου άλλου?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

παιζει και αυτο .........τι να πω φιλε μου ........αυτος θελει "αλλα κολπα".......η καταγγελια ειναι ναχαμε να λεγαμε ...........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Ρε σείς το θέμα είναι οτι αυτός είναι μεγάλο μ@νόπανο και ξέρει και τις οικογένειές τους με πολλούς είναι και "φίλος" με τους γονείς ο γαμώπ%#στας!

Και δηλαδή για να κάνει κάποιος καταγγελία πρέπει να πάει κάπου να υπογράψει χαρτί ή γίνεται και απο τηλέφωνο και δίνω τα στοιχεία της ταυτότητας κάποιου άλλου?
    Φίλε μου τι το στριφογυρίζεις ??? Μου φαίνεται ότι ψάχνεις δικαιολογία για να μην κάνεις τίποτα...
    Σου είπαν ήδη τι πρέπει να κάνεις....Τώρα δεν καταλαβαίνω τι φοβάσαι... Μην χάσεις αυτή την δουλειά ??? ...Τέτοιες δουλειές υπάρχουν όσες θες γιατί απλά ΔΕΝ είναι δουλειές - είναι ΔΟΥΛείΑ...

Αν σε τόσο σκαστή περίπτωση (όσο τουλάχιστον εσύ το περιγράφεις...) φοβάσαι να κάνεις το αυτονόητο (και αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους σε αυτόν) τότε μην περιμένεις σοβαρά πράγματα στην ζωή σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Φίλε μου τι το στριφογυρίζεις ??? Μου φαίνεται ότι ψάχνεις δικαιολογία για να μην κάνεις τίποτα...
    Σου είπαν ήδη τι πρέπει να κάνεις....Τώρα δεν καταλαβαίνω τι φοβάσαι... Μην χάσεις αυτή την δουλειά ??? ...Τέτοιες δουλειές υπάρχουν όσες θες γιατί απλά ΔΕΝ είναι δουλειές - είναι ΔΟΥΛείΑ...

Αν σε τόσο σκαστή περίπτωση (όσο τουλάχιστον εσύ το περιγράφεις...) φοβάσαι να κάνεις το αυτονόητο (και αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους σε αυτόν) τότε μην περιμένεις σοβαρά πράγματα στην ζωή σου...

+1.
    ερχεσαι φορτωμενος μας λες ποσο χαλια ειναι και φαινεαι αποφασισμενος να προχωρησεις σε καταγγελιες και οσο και αν σε υποδαυλιζουμε ολο μας αναφερεις δικαιολογιες...

Αφηστε τον να κανει τον μαγκα να σας εκμεταλλευεται και να αισχροκερδει πανω στην πλατη σας οπως δυστυχως παρα πολλοι κανουν στον ιδιωτικο τομεα

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Εγώ στη θέση τους θα βάραγα καταγγελία στο ΙΚΑ και θα έγραφα στα @@ τα λεφτά που μου χρωστάει. Καλύτερα να χάσω λεφτά παρά να χάνω το χρόνο μου με τέτοια @@.

Και στην τελική αν δεν έβρισκα άμεσα δουλειά και είχα ανάγκη θα έβγαινα delivery με το παπί πιο πολλά θα έβγαζα!

Εδώ μέχρι και οι μετανάστες έχουν ξυπνήσει και άμα πας να τους ρίξεις τρέχουν κατευθείαν σε ΙΚΑ και επιθεωρήσεις και εμείς οι Έλληνες τον τρώμε και δεν μιλάμε.
    Triple 1050

ΙΚΑ δοκιμασμενα πραγματα ειχα κανει καποτε καταγγελια σε εναν π@@στη τετοιου ειδους και ειχε κατι γνωστους και τα κουκουλωσανε !αλλα με το που αλαξε κυβερνηση τοτε το ξεθαψανε και πηρα τους 6 μηνες ενσημα που μου χρωσταγε!και ειχα κανει και μονος μου την καταγγελια αμα ειναι 6 ατομα μπορουν να διεκδικησουν πολλη περισσοτερα και χρωστουμενα λεφτα και λεφτα που πραγματικα δικαιουνται!οταν ειναι 6 ατομα ο καθενας μπορει να γινει μαρτυρας του αλλου σε τετοιες περιπτωσεις!τοτε που ειχα κανει την καταγγελια ημουν και πιτσιρικας και μονος μου χωρις μαρτυρες αλλα και παλι εβγαλα ακρη γ@@ηστε τον μην μασατε και επωνυμη καταγγελια!και αν ειναι γνωστος με καποιον απο του γονεις των παιδιων που δουλευουν εκει τι εχει να λεει ?οι γονεις ξερουν πως εκμεταλευεται αυτος ο που@@ης τα παιδια τους?
    με την επιθεωρηση εργασιας ειμαι λιγο επιφυλακτικος εχω ακουσει οτι με το που φυγεις απο τα γραφεια τους παιρνουν στα καπακια τηλ στον εργοδοτη!για αυτο καλυτερα πρωτα ικα και μετα αφου ξεκινησει την διαδικασια το ικα να μεσολαβησει και επιθεωρηση εργασιας για να παρουν τα δεδουλευμενα γιατι μεσω ικα μονο τα ενσημα νομιζω μπορουν να παρουν!παντως αν πραγματικα αποφασησουν να ασχοληθουν δεν θα χασουν τιποτα ισα ισα θα τα παρουν και με το παραπανω και αυτος θα πληρωσει και οτι δικαιουται το προσωπικο και τα προστιμα τα οποια πιστεψε με ειναι πολυ τσουχτερα και αν δεν κλεισει τουλαχιστον αυτα που εκανε σε αυτα τα παιδια δεν θα τα ξανακανει σε κανεναν!
    οσο για το τι θα κανουν τα παιδια αφου αναγκαστικα θα πρεπει να φυγουν απο κει το σιγουρο ειναι ενα οτι θα βρουν αλλου πολυ καλυτερα και οποιος θελει να δουλεψει δουλευει !και να μην μασησουν με εκβιασμους και τετοια που ισως μπει στην διαδικασια να το κανει!μ και μην αφησετε καιρο να περασει οσο πιο συντομα τοσο το καλυτερο για εσας!μην μασατε ρεεεεεεεεεε με τον καθε πο@στη που θελει να μας πατησει το κεφαλι κατω για να γινει αυτος πλουσιος!εχουμε και εμεις ψυχη και αναγκες και κατι τετοιοι θελουν και κλωτσιες αλλα τη να τι κανεις που μετα χανεις το δικιο σου για λοιπον ΙΚΑ!ΓΑΜ@@ΤΕ ΤΟΝ! γα@@στε το δικο του καλοκαιρι και οχι το δικο σας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris1980
    +1.
    ερχεσαι φορτωμενος μας λες ποσο χαλια ειναι και φαινεαι αποφασισμενος να προχωρησεις σε καταγγελιες και οσο και αν σε υποδαυλιζουμε ολο μας αναφερεις δικαιολογιες...

Αφηστε τον να κανει τον μαγκα να σας εκμεταλλευεται και να αισχροκερδει πανω στην πλατη σας οπως δυστυχως παρα πολλοι κανουν στον ιδιωτικο τομεα
    ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!
    ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
    Εγώ είμαι Δημ.Υπάλληλος.

Απλά φοβάμαι να μην βρούν το μπελά τους!

Η καταγγελία θα γίνει σίγουρα!
    Απλά πρέπει πρίν την κάνω να ενημερωσω τα παιδιά για τις συναίπειες...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Το μπελα τους το εχουν βρει ηδη
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2011, 22:43
  2. Να την αφήσω σε κατάστημα;
    από fonzareli στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2009, 22:04
  3. Τύπος σε κατάστημα υφασμάτων
    από Zid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0