Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Διασταυρώθηκε με το θάνατο στα 18 του χρόνια

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    εσυ δλδ φορας παντα κρανος
    Ναι. Αν και δεν είπα τίποτα για το αν φορούσε κράνος ο άλλος ή όχι..

ή δεν εχεις κανει ποτε το λαθος να περασεις ανα στοπ
    Όχι. Έχει δεν έχει στοπ ο δρόμος πάντα κοιτάω γιατί και προτεραιότητα να έχεις μπορεί ο άλλος να μην προσέξει και να σε πατήσει.

λες να ηταν τοσο μαλακας και να ηθελε να σκοτωθει!!!!
    Γιατί, όποιος σκοτώνεται το θέλει;;

ρε μην βγαζετε ετσι συμπερασματα και μαλιστα για πραγματα που κανουμε και εμεις
    Speak for yourself m8.. δεν ξέρω τί κάνετε εσείς αλλά εγώ όταν βγαίνω με τη μηχανή είμαι πάντα προσεκτικός, δεν κάνω καγκουριές και γι' αυτό μέχρι σήμερα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν έχω πέσει και δεν έχω πάθει ατύχημα ποτέ. Τα λάθη στο δρόμο πληρώνονται.
    From a Battle I've come..
    to a Battle I ride..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Honest John

Speak for yourself m8.. δεν ξέρω τί κάνετε εσείς αλλά εγώ όταν βγαίνω με τη μηχανή είμαι πάντα προσεκτικός, δεν κάνω καγκουριές και γι' αυτό μέχρι σήμερα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν έχω πέσει και δεν έχω πάθει ατύχημα ποτέ. Τα λάθη στο δρόμο πληρώνονται.

..

makari afta na einai arketa gia na se xoun(kai na mas exoun) kala
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Κι εμένα κάτι μου βρωμάει στην "είδηση"... "μοτοποδήλατο"... "Αλβανός"... "δε φορούσε κράνος"... "19χρονη"...

Από που προκύπτει άραγε ότι την προτεραιότητα παραβίασε ο δικυκλιστής;

- Από την κατάθεση της οδηγού που τον σκότωσε; Από κατάθεση του νεκρού προφανώς όχι...

- Από έρευνα της αστυνομίας; Ωχωχ... Θύμα Αλβανός... μπορεί να μην είχε και χαρτιά... και επαρχία... και το κοριτσάκι μπορεί να ήταν και συμπαθητικό...

- Από αυτόπτες μάρτυρες; Ποιος θα κατέθετε όμως υπέρ του Αλβανού; Εσείς μήπως; Δε βλέπω χέρια...

Τέσπα δεν κάνω τον έξυπνο ούτε τον Πουαρό, αλλά ας μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα ούτε να χάφτουμε τα γραφτά των δημοσιογραφούντων, ας είμαστε λίγο πιο πονηρεμένοι και ανοιχτόμυαλοι ταυτόχρονα.

Για το ότι δεν φορούσε κράνος προφανώς ήταν αυτοκαταστροφικό και απέβη μοιραίο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra

και εχουμε και τους αλλους που λενε να βαλουν φαναρια!!!!!

επειδη εχει στραβομαρα ο καθενας (γιατι το στοπ φαινεται εκει!!) θα γεμισουμε ολη την πατρα με φαναρια?

ειναι λογικη αυτη?
    Και στη Φαβιέρου όταν έμενα μέχρι και στο δρόμο το είχαμε ζωγραφίσει το STOP αλλά παρόλα αυτά είδα μεταξύ άλλων 5 νεκρούς και το μαγαζί στη γωνία με τα ηχητικά να αλλάζει βιτρίνα αμέτρητες φορές!
    Εσύ τότε δεν ήσουν ταξιτζής και ίσως να μη το ξέρεις αλλά εγώ που ήμουν truckdriver και παρόν σε ένα κάρο φάσεις εκεί, συμφωνούσα και επέμενα για φανάρια! Θέλω να πω με αυτό πως χέστηκα και αν γεμίσει όλη η πόλη κάθε δεύτερη γωνία με φανάρια έτσι και είναι απαραίτητο.

(κατά διαβολική σύμπτωση μια και εργάζεται η γυναίκα μου στη Σολομού είμαι παρόν και σε φάσεις που γίνονται στο σημείο το οποίο αναφερόμαστε, που φαίνεται το STOP και την έφαγε ο πιτσιρικάς)
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Διασταυρωθηκε με το θανατο στα 18 του...
    Δεν ειναι ο μονος...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ! Καθε λιγο τετοια ακουγονται...
    Παραβιασε STOP, παραβιασε κοκκινο...ηταν μικρος δε φοραγε κρανος, ηταν μεγαλυτερος ειχε παιδια...
    Εφταιγε η δεν εφταιγε, παντα ο μοτοσυκλετιστης την πληρωνει...
    Παντα καπου παραμονευει το κακο, προσοχη μεγαλη στους δρομους!

Τις μηχανες δεν τις υπολογιζουν οπως πρεπει οι αυτοκινητιστες, γι αυτο τα ματια σας 1000 στους δρομους!
    ...Soulful..

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Κι εμένα κάτι μου βρωμάει στην "είδηση"... "μοτοποδήλατο"... "Αλβανός"... "δε φορούσε κράνος"... "19χρονη"...

- Από την κατάθεση της οδηγού που τον σκότωσε; Από κατάθεση του νεκρού προφανώς όχι...

- Από έρευνα της αστυνομίας; Ωχωχ... Θύμα Αλβανός... μπορεί να μην είχε και χαρτιά... και επαρχία... και το κοριτσάκι μπορεί να ήταν και συμπαθητικό...

- Από αυτόπτες μάρτυρες; Ποιος θα κατέθετε όμως υπέρ του Αλβανού; Εσείς μήπως; Δε βλέπω χέρια...

Τέσπα δεν κάνω τον έξυπνο ούτε τον Πουαρό, αλλά ας μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα ούτε να χάφτουμε τα γραφτά των δημοσιογραφούντων, ας είμαστε λίγο πιο πονηρεμένοι και ανοιχτόμυαλοι ταυτόχρονα.

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra

οταν γινεται ενα τροχαιο παντα μα παντα υπαρχουν σημαδια στον δρομο και στην περιπτωση αυτη φαινοταν και η κατευθηνση του ι.χ γιατι δεν ειναι πιστευω δυνατο μια μοτο να αλλαξει την διευθηνση ενως τουτου.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaterinaX2
    Διασταυρωθηκε με το θανατο στα 18 του...
    Δεν ειναι ο μονος...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ! Καθε λιγο τετοια ακουγονται...
    Παραβιασε STOP, παραβιασε κοκκινο...ηταν μικρος δε φοραγε κρανος, ηταν μεγαλυτερος ειχε παιδια...
    Εφταιγε η δεν εφταιγε, παντα ο μοτοσυκλετιστης την πληρωνει...
    Παντα καπου παραμονευει το κακο, προσοχη μεγαλη στους δρομους!

Τις μηχανες δεν τις υπολογιζουν οπως πρεπει οι αυτοκινητιστες, γι αυτο τα ματια σας 1000 στους δρομους!

εμεις οι ιδιοι που οδηγαμε μηχανες οδηγαμε και αυτοκινητα.

ο δρομος δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος για να στριβει οπως και οποτε γουσταρει αλλα ουτε και να 300ριζουμε επειδη η μηχανη μας ειναι γρηγορη!

Πρέπει να προσέχουμε όλοι! Τις ίδιες μαλακιες που κάνουμε οταν οδηγαμε μηχανη κανουμε και οταν οδηγαμε αυτοκινητο!

Η συζήτιση αυτη δεν τελειώνει ποτε!

Κρίμα για το παιδί!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

.....

ας είμαστε λίγο πιο πονηρεμένοι και ανοιχτόμυαλοι ταυτόχρονα.

γιατί πάντα πουλάει μια καλή θεωρία συνομοσίας

Γιατί, τα βλέπουν οι κάφροι πατεράδες τους και οι γκόμενοί τους που τις μαθαίνουν να οδηγούν έτσι???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Meyaleleth
    Το θέμα είναι να τα διαβάζουμε αυτά εμείς, οι ύπόλοιποι και να μάθουμε να είμαστε πιο προσεχτικοί. Άλλωστε , εμένα με μάθανε να κόβω να τσεκάρω όλους τους δρόμουσ ακόμα και αν ο άλλος έχει STOP. Κάθε μέρα παραβιάζονται STOP και φανάρια. Τα ξέρουμε αυτά...Προσοχή.

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous

Σωστή η θεωρεία ΑΛΛΑ...

εάν το ΣΤΟΠ το είχε ο μοτοσυκλετιστής και όχι η κοπέλα (στο άρθρο αναφέρει ότι το ΣΤΟΠ το είχε η μηχανή, άρα σχετικά απίθανο να υπήρχε και ΣΤΟΠ στον δρόμο του αυτοκινήτου), τότε φταίει ο μοτοσυκλετιστής.

ΣΤΟΠ σημαίνει σταματάμε και περνάμε εάν δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ που να έρχεται.

ΑΡΑ εάν είχε ΣΤΟΠ μόνο η μηχανή, τότε αυτός το απραβίασε, καθώς το αυτοκίνητο δεν παραβίασε καμία πινακίδα (Αφού δεν υπήρχε!)

Μέλος Το avatar του/της possidi
    Εγω δηλαδη αν ερθει καταπανω μου αλλοδαπο κουφετο και παραβιασει stop και χωρις κρανος για να μην του ΄χαλασει το τσουλουφι...ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΜΕΝΑ???

Δε θα σχολιασω το γεγονος οτι κατα 99.99% οδηγουσε χωρις διπλωμα...

Τι να πω? Παντα κρανος σε αλλοδαπους και μη...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Honest John
    Για κάποιο λόγο λυπάμαι περισσότερο την κοπέλα και τα τραβήγματα που θα έχει τώρα + το ψυχολογικό τραύμα παρά τον -άτυχο μα- κάγκουρα στο μηχανάκι..

Γιατί πιθανότατα είσαι ρατσιστής ……

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Η κοπέλα θα τρέχει 3 χρόνια τώρα στα δικαστήρια.

Στην Αμερική υπάρχει το 4 way STOP. Δεν έχει μόνο ένας STOP, έχουνε όλοι και παραχωρούνε αντίστοιχα προτεραιότητα.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2011, 21:41
  2. Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2011, 14:29
  3. Το CBF στα χνάρια του V-Strom και του TDM..
    από OldMan στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2010, 22:41
  4. παρομοιο με το τσιγαρο στα 270
    από harpoon στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 22:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας