Βασικα το Ζ δεν ειναι καλυτερο επειδη ειναι δικο μου/μας
Ειναι καλυτερο επειδη ειναι KAWASAKI
:a5:
Εγω σταματαω την συζητηση εδω
Αν θελετε συνεχιστε την εσεις στους δρομους, αλλα μην κλαιτε μετα![]()
Βασικα το Ζ δεν ειναι καλυτερο επειδη ειναι δικο μου/μας
Ειναι καλυτερο επειδη ειναι KAWASAKI
:a5:
Εγω σταματαω την συζητηση εδω
Αν θελετε συνεχιστε την εσεις στους δρομους, αλλα μην κλαιτε μετα![]()
Ρε παιδιά μην ξεφευγουμε από το θέμα . Εδώ μιλάμε για το επικείμενο Hornet 1000 και όχι το 600 που το περιμένω κι εγώ να βγεί χρόνια τώρα. Για χιλίαρια να τσακώνεστε. Το 600 και το 750 είναι άλλη ιστορία.
Πάντως οταν βγεί το 1000αρι θέλω test ride αμέσως. Αν αποφασίσω να αναβαθμιστώ θα παίξω ανάμεσα στο Fz1 και στο Hornet 1000 (αν και όταν βγει). Το Fz1 gamaei αν και δεν το οδήγησα όπως θα ήθελα (χαλαρό test ride στην έκθεση).
Για να δούμε μας έχει βγάλει την ψυχή η Honda με αυτό το γυμνό.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Σουρεάλ καταστάσεις.....![]()
πως ξεκίνησε το thread με παπαρολογία για Χόρνετ 1000 και πώς κατέληξε με 0-400 μεταξύ του 600 και του 750....
καβαζάκι ροοοοουυυλλλζζζζζ!!!!! λέμε![]()
Ρε παλικάρια με τις μετοχές στο akashi...
...κερασμένες![]()
![]()
![]()
απο τα ταπεινά 600αρια![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
βασικα το χορνετ (600) ειναι αισθητα πιο γρηγορο απο το Ζ(750) ,διαπιστωμενο.
Επισης οι οδηγοι που επιλεγουν χορνετ ειναι πιο ψαγμενοι και κατα κανονα ικανοτεροι οδηγοι απο αυτους με Ζ![]()
Εσεις εχετε δικιο κι εμεις την ησυχια μας![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Κοιτάξτε, το πορνετ το 1000, μην το περιμένετε και πολύ τούμπανο.
Το πολύ πολύ να είναι λίγο πιο γλήγορο από το SuperDuke.
Στα 110 τροχό, δηλαδή σε κατηφόρα και ευνοϊκο τυφώνα.
Μπορεί βέβαια να βάλει και τον έτοιμο κινητήρα του CBF1000 για να καταναλώνει σαν 1000 ώστε να πιστεύει πως είναι ακόμη πιο γλήγορο κι από τα 600άρια......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Τούμπανο δεν θα είναι δεν περιμενω να εχει 150 αλογα σαν το fz1. Αλλά όχι και 110. Τοσα έχει το 900 . Αν βγάλουν μετά από τόσα χρόνια καινούριο μοντέλο με τα ίδια άλογα θα φάνε γιαούρτια.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Μπορεί βέβαια να βάλει και τον έτοιμο κινητήρα του CBF1000 για να καταναλώνει σαν 1000 ώστε να πιστεύει πως είναι ακόμη πιο γλήγορο κι από τα 600άρια......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως η ιπποδύναμη δεν είναι το βασικό κριτήριο για τα γυμνά. Αν θέλεις τούμπανο πας σε ss.
ΕΝΑΣ κινητηρασ με 10 αλογα παραπανω και 2 χλστ ροπησ ΧΩΡΙΣ το απαιτουμενο πλαισιο ,βαροσ ,αναρτησεισ ειναι απλωσ ζελε ΚΑΙ ΟΧΙ γρηγορο μηχανακι
απο ποτε ΔΕΝ εχει σημασια το πλαισιο και η αναρτησεισ?
σε κλειστο στροφιλικι ,χα για κανε γρηγορα αλλαγη να δεισ το ζελεδακι πωσ γουσταρει
αν ναι και 2 χλστ. σωστα δε πειραζει ασ εχω λιγοτερα και ασ ειμαι με ψηλοτερεσ στροφεσ αφου ειμαι τυποσ πιο λαιτ
και στο τελοσ 750 κκ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΩΝ 600 ειναι ντροπη
τωρα για το 1000 που ηταν και ο λογοσ του τοπικ
θα ειναι περι τα 120 αλογα /2008 μοντ. με σχεδιο παρομοιο με του 600
τα 100 αλογα αν δε σε αφηνει το μηχανακι να τα αξιοποιεισεισ παντου παρα μονο σε ευθειεσ ειναι κριμα και αδικο
σε τεκικη ισωσ να ειναι ελαφρωσ μεγαλυτερη αλλα δεν ειναι εκει το ζουμι,
Φιλαράκι αν έχεις προβλήματα με την μηχανή σου και με την πάρτη σου..μην τα λές εδώ...δέν είπε κανείς τπτ τέτοιο ούτε για Ζ ούτε για οδηγούς .ΑΚΥΡΟΣΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
βασικα το χορνετ (600) ειναι αισθητα πιο γρηγορο απο το Ζ(750) ,διαπιστωμενο.
Επισης οι οδηγοι που επιλεγουν χορνετ ειναι πιο ψαγμενοι και κατα κανονα ικανοτεροι οδηγοι απο αυτους με Ζ![]()
Εσεις εχετε δικιο κι εμεις την ησυχια μας![]()
Το στιλάκι "είμαστε υπεράνω" τα ακούω βερεσέ... κοινός το έχω χεσμένο...
Για το 1000αρι (αν θα βγάλει) μιλάγαμε.... οχι για το 600...
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Οκ παιδες, εχετε δικιο, σορρυ
Την επομενη φορα που θα δειτε καποιο Ζ στο φαναρι, σας παρακαλω πατηστε το κατω σαν σαρδελα
Αντε περιμενω να το δω
Μην το λυπηθειτε ομως, λιωστε κανονικα
Μαλιστα καντε και νοηματα για να καταλαβει ο αλλος οτι θελετε κοντρα
Μονο κοιταξτε να βρειτε και δρομο που να στριβει δεξια χωρις φαναρι, γιατι η ντροπη θα ειναι πολυ μεγαλη για να μοιραστειτε το επομενο φαναρι....
:a31: :a31: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνάδελφε άμα έχει ροπή και όχι τρύπες στις μεσαίεςΑρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
![]()
![]()
![]()
![]()
ας έχει και 110 τροχό...
Για γυμνή μηχανή μιλάμε...και το cb1300 έχει 212 τελική! και λοιπόν?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Συνάδελφε άμα έχει ροπή και όχι τρύπες στις μεσαίεςας έχει και 110 τροχό...
Για γυμνή μηχανή μιλάμε...και το cb1300 έχει 212 τελική! και λοιπόν?
Καλα και αγια ολα αυτα,ετσι κι αλλιως το νεο Ζ1000, στις ροπες και στις καλες ρεπριζ ειναι που κερδιζει, ΑΛΛΑ
Εχει διανοηθει γιατι υπαρχουν πολλοι αντιχοντακιδες?
Γιατι πολυ απλα η honda εχει γινει μια μετριοπαθης εταιρια, με αναλογα μηχανακια, και δεν εννοω τα cbr
Cbf, translap,varadero,fmx
Δεν κυνηγαει ουτε τα βλεματα, ουτε τις επιδοσεις
Ειναι η μοναδικη Ιαπωνικη εταιρια, που δεν εχει κανει κανεναν νεοτερισμο τα τελευταια 30 χρονια(μην ακουσω για NR τωρα)
Το hornet 1000, ΑΝ βγει ποτε, δεν θα ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενα καθημερινο street
Θα εχει τις χειροτερες επιδοσεις, και τον πιο αδιαφορο χαρακτηρα
Sorry, ετσι ειναι τα πραγματα
Τωρα πως το λες αυτό από την στιγμή που το Hornet 600 07, έχει την υψηλότερη ιπποδύναμη στην κατηγορία του (για 600αρια μιλάμε)?Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Καλα και αγια ολα αυτα,ετσι κι αλλιως το νεο Ζ1000, στις ροπες και στις καλες ρεπριζ ειναι που κερδιζει, ΑΛΛΑ
Γιατι πολυ απλα η honda εχει γινει μια μετριοπαθης εταιρια, με αναλογα μηχανακια, και δεν εννοω τα cbr
Ειναι η μοναδικη Ιαπωνικη εταιρια, που δεν εχει κανει κανεναν νεοτερισμο τα τελευταια 30 χρονια(μην ακουσω για NR τωρα)
Το hornet 1000, ΑΝ βγει ποτε, δεν θα ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενα καθημερινο street
Εδώ το RCV212 κατάντησε ψωφήμι......τι να λέμε........περιμένετε τίποτα καλύτερο για όλα τα υπόλοιπα?Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Μααλιστα!!!! Δε ξερεις τι σου γινεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από bsari
ΕΝΑΣ κινητηρασ με 10 αλογα παραπανω και 2 χλστ ροπησ ΧΩΡΙΣ το απαιτουμενο πλαισιο ,βαροσ ,αναρτησεισ ειναι απλωσ ζελε ΚΑΙ ΟΧΙ γρηγορο μηχανακι
απο ποτε ΔΕΝ εχει σημασια το πλαισιο και η αναρτησεισ?
σε κλειστο στροφιλικι ,χα για κανε γρηγορα αλλαγη να δεισ το ζελεδακι πωσ γουσταρει
αν ναι και 2 χλστ. σωστα δε πειραζει ασ εχω λιγοτερα και ασ ειμαι με ψηλοτερεσ στροφεσ αφου ειμαι τυποσ πιο λαιτ
και στο τελοσ 750 κκ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΩΝ 600 ειναι ντροπη
τωρα για το 1000 που ηταν και ο λογοσ του τοπικ
θα ειναι περι τα 120 αλογα /2008 μοντ. με σχεδιο παρομοιο με του 600
τα 100 αλογα αν δε σε αφηνει το μηχανακι να τα αξιοποιεισεισ παντου παρα μονο σε ευθειεσ ειναι κριμα και αδικο
σε τεκικη ισωσ να ειναι ελαφρωσ μεγαλυτερη αλλα δεν ειναι εκει το ζουμι,
1.Για να στρηψεις σε κλειστη στροφη ταπα χρειαζεσαι τα παντα εκτος απο αλογα με 30 αλογακια εισαι μια χαρα.Αποδειξη μπες με μοταρντ στην πιστα κι αμα δε πιεις το χημο οτι θες.
2.Δεν ειναι 750 με επιδοσεις 600 αλλα το αντιθετο 600 με επιδοσεις 750.Για 750all around τα 100 αλογα ειναι ΟΚ.Για να βγουν απο το 600 σημαινει μικρη αποκριση χαμηλα ,μειωμενη ευχρηστεια
δυο κιλα ροπη ειναι παρα πολλα.Βασικα ειναι ο λογος που ουτε καν σκεφτηκα για κανενα 600.Και βασικα η χαρα μου θα ηταν ενα 1000 με 100-110 αλογα,κι ας μην παει πανω απο 250 δε πειραζει.
Η ροπη φιλε ειναι ολα τα λεφτα.Τα αλογα ειναι για να φορτωνεις χιλιομετρα.Αρ το μηχανακι σου δεν εχει αναγκη απο αλογα αλλα απο κυβικα
Δηλαδη για να καταλαβω εχεις οδηγησει Ζ και σου εχει φανει Ζελες;
Εχεις το χορνετ κι εχεις μεινει εκθαμβος απο το στησημο του;Εγω εχω Ζ και εμπειρια απο φαζερ
Πως μπορειτε να εκφερεται γνωμη αμα δε ξερεται τα μηχανακια.Παρε ενα Ζ κρατα το κανα μηνα κι ελα να τα πουμε,αλλιως, αστο.
Κατα τα αλλα δεν αντιλεγω οτι το χορνετ μπορει να εχει αρκετα καλο-καλητερο στυσημο και να ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι.Αλλα οχι εμπαθειες.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not