Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: Spotάκι του Υ.Μ.Ε. για τη χρήση κράνους...

words, words, words......
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    NA ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΨΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΑ! ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΖΩΑ!!! :a015: :a015: :a015: :a015:
    Και πολύ καλά σου έκαναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I've always thought
    that I would love to live by the sea
    To travel the world alone
    and live my life more simply
    I have no idea what's happened to that dream
    Cos there's really nothing left here to stop me

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τα έχουμε πεί χιλιάδες φορές και έχω βαρεθεί ....

Όποιος θέλει είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και όποιος δεν θέλει , βάζει τους άλλους οδηγούς υπεύθυνους για την ζωή του. Τελεία και παύλα.

Η ενδυμασία είναι κάτι αναπόσπαστο απο το κομμάτι άσφαλεια και τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Τώρα για το καλοκαίρι, υπάρχουν και jeans-cordura όπως και γιλέκα μηχανής ή μπουφάν καλοκαιρινά που είναι πολύ καλύτερα απο το να κυκλοφορείς με tshirt και να αποκτάς το μαύρισμα ταξιτζή χωρίς καμιά ασφάλεια κιόλας.

Για παπούτσια υπάρχουν και χαμηλά μποτάκια.

Εντάξει δερμάτινα δύσκολα φοράς μιας και όντως με 40ο , κινδυνεύεις με θερμοπληξία... αλλά οχι οτι δεν υπάρχουν , ειδικά σήμερα επιλογές!!! Όσο για κράνος... υπάρχουν και τα "σπαστά", τα ΜΧ κτλ.

Για τα κατάγματα που ειπώθηκε , ουκ ολίγες φορές έχω γλυτώσει με ΄θλάσεις αντί για κάταγμα επειδή φόραγα "κόκκαλο" στο συγκεκριμένο σημείο. Εντάξει αν πηγαίνεις με 80-100 στην Πατησίων πας γυρεύοντας τώρα... τι να κάνουμε;

Στην δική μου εμπειρία σαν αναβάτης, πτώση με χτύπημα/σπάσιμο, έχω (χτύπα ξύλο) μόνο δύο που μου απέφεραν ρογμώδες κάταγμα σε καρπούς και τίποτα παραπάνω. Οι υπόλοιπες χαζοπτώσεις ήταν μόνο θλάσεις και μόλωπες ακριβώς λόγω ενδυμασίας.

Για το σποτάκι.... εντάξει... αυτό που λέει ο iriniaa. Να βγάλουν την υποχρέωση , παρά να δώσουν κάτι σημαντικό στο κοινό!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF