Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
![]()
![]()
:a39:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
![]()
![]()
:a39:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
υπαρχει και σε ολοσωμο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τελικά δεν κατάφερα να πάω την Τρίτη για ψάξιμο αλλά σήμερα θα πάω οπωσδήποτε, προχτές μου έδειξε ο DimCreta το τσαντάκι του ποδιού που έχει και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα, δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση !
Θα πέσει λίγο κράξιμο απ'την παρέα βέβαια αλλά αφού χωράει και το πιστόλι μέσα δεν θα κράξουν και για πολύ ώρα..![]()
Αν δεν βρώ αυτό που έψαχνα απ'την αρχή θα πάω σε κάτι τέτοιο η αλλιώς στην κλασσική μπανάνα και θα διαβάσω το user's manual πριν την πρώτη τοποθέτηση..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
Καπετάνιε μου καλέ, κατά κύριο λόγο μ'ένδιαφέρει να βάλω ένα μικρό σταθερό τσαντάκι πάνω στο ντεπόζιτο ώστε να μην χρειάζεται να το κρεμάω στον ώμο σαν αυτό που είδη έχω (κι επισύναψε ο ΣπάμμερΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε Μακις, με το μπαρδόν κιόλας...) κι όταν το κουβαλάω μαζί μου το πιάνω κι απ'το χερούλι του αμαλάχει
![]()
Με λίγα λόγια ψάχνω ένα μικρό tankbag που θα το προτιμούσα αν μπορούσε να στηριχτεί στους κρίκους του καλύμματος του ντεποζίτου, βάλε βγάλε στο πιτς φυτίλι δηλαδή.
Το μαγνητικό δεν με βολεύει επειδή υπάρχει το κάλυμμα.
Αν πάλι δεν βρεθεί κάτι που να σταθεροποιείται σωστά πάνω στο ντεπόζιτο τότε θα συμβιβαστώ με κάτι που θα μπορεί να κρατηθεί σταθερά πάνω μου προσπαθώντας να καταλήξω σε κάτι που θα μ'ενοχλεί όσο το δυνατόν λιγότερο στις κινήσεις μου κατά την οδήγηση (μην πάει ο νους σας σε περίεργες κινήσεις, τις φυσιολογικές λέμε):rotflmao:
Η μπανάνα του γιατρού μ'άρεσε !![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αν πάλι δεν βρεθεί κάτι που να σταθεροποιείται σωστά πάνω στο ντεπόζιτο τότε θα συμβιβαστώ με κάτι που θα μπορεί να κρατηθεί σταθερά πάνω μου προσπαθώντας να καταλήξω σε κάτι που θα μ'ενοχλεί όσο το δυνατόν λιγότερο στις κινήσεις μου κατά την οδήγηση (μην πάει ο νους σας σε περίεργες κινήσεις, τις φυσιολογικές λέμε):rotflmao:
Το μόνο τέτοιο που να χωράει και μπόλικα πράγματα είναι το side holster
![]()
Ωχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Η μπανάνα του γιατρού μ'άρεσε !![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για εκεί με βλέπω αφού αυτό που ψάχνω μάλλον... δεν υπάρχει (δημιούργησα ωραία ιδέα για την Bagster όμως )Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το μόνο τέτοιο που να χωράει και μπόλικα πράγματα είναι το side holster
![]()
![]()
E δεν θα με βολέψει βρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ωχ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικα βρηκες τιποτα;;;;
Ειναι κατι που ενδιαφερει πολλους.
Κανονικα ολες οι μηχανες πρεπει να εχουν ενα ειδος θηκης για τα μικροαντικειμενα, ελα ομως που δεν εχει σχεδον καμια.
Αυτο που ζητας το εψαχνα και εγω εδω και παρα πολυ καιρο. Δεν υπαρχει κατι τετοιο. Τουλαχιστον εγω δεν εχω βρει.
Οσο για το side holster, πως το ειπε ο καπτεν, νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα ανδρισμου. Αν ειναι αυτο που νομιζω σε γυναικα δεν παει με τιποτα. Θα ειναι σαν τον terminator. Οποτε ειναι πολυ ματσο το τσαντιδιο αυτο. Απλο.
Αν βρηκες κατι για ποσταρε ενδιαφερομαι.
ξέρουμε τι αγοράζουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Οποτε ειναι πολυ ματσο το τσαντιδιο αυτο.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Απο την αλλη να σκασεις στη καφετερια με δαυτο.....................
Και οπλο να μην εχεις θα σε κοιτανε καπως.
Εκτος αν εχεις οπλο οντως και δεν σε κοιταει κανεις.
Παντως ειναι πολυ εξυπηρετικο.![]()
sto dikiklo stin vouliagmenis exi kati mikra gamata opos ta 8es se iperoxa xromata ke ta kremas kse stin plati sto perpatimaΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σκέφτηκα αν θα μπορούσα να βρω ένα μικρό τσαντάκι για τ'απαραίτητα (κινητό, κλειδιά, τσιγάρα, φωτογραφική μηχανή κλπ) με ιμάντες στερέωσης/κουμπώματος σε κάλυμμα ντεποζίτου της Bagster.
Έχετε κάτι υπ'όψιν ;
Ο χώρος είναι περιορισμένος κάτω απ'τη σέλα και τα βασικά χωράνε, όχι όμως και η φωτογραφική μηχανή ή οτιδήποτε άλλο λίγο πιο ογκώδες από ένα πακέτο τσιγάρα.. στις τσέπες του μπουφάν επ'ουδενί. Δεν με βολεύουν τσαντάκια μέσης, πλάτης και γενικά οτιδήποτε αναγκάζομαι να βάζω πάνω απ'το μπουφάν..
Απ'την άλλη δεν θέλω να βάζω όλο το tankbag για μια απλή βόλτα για καφέ σε κάποιο χωριό για παράδειγμα, είναι ψιλοενοχλητικό όταν βρίσκεται μπροστά μου ειδικά στα επαρχιακά κομμάτια..
Έχω δει σε μαγαζιά κάποια μικροτσαντάκια της Kappa, Cameron και διαφόρων άλλων εταιριών όμως κανένα από αυτά δεν έχει ιμάντες για να κουμπώσει πάνω στους κρίκους του καλύμματος, δεν έχω ρωτήσει καν πως στηρίζονται δηλαδή κι αν προορίζονται για στήριξη στο ντεπόζιτο για να λέμε και του στραβού το δίκιο..
Πριν λίγο έψαξα και στο site της Bagster και βρήκα αυτό που επισυνάπτω παρακάτω, όμως η θέση του ανήκει μέσα στο tankbag κι ενώ δείχνει πολύ βολικό δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να το στηρίξω πάνω στο κάλυμμα χωρίς να απαιτείται και η τοποθέτηση της "βαλιτσάρας"
Καμμιά άλλη ιδέα ρε παιδιά ; (πρόταση για τσαντάκια ποδιού θα θεωρηθεί έγκλημα εκ προ μελέτης)![]()
![]()
rota na sou diksoun
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Μάκη βρήκα αυτό που θες...
Κλείδώνει με ειδική βάση πάνω στην τάπα του ρεζερβουάρ, και έχει πολλά σχέδια και μεγέθη.
Μειονέκτημα ότι πρέπει να προμηθευτείς τη βάση ξεχωριστά.
http://www.bags-connection.com/ql_ta...aypack_II.html
..(...\............./....)
...\....\........../..../
....\..../´¯|.¯`\./
..../... |....|..(¯¯¯`\
...|.....|´¯.|´¯.|\....)
...|.....` ¯..¯ ´....../
....\...................·´
Και δε με λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Επίσης, ρίξε μια ματιά στο MiniTT της Bagster...
http://www.xikis.gr/html/details.asp...ode=1004849-C1
Αυτο κανει για ολες τις μηχανες?
Εχω bagster στο GSR μου και θελω να παρω ενα τετοιο πραματακι
Σιγα μη κατσω να το διαβασω όλο![]()
Από κάτι λίγα που διάβασα όμως...
ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΟΔΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ GAY???![]()
ΡΕ Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μακη αγόρι μου, σ αρεσε το δικό μου?![]()
Αμα σ αρεσε αυριο πάω και σου παίρνω και τελειώνει η φάση εκει! Ας τους να λένε!
ΧΩΡΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ!
![]()
Μεχρι και σερβιέτες, μην εχεις προβλημα!
:rotflmao::rotflmao:
Μάκη την Δευτέρα θα σου βάλω καύσιμο εσιντα![]()
Παρε απόφαση κατά την Τρίτη![]()
ΣΤ @@ΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΑΚΗ ΜΟΥ???
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μακη αγόρι μου, σ αρεσε το δικό μου?![]()
Αμα σ αρεσε αυριο πάω και σου παίρνω και τελειώνει η φάση εκει! Ας τους να λένε!
ΧΩΡΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ!
![]()
![]()