Εργάρα (άσχετο)Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
...ο michael.j.fox κοιταζη το ρολοι του και βλεπη "σωτηριο ετος 2007...!!!"
...
![]()
![]()
![]()
Εργάρα (άσχετο)Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
...ο michael.j.fox κοιταζη το ρολοι του και βλεπη "σωτηριο ετος 2007...!!!"
...
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Και μπροστά του ανάβουν φωτιές!Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
ο michael.j.fox κοιταζη το ρολοι του και βλεπη "σωτηριο ετος 2007...!!!"
...
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
+ 100000000Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Ηταν μια εποχή που κυριάρχησε το πολιτικό παραμύθι και η υπέρτατη πόλωση , και καλό θα ήταν να μην τα ξαναζήσουμε .
Ισως να ειμαι απο τους τυχερούς , εαν θέλω να πάω μια βόλτα στο 80 , βάζω τα βινύλια μου στο πλατό , και τσουπ έφτασα![]()
Ειχαν το ρομαντισμό που δεν είχαν τα 60s και τα 70s.Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
Δε μπορω να καταλαβω αυτη τη "μανια με τα 80ς...!!!"![]()
τι σκ@τ@ ειχαν αυτα τα 80ς...???,εκτος οτι ηταν συνεχεια των 70ς...!!!:hypnotize ,που ηταν συνεχεια των 60ς...!!!
,and so on... :ZZZ:
εχουν ξανασυζητηθη αυτα τα τρισκαταρατα 80ς καμια 10ρια φορες εδω μεσα...!!!![]()
ο michael.j.fox κοιταζη το ρολοι του και βλεπη "σωτηριο ετος 2007...!!!"
...
Ειχαν φυλές που ήξεραν τι σήμαινε να είσαι μοικανός, σκηνάς, νεορομαντικός (μπλιαχ) κλπ. Ειχαν και την κατάληλη βία μεταξύ αυτών των φυλών, με όσο καλό μπορεί να είναι αυτο. (Τώρα οι τσαμμπουκάδες είναι μόνο για την μπάλα, και εναντίον του "κατεστημένου)
Οι μηχανές συμβόλιζαν πράγματα, που τώρα ίσως φαίνονται αστεία.
Και να πώ και την παπαριά μου, τότε ήμασταν πολύ πιό χύμα. Τότε ερωτευόμασταν. Τότε χορεύαμε. Τότε η Μύκονος ήταν αλήτικο νησί. Τότε η Πλάκα ήταν τίγκα στα κακόφημα στέκια. Τότε η Αθήνα ήταν ένα μαγικό μέρος με ένα τόνο videoclip συγκροτημάτων να είναι γυρισμένα εδώ.
Θέλω κούκο (α ρε Ιωάννα) θέλω Mad στην Πλάκα, θέλω Ombre, θέλω σiχαμένο καράβι να με πάει Μύκονο και να χοροπηδάω μέχρι το πρώι στην πλατεία της Μαντώ με άλλους 3-4 χιλιάδες. (τότε που τα μαγαζιά έκλειναν στις 3). Θέλω να ξαναδώ live τον Πάνο, τους Clash, τους Echo, τους Bauhaus και τόσους άλλους.
Με κουρδίσατε πρωινιάτικο.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτους που θα ζησουν την δεκαετια του 2100
Ειμαι 100 χρονια μπροστα να'ουμ
:a31:
Πειτε ναι στην υποκουλτουρα
Με avatar 80s??????????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτους που θα ζησουν την δεκαετια του 2100
Ειμαι 100 χρονια μπροστα να'ουμ
:a31:
Πειτε ναι στην υποκουλτουρα![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ξεχασες crazy horse....ξεχασες κορυδαλλο
και μιας και στο 80 το εζησα αρκετα εντονα μοτοσυκλεττιστικα
δεν ξεχνω gpz με κερκερ
δεν ξεχνω boldor ολα ξεταπωτα
δεν ξεχνω χτ με αναρτησεις και προσθηκες για να ειναι ψηλο και μπουροσομπα για εξατμιση (τοτε ειχε βγει και η διαφημιση τους ξυπνησες ολους..γιατι;;
δεν ξεχνω τις σκατοτσοπερες (ολα φτιαγμενα στο χερι)
δεν ξεχνω το δικο μου το vtaki
δεν ξεχνω RD350LC
δεν ξεχνω το kx250 tecate (η γνωστη γουρουνα)
και ποσα αλλα μεσουρανουσαν τοτε
δεν ξεχνω και τους ανθρωπους του τοτε καποιοι εχουν συγχωρεθει καποιοι ειναι μαζι μας ακομα με παιδια πλεον και γνωστοι επιχειρηματιες του χωρου δεν ειναι τυχαιο οτι πολυ γνωστα ονοματα του μοτοσυκλετισμου στην ελλαδα σημερα (επιχειρηματιες και αγωνιζομενοι ειναι κυψελιωτες)
δεν ξεχνω την green (μπαρακι συνοικιακο που τωρα εχει κλεισει πλεον) το ειχαν δυο μηχανοβιοι που ακομα τους βλεπω τοτε ειχαν ενα vf1000r και cbr1000
δεν ξεχνω τα παρτυ της εποχης και τις γκομενες εκεινης της εποχης...ηταν και πιο δυσκολες τα ....ρδελα της οδου φυλης με τα κοκκινα φαναρακια (πολλες φορες ηταν ασπρα αλλα δεν εχει καμια σημασια)
Δεν ξεχνω τα συγκροτηματα της γεινονιας ειμασταν δυο το ενα ειχε εδρα στο προσκοπειο και το αλλο που ημουν και εγω στο υπογειο του πατερα μου και παιζαμε ροκιες και διναμε συναυλιες στο 30 αλλα δεν ειχαμε λεφτα να παρουμε οργανα ,τοτε ονειρευομουνα μια ΤΑΜΑ αλλα επαιζα με μια τζαζαδικη hollywood του 50 και μετα παιρναμε κατι παλιομηχανακια που ειχαμε και αλωνιζαμε την αθηνα...οταν δεν μεναμε απο μπαταριες μανιατα λαδια αλυσιδες κυλινδρα κλπ
Δεν ξεχνω ομως και τα ναρκωτικα που απο τοτε μας κυνηγαγαν και ηθελαν να μπουν στο μυαλο μας ευτυχως πολλοι απο εμας δεν ενεδωσαν αλλα αλλοι που μπηκαν στο τριπακι πλεον τους θυμομαστε χαμογελαστους η καποιοι τρελαθηκαν και τους εχουμε χασει
και μια μπυρα σε ολουςεκεινης της παρεας που με τους περισσοτερους ακομα βρισκομαστε που και που
στον αρη ,το χρηστο, το μπιλλυ,το μιμη,το γιαννη,τον αντρεα,τον ηλια,τον κυριακο,το γιωτη ,το χρηστο,το κωστακ,το μηθτσο,τον δημητρη,το πετρο,τον αντωνη και το γιωργο,τον τασο,το ντινακο και καμια 15αρια ακομα που δεν θυμαμαι τωρα
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Με avatar 80s??????????????????![]()
![]()
Ειπα εγω οτι τα 80's ειναι υποκουλτουρα?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
...
![]()
Ο Στάθης, ολόκληρο κατεβατό ΚΑΙ με emoticons???
GEIA SOY RE MASTORA!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο μικρος το εκανε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Ο Στάθης, ολόκληρο κατεβατό ΚΑΙ με emoticons???
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
κάπου στίς αρχές τού 80 ήταν που ανέβηκα στη θέση τού συνοδηγού ενός κόκκινου GSX 1100.Αυτή η αίσθηση τού τραβήγματος....τής δύναμης,ο ήχος τής devil με θέα τίς βελόνες τών οργάνων τού τέρατος,είναι βαθειά χαραγμένη στο μυαλό μου.
Ήταν η πρώτη φορά.Απίστευτη συγκίνηση(τι γκόμενες μού λέτε τώρα...)
Κι όπως είπε και ο Στάθης πριν.....το πρώτο γκρουπάκι που είχαμε φτιάξει,άφραγκοι.(79)Με μια ακουστική ΕΚΟ με μαγνήτη πατέντα που το βάζαμε στο στερεοφωνικό και παραμόρφωνε και αισθανόμασταν Χέντριξ...που ο"ντράμερ" έπαιζε με τάπερ και πιατάκια από το σερβίτσιο τής μάνας του,που χτυπούσε το κούφιο ξύλινο πάτωμα για κάσα και,μα την Παναγία ρε παιδιά,ήταν μια μαγεία!
Σταματάω εδώ γιατί θα γράψω τόμους.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
κάπου στίς αρχές τού 80 ήταν που ανέβηκα στη θέση τού συνοδηγού ενός κόκκινου GSX 1100.Αυτή η αίσθηση τού τραβήγματος....τής δύναμης,ο ήχος τής devil με θέα τίς βελόνες τών οργάνων τού τέρατος,είναι βαθειά χαραγμένη στο μυαλό μου.
Ήταν η πρώτη φορά.Απίστευτη συγκίνηση(τι γκόμενες μού λέτε τώρα...)
Κι όπως είπε και ο Στάθης πριν.....το πρώτο γκρουπάκι που είχαμε φτιάξει,άφραγκοι.(79)Με μια ακουστική ΕΚΟ με μαγνήτη πατέντα που το βάζαμε στο στερεοφωνικό και παραμόρφωνε και αισθανόμασταν Χέντριξ...που ο"ντράμερ" έπαιζε με τάπερ και πιατάκια από το σερβίτσιο τής μάνας του,που χτυπούσε το κούφιο ξύλινο πάτωμα για κάσα και,μα την Παναγία ρε παιδιά,ήταν μια μαγεία!
Σταματάω εδώ γιατί θα γράψω τόμους.![]()
![]()
![]()
Επαιζες κι εσυ στο γκρουπάκι?
![]()
ΩΧ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έκανα το τάπερ.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Επαιζες κι εσυ στο γκρουπάκι?
![]()
ΩΧ!!!
moto perpetuo
hasta luego.
Έκανα το τάπερ.:rotflmao: :rotflmao:
Κι εγω που νομιζα οτι εκανες το μπαγλαμα!
![]()
![]()
![]()
Όχι ρε...ροκ παίζαμε τότεΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κι εγω που νομιζα οτι εκανες το μπαγλαμα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Όχι ρε...ροκ παίζαμε τότε![]()
![]()
![]()
Γιατι? Δεν είναι ΡΟΚ να παίζεις ρόκ με μπαγλαμα?
![]()
![]()