Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 99

Θέμα: ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    α)Δεν ειπα ''μην δινεις σημασια τι λεει ο div400 η τσουτσου''

ειπα γενικα ''τι λεει η καθε τσουτσου'' τωρα...αν εσυ εχεις την μυγα...
    ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ, δεν την δινω πισω!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros

β) Και εγω πισω απο το πλκτρολογιο ειμαι ο Rossi

σου εχει παρει τα σωβρακα αυτη η τσουτσου ο stoner, θα κανεις κατι επιτελους?????
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από avenger_x
    Εξαρτάται πόσο δυνατά θα την έχεις τι ώρα της ημέρας
    σοβαρά τώρα, βεβαίως και αν με ενοχλήσεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ τότε θα χειροδικήσω, την οικογένεια μου προστατεύω...εσύ τι προστατεύεις? το δικαίωμά σου στην Καγκουριά? (δεν μιλώ προσωπικά για σενα να εξηγούμαστε)
    Και γώ ακούω μουσική, αλλά αν θέλω να ακούσω δυνατά βάζω αιρκοντισιον και παράθυρα.
    Επίσης δεν "κωλοφτιάχνω" το παπί μου να με προσέξουν.
    Διαφωνώ με μέλος που είπε "λάδια στον δρόμο" θα την πληρώσει και κόσμος που δεν φταίει

Τα αυγά απ το μπαλκόνι δεν είναι και άσχημη ιδέα πάντως!!!!
    Μαλλον απαντησες σε'μενα οποτε θα σου απαντησω και'γω..

Με ποια κρητηρια θα μου πεις εσυ αν ειναι δυνατα η οχι.. Δηλαδη αν περναω απο'κει εκεινη τη στιγμη και την εχω λιγο δυνατα θα "μου σπασεις το αμαξι"? Θα σηκωσεις χερι εσυ, θα σηκωσω και'γω, θα σφαχτουμε και? Μια τρυπα στο νερο θα γινει και δυο ατομα στο νοσοκομειο στην καλυτερη.. Αν ο αλλος δεν εχει καποια παιδεια η μυαλο να καταλαβει ποτε ενοχλει και ποτε οχι θα του το δωσεις να καταλαβει με το ξυλο? Δεν νομιζω.. χειροτερα θα το κανει..
    Οπως το ειπε και ο Μαγος, ειμαστε 6-7 εκατ εδω μεσα, τι περιμενεις? Αν ειναι να αντιδρασουνε ολοι ετσι για το καθε τι μας ενοχλει τοτε θα μενει μια αδεια πολη σε μερικες μερες..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αφου δεν χαμπαριαζουν οι μπατσοι και ο Δημος ισως θα ηταν καλυτερα να σπασετε το ΑΤ και το Δημαρχειο...

Σοβαρα τωρα, φτιαξτε μια επιστολη, μαζεψτε υπογραφες, πατε στον Δημο και ζητηστε να επιληφθει του θεματος.

Αν δεν, φωναξτε τα κορακια των ΜΜΕ , ψοφανε για κατι τετοια....

Αν και παλι δεν, τσονατρετε ολοι μαζι χρηματα, αγοραστε ενα κυκλοτρο και απελευθερωστε ηλεκτρομαγνητικο παλμο προς το parking του Tera...

Aλλη ιδεα συμβολικου χαρακτηρα ....

αφου αυτοι ηχορυπαινουν, εσεις ρυπαινετε απλως...μαζεψτε οτι πιο δυσοσμο σκουπιδι εχετε και πεταχτε το στους καδους του parking, να μην μπορει να σταθει κανενας ουτε για λεπτο απο την μποχα...

Επισης αυξηστε με καποιο τροπο την σχετικη υγρασια του χωρου ωστε να μην στεκεται κανενα ζελε μαλλιων και να χαλαει η κουπ...οπου φυγει -φυγει...

περα απο την πλακα καταλαβαινω την αγανακτηση σου....

ακριβως διπλα απο το σπιτι μου εχω ενα flocafe...

κουραγιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Μαλλον απαντησες σε'μενα οποτε θα σου απαντησω και'γω..

Με ποια κρητηρια θα μου πεις εσυ αν ειναι δυνατα η οχι.. Δηλαδη αν περναω απο'κει εκεινη τη στιγμη και την εχω λιγο δυνατα θα "μου σπασεις το αμαξι"? Θα σηκωσεις χερι εσυ, θα σηκωσω και'γω, θα σφαχτουμε και? Μια τρυπα στο νερο θα γινει και δυο ατομα στο νοσοκομειο στην καλυτερη.. Αν ο αλλος δεν εχει καποια παιδια η μυαλο να καταλαβει ποτε ενοχλει και ποτε οχι θα του το δωσεις να καταλαβει με το ξυλο? Δεν νομιζω.. χειροτερα θα το κανει..
    Οπως το ειπε και ο Μαγος, ειμαστε 6-7 εκατ εδω μεσα, τι περιμενεις? Αν ειναι να αντιδρασουνε ολοι ετσι για το καθε τι μας ενοχλει τοτε θα μενει μια αδεια πολη σε μερικες μερες..

ασε που το μονο που θα τους ενοχλησει ειναι το χερακι στην τσεπη κ τα μπατσακια...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    σου εχει παρει τα σωβρακα αυτη η τσουτσου ο stoner, θα κανεις κατι επιτελους?????
    [/B][/QUOTE]

Ναι με εχει αφησει ξεβρακωτο...
    Πλακα πλακα αυτος ο stoner μαμει και δερνει φετος...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Παρανομία σε όλο της το μεγαλείο

Προβλέπω να σας την πέφτουν καμία δεκαριά περιπολικά να σας μπαγλαρώνουν
    και να τρωτέ κάνα τριάρι χρονάκια έκαστος

Επίσης δεν ξέρω εάν το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά εισαι στο moto.gr και όχι στο petrouloliotesspastetaola.gr

Σε τι αποβλέπει το post σου? Σε ενδιαφέρει η γνώμη των απανταχού μοτοσικλετιστών για την ηλιθιότητα που διοργανώνεται? Κάποιοι θα συμφωνήσουν κάποιοι θα διαφωνήσουν έτσι έχουν τα πράγματα σε κάθε ελεύθερο μοτοσυκλετιστικο forum

Η μήπως θέλεις να μεγαλώσεις την ομάδα?
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF

Re: ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Ενας απελπισμένος πολίτης
    Avenger, η απελπισία σου είναι απολύτως κατανοητή, και ξέρεις ότι πολλές περιοχές της Αθήνας υποφέρουν ανάλογα.

Αλλά επειδή η βία μόνο κακό θα φέρει, καλύτερα να εξαντλήσετε όλα τα νόμιμα μέσα. Υπάρχει και ο εισαγγελέας, υπάρχουν και πιο ήπιοι τρόποι διαμαρτυρίας... υπάρχουν κι άλλα. Στην χειρότερη, μιας κι είστε πολλοί, πάρτε τα ΙΧ σας και κλείστε τους δρόμους! Δεν είναι ανάγκη να μπείτε σε πόλεμο και δικαστικές περιπέτειες...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Super Moderator
    Μια εύλογη ερώτηση

ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΤΟ POST? ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ?

:a41: :a41: :a41:
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    To Terra Petra αν και δημοτική επιχείρηση....φυλάσεται και απο "νονούς"....πολλά τα φράγκα.
    Οποτε δεν θα εχετε να κάνετε μονο με τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων.
    Αν πραγματικά θέλεις να προστατέψεις την οικογένεια σου...θα πρέπει να εισαι παρών σαν πατέρας και σαν σύζυγος σε αυτήν γιατι αλλιώς διακινδυνεύεις μια μηνιαία διαμονη στο νοσοκομειο (στην καλυτερη περιπτωση) ή μια μόνιμη διαμονή σε τοπο χλοερό (στη χειρότερη περίπτωση).
    ΕΣΕΝΑ χρειάζετε η οικογένεια σου....οποτε ασε τα σκηνικά τυπου φαρ-ουεστ.
    Και οι 20 που ειπες...ολοι μαζι....εξω απο το ΑΤ Πετρουπόλεως...Κανάλια κ.λ.π.

Υ.Γ.
    Σε καταλαβαίνω απολυτα....παθων κιεγω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ειναι σαφεστατο απο το υφος του πρωτου ποστ οτι τα παιδια εχουν απωθημενα.
    Βεβαια απο την αλλη, ενα κειμενο ανοιχτη προσκληση σε εναν τετοιο χωρο, θα μπορουσε να προερχεται απο αλλου ειδους "κυκλωματα" και να αποσκοπει σε καποιου ειδους "σκιαγραφηση" των μελων, κοινως σταμπαρισμα.

Ημουν σαφεστατος ετσι;:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Προτείνω ΖΩΝΗ

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Ποιες αποψεις ρε φιλε? Δηλαδη το "παμε να σπασουμε τα αυτ/τα που εχουν δυνατα τη μουσικη" ειναι καλυτερη? Ενταξει, και'μενα με ενοχλουνε και τους βριζω οποτε τους βλεπω/ακουω αλλα οχι και να παρω καννα ροπαλο και να τα σπασω.. Ομως και'μενα καμια φορα μ'αρεσει να την βαλω λιγο δυνατα τη μουσικη.. θα μου πεις εσυ αν ειναι πολυ δυνατα η οχι? Θα με μετρησεις με κατι? Θα ακουμπισεις το αμαξι? Θα σε παρει και θα σε σηκωσει..

Εχουμε ξεφυγει τελειως μου φαινεται..
    ναι ε? και οταν σε εκανα βολτες στα περιχωρα του Μπουρναζιου με τερμα τα dB το γουστερνες ε?

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Προτείνω ΖΩΝΗ

Kai ego
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Μου αρέσει που το συζητάτε κιόλας

Τρελοκοτσιδού..!!!!

τελικα εχουμε χασει το μετρο μου φαινεται που αρχιζει η ελευθερια του ενος,και που τελειωνει του αλλουνου.παντως ΜΙΑ ειναι η λυση......ΝΤΟΜΑΤΑ!!!Ναι φιλοι μου ντοματα,και να εξηγηθω...πριν λιγο καιρο για αρκετα βραδυα περναγε ενα καγκουρακι κατω απ το σπιτι(πεζοδρομος)με κομμενη εξατμιση κ κομματια.προσπαθησα να τον σταματησω καμμια δυο φορες να του πω (με ευγενικο τροπο εννοειται)να περναει σαν ανθρωπος.κανενα αποτελεσμα,γκαζωνε και εφευγε..ωσπου ενα βραδυ τον ακουω απο μακρια να ερχεται βγαινω μπαλκονι ,και μολις περναει απο κατω τρωει στο κεφαλι τα απομειναρια γεμιστης ντοματας που ειχα φαει....κανεις ,ποτε,δεν ξανακουσε για αυτον .περα απο την πλακα τωρα καταλαβαινω την αγανακτηση των κατοικων εκει,αλλα ας εξαντλησουν πρωτα ΟΛΑ τα νομιμα μεσα,γιατι αν κανουν το ντου βλεπω πολεμο εκει πανω.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2004, 10:15
  2. Η ΨυΧολογια Των Χρωματων
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 09:30
  3. Ο ΑρΧοντασ Των ΔαΧτυλιδιων
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:19
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2003, 16:05
  5. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF