Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 157

Θέμα: Είναι όντως για πέταμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εγω παντως ενα night rod special το επαιρνα ευχαριστως........
    Με τι είπαμε θα κάνουμε το Madrid - Valencia?

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    εγω παντως ενα night rod special το επαιρνα ευχαριστως........
    Όριστε!

Τί καταλάβατε τώρα?

Περιμένετε καινούργια αγγελία, αύριο-μεθαύριο!
    Ανοιγετε δουλειές.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Για ποιά πόλη μιλάς?....

Την Στοκχόλμη?
    Πραγματική Ευρωπαϊκή πόλη , λέμε!

Στην ευρωπαϊκότατη Αθήνα!

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Και όσο για το ποιό θα είναι το επόμενο μηχανάκι μου.......
    Αυτό που οι Αμερικάνοι το συγκρίνουν άμεσα με τα Sportster

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bellagio06.jpg 
Προβολές:	145 
Μέγεθος:	51,0 KB 
ID:	98199
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Ενα από τα πρώτα μηχανάκια που καβάλησα ήταν ένα Bonnville του 76. Τότε κοντά είχα πρωτοκαβαλήσει ένα GS550 και ενα Boldor. Ο κραδασμός λοιπόν μου έμεινε απωθημένο.

Πέραν της πλάκας. Κάποια πράγματα είναι φτιαγμένα για να πηγαίνουν χαλαρά. Harley, Guzzi, Enfield, KTM κλπ. Δεν είμαστε όλοι στην φάση να πηγαίνουμε τάπα, τουλάχιστον όχι πιά. Και αυτό το κενό καλύπτουν. Και το καλύπτουν με πολύ απλή τεχνολογία, με φτηνό service που μπορείς να το κάνεις μόνος σου στην μέση του δρόμου, με οικονομία στις βενζίνες κλπ κλπ κλπ.

Τώρα για Electra και Fat Boy στο κέντρο της Αθήνας, είναι εξίσου ευκολοδήγητα, με Busa και ψιλόβροχο στην Πανεπιστημίου.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο κραδασμός κάνει καλό και στις πέτρες των νεφρών.

Οσο για το κοινό αυτών των μηχανών στην Ελλάδα, no comment easy riders νεόπλουτοι η πλεινοότητα. Οκ so what. Τα BMW συνήθως ποιοί τα καβαλάμε δηλαδή? (Δεν αναφέρομε σε όλους τους κατόχους BMW)

1) Τα ΚΤΜ ειναι φτιαγμενα για να πηγαινουν χαλαρα....
    2)Harley & KTM εχουν φτηνο service.....
    3) Οι ΒΜW ειναι πανακριβες μηχανες, που μονο οι πλουσιοι εχουν το προνομιο να απολαυσουν

ρε τι μαθαινει κανεις οσο μεγαλωνει.......Η παντηση σου παντως ειναι μια καινουργια διαμαχη απο μονη της
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Με τι είπαμε θα κάνουμε το Madrid - Valencia?

μωρε ας μου περισσευανε €10.000 και θα σου λεγα με τι θα πηγαιναμε βαλενθια.....

(αντε μη τα πουλησω και τα δυο, και παω και το παρω αυριο:wacko:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Αν και δεν την χρωστούσα εγώ .................
    ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο Κ.......... ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Όργιε !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε καλό βγήκε !

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Η εταιρεία είναι παλιά. Ξεκινά από τις αρχές του (προηγούμενου) αιώνα. Από τότε μέχρι και σήμερα, φτιάχνει μοτοσυκλέτες βάσει αναγκών και φιλοσοφίας που δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με την Ελλάδα, αλλά με τη Μεσόγειο γενικότερα. Πράγματι είναι αστείο από μια άποψη να κυκλοφορείς σε ελληνική πόλη με χέρλευ, αλλά περί ορέξεως... Άλλωστε όλα τα 4Χ4 και τεράστια ΙΧ που κυκλοφορούν στην πόλη είναι λιγότερο παράξενο θέαμα;
    Kαι τους 2 τους θεωρώ ψωνάρες κατα φιλοσοφία....

Αλλά οι δεύτεροι (μερικοί απο αυτούς δηλαδή) έχουν και μία ψεύτικη δικαιολογία έτοιμη...

Οτι θέλουν χώρους και άνεση, γιατί έχουν οικογένεια, γιατί εκεί ψηλά νοιώθουν ασφάλεια κτλ...

οι Χαρλεάδες τί δικαιολογία έχουν?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

3) Οι ΒΜW ειναι πανακριβες μηχανες, που μονο οι πλουσιοι εχουν το προνομιο να απολαυσουν

ρε τι μαθαινει κανεις οσο μεγαλωνει.......Η παντηση σου παντως ειναι μια καινουργια διαμαχη απο μονη της

:rotflmao:
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Εντάξει αυτά που λες αλλά ποιός ο λόγος να έχεις Harley όταν μένεις στην Ελλάδα ? Τι νόημα έχει να κινήσαι με μια τέτοια μηχανή που σε δυσκολεύει τόσο πολύ?
    Συμφωνώ ότι αυτά τα μηχανάκια δεν φτιάχτηκαν για την Ελλάδα Θοδωρή, έχουν όμως ένα στυλ που δεν με χαλάει να υπάρχει ανάμεσά μας και αν αυτόν που θα αποκτήσει μια Χάρλευ δεν τον ενοχλεί, γιατί να ενοχλεί εμένα ;

Κι εδώ που τα λέμε.. έχουν καμμία δουλειά στην Ελλάδα τα R1 ; Τα Hayabusa ; Τα ΧΧ ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Εντάξει κι εγώ όταν ήμουν μικρός ειχα δεί τον Ατίθασο με τον Μαρλον Μπράντο που ήταν αρχηγός σε μια ομάδα χαρελάδων (αυτός όμως οδηγούσε Triumph Thunderbird ). Φορούσε τραγιάσκα και όχι κράνος και ήταν όντως πολυ μουρη το παλικάρι.

Αυτά όμως ανήκουν στην δεκαετία του 60. Υπήρξαν και άλλες εταιρίες με ιστορία . Άλλες δεν τα κατάφεραν και εκλεισαν όπως η Indian (που αναφέρθηκε) η Norton (οχι antivirus) η BSA κτλ. Άλλες πάλι επιβίωσαν προσαρμόστικαν στις απαιτήσεις των καιρών εξελίχθηκαν όπως η BMW, η Triumph ktl.

Παραδέχομαι την Ducati που έκανε το άνοιγμα στα εντούρο παρόλο που σε σχέση με την Harley είναι μια τρίχα από τα @@ της οικονομικά.

Αυτή η Harley γιατί δεν προσπάθησε ποτέ να παράγει και κάτι διαφορετικό από custom? Αν μπείτε στο site της έχει 5 κατηγορίες και 30 μοντέλα που είναι σχεδόν όμοια με διαφορές στον κυβισμό και στο design.

Νομίζω ότι απλά δεν την ενδιαφέρει να πουλάει μοτοσυκλέτες αλλά να πουλάει στυλ, image και τον μύθο. Ως αμερικάνικη εταιρία διαθέτει εξαιρετικό marketing και έχει περάσει κυρίως στην αμερικάνικη αγορά το ότι η μοτοσυκλέτα είναι μονο Harley και όλα τα άλλα είναι σκουπίδια.

Μαλλον το αντίθετο συμβαίνει όμως.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    ..............
    Αν τύχει και πέσει στα χέρια σου ένα night-rod,κάντο μια βόλτα.
    Εναλλακτικά.... αν τύχει και πας καμμιά Ρόδο ή ακόμα καλύτερα Κω, ζήτα σε κάποιον ντόπιο Χαρλεά,
    να σε πάει μια βόλτα.
    Καμμιά σχέση με μαμά τα μηχανάκια.

Αν και δεν έχεις άδικο σ'αυτό που λες για το μαρκετινγκ και την σημερινή ιδεολογία που περνάνε.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Χαμογέλα είναι η Candid Camera :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

To ΦΤΗΝΟ service έχει να κάνει με την αντιπροσωπία και τις επιλογές του ιδιοκτήτη. Στο Guzzi θέλουν 60 ευρά για να μου αλλάξουν 1,7 κιλά λάδι μαζί με το φίλτρο που κοστίζει 6-7 ευρά. Και 200 ευρά για full service που για να το κάνω μόνος μου μου κοστίζει 40-50 ευρά και μου χρειάζετε 1-1,5 ώρα. Το Guzzi επίσης και να μην του κάνεις service στην ώρα του, σε αντίθεση με τα high tech μηχανάκια, δεν τραβάει και κανένα ιδιαίτερο ζόρι.

Αυτά είνα τα καλά του no tech (δεν είπα low είπα Νο tech) Τώρα αν νομίζουν κάποιοι ότι αξίζει να τους τον πιάνει η αντιπροσωπία για ένα service, επειδή έχουν πληρώσει το μαστόδοντο ένα τόνο λεφτά δικό τους πρόβλημα.

Οσο για τα BMW 15-20 χιλιάρικα είναι ΑΚΡΙΒΑ για εμένα...........
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    super_toto...

έχει κάνει κάτι διαφορετικό με άλλο όνομα όμως... η εταιρία Buel , που όμως δεν τράβηξαν σαν SS και γυμνά μπροστά στους Ιάπωνες και του Ευρωπαίους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

HARLEY=ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΡΟΔΕΣ

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ειναι Κανενασ Για Μικρη Βολτιτσα
    από x-rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2008, 10:27
  2. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally
    από PsyCost στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 22:01
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ