Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Νέο εργαλείο (κούτα #878723)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71

ΥΓ Κι αν πει κανεις καμμια μ@λακια γιατι δεν πηρα κανα Crypton να του πω οτι χειροτερο παπι καινουργιο ΔΕΝ εχω οδηγησει,απορω γιατι τα αγοραζουνε.Πληροφοριακα κατα την γνωμη μου το πιο καλα στημενο παπι ειναι το KazeR,αν βεβαια δεν αλλαζα και τρεις μπαταριες τον χρονο θα ηταν πολυ καλυτερα!
    Εργατης Yamaha παρων

Τελικα το νεο Crypton ειναι οντως κακοφτιαγμενο.
    Τριζει φριχτα και οι κραδασμοι του μπορει να σε στειλουν στο νοσοκομειο για γυψους.
    Απο την αλλη τα φρενα του ειναι πολυ καλα, οι αναρτησεις του μετα απο 30.000 αχρηστες σχεδον (στο ενα που δουλευουμε) ,και το αλλο εχει κανει 100.000 περιπου με αλλαγες λαδιων ενος θεος ξερει καθε ποσο, και απλα τσιμπαει (αρκετο) λαδακι.

Το Kaze-r απο την αλλη Γιαννη ειναι πολυ προχειροφτιαγμενο παπι,με εναν κινητηρα που δεν ξερεις ποτε ροπιαζει,τι σχεση εχει στο κιβωτιο, και γιατι διαολο εχει τοσους κραδασμους για παπι, και οσο για την μπαταρια δεν την αλλαζεις, μαθαινεις να ζεις με την μανιβελα.

Με εκτιμηση,
    ενας συναδελφος πρωην και νυν (για κανα μηνα ακομα αλλα full)
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Κρούκη αν εννοείς για το παλιό Crypton είσαι λάθος: Εξαιρετικά γραμμική λειτουργεία (εκεί πραγματικά δεν ήξερες πότε ροπιάζει), πολύ οικονομικό σε βενζίνη και λάδι και αρκετά καλά φρένα. Η αναρτήσεις του μόνο ηταν για το φούτσο και το πολύ μικρό τιμονί+σέλα (είμαι ταξιδιάρης τι να κάνω; )
    Για το καινούργιο το 110 δεν ξέρω τίποτα αλλα απ' οσο ακούω ο κινητήρας είναι χέσε μέσα!

Το KazeR το παλιό, το πρώτο-πρώτο σε το στρογγυλεμένο κωλοφάναρο ηταν αστέρι σε ολα του αν εξαιρέσεις την υψηλή σε σχέση με αλλα κατανάλωση.
    Οι επόμενες εκδόσεις οσο πήγαινε και χειροτέρευαν δυστυχώς, με αποκορύφωση το τελευταίο με το τετράγωνο φανάρι που ηταν αίσχος τελείως. :a020:

Το δικό μου το παλιό μια χαρά. Και ο ήχος του... μόνο ο πιο μπάσος και συνεχής ήχος του fx ηταν καλύτερος.

Αχ ωραίες εποχές!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Κρούκη αν εννοείς για το παλιό Crypton είσαι λάθος: Εξαιρετικά γραμμική λειτουργεία (εκεί πραγματικά δεν ήξερες πότε ροπιάζει), πολύ οικονομικό σε βενζίνη και λάδι και αρκετά καλά φρένα. Η αναρτήσεις του μόνο ηταν για το φούτσο και το πολύ μικρό τιμονί+σέλα (είμαι ταξιδιάρης τι να κάνω; )
    Για το καινούργιο το 110 δεν ξέρω τίποτα αλλα απ' οσο ακούω ο κινητήρας είναι χέσε μέσα!

Το KazeR το παλιό, το πρώτο-πρώτο σε το στρογγυλεμένο κωλοφάναρο ηταν αστέρι σε ολα του αν εξαιρέσεις την υψηλή σε σχέση με αλλα κατανάλωση.
    Οι επόμενες εκδόσεις οσο πήγαινε και χειροτέρευαν δυστυχώς, με αποκορύφωση το τελευταίο με το τετράγωνο φανάρι που ηταν αίσχος τελείως. :a020:

Το δικό μου το παλιό μια χαρά. Και ο ήχος του... μόνο ο πιο μπάσος και συνεχής ήχος του fx ηταν καλύτερος.

Αχ ωραίες εποχές!

Το παλιο crypton ηταν πραγματικο παπι Γιαπωνεζικο.
    Σκυλι απο κινητηρα, καλοφτιαγμενο, και με καλες αναρτησεις και περιφερειακα.
    Τα καινουργια, και οχι μονο τα crypton, θυμιζουν κινεζικα,(baotian,cityace) κτλ κτλ.
    Κατασκευες που ξρατανε μερικους μηνες, μετα τα σιχαινεσαι που τα καβαλας.

Τωρα για τα καζε εγω εχω το προτελευταιο, (99'αρι)
    Σκατα μηχανακι ειναι, δεν εχω ξαναδει τοσο μακρυ γραναζωμα σε τετραταχυτο παπι στην ζωη μου, ουτε εχω κατσει σε πιο χαλια, υπερμαλακη σελα σε δικυκλο ever.
    Ειναι να σε πιανει η μεση σου.
    Νευρικο στο ανοιγμα του γκαζιου, ψοφιο εκει που το θελεις να τραβαει, και με μονιμο "θεμα" στα καρμπιρατερ και στα ηλεκτρικα.
    Απρω γιατι πουλησε και γιατι το αγορασα.
    Τελλλος.
    -..Not Yet!

Δε σε πήγαινε το εργαλείο ρε Κρούκη, δε χωράει αλλη εξήγηση.

Κι' εμένα αγορασμένο το Δεκέμβριο του '99 (σχεδιαστικά λοιπόν το 1ο μοντέλο) αλλα ούτε με καρμπυρατέρ, ούτε με ηλεκτρικά είχα ποτέ πρόβλημα. Και οσον αφορά τη σέλα του, εκεί ειδικά είναι που παραξενεύομαι απο τα λεγόμενα σου αφού ολοι μα ολοι έχουν να πουν μόνο θετικά σχόλια.

Οι ταχύτητες δε θα έλεγα οτι είναι και τόσο μακριές. Τώρα αμα γουστάρεις παραπάνω ροπή μ' ενα νούμερο μικρότερο γραναζάκι μπροστά είσαι έτοιμος.

Και η απόδειξη απο στόμα φανατικού Hondakia: "Πόσα χρόνια απ' τη ζωή μου χαράμισα με τα Innova... Τώρα με το Kriss και με 4η 60χ.α.ω σε ανηφόρα!"

(Μανώλη σε εχω λέμε!!!)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Μανώλης+kawa.jpg 
Προβολές:	63 
Μέγεθος:	98,5 KB 
ID:	97802
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Δε σε πήγαινε το εργαλείο ρε Κρούκη, δε χωράει αλλη εξήγηση.

[/SIZE]
    Αμα βρω εκεινο το Πολωνεζικο σκουληκι θα του ξηγησω δυο λογακια αυτουνου και του ξαδερφου του
    -..Not Yet!

Ωωωωχχχχχχ...

Μεταχείρο το πήρες;
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Ωωωωχχχχχχ...

Μεταχείρο το πήρες;
    Ναι αλλα σε καλη κατασταση με λιγα χλμ.
    Κοιτα Νικο τι να σε παω εχω κανει κοντα 2 εκατονταδες χιλιαδες χλμ με παπια, και μπορω να ξερω αν το παπι ειναι "χαλασμενο απο μαμα" η χαλασμενο απο κακη χρηση.
    Το καζεαρ ειναι χαλι απο μαμα.
    Αν βρεθουμε ποτε να μου δωσεις να το οδηγησω να δω τι σκατα συμβαινει.
    Το δικο μου παντως μου δινει την εντυπωση χαρχαλου.
    -..Not Yet!

Ok mon!

Ξεκίνα να βγάλεις εισητήρια με το αλλο το γλυκό αγόρι που έρχεται στις 18/8!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. DukasII με νέο εργαλείο
    από Julius στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 138
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2011, 12:30
  2. Το Νεο Μου Εργαλειο...
    από kalant στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 17:44
  3. ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!