σπαμμερ εγω?οχι απλα διαβαζοντας το thread μου ηρθε στο μυαλο η στυλιστικη αποψη της εποχης..you know.. εσπαντριγια,zita ellas,φανελλα διχτυ κ.τ.λ...anyway sorry..Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
σπαμμερ εγω?οχι απλα διαβαζοντας το thread μου ηρθε στο μυαλο η στυλιστικη αποψη της εποχης..you know.. εσπαντριγια,zita ellas,φανελλα διχτυ κ.τ.λ...anyway sorry..Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
σπαμμερ εγω?οχι απλα διαβαζοντας το thread μου ηρθε στο μυαλο η στυλιστικη αποψη της εποχης..you know.. εσπαντριγια,zita ellas,φανελλα διχτυ κ.τ.λ...anyway sorry..
Δε 8α ξαναπουμε ρε για 80'ς...γκε κε????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Διαβάζω και τις δικές σας απαντήσεις και συγκινούμαι ακόμη περισσότερο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σαι καλα βρε Δημητρο μας γυρισες χρονια πισω και αναστεναξαμε , χρονια τα οποια θα ευχομασταν να μην περναγανε ποτε αν ξεραμε πως επειτα θα ηταν μονο αναμνησεις καθως δεν υπαρχουν πια στη σημερινη κοινωνια. Πραγματικα λυπαμαι που η κορη μου δε θα ζησει τετοια παιδικα- εφηβικα χρονια, που δε θα δει ποτε τ απογευματα να παιζουν τα πιτσιρικια στο δρομο οσα ανεφερες.... πραγματικα λυπαμαι αλλα χαιρομαι που μπορεσα να τα ζησω ετσι... νιωθω τον πλουτο και θα κανω οτι μπορω να της τα μεταφερω... κριμα που δε θα μπορεσει να τα υλοποιήσει και εκεινη....![]()
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΛΟΙΠΟΝ...
Μιας και μιλάμε (εμμέσως πλήν σαφώς) για την αποξένωση του νετ, κι επειδη μου αποδυκνείετε καθημερινώς ότι είμαστε αξιόλογα άτομα![]()
![]()
φανταστείτε συνάντηση όπου θα λάβουν χώρα τέτοιου είδους ιστορίες!
Ε, ΡΕ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήταν όμορφα χρόνια, ξέγνιαστα χρόνια!!!!
Ήταν η εποχή του "παίρνω αμπάριζα και φεύγω!!!"
Ήταν εποχές γεμάτες γέλιο και κλάμα από τα μικροατυχήματα που συνέβαιναν σε κάθε παιχνίδι!!!
Με το φως της λάμπας στο δρόμο να παίζουμε κρυφτό!!! Τόσα και τόσα!!!!
Πέρασαν, τα ζήσαμε!!!
Μακάρι και τα παιδιά μας να έχουν την ίδια τύχη!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Χμμμ πολύ αισιοδοξία έχει πέσει χεχεχε![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
θυμαστε τα σχολικα παρτυ με το βερμουτ και τα μπλουζ?
..καταληγαν σε παιχνιδια οπως η μπουκαλα,οπου αν σου τυχαινε καποια/ος που γουσταρες κοκκινιζες,αλλοιως σφυριζες αδιαφορα...![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..καταληγαν σε παιχνιδια οπως η μπουκαλα,οπου αν σου τυχαινε καποια/ος που γουσταρες κοκκινιζες,αλλοιως σφυριζες αδιαφορα...![]()
I' ll drink to that!!!!
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
αααααααααααααααααααα.....................εσυ εισουνα απο τα κοροιδα................ΠΥΘΙΑ.........''Τι να κανει ο κυριος στην κυρια''...............ολα τα λεφτα...............ολα ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θυμαμαι θυμαμαι.........
αχ να μπορουσαμε να γινουμε παιδια......
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.