Ωραίος ρε Λεω! μπράβο ρε συ! επιτέλους έφυγες από το πατίνι. καλά χλμ να έχετε και να είσαστε πάντα μα πάντα όρθιοι!![]()
Ωραίος ρε Λεω! μπράβο ρε συ! επιτέλους έφυγες από το πατίνι. καλά χλμ να έχετε και να είσαστε πάντα μα πάντα όρθιοι!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Μπράβο ρε Λεωνίδα,καλορίζικο το μοτόρι σου,σου εύχομαι να το συνδιάσεις με τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου.![]()
![]()
Καλοτάξιδο,με πολλάααα ευχάριστα χιλιόμετρα!!!![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Καλοταξιδο και ωραια χιλιομετρα και απο μενα.
![]()
![]()
Πολυ ομορφο μηχανακι.![]()
να το χαίρεσαι το μηχανάκι σου όσο δεν πάει, να σε ταξιδεύει όπου τραβάει η ψυχή σου και να μας κεράσεις όλες τις μπύρες που σου πρόσφεραν οι αποπάνω!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλοριζικο και καλοτάξιδο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[B]
Ρε'συ πάλι στο πάρκινγκ του γείτονα τό'βαλες το θερίο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
και μια τρίτη φωτο και έφυγα γιατί έχω κόσμο στο σπίτι![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Καλοτάξιδο να είναι σύντεκνεεεεεεεεε ! Πολύ χάρηκα ρε που πήγες στα σκούτερ !:rotflmao:
Χωρίς πλάκα πολύ καλή η επιλογή σου Λεώ και αποδεδειγμένα, ο Τρούλης γυρίζει στα Ευρώπας αυτές τις μέρες με ένα από δαύτα !
Κι όμορφο χρώμα, και ιδανικό για όλα, και άνετο για πόλη και ταξίδι, φορτώνει αβέρτα, ποιος στη χάρη σου πια, άντε να σε κρατήσουμε εντός συνόρων πλέον !![]()
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χαίρομαι που θα είσαι δίπλα μας με ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ στις βόλτες του Αυγούστου ! Μιλάω σοβαρότατα και θα ξεσκίσω τη φωτογραφική μου πάνω σου !![]()
Να είσαι καλά να τη χαίρεσαι Λεωνίδα μου, τα ομορφότερα ταξίδια να τα γευτείς μαζί της !
Άντε να πατήσει και στα πάτρια τα παπά της !
Και πού'σαι ; Κερνάς καραφάκια !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σωστός ο φίλος......Μόνο που είναι SUZUKI το εργαλείο φτάνει....
Όλες οι παραπάνω ευχές.....
+ 1.000.000
![]()
![]()
![]()
Kalotaksidi i kali sou kai panta orthioi kai oi 2 sas!(oxi stin mia roda e!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλοτάξιδη Λεώ να το χαίρεσαι και να σε χαίρεται!
Ά γεια σου !Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τωρα δεν εχεις δικαιολογίες τύπου :ZZZ: περι πολλών χλμ και ...χωματος στη Κρήτη!
Και παίρνει και δικάβαλο βλέπω..![]()
Λεώ θα σου γράψω και τραγούδι !
"Είναι το στρώμα μου διπλό
Είναι το στρώμα μου διπλό
Είναι το στρώμα μου διπλό και με το Μάκη καλοπερνώ, άααααλα "
:rotflmao: :rotflmao:
Ρε μπούρδα αποφάσισες να πάρεις μηχανή![]()
![]()
![]()
Καλοτάξιδο βρε μωρό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()