Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Αιωνιοι καγκουρες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Είπαμε......η σωστή παιδεία ξεκινάει μέσα απο το σπίτι.
    Στο πάρκο που πάω την κόρη μου βόλτα ειναι πάρα πολλά παιδάκια με τα ποδηλατα τους και κάνουν 1000δες ταρζανιές

Ενα παιδάκι όμως,με ενα BMX , φοράει μονίμος κράνος ,επιγονατίδες , και προστατευτικά στους αγκώνες....και το χαίρετε αφανταστα.

Μπράβο στον πατέρα του !

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Ενα παιδάκι όμως,με ενα BMX , φοράει μονίμος κράνος ,επιγονατίδες , και προστατευτικά στους αγκώνες....και το χαίρετε αφανταστα.

Μπράβο στον πατέρα του !

bravo, ama tou to doseis san paixnidi, kai san aparaitito meros tis olis fasis argotera tha to xei kai to paidi apo mono tou san aparaitito eksoplismo
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iannis
    φανταζομαι ολοι αυτοι που ξενερωνουν οταν βλεπουν καποιους χωρις κρανος θα ξενερωνουν και οταν βλεπουν καποιους αλλους και με κρανος να παραβιαζουν τα ορια ταχυτητας στους ελληνικους δρομους:rotflmao: πχ πανω απο120 χαω στην αθηνων κορινθου η πανω απο 80 χαω στη ιτεα ναυπακτο, η μηπως δεν βολευει ; Εγω φοραω κρανος, και δεν συζηταω για την χρησιμοτητα του, αλλα ειμαι και ενηλικος και αναλαμβανω την ευθηνη των πραξεων μου χωρις να εχω αναγκη κηδεμονα, και εκεινο που δεν μου αρεσει σε ολη αυτη την "αγανακτηση" για τους ξεκρανωτους ειναι η φιλοσοφια και οχι ο λογος. Δηλαδη αν αυριο βγει ενας νομος να λεει οτι ολες οι μηχανες απο δω και περα που θα πουλιουνται να εχουν ενα συστημα στην ηλεκτρονικη που μεσω gps να αναγνωριζει σε ποιο δρομο κινησε και να σου περιοριζει την τελικη της μηχανης στα αναλογα ορια ειτε εχεις σκουτερ ειτε εχεις 1000αρι και ολα αυτα για χαρην της ασφαλειας ,θα πανυγηριζεται ? και θα λετε οτι οποιος δεν εχει τετοια μηχανη χαλαει την εικονα του μοτοσυκλετισμου ? φιλικα παντα
    Ε ακριβώς...!!!
    Βέβαια το θέμα Κράνος απο την ταχύτητα απέχει πολύ, διότι στο ένα είσαι σχετικά επικίνδυνος με μεγάλη ταχύτητα και τέτοια και στο άλλο ότι έχω πει στο προηγούμενο ποστ!
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Π.χ. θα μπορούσε το ΥΜΕ κάθε τέλος του χρόνου που πληρώνονται τα τέλη κυκλοφορίας, να υποχρεώνει τους οδηγούς να παρακολουθούν και ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στην οδική ασφάλεια... και να είναι υποχρεωμένος να το παρακολουθήσει κάποιος και να πάρει σχετική βεβαίωση ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα. Έτσι και ο οδηγός να νιώθει λιγότερο μαλάκας που κάτι παίρνει σαν αντάλλαγμα για την οικονομική του αφαίμαξη και να έχουμε κάποια αποτελέσματα, έστω σε ποσοστό 10% αρχικά...

Πολύ καλό!!!!
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με τους καγκουρες με τα αυτοκινητα;
    από OrEsTiS82 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 09:17
  2. Αφιερωμενο στους καγκουρες του forum και μη...
    από Ταξιδευτής στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 14:35
  3. μυστικοί κάγκουρες
    από Sotirios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2007, 15:06
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2006, 09:09
  5. Κάγκουρες....
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10