Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: κακογουστιά ή πρακτικότητα..?

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Παντως οσο αφορα τις πλαινες μπαγκαζιερες τουλαχιστον,καπου καπως καποτε,ειχα διαβασει,οτι

βοηθουν αρκετα στις 3ψηφιες ταχυτητες,την σταθεροτητα της μηχανης και εκανε και καποιου ειδους παραλληλισμο με τα πισω φτερα που εχουν τα αεροπλανα...

Τελος παντων,αν ισχυει δεν ξερω,παντως οσες φορες εχω ταξιδεψει με δαυτες, τουλαχιστον μεχρι τα 180 καποια αλλαγη στη συμπεριφορα προς το κακο δεν εχω δει...

Απο πλευρας καλαισθησιας τωρα...οσο τουμπανο το κανουν οι πλαινες μπαγκαζιερες το μηχανακι,αλλο τοσο χαλια το κανει το top case,οτι μηχανακι και να ειναι αυτο..

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Οταν πάς ταξίδι κοιτάς πρακτικότητα και όχι ομορφιά. Άρα όλα μας κάνουν. Στην πόλη πέρνεις ένα tank bag και κάνεις δουλειά ρε αδερφέ.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    ΕVI υπάρχει και η αλλη λύση με τα σαμάρια,

Μπορείς να τα στερεώσεις με κατι πλαστικά που κανουν μια θηλιά και κλειδώνουν μονιμα
    δεν θυμάμαι ακριβώς το ονομα

Κατα βάθος ειμαι Αθρωπας ο φουστης

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    ΕVI υπάρχει και η αλλη λύση με τα σαμάρια,

Μπορείς να τα στερεώσεις με κατι πλαστικά που κανουν μια θηλιά και κλειδώνουν μονιμα
    δεν θυμάμαι ακριβώς το ονομα

Κατα βάθος ειμαι Αθρωπας ο φουστης
    δεν εχω σαμαρια εγω ουτε θα εχω ποτε για αυτο το λογο αλλα καλα εκανες και το ειπες για αλλους

εγω δε τα εμπιστευομε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    και ταξίδι πώς πάς ρε
    τσ τσ τσ ουτε ενα ευχαριστω

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    και ταξίδι πώς πάς ρε
    τσ τσ τσ ουτε ενα ευχαριστω

με μπαγκστερ και τανγκ μπαγκ οπως προειπα σε αλλο ποστ μου

ευχαριστω? δεν αφορουσε εμενα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Οταν πάς ταξίδι κοιτάς πρακτικότητα και όχι ομορφιά. Άρα όλα μας κάνουν. Στην πόλη πέρνεις ένα tank bag και κάνεις δουλειά ρε αδερφέ.
    καλα για μεσα στην πολη εννοειται το tank bag δεν το συζητω...

αν βαλω τις πλαινες μπαγκαζιερες στο ποταμοπλοιο μεσα στην πολη τα πιασα μετα τα λεφτα μου
    και ειδικα αυτην την περιοδο που τα Χανια εχουν γινει Αθηνα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Πολυ καλη λυση(αλλα με μικρη χωρητικοτητα) ειναι και τα σακιδια πλατης,τα πολυεστερικα εννοω.Εχουν και καλη αεροδυναμικη.
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

εγω νομιζω οτι στην πολη κοιτας πρακτικοτητα (γιατι το να απολαυσεις την οδηγηση) μαλλον ανεκδοτο ακουγετε...
    στο ταξιδι και στις βολτρα απλα αφαιρεις την μπαγκαζιερα και το απολαυμανεις....

οσον αφορα την ομορφια ναι θελουμε να ειναι ωραιες οι μηχανες μας αλλα αμα με βολευει εμενα στα @@ τι θα πουν αυτοι που με κοιτανε...

στο κατω κατω δεν αρεσουν ολες οι μηχανεσ σε ολους οποτε και με ή χωρις μπαγκαζιερα μερικα μοντελα παλι χαλια θα μας φαινονται... :wacko:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Για τα υπόλοιπα μηχανάκια δεν ξέρω αλλά για SS η καλύτερη λύση είναι είτε τα tail bags είτε τα σαμάρια. Οτιδήποτε άλλο είναι επικίνδυνο (το κακόγουστο το αφήνω στην ασθητική του καθενός).

Έχουμε ξαναπεί ότι παίρνουμε μια μηχανή κατά κύριο λόγο για τον σκοπό που φτιάχτηκε αυτή. Αν δλδ κάποιος πήρε GSXR1000 για τουρισμό 80% και 20% πίστα είναι ανόητος. Υπάρχουν πλέον τρομερές μηχανές για τουρισμό (αργό ή γρήγορο) στα ίδια χρήματα με τις SS και φορτώνονται πολύ περισσότερο και καλύτερα από μια SS ή μια γυμνή.\

Ειδικά για τα γυμνά, επειδή είχα μία ΕΝΤΕΛΩΣ naked, ο ρόλος τους πλήν της κίνησης στην πολη, τις ΠΟΛΥ κοντινές βόλτες μου είναι ακατάληπτος. Όποιος τολμήσει ταξίδι (και δεν μιλάμε για ταξίδι με ταχύτητες 100-140χλμ/ώρα) και δεν χρειαστεί μετά ορθοπεδικό είναι ήρωας και πνευματικά ασταθής.

Τώρα βέβαια μπορούμε να μιλάμε για μήνες για το τι μπορεί να κάνει κάποιος με μια μηχανή αλλά δεν έχει νόημα. Και με παπί μπορείς να πας απο Αθήνα στην Βόρεια Νορβηγία αλλά....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ........

+955

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ....
    Γνωμη του καθενος: Σεβαστη αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει αυτοματως και να ισχυει.

Αν καποιος πηρε ενα SS για 80% ταξιδια και 20% πιστα ειναι δικαιωμα του και αυτο ΔΕΝ τον κανει ανοητο. Στο εξωτερικο τετοια κομπλεξ τα εχουν ξεπερασει προ πολλου. (βλεπε τα χιλιαδες SS και Superbikes που ταξιδευουν καθε χρονο στην Ευρωπη και Αμερικη)

Και στην τελικη ο καθενας ταξιδευει με αυτο που του αρεσει και ΟΧΙ με αυτο που πρεπει. Αν ηταν ετσι ολοι θα ειχαμε απο ενα μεγαλο On off και τελος.

ΥΓ. .....Καπταιν: ΞΥΔΙ. :a12:
    Νίκος
    Open Horizons

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Γνωμη του καθενος: Σεβαστη αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει αυτοματως και να ισχυει.

Αν καποιος πηρε ενα SS για 80% ταξιδια και 20% πιστα ειναι δικαιωμα του και αυτο ΔΕΝ τον κανει ανοητο. Στο εξωτερικο τετοια κομπλεξ τα εχουν ξεπερασει προ πολλου. (βλεπε τα χιλιαδες SS και Superbikes που ταξιδευουν καθε χρονο στην Ευρωπη και Αμερικη)

Και στην τελικη ο καθενας ταξιδευει με αυτο που του αρεσει και ΟΧΙ με αυτο που πρεπει. Αν ηταν ετσι ολοι θα ειχαμε απο ενα μεγαλο On off και τελος.

....
    Πάμε πάλι....

Στο εξωτερικό (και προφανέστατα αναφέρεσε στην Ευρώπη) έχουν δεκάδες/εκατοντάδες πίστες να γουστάρουν! Επίσης τα κλειδώνουν 10-11 μήνες το χρόνο και τα κυκλοφορούν 1-2 μήνες.

Εσύ τα χιλιάδες SS που τα είδες; εκτός κι αν κυκλοφορείς καθημερινά στις άλπεις και δεν το ξέρουμε. Αντίθετα, θα σε πληροφορήσω ότι οι μηχανές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη κι αλλού είναι τα Sport Touring και τα Touring.

Στην τελική, θα συμφωνήσουμε οτι ο καθένας ταξιδεύει με ότι γουστάρει. Αυτό όμως δεν τον απαλλάσει απο το λάθος! Κι εγώ με SS "ταξιδεύω" αλλά όταν σκέφτομαι να το φορτώσω με ασφάλεια, θα προτιμούσα να ειχα ένα 1400GTR ή ένα Pan European...

A, και που σαι.... αν σε κανένα στριφτερό δρόμο στο βουνό σε τσαγιώσει κανένας παππούς που καβαλάει τουρίστα, κάνε ότι σε έπιασε κατούρημα και σταμάτα να φύγει μακρυά
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    ΥΓ. .....Καπταιν: ΞΥΔΙ. :a12:
    Η πλακίτσα κομμένη με μενα μικρέ, οκ?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    και μετα λενε οτι δεν εχει τιποτα η τηλεοραση το πρωι!!!

go on lads!

α!ερωτηση! σ αυτο τι... μπαγκαζιερα να βαλω?θελω να παω λουτσα για μπανιο!!:rotflmao:

relax take it easy/mika

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	070528001.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	88,0 KB 
ID:	99314
    πρωταθλητης Ευρωπης

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •