Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: Συγκεντρωση Διαμαρτυριας στον τοπο του Ατυχηματος Σαββατο 2/10 και ωρα 9

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Προτεινω και κατι αλλο. Το μαυρο μαντηλι μπορουμε να το εχουμε απο σημερα στον αριστερο καθρεφτη.
    Εγω παντως θα το βαλω.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk

Re: MAYRO MANTHLI

Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
    Κι εγώ μάλλον Μέσα...
    Περικλή να μιλήσουμε
    να πάμε μαζί, ο αχαιρευτος
    έτσι κι αλλιώς δεν θα ξυπνησει
    και οταν το κανει θα παει παλι
    αλλου γι αλλου...
    ΟΚ Γιώργο!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Προτεινω και κατι αλλο. Το μαυρο μαντηλι μπορουμε να το εχουμε απο σημερα στον αριστερο καθρεφτη.
    Εγω παντως θα το βαλω.
    Εγω πρεπει να βρω (δυσκολο με τις ωρες που δουλευω)
    αλλα πιστευω κατι να κανω...
    Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos

Unhappy

Και μια παράκληση ρε παιδια...

το θέμα είναι σοβαρό και εως το Σαββάτο πολλά παιδιά θα ενημερώνονται από αυτο το ποστ. Ετσι λοιπον χωρις να γίνομαι σπαστικός καλό είναι να μην το χαλάσουμε με άσχετα και πειράγματα .

sorry, στα πειραχτήρια .
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εγω παντως θα το βαλω.

Αν και δεν έχω καθρέφτες.......
    Που θα βρούμε μαύρο μαντήλι και όχι τιποτα γελοίο απλά για να λέμε βάλαμε;

Επίσης αν ξεκινάνε άτομα από Αθήνα μπορούμε (λέω αν έρθω μάλλον ναι) να δώσουμε ένα ραντεβού κάπου στην εθνικά χωρίς πολλά περίμενε, όποιος έρθει σε 5-10 λεπτά ξεκινάμε.
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    .............
    Επίσης αν ξεκινάνε άτομα από Αθήνα μπορούμε (λέω αν έρθω μάλλον ναι) να δώσουμε ένα ραντεβού κάπου στην εθνικά χωρίς πολλά περίμενε, όποιος έρθει σε 5-10 λεπτά ξεκινάμε.
    Το ραντεβου εχει αναφερθει πιο πανω!

Ειναι Σαββατο 09:00 στο 23ο χλμ, στα Mac Donalds!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Κι εγώ μέσα. Μόνο που το Σάββατο είναι 2/10 και όχι 25/9.
    Μοντερέιτορς αναλάβατε.

Κι όποιος κρίνει το μηχανάκι με το οποίο θα ρθω......
    Always made to mean nothing

μπραβο ρε αποστολε, μ'αρεσει που συμφωνουσαμε ολοι για 25/9
    αλλαξε, παντως...
    ολοι μαζι θα ειμαστε ρε!!!!!!!!!!
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    να μη το κουρασουμε

το θεμα ειναι να μαζεφτουμε πολοι, απο δω, απο αλλα φορουμ απο λεσχες κτλ

εγω μεσα ειμαι, καθημερινες η σ-κ γιατι εχει παραγινει το κακο.
    δειτε το και σαν μια μικρη εκδρομη στη τελικη που μπορουν να ερθουν ολοι!!! (ακους Νικη????)
    Θα είμαι κι εγώ εκεί...

.
    Να κλεισει (εντελως) ο δρομος το θεωρω απαραδεκτο

Να παραταχθειτε δεξια-αριστερα ειναι επικινδυνο

Το καλυτερο ειναι να κλεισετε "μερικως" τον δρομο και ΑΦΟΥ ενημερωσετε τις αστυνομικες και λοιπες τοπικες αρχες για να ρυθμιζουν την κυκλοφορια - αυτο ομως θα πρεπει να οργανωθει σωστα (π.χ. απο λεσχη)

Για τα media να αμφιβαλλετε - μπορει να ερθουν να τραβηξουν πλανα, τα οποια ομως τελικα θα κοπουν απο τους συντακτες για να προβαλλουν "το γατακι που εγκλωβιστηκε στον υπονομο" - το εχω ξαναδει το σκηνικο πολλες φορες....hypnotize

πιος νιαζετε για τα καναλια? εγω παντως θα το κανω γιατι βαρεθηκα να θρυνω φιλους που χανωνται απο μαλακιες αλωνων. αυτο το ρωτησε και ενας φιλος σε αλλο φορουν και αυτην ειναι η απαντηση που του εδωσα για παρτη μου..
    γιωργη δεν νομιζω οτι κανεις το κανει να να προβληθη και να τον δηξει το σταρ οτι ειναι εκει... απλα το κανει για να μην τον δηξη το σταρ να θρηνη την επομενη φορα εναν δικο του ανθροπο..... και αν νομηζης οτι το κανουμε για την προβολη μας ... εγω θα φωραω το κρανος σηνεχια για να μην φενετε το προσοπο μου αν αυτο σε καλυπτη. και αν δεν το πιστευης ελα εκει να το δης. και σηκο απο την καρεκλα σου που το μονο που κανεις ειναι κρητικη, ( πιθανων καλοπροερετα ) και ενωσε την παρουσια σου και την φωνη σου μαζι μας.

------------------------------------------------------------------------------------
    και στον βασιλη που ειπε οτι καλυτερα να το αφησουμε στους <<οργανομενους>> να το κανωνισουνε....

βασιλη οι οργανωμενοι ειναι επι το πληστων πιο αργοι απο τον κρατικο μηχανησμο, και μονο οταν ειναι να προβληθουνε κανουν κατι. για να κηνηθουν καποια νηματα πρεπει να κηνηθουμε εμεις για να ταραξουμε τα νερα. καθε ενας απο εμας ξεχωριστα θα ειναι κια σταγωνα στο ριακη, και σταγονα σταγονα θα γηνουμε ποταμι και θα παρασηρουμε και τους οργανομενους στο διαβα μας και ολους τους αραχτους στην ποληθρονα τους που θα πρεπει να σηκοθουν για να μην πνηγουν. ενας κουκος δεν φερνη την ανοιξη... αλλα αν μαζευτουμε πολλοι??? δεν θα την φερουμε?

--------------------------------------------------------------------------------

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    πιος νιαζετε για τα καναλια? εγω παντως θα το κανω γιατι βαρεθηκα να θρυνω φιλους που χανωνται απο μαλακιες αλωνων. αυτο το ρωτησε και ενας φιλος σε αλλο φορουν και αυτην ειναι η απαντηση που του εδωσα για παρτη μου..
    γιωργη δεν νομιζω οτι κανεις το κανει να να προβληθη και να τον δηξει το σταρ οτι ειναι εκει... απλα το κανει για να μην τον δηξη το σταρ να θρηνη την επομενη φορα εναν δικο του ανθροπο..... και αν νομηζης οτι το κανουμε για την προβολη μας ... εγω θα φωραω το κρανος σηνεχια για να μην φενετε το προσοπο μου αν αυτο σε καλυπτη. και αν δεν το πιστευης ελα εκει να το δης. και σηκο απο την καρεκλα σου που το μονο που κανεις ειναι κρητικη, ( πιθανων καλοπροερετα ) και ενωσε την παρουσια σου και την φωνη σου μαζι μας.

------------------------------------------------------------------------------------
    και στον βασιλη που ειπε οτι καλυτερα να το αφησουμε στους <<οργανομενους>> να το κανωνισουνε....

βασιλη οι οργανωμενοι ειναι επι το πληστων πιο αργοι απο τον κρατικο μηχανησμο, και μονο οταν ειναι να προβληθουνε κανουν κατι. για να κηνηθουν καποια νηματα πρεπει να κηνηθουμε εμεις για να ταραξουμε τα νερα. καθε ενας απο εμας ξεχωριστα θα ειναι κια σταγωνα στο ριακη, και σταγονα σταγονα θα γηνουμε ποταμι και θα παρασηρουμε και τους οργανομενους στο διαβα μας και ολους τους αραχτους στην ποληθρονα τους που θα πρεπει να σηκοθουν για να μην πνηγουν. ενας κουκος δεν φερνη την ανοιξη... αλλα αν μαζευτουμε πολλοι??? δεν θα την φερουμε?

--------------------------------------------------------------------------------
    συμφωνώ με το Γιώργο!

Αυτοί που θέλουμε να το μάθουν θα το μάθουν έτσι και αλλιώς!!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

.
    Παιδια με παρεξηγησατε - κανεις θεωρω οτι θα το κανει για προβολη! (εκτος και εαν ειναι ψωνιο)

Το αναφερω επειδη ετσι διαβασα σε αλλο post

Παντως την δυναμη της TV (την οποια προσωπικα απεχθανομαι) μπορειτε να την εκμεταλευτειτε για να περασει το μυνημα σε οσο περισσοτερο κοσμο γινεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Θέλω πάρα πολύ να έρθω και εγώ ακόμα και με το αυτοκίνητο αλλά δυστυχώς για μένα δεν μπορώ …………………

Αυτό που θα έκανα όμως είναι ότι θα έπαιρνα φόρα και θα έσπαγα τις μπαριέρες στα διόδια και θα πέρναγα, όχι γατί θα μου λείψουν τα χρήματα των διοδίων δεν με σώζουν,
    τα χρήματα όμως που δίνουμε όλοι μαζί για αυτό το σκοπό μπορούν να μας σώσουν………

Να προσέχετε…………………
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Νέο μέλος

Thumbs up

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΙΜΑΙ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΑΝΤΙΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ωδή στον αγώνα του Motegi
    από Tsakalaki στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2009, 19:15
  2. Γιατι δεν πηγε ο Ολυμπιακος στον τελικο του Cl.....
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2008, 15:00
  3. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας
    από urinam στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 08:45
  4. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ
    από gerodim στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2006, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων