Μπράβο ρε zubitos!
![]()
Αντε και στα δικά μας κάποια στιγμη....![]()
![]()
Μπράβο ρε zubitos!
![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
esena se kobw kateytheian sta bareia!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Συγχαρητηρια Σούμπιτε για το θάρρος σου να μπεις αλεξιπτωτιστικά στον χώρο των ράλλυ και της πλοήγησης!
ειναι ψιλοκόλλημα όλη αυτη η φάση της εκκίνησης, της αδρεναλινης, των λαθών και της διόρθωσης τους... οι σκέψεις που σου περνάνε απο το μυαλο καθως οδηγεις,
άλλωστε με αόυς και σε αλλα σημεια οταν απομενεις τελειως μόνος,
τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογιας σου και της αυτοππεποιθησης καθώς συγκρίνεσαι με τους άλλους αναβατες όχι τοσο οδηγικά όσο πλοηγικά!
διοτη όπως διεξάγονται αυτοι οι αγώνες, και όπως σχεδιάζονται χρειάζεται βασικα αρκετή εμπειρία και ανοιχτό μυαλό για να διαβασεις το δρομοβιβλιο... πρεπει να χρησιμοποιείς και την τελευταια λεπτομερεια που καταγραφεται στο σκαριφημα και πολλές φορες καθώς οδηγείς ζω πεθαίνω και χτυπιέσαι σε φυτευτές και άλλων ειδών πέτρες!
βεβαιως χρησιμοποιεις και τις ροδιές των προπορευόμενων οι οποιες όμως απλά μπορουν να επιβεβαιωσουν την αποφαση σου...
γιατι συνηθιζεται πολλες φορες η ροδια να χανεται στη μεση του πουθενα και να ψαχνεις να βρεις το διαστημοπλοιο των ΑΤΙΑ που θα ρουφηξει κι εσενα με τη σειρα σου!![]()
σε αγωνα της πατρας ειχα κανει χασιμο 14 χιλιομετρα και 45 λεπτα διοτη ποαρέλειψα μια τουλίπα, και οι επόμενες 3 ηταν συμμετρικότατες!στα ιδια χιλιομερα τσιμεντενια δεξαμενη, στα ιδια χιλιομετρα χωριο... η πλατεια του χωριου μας τα χαλαγε και αφυπνηστηκαμε!
![]()
τεσπα, σου ευχομαι να ξαναλαβεις μέρος καΙ ΝΑ γευθεις την χαρα του τερματισμού μετα απο ολες τις δυσκολίες του αγώνα!
επίσης θα δεις πώς απο τη στιγμή που θα εχεις περισσοτερο χρόνο στην αποφαση σου να τρεξεις θα νοιωσεις και ολο το παρτακι της προετοιμασιας, να ελεγξεις την αρτιοτητα της μοτο, αυτοκόλλητα, να φτιαξεις ενα ωραιο συστηματακι να μποριες να διαβαζεις καλά το χάρτι...
να βαλεις ενα ή δυο ποδηλατικά πρίν ξοδευτείς με τα ΙΜΟ, να κουβαλάς νερό, τα εργαλειάκια σου
τα πειραγματα με τους άλλους καθως ξεφορτωνεται τα μοτορια απο τα ρρευλες και ετοιμαζεσται να περασετε τεχνικο ελεγχο!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ :a07:
και μετά, οταν τρεξεις τους 2-3 μπρωτους, θα περασεις στο επομενο σταδιο (εκει που ειναι ο τρελος ο Μαριος)
όπου θα αρχισεις την αυτοσυγκεντρωση, την προπονηση στο διαβασμα, θα φτιαξεις excell και με το λαπτοπ πριν τυλιξεις το δρομοβιβλιο θα σημειωνεις πανω τους ιδανικους χρονους βάση ΙΜΩ (ιδανικης μεσης ωριαιας) που θα πρεπει να φθασεις σε έκαστη τουλιπα!
και αλλού θα δινεις γκάζι και αλλού θα χαλαρωνεις!
ετσι γινοτανε παλιά βασικά, αλλά παραπονέθηκαν οι αναβατες οτι ειχαν πάρα πολλά στο μυαλο τους για να επεξεργαστουν και ετσι ανεβαζουν τις ιαδνικες μεσες ωριαιες σε άπιαστα επίπεδα και ο γρηγορότερος κερδίζει!
τα σέβη μου!![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια,και τον Κατάνα για τις συμβουλές.
Απλά θα ήθελα να διευκρινήσω οτι μόνο αλεξιπτωτιστικά δεν μπήκα σε αυτούς τους αγώνες.
Εχω παρακολουθήσει σαν θεατής σχεδόν όλα τα trailride φέτος(και της επαρχίας) και επειδή ακριβώς γούσταρα παρα πολύ αυτήν τη φάση αποφάσισα να πάρω χωμάτινο μηχανάκι.
Ετσι λοιπόν μάζευα λεφτά όλο τον χρόνο και έτυχε να το πάρω δυο εβδομάδες πρίν.
Στο Πευκί δεν είχα σκοπό να τρέξω,απλά να γράψω κάποια χλμ σε χώμα και να παρακολουθήσω τον αγώνα.Θα ανέβαινα ετσι και αλλιώς,απλά η κ@@λα με έκανε να τρέξω πολύ νωρίτερα απο οτι υπολόγιζα.
Δηλαδή Σταύρο για να καταλάβεις σε θυμάμαι στην Πάτρα φέτος να τερματίζεις και η ντίζα να σέρνεται πίσω σου :smilea:
Σου εύχομαι αλλη μια φορά περαστικά και γρήγορα πίσω στους αγώνες.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
esena se kobw kateytheian sta bareia!![]()
Μα στα βαριά ειμαι!![]()
Εκτος αν εννοεις .... ναρκωτικά!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αγωνιστικά εννοώ... και μιλαω για εντουρο και σκραμπλΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μα στα βαριά ειμαι!![]()
Εκτος αν εννοεις .... ναρκωτικά!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
αγωνιστικά εννοώ... και μιλαω για εντουρο και σκραμπλ
Αχ, μακάρι!![]()
Αλλά για να ειμαι ειλικρινής, δε με βλέπω να εχω τοσο πολύ πείσμα στο αντικείμενο!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Σου εύχομαι αλλη μια φορά περαστικά και γρήγορα πίσω στους αγώνες.![]()
Για αγώνες θα κάνει λίγο υπομονή αλλα για το βουνό .................... πες αλεύρι![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.