Όχι.... Γαλάτης... Ο ΑνορθογραφίξΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
φαραώ ειναι αυτος ρε;![]()
![]()
![]()
Όχι.... Γαλάτης... Ο ΑνορθογραφίξΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
φαραώ ειναι αυτος ρε;![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τι ισλάμ και ΌΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ είναι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ!!!!
ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΟΠΩΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΖΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ................
Κι εμείς τριτοκοσμική χώρα είμαστε.
Μπορεί να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα, αλλά:
Οι περισσότεροι τρώνε κάτι και πετάνε τα σκουπίδια στο δρόμο (ή έξω από το παράθυρο αν οδηγούν) λες και είναι δύσκολο να το πετάξουν στον επόμενο κάδο. Πόσοι πετάνε τη ζελατίνα από τα τσιγάρα και τη γόπα σε κάδο; Πολλοί πετάνε τις σακούλες με τα σκουπίδια από το μπαλκόνι, γιατί βαριούνται να κατέβουν κάτω να τα πετάξουν, με αποτέλεσμα ή να πέφτουν στα παρκαρισμένα ή στο δρόμο, αφού διαλυθεί η σακούλα. Ζώα!
Παρκάρουν σε θέσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες (για πηγαίνετε μια βόλτα στα πάρκιν των σούπερ μάρκετ με ένδειξη για άτομα με ειδικές ανάγκες, πάντα πιασμένες είναι οι θέσεις από τους έξυπνους)
Δε σταματάνε ποτέ σε διάβαση πεζών και πάντα τις πατάνε στο φανάρι όταν πιάσει κόκκινο (η παιδεία μας φταίει γι'αυτό φυσικά).
Κορνάρουν συνεχώς για το παραμικρό.
Βάζουν δυνατά τη μουσική όποτε τους έρθει στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο.
Κοιτάζουν να σε κλέψουν παντού.
Κατά τα άλλα, ζούμε στην ομορφότερη και καλύτερη χώρα του κόσμου! Έτσι νομίζουν όσοι δεν έχουν ζήσει λίγο έξω. Ας πάνε π.χ. Γερμανία να δουν πώς όλα λειτουργούν καλύτερα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ace1
Κι εμείς τριτοκοσμική χώρα είμαστε.
Μπορεί να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα, αλλά:
Οι περισσότεροι τρώνε κάτι και πετάνε τα σκουπίδια στο δρόμο (ή έξω από το παράθυρο αν οδηγούν) λες και είναι δύσκολο να το πετάξουν στον επόμενο κάδο. Πόσοι πετάνε τη ζελατίνα από τα τσιγάρα και τη γόπα σε κάδο; Πολλοί πετάνε τις σακούλες με τα σκουπίδια από το μπαλκόνι, γιατί βαριούνται να κατέβουν κάτω να τα πετάξουν, με αποτέλεσμα ή να πέφτουν στα παρκαρισμένα ή στο δρόμο, αφού διαλυθεί η σακούλα. Ζώα!
Παρκάρουν σε θέσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες (για πηγαίνετε μια βόλτα στα πάρκιν των σούπερ μάρκετ με ένδειξη για άτομα με ειδικές ανάγκες, πάντα πιασμένες είναι οι θέσεις από τους έξυπνους)
Δε σταματάνε ποτέ σε διάβαση πεζών και πάντα τις πατάνε στο φανάρι όταν πιάσει κόκκινο (η παιδεία μας φταίει γι'αυτό φυσικά).
Κορνάρουν συνεχώς για το παραμικρό.
Βάζουν δυνατά τη μουσική όποτε τους έρθει στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο.
Κοιτάζουν να σε κλέψουν παντού.
Κατά τα άλλα, ζούμε στην ομορφότερη και καλύτερη χώρα του κόσμου! Έτσι νομίζουν όσοι δεν έχουν ζήσει λίγο έξω. Ας πάνε π.χ. Γερμανία να δουν πώς όλα λειτουργούν καλύτερα...
εισαι εκτος θεματος.
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Το ξέρω, απλά έτσι μου ήρθε να ξεσπάσω!
Δεν πιστεύω να διαφωνείς πάντως...
σαν να λεμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από ace1
Το ξέρω, απλά έτσι μου ήρθε να ξεσπάσω!
Δεν πιστεύω να διαφωνείς πάντως...
Με λενε Μαρια κ ειμαι καλα..![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
![]()
Βαγγέλη για την ακρίβεια...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Η8ελα να'ξερα ποιος @$%#@@%^^& διεδωσε οτι οταν μια γυναικα παυει να ειναι παρ8ενα για καποιο @#$$#@@@@ λογο.....''ΧΑΛΑΕΙ''!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι σαν τις μηχανες κοπελα μου!!!
αλλο να παρεις "κουτα" κ κανεις ο ιδιος το στρωσιμο.....
κ αλλο να παρεις δευτερο χερι με "γυρισμενο κοντερ" ......
φυσικα πολοι ειναι αυτοι που προτιμουν το στρωμενο εργαλειο κ βγαινουν απο το μπελα του "στρωσιματος"......δε ξερω εαν με'ννοεις!![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
αυτο που λες εχει καμια αποσταση απο αυτο που γινοταν εκεινη την εποχη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
φυσικα πολοι ειναι αυτοι που προτιμουν το στρωμενο εργαλειο κ βγαινουν απο το μπελα του "στρωσιματος"......δε ξερω εαν με'ννοεις!![]()
![]()
![]()
![]()
και δεν ειναι θεμα "στρωσιματος"
ειναι θεμα ...ποιος εχει το πανω χερι ..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μην το ψάχνεις δε θα βρεις εύκολα τέτοιες αντιλήψεις πια, και αν βρεις θα 'ναι μεμονωμένες![]()
Σιγουρα αλλα το 8εμα ειναι οτι διατηρουνται τετοιες νοοτροπιες με τα αποτελεσματα που περιγραφηκαν ... τωρα το 8εμα μας δεν ειναι αν γινονται στην Ελλαδα η οχι ... το προβλημα ειναι οτι συνεχιζουν να υπαρχουν ...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
αν νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι πέρα απ' το να γράφεις στο moto.gr γι' αυτά τα χάλια, γιατί δεν το κάνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
Σιγουρα αλλα το 8εμα ειναι οτι διατηρουνται τετοιες νοοτροπιες με τα αποτελεσματα που περιγραφηκαν ... τωρα το 8εμα μας δεν ειναι αν γινονται στην Ελλαδα η οχι ... το προβλημα ειναι οτι συνεχιζουν να υπαρχουν ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
![]()
Μπα??εσενα 8α σου αρεσε να σου κοψουν τη ''μανιβελα''..???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μπα??εσενα 8α σου αρεσε να σου κοψουν τη ''μανιβελα''..???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Του βεντιλιζατέρ; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το κάνουν ακόμα (καλά όχι όλο) οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι..... Και το θεωρούν και γιορτή :a31: :a31: :a31:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι πέρα απ' το να γράφεις στο moto.gr γι' αυτά τα χάλια, γιατί δεν το κάνεις![]()
Αφου μου δο8ηκε (λογω 8ρεντ) η ευκαιρια να το σχολιασω γιατι να μην το κανω...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Του βεντιλιζατέρ; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το κάνουν ακόμα (καλά όχι όλο) οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι..... Και το θεωρούν και γιορτή :a31: :a31: :a31:
Οχι ρε...του γυροσκοπικου...(γνωστου εξαρτηματος στις μηχανες..:hypnotize
![]()
)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: