Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Λογοκρισία;.

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Ποιός είναι αυτός; Εγώ τον Σπύρο ήξερα που πέθανε.
    Εγώ ξέρω και τον αδερφό του που έχει την ομώνυμη ταβερνα στο Ναύπλιο (και μοιάζουν απίστευτα :rotflmao: )

'Ή κανένας ξεχασμένος της οικογένειας θα είναι ή κανένας που εκμεταλλεύεται την συνωνυμία (αν είναι και αληθινή )

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos
    νομιζω οτι το παληκαρι χρειαζεται βοηθεια , απ' τον τροπο με τον οποιο μπηκε στο forum μαλλον πασχει η εχει προδιαθεση να εκδηλωσει παθογενη συμπεριφορα ,

φιλε μου georgalis χωρις να κανω πλακα χρειαζεσαι βοηθεια , ισως θα επρεπε να μιλησεις σε καποιον ειδικο ( ψυχολογο - ψυχιατρο η & καποιον καλο ιερεα ) , μην αφησεις τον εαυτο σου ετσι & συγνωμη αν με καποιον τροπο με τις απαντησεις μου σε στεναχωρησα , να θυμασαι οι εμμονες στον χαρακτηρα ενος ανθρωπου ειναι κακο σημαδι για την ψυχικη του υγεια

με ειλικρινη συμπαθεια ελπιζω να διαβασεις αυτα που σου γραφω & αν θες στειλε μου πμ να προσεχεις τον εαυτο σου & την υγεια σου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
    ...θες να πεις κατι που δεν καταλαβαινω η δεν αντιλαμβανεσαι το τι εγραψα?
    Σού απάντησα με διάθεση χαβαλέ, όπως ταιριάζει στο thread (sorry αν δεν το κατάλαβες).

Η σοβαρή πλευρά της απάντησης μου, στην ερώτηση «σε ποιον πολιτικό χώρο ταιριάζει άραγε» που έκανες, ήταν ότι ταιριάζει στον πολιτικό χώρο που σε πήγε η σελίδα και τα links που υπάρχουν εκεί.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νεκρο Μελος Το avatar του/της monarxis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Σού απάντησα με διάθεση χαβαλέ, όπως ταιριάζει στο thread (sorry αν δεν το κατάλαβες).

Η σοβαρή πλευρά της απάντησης μου, στην ερώτηση «σε ποιον πολιτικό χώρο ταιριάζει άραγε» που έκανες, ήταν ότι ταιριάζει στον πολιτικό χώρο που σε πήγε η σελίδα και τα links που υπάρχουν εκεί.

Aναρωτηθηκα σε ποιο πολιτικο FORUM θα ειχαν θεση οι εν λογω αηδιες...ρωτωντας σε ποιο αραγε ,εννοουσα οτι δεν υπαρχει τετοιο (FORUM.)

Ο πολιτικος χωρος που παρεπεμπουν τα link ειναι "χαβουζα"και πιθανως μπορουν να δεκτουν λιγο σκατο ακομα

η διευκρινηση δεκτη...και σορυ για το μπερδεμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Προσωπικά και το έχω πει άπειρες φορές διαφωνώ με οποιαδήποτε μορφή λογοκρισίας.
    Και δεν θα κάνω ούτε σε αυτήν την περίπτωση εξαίρεση παρόλο που τα πιστεύω του εν λόγω τυ[πάκου απέχουν εκατομύρια χλμ. από τα δικά μου.
    Θεωρώ όμως ότι:
    Με το μπαν (και κάτω) δίνουμε αξία στον κάθε τέτιο τυπάκο ο οποίος όντως μπήκε μόνο για να προκαλέσει και χαλάμε και την πλάκα μας!

ΟΜΩΣ οφείλω να παραδεχτώ ότι εκτός από προκλητικός ο άνθρωπος αυτός ήταν και υβριστικός και προσβλητικός. Οπότε κάπου ψαχνόταν τελικά...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
    Aναρωτηθηκα σε ποιο πολιτικο FORUM θα ειχαν θεση οι εν λογω αηδιες...ρωτωντας σε ποιο αραγε ,εννοουσα οτι δεν υπαρχει τετοιο (FORUM.)

η διευκρινηση δεκτη...και σορυ για το μπερδεμα!

Νο worries

Φαντάζομαι πως θα υπάρχουν φορουμ. Μάλλον όμως θα αφορούν τους μυημένους στον χώρο που εχουν δώσει επιτυχώς εξετάσεις για να μπούν στην αδελφότητα.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF