Δεν λεω οτι δεν ξερεις να οδηγας......![]()
Για test ride μιλησαΤες πα τα νεα δεδομενα μου τα ειπες τωρα
![]()
Εν παση περιπτωση γειτωνησα τα λεμε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bm_gr
![]()
Μαλλον δεν καταλαβες ... δεν ειπα οτι ξερω να οδηγαω ... ειπα οτι εχω οδηγησει την μηχανη σου και εχω μια ιδεα της αυτο μονο.... ταξιδια κανεις ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Μαλλον δεν καταλαβες ... δεν ειπα οτι ξερω να οδηγαω ... ειπα οτι εχω οδηγησει την μηχανη σου και εχω μια ιδεα της αυτο μονο.... ταξιδια κανεις ?
[FONT=courier new]
ταξίδια πολύς κόσμος.....
[/FONT]
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Βασικα με το που με αφηνει η δουλεια ψαχνω δικαιολογια για χιλιομετρα
Μεχρι στιγμη (λογο παντα δουλειας)κανα Ναυπλιο Χαλκιδα (συχνα)Αρκιτσα κτλ.
ααααα??????Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[FONT=courier new]
ταξίδια πολύς κόσμος.....
[/FONT]
![]()
Μεταφραση
εεεεεεε????
Θα συμφωνήσω με τη φίλη Lina.κι εγώ το CBR έχω και το δίνω τώρα για τα μάτια μιας R-1 αλλά αν με ρωτήσεις για παράπονα δεν έχω κάτι να σου πω.Τα ταξίδια σου τα κάνεις άνετα δεν καίει πολλά και τα γκαζάκια της τα έχει.Προσωπικά δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ αυτό το μηχανάκι!!Αν ενδιαφέρεσαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
εγω ειχα το cbraki για 2 1/2 χρονια και ημουν πολυ ευχαριστημενη (η πωληση εγινε λογω μεγαλυτερης) , πλεον θελω να ξαναπαρω μ ' αρεσει το αγωνιστικο στησιμο του , προβληματα δεν εβγαλε παντως . Για ταξιδακι ενταξει μονο μονοσελος πας ελτος αν ο συνοδηγος εχει ορεξη για φυσικοθεραπειες μετα κατι βεβαια που ισχυει σε ολα τα supersport ετσι.... και εχω ανεβει σε πολλα πιστεψε με . Τωρα αν σου αρεσει το "γυμνο" εκει αλλαζει το θεμα
....
εγω παντως το λατρευω το cbr και δεν υπαρχει περιπτωση να ακουσω τον ηχο της εξατμισης του στο δρομο και να μην γυρισω να το κοιταξω.....![]()
www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=9683
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!