Παιδιά φίλος φέρνει τα Μετζελερ τα Μ3 120/70/17 και 180/55/17 295? τα Corsa ΙΙΙ 360? και τα
ΒΤ014 260?.
Οι τιμές είναι με ΦΠΑ και μεταφορικά σπίτι αντικαταβολή.
Παιδιά φίλος φέρνει τα Μετζελερ τα Μ3 120/70/17 και 180/55/17 295? τα Corsa ΙΙΙ 360? και τα
ΒΤ014 260?.
μπες πιστα και πιστεψε με ΘΑ ΞΥΝΕΙΣ !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Να σαι καλά ρε! Νοιώθω τόση αυτοπεποίθηση που σε λίγο θα αρχίσω να ξύνω...
:a31:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στον δρομο...συντηρητικα![]()
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
φιλε δεν ειπαμε να κρατησει λαστιχο για πολλα χλμ αλλα ενα καλο πολιτικο λαστιχο βγαζει 10.000 χλμ ανετα (η 12 μηνες) ενω οι γομες θα βγαλουνε τα μισα συν του οτι δε νομιζω οτι δουλευουνε στο παγοδρομιο της ελλαδας τοσο καλα οσο τα πολιτικα (αντιθετα με τη πιστα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
File kaloforeta...
Den simfono omos me tin apopsi sou kai merikon allon filon Oti prepei na bgaleis polla xiliometra....
Ta lastixa ta bazeis stin moto me gnomona to kratima kai tin odigiki simperifora giati einai AYTA pou se kratane OP8IO....
Se lastixa den kanoume oikonomia alla bayoume to kalitero...
Ta michelin pou ebales einai kala alla sintoma "logo diplis gomas" parousiazoun to fainomeno na kanoun skalopati kai na dimiourgoun asta8eia.
Kalitera lastixa exei i pirelli kai gia ton elliniko asfaltotapita oi malakes gomes san ta pirelli Supercorsa Pro einai poli kales, Den ais8anesai mono sigouria alla Exeis Sigouria....
kai paizoun kai 3 gomes SC1 SC2 SC3.
Me tin SC3 8a kaneis perisotera xiliometra.
kai min xexnas oti ...Zoume stin Ellada
opou to kratos frontizei na exoume tin kaliteri poiotita asfaltotapita
Etsi Oste na Min Tros Efkola ta Lastixa sou kai na kaneis oikonomia..... :rotflmao:
A! kai gia lastixa paizei kali akri apo exoteriko me super times ,freska lastixa, alla mono gia supersport kai racing gomes
![]()
εδω να διαφωνησω λιγο???Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Επίσης τα λάστιχα με την διπλή γόμα που λές είναι τα pilot road 2ct. Εγώ έβαλα pilot power τα οποία μια γόμα έχουν και μάλιστα μαλακή για καλύτερο κράτημα!
![]()
διπλη γομα=πιο σκληρη στη κορωνα και πιο μαλακη στα πλαγια του ελαστικου=δεν τρωγεται τοσο ευκολα στην ευθεια+προσφερει καλη προσφυση στη στροφη.![]()
![]()
πολυ καλες οι τιμες φιλε μου αλλα μαλλον θα ητανε πιο σωστο να μπει στις αγγελιες.Αρχικά δημιουργήθηκε από shatz
ΒΤ014 260?.
![]()
Σωστά τα λές και εγώ έτσι τα ήξερα, απλά όπως είπα και του παιδιού τα λάστιχα αυτά με την διπλή γόμα είναι τα pilot road 2ct. Εγώ έβαλα pilot power. Εκτός αν έχουν και τα power διπλή γόμα αλλά απ`οτι διάβασα στα specs δεν έχουν!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εδω να διαφωνησω λιγο???
διπλη γομα=πιο σκληρη στη κορωνα και πιο μαλακη στα πλαγια του ελαστικου=δεν τρωγεται τοσο ευκολα στην ευθεια+προσφερει καλη προσφυση στη στροφη.![]()
![]()
Αι τόντ νόου![]()
Chris
Εγώ έχω τα 2ct πάνω. Έχω κάνει γύρω στα 9000km δύο track days και απ' ότι βλέπω το πίσω έχει
κανένα 4000 με 5000Km.
Έχω ένα Hornet 900 και από ανοίγματα δεν το τρώω συνεχώς στα φανάρια.
Γενικότερα δεν είναι κακό λάστιχο.
τα power δεν εχουνε διπλη γομα.λαθος καταλαβα εγω και για αυτο εβαλα οτι διαφωνησα σε ενα σημειο.αλλα οπως ειπα ηδη καταλαβα λαθος !!!σορρυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Σωστά τα λές και εγώ έτσι τα ήξερα, απλά όπως είπα και του παιδιού τα λάστιχα αυτά με την διπλή γόμα είναι τα pilot road 2ct. Εγώ έβαλα pilot power. Εκτός αν έχουν και τα power διπλή γόμα αλλά απ`οτι διάβασα στα specs δεν έχουν!
Αι τόντ νόου![]()
![]()
έλα μωρέ σιγά! Εξάλου καλά τα είπες για την διπλή! Απλά είπα να το ξεκαθαρίσουμε μιας και διαβάζουν και άλλοι...ή μηπως όχιΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τα power δεν εχουνε διπλη γομα.λαθος καταλαβα εγω και για αυτο εβαλα οτι διαφωνησα σε ενα σημειο.αλλα οπως ειπα ηδη καταλαβα λαθος !!!σορρυ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@shatz: Ωραίος! Και εμένα αυτά μου πρότεινε ο μάστορας, αλλά επειδή είμαι ξεροκέφαλος έβαλα τα power![]()
![]()
Chris
σωστος !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
έλα μωρέ σιγά! Εξάλου καλά τα είπες για την διπλή! Απλά είπα να το ξεκαθαρίσουμε μιας και διαβάζουν και άλλοι...ή μηπως όχι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίδες ξέθαψα αυτό το θέμα λόγω ανάγκης για νέα ελαστικά. Και μιας και γράφω που γράφω, να πώ ότι τα pilot power που έβαλα μου έβγαλαν 13000 απροβλημάτιστα χλμ, 2 track days και είμε υπερ ευχαριστημένος από το κράτημα (ιδιαίτερα στο βρεγμένο) και το φρενάρισμα.
Τώρα όμως πάμε γι`άλλα...
Έχετε δοκιμάσει τα BT-016? Στο στεγνό θα γ@μ@νε, στο βρεγμένο όμως? Είμαι μεταξύ αυτών και των corsa III (Trooper it is time)
![]()
![]()
![]()
Chris
K ego exo provlima me to ti lastoixa 8a valo, sto fazerclub oloi lene ta Dunlop qualiffier RR meta ta metzeler M3 k meta ta pirreli diablo rosso. enas mono elege ta michelin, kanenas (an 8imame kala) ta bridgestone. afta,den ksero ti na valo... ta qualiffier rr 8elo na valo alla apoti exo dei den vgazoun pano apo 7000-8000km![]()
M3 με κλειστά μάτιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
K ego exo provlima me to ti lastoixa 8a valo, sto fazerclub oloi lene ta Dunlop qualiffier RR meta ta metzeler M3 k meta ta pirreli diablo rosso. enas mono elege ta michelin, kanenas (an 8imame kala) ta bridgestone. afta,den ksero ti na valo... ta qualiffier rr 8elo na valo alla apoti exo dei den vgazoun pano apo 7000-8000km![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αμα τα θετε για βολτα, αλλα ΟΧΙ για πιστα (δεν το συνιστα ο κατασκευαστης) βαλτε τα 016, αμα θετε τουρισταδικη χρηση, βαλτε τα ροσσο, και αμα το στριβετε πολυ βαλτε τα 002rs (εν αναμονης 003)
ενας καλος μαστορας λεει οχι γομες στον δρομο.
αυτα ειναι απο καθαρα προσοπικη εμπειρια τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω
![]()
![]()
![]()
na to po alios, borei kapoios na mou pei ti lastoixa na valo k na to eksigisei, exo dei 100 posts pou lene diaforetiko lastoixo, me endiaferei kapoios pou dokimase kati k emeine efxaristimenos k oxi vale bridgestone epidi einai i kaliteri. sto fazerclub oloi vazoun dunlop qualifier ala den 8el.o na valo sigoura kalo lastoixo gia 6000km 8elo to kalitero gia 10.000 k fisika oxi touristiko opos ta 021, den einai touristiki i mixani mas einai sport.
enas an mporei na mou pei vale ekeina k giati.