Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: Ποια ειναι τα ορια για αλκοτεστ?

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    για να παρουμε μια γευση του τι ΠΕΡΙΠΟΥ να περιμενουμε στις μετρησεις, παρ'τε και δοκιμαστε αυτο το link!!!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

οπως θα δοκιμασετε απο το λινκ, ακομα και η καταναλωση σε 1 ωρα, 2 κουτακια των 330 ml μπυρας lager (eg heineken) ενας ανδρας των 70 κιλων που οδηγει οχημα της ειδικης κατηγοριας, θα γραψει 0,247 g/lit αίματος αρα ξεκινανε τα τραμπαλα...
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    για να παρουμε μια γευση του τι ΠΕΡΙΠΟΥ να περιμενουμε στις μετρησεις, παρ'τε και δοκιμαστε αυτο το link!!!

πολύ ωραίο link

οι βαρελίσιες heineken-amstel κτλ που σερβίρουν συνήθως τα μαγαζιά lager ειναι???

Υ.Γ.
    ειναι καλύτερο να τρώμε πριν πιούμε??
    ή αφού έχουμε πιει να φάμε και να οδηγήσουμε μετά απο λίγο???
    φαντάζομαι το πρώτο εεεε???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πολύ ωραίο link

οι βαρελίσιες heineken-amstel κτλ που σερβίρουν συνήθως τα μαγαζιά lager ειναι???

Υ.Γ.
    ειναι καλύτερο να τρώμε πριν πιούμε??
    ή αφού έχουμε πιει να φάμε και να οδηγήσουμε μετά απο λίγο???
    φαντάζομαι το πρώτο εεεε???
    ΜΗΝ ξεχασεις οτι: με την ενδειξη του λινκ, να δεις την καταλληλη κλιμακα στην παραπανω φωτο (κοινως: μην πας να δεις τις τιμες στις παρενθεσεις!)

heineken-amstel κτλ οντως ειναι lager.

απο τη στιγμη που θα φαμε, η αποροφηση του αλκοολ ειναι σε πιο αργους ρυθμους. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν και κατα ποσο μεταβαλει την μετρηση με τα μεσα εκπνοης αερα που εχουν...
    H κλίκα μου!!!

ΜΗΝ ξεχασεις οτι: με την ενδειξη του λινκ, να δεις την καταλληλη κλιμακα στην παραπανω φωτο (κοινως: μην πας να δεις τις τιμες στις παρενθεσεις!)

heineken-amstel κτλ οντως ειναι lager.

απο τη στιγμη που θα φαμε, η αποροφηση του αλκοολ ειναι σε πιο αργους ρυθμους. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν και κατα ποσο μεταβαλει την μετρηση με τα μεσα εκπνοης αερα που εχουν...
    δηλαδή η ένδειξη που βγάζει ειναι για το άιμα??
    και όχι για τα mg στον εκπνεόμενο αέρα???
    τότε και με μια μπύρα ειμαστε οφ ...

υπάρχει κανα αξιόπιστο μηχάνημα μέτρησης..???να το έχουμε μαζί να ξέρουμε ποτε να οδηγάμε κ πότε όχι??

Υ.Γ. συνήθως όταν κάθομαι καπου βράδυ πίνω 1 μπύρα ανά 1,5 ώρα.....και πολύ σπάνια πάνω απο δύο....γιατι έχω καταλάβει ότι στις 3 αλλοιώνεται η αντίδρασή μου....
    απο ότι είδα και το link στις 2 με βγάζει οριακά πάνω απο το όριο....όπως το διαισθανόμουν δηλαδή....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

δηλαδή η ένδειξη που βγάζει ειναι για το άιμα??
    και όχι για τα mg στον εκπνεόμενο αέρα???
    τότε και με μια μπύρα ειμαστε οφ ...

υπάρχει κανα αξιόπιστο μηχάνημα μέτρησης..???να το έχουμε μαζί να ξέρουμε ποτε να οδηγάμε κ πότε όχι??

ακριβως! το λινκ αναφερει αποτελεσματα για ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ουχι για μετρησεις εκπνοης!

οσο για τη 1 μπυρα, αν εισαι 70 kg, την πιεις, και βγεις εξω, ναι εισαι οφ. αν την πιεις, και μετρησεις καμμια ωρα μετα για να φυγεις, το περνας οριακα!

οσο για μηχανηματα, οοοοοοοοολο και κατι υπαρχει!
    H κλίκα μου!!!

ακριβως! το λινκ αναφερει αποτελεσματα για ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ουχι για μετρησεις εκπνοης!

οσο για τη 1 μπυρα, αν εισαι 70 kg, την πιεις, και βγεις εξω, ναι εισαι οφ. αν την πιεις, και μετρησεις καμμια ωρα μετα για να φυγεις, το περνας οριακα!

οσο για μηχανηματα, οοοοοοοοολο και κατι υπαρχει!
    πάντως αυτό με τη μέτρηση της εκπνοής δεν έχω πολυκαταλάβει πως λειτουργεί..

ας πουμε θεωρητικά: αν πιεις δυο μπύρες και σου μετρήσουν κατευθείαν το αλκοόλ στο αίμα λογικά δεν θα έχει περάσει όλο το αλκοόλ στο αίμα ...έτσι δεν είναι???
    αντίθετα αν σε μετρήσουν μετά απο λίγο λογικά θα βγεις off....έχει λογική αυτό ή όχι....

και τι ισχύει για τον εκπνεόμενο άερα???
    παρακαλούνται οι επιστήμονες να συνεισφέρουν (γιατροί κτλ)....

αυτή η απορία γεννήθηκε με αφορμή φίλο σχετικα μικρόσωμο που χτύπησε σε μικρό διάστημα αρκετά ποτά...τον σταμάτησαν για αλκοτέστ ...και πήρε το μιρκότερο πρόστιμο....ενώ εμείς ήμασταν έτοιμοι να του πάμε τσιγάρα στη φυλακή...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

πάντως αυτό με τη μέτρηση της εκπνοής δεν έχω πολυκαταλάβει πως λειτουργεί..

ας πουμε θεωρητικά: αν πιεις δυο μπύρες και σου μετρήσουν κατευθείαν το αλκοόλ στο αίμα λογικά δεν θα έχει περάσει όλο το αλκοόλ στο αίμα ...έτσι δεν είναι???
    αντίθετα αν σε μετρήσουν μετά απο λίγο λογικά θα βγεις off....έχει λογική αυτό ή όχι....

και τι ισχύει για τον εκπνεόμενο άερα???
    παρακαλούνται οι επιστήμονες να συνεισφέρουν (γιατροί κτλ)....

αυτή η απορία γεννήθηκε με αφορμή φίλο σχετικα μικρόσωμο που χτύπησε σε μικρό διάστημα αρκετά ποτά...τον σταμάτησαν για αλκοτέστ ...και πήρε το μιρκότερο πρόστιμο....ενώ εμείς ήμασταν έτοιμοι να του πάμε τσιγάρα στη φυλακή...
    ωπα baby, μεχρι εκει φτανω! κανενας γιατρος δεν υπαρχει εδω μεσα να μας βοηθησει?

...οσο για το φιλο, μηηηηηπως φυσηξε με το.....τσιγαρο στο στομα πιπιλωντας κομματακια απο σοκολατα?
    H κλίκα μου!!!

ωπα baby,
    θα μας παρεξηγήσουν....

...οσο για το φιλο, μηηηηηπως φυσηξε με το.....τσιγαρο στο στομα πιπιλωντας κομματακια απο σοκολατα?
    μου θύμισες το επεισόδιο με τους myth busters για το πως να ξεγελάσουν το αλκοτέστ (δυόσμος, σοκολάτες κτλ)....απο ότι θυμάμαι δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

θα μας παρεξηγήσουν....
    εεεεελα μωρε, πως κανεις ετσι, παληκαρια ειμαστε, αρκει να αποφευγουμε την παρεα με τους dimspetses, μακης207 κλπ!!!

μου θύμισες το επεισόδιο με τους myth busters για το πως να ξεγελάσουν το αλκοτέστ (δυόσμος, σοκολάτες κτλ)....απο ότι θυμάμαι δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος...
    για σοκολατα, λαδοξιδα, γαλα, ριγανες και τα σχετικα θα πω το εξης: η ιδια η τροχαια αναφερει οτι για την δευτερη μετρηση δεν πρεπει να εχει καπνισει ο υποΦτος τουλαχιστον 2-3 λεπτα πριν. αρα?
    H κλίκα μου!!!

http://www.euro2day.gr/articles/91273/

http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/776?cat_id=80

:rotflmao: :rotflmao:
    H κλίκα μου!!!

φευγω για σημερα. παω να πιω κανενα καφασι μπυρες...

αφου αφησω οχημα σπιτι!

ΥΓ: να δω ποτε θα μας κοψουν και τις ηλεκτρονικες απο την τροχαια!
    H κλίκα μου!!!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    εμενα με σταματησανε σε μπλοκο στις 2 το βραδυ

εκει να δειτε, καμοια 10 αρια οδιγοι αυτοκινητων να τους εχουν κανει αλκοτεστ και να ειναι πανω απ το οριο, εμενα το οργανακι εδειξε 0.00 και λεει ο μπατσος στους συναδελφους του που ηταν εκει

ρε κοταχτε. αυτος δεν ηπιε γουλια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φανταστειτε τι πρωτογνωρο

γιατι πινεται ρε %^&*#$%^ οταν οδηγατε , αν σκοτωσεται κανεναν αλλο εκτος του εαυτουλι σας τι σας φταιει

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos

εκει να δειτε, καμοια 10 αρια οδιγοι αυτοκινητων να τους εχουν κανει αλκοτεστ και να ειναι πανω απ το οριο, εμενα το οργανακι εδειξε 0.00 και λεει ο μπατσος στους συναδελφους του που ηταν εκει

ρε κοταχτε. αυτος δεν ηπιε γουλια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πάλι καλά που δεν έφαγες πρόστιμο....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

εεεεελα μωρε, πως κανεις ετσι, παληκαρια ειμαστε, αρκει να αποφευγουμε την παρεα με τους dimspetses, μακης207 κλπ!!!

για σοκολατα, λαδοξιδα, γαλα, ριγανες και τα σχετικα θα πω το εξης: η ιδια η τροχαια αναφερει οτι για την δευτερη μετρηση δεν πρεπει να εχει καπνισει ο υποΦτος τουλαχιστον 2-3 λεπτα πριν. αρα?
    γαμώτο δεν καπνίζω....πρέπει να άρχίσω το κάπνισμα??

κανα άλλο εμπειρικό γιατροσόφι???
    μήπως μπύρα και ουίσκι αλληλοεξουδετερώνονται???
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ