για να παρουμε μια γευση του τι ΠΕΡΙΠΟΥ να περιμενουμε στις μετρησεις, παρ'τε και δοκιμαστε αυτο το link!!!
![]()
για να παρουμε μια γευση του τι ΠΕΡΙΠΟΥ να περιμενουμε στις μετρησεις, παρ'τε και δοκιμαστε αυτο το link!!!
![]()
οπως θα δοκιμασετε απο το λινκ, ακομα και η καταναλωση σε 1 ωρα, 2 κουτακια των 330 ml μπυρας lager (eg heineken) ενας ανδρας των 70 κιλων που οδηγει οχημα της ειδικης κατηγοριας, θα γραψει 0,247 g/lit αίματος αρα ξεκινανε τα τραμπαλα...
πολύ ωραίο linkΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
οι βαρελίσιες heineken-amstel κτλ που σερβίρουν συνήθως τα μαγαζιά lager ειναι???
Υ.Γ.
ειναι καλύτερο να τρώμε πριν πιούμε??
ή αφού έχουμε πιει να φάμε και να οδηγήσουμε μετά απο λίγο???
φαντάζομαι το πρώτο εεεε???
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ΜΗΝ ξεχασεις οτι: με την ενδειξη του λινκ, να δεις την καταλληλη κλιμακα στην παραπανω φωτο (κοινως: μην πας να δεις τις τιμες στις παρενθεσεις!)Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
πολύ ωραίο link![]()
οι βαρελίσιες heineken-amstel κτλ που σερβίρουν συνήθως τα μαγαζιά lager ειναι???
Υ.Γ.
ειναι καλύτερο να τρώμε πριν πιούμε??
ή αφού έχουμε πιει να φάμε και να οδηγήσουμε μετά απο λίγο???
φαντάζομαι το πρώτο εεεε???
heineken-amstel κτλ οντως ειναι lager.
απο τη στιγμη που θα φαμε, η αποροφηση του αλκοολ ειναι σε πιο αργους ρυθμους. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν και κατα ποσο μεταβαλει την μετρηση με τα μεσα εκπνοης αερα που εχουν...
δηλαδή η ένδειξη που βγάζει ειναι για το άιμα??Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΜΗΝ ξεχασεις οτι: με την ενδειξη του λινκ, να δεις την καταλληλη κλιμακα στην παραπανω φωτο (κοινως: μην πας να δεις τις τιμες στις παρενθεσεις!)
heineken-amstel κτλ οντως ειναι lager.
απο τη στιγμη που θα φαμε, η αποροφηση του αλκοολ ειναι σε πιο αργους ρυθμους. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν και κατα ποσο μεταβαλει την μετρηση με τα μεσα εκπνοης αερα που εχουν...
και όχι για τα mg στον εκπνεόμενο αέρα???
τότε και με μια μπύρα ειμαστε οφ ...![]()
υπάρχει κανα αξιόπιστο μηχάνημα μέτρησης..???να το έχουμε μαζί να ξέρουμε ποτε να οδηγάμε κ πότε όχι??
Υ.Γ. συνήθως όταν κάθομαι καπου βράδυ πίνω 1 μπύρα ανά 1,5 ώρα.....και πολύ σπάνια πάνω απο δύο....γιατι έχω καταλάβει ότι στις 3 αλλοιώνεται η αντίδρασή μου....
απο ότι είδα και το link στις 2 με βγάζει οριακά πάνω απο το όριο....όπως το διαισθανόμουν δηλαδή....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ακριβως! το λινκ αναφερει αποτελεσματα για ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ουχι για μετρησεις εκπνοης!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δηλαδή η ένδειξη που βγάζει ειναι για το άιμα??
και όχι για τα mg στον εκπνεόμενο αέρα???
τότε και με μια μπύρα ειμαστε οφ ...![]()
υπάρχει κανα αξιόπιστο μηχάνημα μέτρησης..???να το έχουμε μαζί να ξέρουμε ποτε να οδηγάμε κ πότε όχι??
![]()
οσο για τη 1 μπυρα, αν εισαι 70 kg, την πιεις, και βγεις εξω, ναι εισαι οφ. αν την πιεις, και μετρησεις καμμια ωρα μετα για να φυγεις, το περνας οριακα!
οσο για μηχανηματα, οοοοοοοοολο και κατι υπαρχει!![]()
πάντως αυτό με τη μέτρηση της εκπνοής δεν έχω πολυκαταλάβει πως λειτουργεί..Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ακριβως! το λινκ αναφερει αποτελεσματα για ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ουχι για μετρησεις εκπνοης!![]()
οσο για τη 1 μπυρα, αν εισαι 70 kg, την πιεις, και βγεις εξω, ναι εισαι οφ. αν την πιεις, και μετρησεις καμμια ωρα μετα για να φυγεις, το περνας οριακα!
οσο για μηχανηματα, οοοοοοοοολο και κατι υπαρχει!![]()
ας πουμε θεωρητικά: αν πιεις δυο μπύρες και σου μετρήσουν κατευθείαν το αλκοόλ στο αίμα λογικά δεν θα έχει περάσει όλο το αλκοόλ στο αίμα ...έτσι δεν είναι???
αντίθετα αν σε μετρήσουν μετά απο λίγο λογικά θα βγεις off....έχει λογική αυτό ή όχι....
και τι ισχύει για τον εκπνεόμενο άερα???
παρακαλούνται οι επιστήμονες να συνεισφέρουν (γιατροί κτλ)....![]()
![]()
αυτή η απορία γεννήθηκε με αφορμή φίλο σχετικα μικρόσωμο που χτύπησε σε μικρό διάστημα αρκετά ποτά...τον σταμάτησαν για αλκοτέστ ...και πήρε το μιρκότερο πρόστιμο....ενώ εμείς ήμασταν έτοιμοι να του πάμε τσιγάρα στη φυλακή...![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ωπα baby, μεχρι εκει φτανω! κανενας γιατρος δεν υπαρχει εδω μεσα να μας βοηθησει?Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
πάντως αυτό με τη μέτρηση της εκπνοής δεν έχω πολυκαταλάβει πως λειτουργεί..
ας πουμε θεωρητικά: αν πιεις δυο μπύρες και σου μετρήσουν κατευθείαν το αλκοόλ στο αίμα λογικά δεν θα έχει περάσει όλο το αλκοόλ στο αίμα ...έτσι δεν είναι???
αντίθετα αν σε μετρήσουν μετά απο λίγο λογικά θα βγεις off....έχει λογική αυτό ή όχι....
και τι ισχύει για τον εκπνεόμενο άερα???
παρακαλούνται οι επιστήμονες να συνεισφέρουν (γιατροί κτλ)....![]()
![]()
αυτή η απορία γεννήθηκε με αφορμή φίλο σχετικα μικρόσωμο που χτύπησε σε μικρό διάστημα αρκετά ποτά...τον σταμάτησαν για αλκοτέστ ...και πήρε το μιρκότερο πρόστιμο....ενώ εμείς ήμασταν έτοιμοι να του πάμε τσιγάρα στη φυλακή...![]()
![]()
...οσο για το φιλο, μηηηηηπως φυσηξε με το.....τσιγαρο στο στομα πιπιλωντας κομματακια απο σοκολατα?![]()
θα μας παρεξηγήσουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ωπα baby,![]()
μου θύμισες το επεισόδιο με τους myth busters για το πως να ξεγελάσουν το αλκοτέστ (δυόσμος, σοκολάτες κτλ)....απο ότι θυμάμαι δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...οσο για το φιλο, μηηηηηπως φυσηξε με το.....τσιγαρο στο στομα πιπιλωντας κομματακια απο σοκολατα?![]()
![]()
![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
εεεεελα μωρε, πως κανεις ετσι, παληκαρια ειμαστε, αρκει να αποφευγουμε την παρεα με τους dimspetses, μακης207 κλπ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
θα μας παρεξηγήσουν....![]()
![]()
![]()
![]()
για σοκολατα, λαδοξιδα, γαλα, ριγανες και τα σχετικα θα πω το εξης: η ιδια η τροχαια αναφερει οτι για την δευτερη μετρηση δεν πρεπει να εχει καπνισει ο υποΦτος τουλαχιστον 2-3 λεπτα πριν. αρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
μου θύμισες το επεισόδιο με τους myth busters για το πως να ξεγελάσουν το αλκοτέστ (δυόσμος, σοκολάτες κτλ)....απο ότι θυμάμαι δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος...![]()
![]()
![]()
http://www.euro2day.gr/articles/91273/Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/776?cat_id=80
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
φευγω για σημερα. παω να πιω κανενα καφασι μπυρες...
αφου αφησω οχημα σπιτι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: να δω ποτε θα μας κοψουν και τις ηλεκτρονικεςαπο την τροχαια!
![]()
![]()
εμενα με σταματησανε σε μπλοκο στις 2 το βραδυ![]()
εκει να δειτε, καμοια 10 αρια οδιγοι αυτοκινητων να τους εχουν κανει αλκοτεστ και να ειναι πανω απ το οριο, εμενα το οργανακι εδειξε 0.00και λεει ο μπατσος στους συναδελφους του που ηταν εκει
ρε κοταχτε. αυτος δεν ηπιε γουλια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φανταστειτε τι πρωτογνωρο
γιατι πινεται ρε %^&*#$%^ οταν οδηγατε , αν σκοτωσεται κανεναν αλλο εκτος του εαυτουλι σας τι σας φταιει![]()
![]()
πάλι καλά που δεν έφαγες πρόστιμο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
εκει να δειτε, καμοια 10 αρια οδιγοι αυτοκινητων να τους εχουν κανει αλκοτεστ και να ειναι πανω απ το οριο, εμενα το οργανακι εδειξε 0.00και λεει ο μπατσος στους συναδελφους του που ηταν εκει
ρε κοταχτε. αυτος δεν ηπιε γουλια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
γαμώτο δεν καπνίζω....πρέπει να άρχίσω το κάπνισμα??Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εεεεελα μωρε, πως κανεις ετσι, παληκαρια ειμαστε, αρκει να αποφευγουμε την παρεα με τους dimspetses, μακης207 κλπ!!!![]()
![]()
![]()
για σοκολατα, λαδοξιδα, γαλα, ριγανες και τα σχετικα θα πω το εξης: η ιδια η τροχαια αναφερει οτι για την δευτερη μετρηση δεν πρεπει να εχει καπνισει ο υποΦτος τουλαχιστον 2-3 λεπτα πριν. αρα?![]()
![]()
κανα άλλο εμπειρικό γιατροσόφι???
μήπως μπύρα και ουίσκι αλληλοεξουδετερώνονται???![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν