Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 125

Θέμα: ποια ηταν η ποιο αστεια εμπειρια σας

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Ο πέμπτος???

έλα μου ντέ??

Ο πέμπτος εκτελώντας σωστά χρέη σκούπας θέλω να λέω οτι μας σκούπισε στο κέντρο της πλατείας όλους για να οργανωθούμε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

είπαμε είμαι τρισευτυχησμένος
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    είπαμε είμαι τρισευτυχησμένος
    Πάντα τέτοια !

:rotflmao:

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    1996..εποχές παναθηναικής τρέλλας οπου κατέβαιναν στην Ομόνοια(στρογγυλή γεμάτη έργα τότε) κάθε 3 μέρες οι βάζελοι.Κατάληψη στα σχολεία..Έξω στην είσοδο του σχολείου κάθοταν η κοπέλα στόχος που είχε φίλη μια κοπέλα στόχο του φίλου-βοδίου μου..Έχοντας αφήσει το υπερβολικά θεικό υπερεργαλείο μου (suzuki rv 50) έξω ακριβώς από την είσοδο ανεβαίνω στο μηχανάκι να πάμε να φέρουμε στα κορίτσια ανεφοδιασμό από το περίπτερο.Έχει την φοβερή ιδέα να έρθει και ο φίλος-βόδι μαζί μου (185 σαν εμένα 120 κιλά όχι σαν εμένα και μη έχοντας ανέβει ποτέ σε μηχανάκι στην ζωή του).

Ξεκινάμε καμαρωτοί καμαρωτοί δίπλα από τις κοπελιές με την διχρονίλα του αρβου να μυρίζει ως στην Θεσσαλλλλλλλλλλλλλλλλονίκη.Ακριβώς το κλάσμα του δευτερολέπτου που ο μπροστά τροχός αφήνει το πεζοδρόμιο να ακουμπήσει τον δρόμο ο φίλος-βόδι σηκώνεται να χαιρετήσει τις κοπέλες...σπάει το υπερπατάκι και ενοείτε πως χάνω τον έλεγχο του μηχανακίου.Τρώμε μια σαβούρα πρώτης τάξης σκάζοντας μέσα σε λακούβα γεμάτη νερό..Σηκωνόμαστε μέσα στα λασπόνερα και λέει ο περαστικός απέταντι

"Ε με τέτοια ζέστη τι περιμένεις..λογικό να θέλετε να ρίξετε μια βουτίτσα"
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Απο τα πιο αστεια που θυμάμαι:
    Μυκονο - Η αδερφη μου,γαμπρος μου,γυναικα μου κιεγω.
    Θελουμε να νοικιασουμε μηχανακια και μαθαινουμε οτι λογο κανονισμου ασφαλειας νοικιαζονται μονο 50αρια στη Μύκονο.
    Τεσπα , νοικιαζουμε 2 ελεινά , φτιαγμένα αποκλειστικά για νάνους κινέζους , ανυπαρκτα φρένα , και καπνος ντουμάνι απο πισω.
    Σε κάποια ανηφόρα (2καβαλα τώρα) ο θορυβος που κανανε ήταν ισα με 2 αρματα μάχης στο ζόριζμα πισω το τοπιο να εχει γινει μπλέ ασπρο απο τον καπνο....και τα μηχανακια ισα που γυρνανε οι ροδες τους απο την αδυναμια.
    Ξαφνικα βλέπω μεσα απο τους καπνούς την αδερφή μου να εχει πηδήξει απο τη θέση του συνοδηγου και να ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ περπατώντας τον γαμπρό μου που δουλευε το μηχανακι στισ 22.000 στροφες για να κανει μια περιστροφή τροχου το λεπτο.
    Μπορει να μην φαινετε αστειο οπως το περιγραφω...αλλα το σκηνικο να βλέπεις μια κοπελα...με τελειος φυσιολογικο υφος να κατεβαινει "εν κινησει" απο το μηχανακι....και να συνεχιζει με τα ποδια απο την αγανακτηση.....ήταν απιστευτο.

Χωρια που τα τζετ κρανη που μας δώσαν...φευγαν με την παραμικρη ριπη αερα απο το κεφαλι και κρεμοντουσαν στην πλάτη στηριζόμενα απο το λουρακι στο λαιμο...οπως οι καουμπόϊδες.

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Απο τα πιο αστεια που θυμάμαι:
    Ξαφνικα βλέπω μεσα απο τους καπνούς την αδερφή μου να εχει πηδήξει απο τη θέση του συνοδηγου και να ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ περπατώντας τον γαμπρό μου που δουλευε το μηχανακι στισ 22.000 στροφες για να κανει μια περιστροφή τροχου το λεπτο.

Είναι αυτό που λέμε να κατέβω να σπρώξω στην κυριολεξία
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

1993: Φαντάρος στη Λήμνο…
    Ένα ηρωικό Τ80 κάνει θητεία μαζί μου. Σε μια έξοδο πάμε παρέα με ένα φίλο στη Μύρινα, σε ένα μπαράκι πρώτο, πάνω από το λιμάνι. Κατά τις 3:00 πμ λέμε να την κάνουμε σιγά – σιγά για το στρατόπεδο. Μέχρι τα 8 jack κάτι θυμάμαι… για μετά έχω ακόμα κάποια κενά… ανεβαίνουμε, λοιπόν, στο παπάκι και «ξεκινάμε». Εγώ ήθελα να πιστεύω πως ήμουν σε καλύτερη κατάσταση και ανέλαβα την οδήγηση, το φιλαράκι είναι χώμα τελειωμένο…
    Το δεξί χέρι στο γκάζι και το αριστερό κρατά τον φίλο μου από το γιακά πάνω στο μηχανάκι… παρ’ όλα αυτά καταφέρνουμε και περνάμε όρθιοι το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής, στροφές, ανηφόρες, κατηφόρες… Φτάνουμε τελικά στο ισιάδι. Στο νησί υπάρχει ένας δρόμος παράλληλος με το διάδρομο του αεροδρομίου, περίπου 6 χιλιόμετρα ευθεία… ο δρόμος τελειώνει σε μια θεαματική δεξιά στροφή, όπου είναι και η πύλη του στρατιωτικού αεροδρομίου.
    Θυμηθείτε ότι οδηγώ με το ένα χέρι στο τιμόνι και με το άλλο να κρατά τον φίλο πάω στο παπί. Η στροφή πλησιάζει και εγώ έχω τη φαεινή ιδέα να «κατεβάσω» ταχύτητα… Το αριστερό μου χέρι μένει άδειο… κάπου έχω ξεφορτώσει τον φίλο… η αριστερή πλευρά του κράνους μετρά εξ επαφής τα χιλιόμετρα και την ποιότητα της ασφάλτου… το παπί άφαντο… Σέρνομαι ατελείωτα και κάποια στιγμή σκάω πάνω σ’ ένα τοίχο… βλέπω ένα ζευγάρι αρβύλες να με πλησιάζουν και μια φωνή να μου φωνάζει «αλτ τι σι»…
    Είχα πέσει πάνω στη σκοπιά της πύλης της 130ΣΜ…
    Εγώ πονούσα και αυτός ήθελε παρασύνθημα…
    Όταν λέμε ότι είχαμε γίνει «αεροπλάνα» το εννοώ.

ΥΓ: τον άλλον τον βρήκα τελικά καμιά εκατοστή μέτρα πιο πίσω… ζωντανό…

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Καλησπερα σε ολους παιδια!
    Μιας που βαζετε ολοι τις ιστοριες σας , ας πω και εγω μια που γελασα πολυ...

Ξεκιναω με ενα DT200 που ειχα... να παω για μπανιο στο σπιτι ενος φιλου που ειχε πισινα...
    Για κακη μου τυχη 1ον Εχω μια κοπελα απο πισω η οποια φοβαται παρα πολυ τα μηχανακια
    και 2ον εχει κοψει κατι φοινικες απο το σπιτι του και τους εχει πεταξει στο παρκινγκ που ειναι να βαλω εγω το μηχανακι , διπλα απο το σπιτι του...
    Καθως παω λοιπον να στριψω αριστερα για να μπω στο παρκινγκ περναω πανω απο τον φοινικα ο δικο σου και εκεινη την στιγμη παταω φρενω για να κοψω... Πριν προλαβω να αντιδρασω
    μπλοκαρει το φρενο και γυρισα και εγω και το μηχανακι και η κοπελα 180 μοιρες χωρις να το καταλαβουμε... και πεσαμε σαν σακια με πατατες οπως ειναι ευκολος εννοουμενο..... Ηταν η πιο γελοια στιγμη της ζωης μου και η πιο ηλιθια τουμπα που εχω φαει ποτε....
    Αλλα το γελιο που εριξα θα μου μεινει αξεχαστο.... Εγω και το μηχανακι κατω και να κλαιω απο τα γελια και η κοπελα απο πανω μου ορθια να ουρλιαζει και να με βριζει ατελειωτα....
    Το μονο καλο απο αυτην την ιστορια ειναι οτι τοι σταντ εγερνε πολυ στο DTακι και με το πεσιμο ισιωσε και στεκοταν παλι οπως επρεπε....
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Παλαιό μέλος
    Μαρτιος 2004.Παιδι για ολες τις δουλειες σε ανθοπωλειο. ΑΧ-1 και η μπαγκαζιερα να γεμιζει σε καθε γιορτη μαζι με καφασι στην πλατη. Ολα καλα για το αφεντικο, "νομιζω πως χωραει αλλο ενα ε;" Οκ αφεντικο αλλο ενα (απο μεσα μου -"μωρε θα στα παω εγω και θα εχουν γινει δεντρα τα φυτα" Που να καταλαβουν οτι το γαιδουρι γερνει στις στροφες. Και δωστου εγω πλαγιασματα στον Καρεα με τα φυτα πισω και ξανα και δωστου οποτε φτανοντας η μιση μπαγκαζιερα πισινα απο τα νερα που ειχαν τα λελουδια και μαζι 6-7 χουφτες χωμα να επιπλεουν μαζι με τις καρτες "Βαγγελη μου να ζησεις". Καταλαβαινετε τα υπολοιπα οταν παρεδωσα φυτα με μαυρο νυχακι απο την ανθοκομικη της τελευταιας στιγμης και τις καρτες μουσκεμα...
    mustili

Παλαιό μέλος
    Δεν μπορω, συνεχιζω. Εκθεση γαμου και εκδηλωσεων στο ΜΕΚ Παιανιας. Με το ΑΧ-1 και παλι!
    -"Θα πας να φορτωσεις λιγο τεχνητο γκαζον στα Πατησια και μετα βουρ Παιανια ε;"
    -"Ρε αφεντικο ποσο ειναι αυτό γιατι να το ΑΧ.. και που... πως..."
    -"Οοοχχιιι ρε χαζε, στην μπαγκαζιερα χωραει, αντε να την αφησεις ανοιχτη"
    Σκηνη 2. Ο μ@λακας στην Αττικη οδο με 3 δεματα, 2 πισω μου, ενα στην μπαγκαζιερα 2χ4 το καθενα και να πλαναρω το ΑΧ βριζοντας θεους και δαιμονες...
    mustili

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
    Δεν μπορω, συνεχιζω. Εκθεση γαμου και εκδηλωσεων στο ΜΕΚ Παιανιας. Με το ΑΧ-1 και παλι!
    -"Θα πας να φορτωσεις λιγο τεχνητο γκαζον στα Πατησια και μετα βουρ Παιανια ε;"
    -"Ρε αφεντικο ποσο ειναι αυτό γιατι να το ΑΧ.. και που... πως..."
    -"Οοοχχιιι ρε χαζε, στην μπαγκαζιερα χωραει, αντε να την αφησεις ανοιχτη"
    Σκηνη 2. Ο μ@λακας στην Αττικη οδο με 3 δεματα, 2 πισω μου, ενα στην μπαγκαζιερα 2χ4 το καθενα και να πλαναρω το ΑΧ βριζοντας θεους και δαιμονες...

Αλλαξε εργοδοτη!! Δε σε βλεπω καλα λεμε!!!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δευτερα λυκειου και εχω "ψησει" τον πατερα μου να παιρνω την βεσπα να πηγαινω φροντιστηριο....

ξερω να οδηγαω αλλα καθ'οτι 16χρονος..ουτε διπλωμα ουτε τιποτα...ουτε καν για 50αρι απο τροχαια (ημουν και στην τροχια των πανελληνιων)...

σαν γυφτικο σκεπαρνι εγω με την βεσπα καθε μερα φροντιστηριο...προσεκτικα κ.τ.λ.

ελα ομως που ημουν σε μια ταξη με 7 γυναικες!

ε, καποια μου αρεσε!! οπως ηταν φυσικο!!Ριτσα! Απ'το Γρηγορια!!

φευγοντας ενα βραδυ και ενω μαρσαρα σαν τρελος...λεω:θα φυγω εντυπωσιακα!!!:a31:

κοιταω δρομο...αδειος!!
    ωραια λεω!!
    μαρσαρισμα, πρωτη....και αφημα συμπλεκτη ...τοσο αποτομα οσο να προλαβω τον Vale στην Κ1 αφου ειχε παρει την pole position νωριτερα!!

200cc, διχρονα, πισωβαρα (λογω μηχανης) με εκτιναξαν κυριολεκτικα στον Θεο.
    τρομαζω απιστευτα και πριν προλαβω να καταλαβω τι ειχε γινει εγω ημουν πεσμενος πανω σε κατι μαυρες μεγαλες σακουλες σκουπιδιων (ευτυχως δεν ειχαν σκουπιδια) και η βεσπα ακριβως διπλα σε μια πεζη που περπατουσε αμεριμνη στο πεζοδρομιο!

οι σακουλες ειχαν κλαδια και φυλλα που ειχε κοψει ο Δημος απο τα παρακειμενα δεντρα!

αφου καταλαβαινω τι εχει γινει και δεν εχω χτυπησει περα απο κατι μικροπονακια,σηκωνομαι πανω με την γρια να φωναζει εξαλλη!!
    την κοιταω....και βλεπω την αγχωνευτη κουτσομπολα γειτονισσα (μιλαμε για μεσοτοιχια τωρα!!!) και πεφτω σε καταθλιψη...που θα το πει στον πατερα μου!!

καθομαι στο πεζοδρομιο με το κεφαλι μεσα στα ποδια (σαν να κλαιω)...μονο που γελαγα...και ολες τις κοπελιτσες απο πανω μου να με ρωτανε αν ειμαι καλα και γιατι κλαιω...μεχρι που σηκωσα το κεφαλι και πεθαναμε ολοι στα γελια...

υ.γ: τελικα η Ριτσα δεν μου εδωσε σημασια (ερωτικη) αλλα περναγαμε πολυ καλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    υ.γ: τελικα η Ριτσα δεν μου εδωσε σημασια (ερωτικη) αλλα περναγαμε πολυ καλα!
    Με τέτοιες μ@λ@κίες που κάνεις τι περίμενες δηλαδή ;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πού'σαι ρε Σταύρο !

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πιτσιρικάδες στη νότια Κέρκυρα βράδυ 2 βέσπες και 2 παπιά δικάβαλοι πηγαίνουμε με την ίδια ταχύτητα ο ένας δίπλα στον άλλο κουβεντιάζοντας ώσπου... σντούπ!!!

Χωρίς να ελαττώσουμε ταχύτητα γυρίζουμε τα κεφάλια δεξιά και παρατηρούμε τους αναβάτες του ενός παπιού βλέποντας μόνο τα κεφάλια τους να συνεχίζουν τη πορεία τους μαζί μας έχοντας πέσει μέσα σε μια σούδα!!!(μεγάλο χαντάκι)..κοιτάζοντας μας με μια έκφραση απίστευτης απορίας για το τι μπορεί να έχει συμβεί άραγε!!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Καλοκαιρι..πιτσιρικαδες...διακοπές στο χωριο με εναν φιλο μου.
    Πηγαίνουμε χαλαρα σε επαρχιακο δρομο και συζητάμε ο ενας διπλα στον αλλον.
    Αυτος ειχε πάρει κρυφά και φορουσε την γυμναστικη φορμα του αδερφου του απο την Σχολη Ευελπίδων.
    Πρωτη μουρη στο καβούρι.
    Ξαφνικα στο υψος του νεκροταφειου του χωριου του λεω εγω (απο την εξω πλευρα) ...παμε να αράξουμε εκει στον πλάτανο ?
    Φυσικα αυτος ειπε οχι ενω εγω κατάλαβα ΝΑΙ.....
    Κοβω φουλ αριστερά...του κλεινω το δρομο χύμα και αρχίζουμε και σερνόμαστε στην ασφαλτο.
    Την ώρα που ακομα σερνομαστε...αλλου εμεις..αλλου τα παπιά....ο φίλος μου...κουτρουβαλοντας :
    "Ποπο.....παει....θα με γαμίσει τωρα ο αδερφος μου...πάει η φόρμα" και όλα αυτά ενω σερνόταν ακόμα...

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2009, 14:31
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 10:30
  3. Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 08:29
  4. Ποιά ήταν η ταινία μωρέ...;
    από DirtRider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 17:56