Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: Τέλειο, καταπληκτικό, το θέλω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Άντε, ας την πάρει κάποιος να τη συγκρίνουμε με το δικό μου setup (Aiptek) να δω αν αξίζει να πάρω κι εγώ μια...

H αναλυση ειναι μια χαρα για να βλεπεις στην τηλεοραση, μαλλον υπεραρκετη

Οι sd καρτες ειναι τζαμπα πλεον, οποτε No problemo

Και τι εγινε ρε crooki που δεν εχει usb2.0?
    Βγαζεις την καρτα την βαζεις σε ενα card reader και εισαι αρχοντας

Παιδια, μια προειδοποιηση: πριν κανα μηνα που σκεφτομουν μια φτηνη καμερα για να τραβαω κανενα on board video απο καμια βολτα, επεσα πανω στην συγκεκριμενη καμερα της Oregon.

Απο τα οσα διαβασα στο δικτυο απο χρηστες που την εχουν, και -πολυ πιο σημαντικο- απο τα βιντεο που ειδα, η ποιοτητα εικονας ειναι επιεικως απαραδεκτη.
    Βασικα απο οτι εχω καταλαβει διαβαζοντας ξενα φορα, η συγκεκριμενη καμερα εχει μεγαλο θεμα με το τρεμουλιασμα της εικονας στον καθετο αξονα. Καποιοι λενε οτι φταιει η βαση αλλα ΜΑΛΛΟΝ εχει να κανει (περισσοτερο) με το οτι επηρεαζεται απο τα ηλεκτρικα της -εκαστοτε- μηχανης.

Πριν την αγορασετε δειτε προσεκτικα βιντεακια της. Στο youtube εχει μερικα αλλα λογω συμπιεσης ισως δεν ειναι αρκετα για να κρινετε την ποιοτητα της αλλα κυκλοφορανε και μερικα full βιντεο της συγκεκριμενης καμερας...

Α! Επισης ο ταχυδρομος την ΕΧΕΙ την συγκεκριμενη καμεριτσα και την ειδα τις προαλλες. :o Σαν γκατζετακι ωραιο ειναι, αλλα απο βιντεο....
    Νίκος
    Open Horizons

Εδω φαινεται χαρακτηριστικα το τρεμουλιασμα που ελεγα. Δειτε και κρινετε!

http://www.youtube.com/watch?v=zqFzRB4QJAk

http://www.youtube.com/watch?v=ERud-h0tNys

Εγω τετοια ποιοτητα εικονας και "σταθεροτητας" την βρισκω το λιγοτερο απαραδεκτη:
    http://www.youtube.com/watch?v=OgSUcpaXXqo :hypnotize

Εδω φαινεται σαν να γινεται σεισμος! :hypnotize http://www.youtube.com/watch?v=Y_-M7vUXSOw

Θα ψαξω να βρω και μερικα ασυμπιεστα βιντεο της καμερας για να δειτε.

Update: Eδω εχει κριτικες απο χρηστες της καμερας. Καλο ειναι να δειτε τι λενε: http://www.engadget.com/2006/10/24/o...bcam/#comments

Και εδω εχει ενα πληρες review της καμερας απο το εγκυρο site Helmet Cam Central, και ΠΟΛΛΕΣ κριτικες απο χρηστες! http://helmetcameracentral.com/2006/...helmet-camera/

Προσωπικη μου συμβουλη; ΜΑΚΡΥΑ!
    Επειδη βλεπω πολλα παιδια εδω που θελουν να την παρουν την συγκεκριμενη, δεν θελω να κλαιτε τα λεφτα σας μετα....
    Νίκος
    Open Horizons

Εγω πιστευω με αυτα που ειδα(ταξιδευτη), οτι η καμερα εχει σοβαρο προβλημα συμπιεσης των αρχειων, για αυτο και αυτο το χασιμο των frames

130? με αυτην την ποιοτητα?
    Τελικα δεν ειναι και τοσο φτηνη
    Καλυτερα να παρετε μια κανονικη καμερα με 200? ή και μια μεταχειρισμενη, και να εχετε αριστη ποιοτητα
    Αν εχει και εισοδο video in για εξωτερικη καμερουλα(απο 30?) ακομα καλυτερα

Η ποιοτητα για εμενα ειναι απο κακη εως απαραδεκτη. Ειναι τελεια καμερα για extreme ληψεις, οπως πχ να την πεταξεις απο υψος μεσα σε νερο και να δεις μετα τι "εβλεπε".

Αλλα για τη χρηση που τη θελουμε ολοι εμεις -μοτοσυκλετα- η ποιοτητα ειναι απλα χαλια.

Με τα ιδια λεφτα (~130 ευρω) μπορει να παρει καποιος μια μικρη φωτογραφικη (5-6 megapixels) και να τραβηξει ΠΟΛΥ καλυτερο βιντεο.

Με κατι παραπανω δε, στο site της Helmet Cam Central ειχα δει κατι καμερες της Sony, που συνδεονται με ενα μικρο εξωτερικο unit (σαν splitter) και τραβαει μια χαρα βιντεο.
    Νίκος
    Open Horizons

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    ΡΕ σκηνοθετες και παραγωγοι να κανω μια ερωτηξη εγω που δεν τσερω?

υπαρχει περιπτωση να βρω μια καμερα καλη ποιοτητας,την οποια θα την εχω σε τσαντα στην πλατη

και η οποια θα μπορει να περνει μια μικροσκοπικη καμερα (π.χ σαν του υπολογιστη) την οποια θα την βαζω οπου θελω με καλωδιο και οτι τραβαει να αποθηκευεται στην καμερα?
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra

υπαρχει περιπτωση να βρω μια καμερα καλη ποιοτητας,την οποια θα την εχω σε τσαντα στην πλατη

και η οποια θα μπορει να περνει μια μικροσκοπικη καμερα (π.χ σαν του υπολογιστη) την οποια θα την βαζω οπου θελω με καλωδιο και οτι τραβαει να αποθηκευεται στην καμερα?
    Ναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Ναι...
    που...

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Δεν διαβασες τι εγραψα πιο πριν
    Α ρε γαμωτο αυτο το kawasaki σου εχει παρει τα μυαλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Δεν διαβασες τι εγραψα πιο πριν
    Α ρε γαμωτο αυτο το kawasaki σου εχει παρει τα μυαλα

1)δεν εκατσα να διαβασω ολες τις σελιδες.....μετα ειδα τις απαντησεις.....

2)δεν μου εχει παρει τα μυαλα πλεον το καβασακι αλλα το σουτζουκι!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

2)δεν μου εχει παρει τα μυαλα πλεον το καβασακι αλλα το σουτζουκι!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το kawlasaki στα εχει παρει, για αυτο δεν ξερεις πλεον τι διαβαζεις

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    ει...την καμερα την εχω αγορασει..
    δειτε τα βιντεακια στο μπαλι και στο καταφυγιο καλλεργη στις 'συναντησεις-βολτες' η το ταξιδιωτικο 'χιος' για να παρετε μια ιδεα..
    τα 2gb κρατανε 45min,2μπαταριες ΑΑ για 8gb διαρκεια περιπου,ο ηχος δεν ειναι καθολου καλος..

BINTEO

το τελευταιο κοματι στο βιντεο ειναι απο την casio exilim 6mp καντε συγκριση..
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    ει...την καμερα την εχω αγορασει..
    δειτε τα βιντεακια στο μπαλι και στο καταφυγιο καλλεργη στις 'συναντησεις-βολτες' η το ταξιδιωτικο 'χιος' για να παρετε μια ιδεα..
    τα 2gb κρατανε 45min,2μπαταριες ΑΑ για 8gb διαρκεια περιπου,ο ηχος δεν ειναι καθολου καλος..
    Βαλε λινκς Σωτηρη βαριομαστε να ψαχνουμε
    Οσο για το τρεμουλιασμα, ειπαμε δεν εχει χαρακτηριστικα που ειναι στανταρ στις DV οπως image stabilization.

Ειναι και το γιουτουμπ για φαπες, αν δεν ανεβασεις συμπιεσμενο βιντεο κατα τα γουστα του, σκοτωνει την ποιοτητα.Οσο για την χαμηληγ αναλυση στα βιντεο εχει και λειτουργια η καμερα για 15 καρε το δευτερολεπτο για να χωρεσει διπλασιο βιντεο, αλλα δεν βλεπεται ετσι.

Επισης η αναλυση ειναι καπως παραπλανητικη.640χ480 τραβαει σε interlaced mode αρα σε υπολογιστη για να βγει βιντεο της προκοπης αφου γινει το frame blending η αναλυση πεφτει στο μισο 320χ240.
    Ειναι και NTSC που πασχει σε ποιοτητα και βαθος χρωματος σε σχεση με τις PAL,ειναι και ο φακος ενας πλαστικος του κωλου (αντιστοιχος κινητου) με ενα CMOS sensor της πλακας, ε δεν θελει και πολλα για να καταλαβεις οτι ο λογος υπαρξης μιας τετοιας συσκευης ειναι για να πιασεις την ενταση, ενος ριψοκινδυνου σπορ το οποιο δεν θα μπορουσες να το τραβηξεις με κλασσικη καμερα (κανο καγιακ, μπαντζι, skydiving κτλ) εκτος και αν εχεις φραγκα.
    Αμα την βρω παντως κατω απο 60 ευρω με μεταφορικα θα την δεσω στο ψαλιδι η στο undertray και στα @@ μου αν χαλασει.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Συμπληρωνω οτι το τρεμουλιασμα που φαινεται στα λινκς του Ταξιδευτη εχει να κανει με τοποθετηση της καμερας σε σημειο που γαμιεται στους κραδασμους,(τιμονι) χωρις κατι να μεσολαβει για την απορροφηση αυτων.

Με ολες τις καμερες συμβαινει αυτο.
    Κατα τα αλλα για 80 δολλαρια....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ελαφρύ και αθόρυβο το θέλω.Ζητάω πολλά;
    από ikarosk στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2009, 22:46
  2. το θελω σαν τρελος
    από miatas στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 19:13
  3. Το θέλω πολύ...
    από dynogix στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2007, 09:01
  4. Μήπως ξέρει κανείς τι μοντέλο είναι αυτό???το θέλω!!!
    από Tropeas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2007, 13:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ