Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 176

Θέμα: ΤΗΕ ΕΝd

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Επιτρέψτε μου και οι δύο είστε λάθος.
    Και να αποφεύγουμε να μιλήσουμε για τις υπάρχουσες ευθύνες που υπάρχουν και να μιλάμε μόνο γι αυτές είναι εξίσου λάθος πιστεύω ή να τις απομονώνουμε σε καθαρά ατομικό-κομματικό επίπεδο δεν είναι σωστό.
    Οι ευθύνες αυτήν την στιγμή είναι σε δύο επίπεδα και εκεί πρέπει να τις κρατήσουμε.
    Στον λαθεμένο συντονισμό ΟΠΟΥ αυτός έγινε και στην ανεπάρκεια μέσων και πυροσβεστών. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβολικά τουλάχιστον αυτήν την στιγμή!
    Άς ψάξουμε να βρούμε το ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτό που έγινε. Είναι νομίζω πολύ σπουδαιότερο και σημαντικότερο.

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos
    Runner Ducati συμφωνω μαζι σου ,
    αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ποτε σ' αυτην την χωρα θα κυβερνησει ενας ανθρωπος η κυβερνηση που να ' χει αρχ@@@ια , ποτε επιτελους θα ξυπνησουμε απ ' το κ@λ#λυθαργο & θα πουμε ΟΧΙ φτανει πια ως εδω δεν τιθεται θεμα πια παραταξη κυβερναει αλλα οι οποιοι εκπροσωποι των οποιων παραταξεων ειναι ασχετοι , ανικανοι , αφελεις , μπουληδες , καλομαθημενοι , αδιαφοροι , αχρηστοι , ειναι ανθρωποι που δεν μπορουν ουτε τον κ#λ@ τους να σκουπισουν γι ' αυτο & αφου το μπαλακι πεφτει παλι στους πολιτες καλο θα ειναι να νοιαζομαστε για τον διπλανο μας γιατι τελικα τα ιδια σκ@τ# αργα η γρηγορα τρωμε ολοι , ελπιζω τουλαχιστον οτι οι διτροχοι εχουν μια καποια αμοιβαια αλληλεγγυη , κουραγιο & θα φλεβαρισει τι στο καλο .........

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kafta.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	59,7 KB 
ID:	100689

Μόλις τελείωσε το διάγγελμα του πρωθυπουργού. Με συγχωρείτε πολύ και χωρίς να έχω εμπάθεια με τον άνθρωπο, δεν τον ψηφίζω αλλά προσωπικά δεν έχω κάτι μαζί του και τον θεωρώ αρκετά έξυπνο και ικανό, ωστόσο αυτό το διάγγελμα... ήταν το λιγότερο για τη δημιουργία εντυπώσεων!
    Συναισθηματικά φορτισμένο ανθρώπινο αλλά όχι ουσιαστικό. Πολύ στενόχωρο όταν το ακούς από το στόμα του πρωθυπουργού...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Μόλις τελείωσε το διάγγελμα του πρωθυπουργού. Με συγχωρείτε πολύ και χωρίς να έχω εμπάθεια με τον άνθρωπο, δεν τον ψηφίζω αλλά προσωπικά δεν έχω κάτι μαζί του και τον θεωρώ αρκετά έξυπνο και ικανό, ωστόσο αυτό το διάγγελμα... ήταν το λιγότερο για τη δημιουργία εντυπώσεων!
    Συναισθηματικά φορτισμένο ανθρώπινο αλλά όχι ουσιαστικό. Πολύ στενόχωρο όταν το ακούς από το στόμα του πρωθυπουργού...
    Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου...Το να το παίξουμε λυπημένοι σε μια τέτοια περίπτωση είναι το πιο απλό..Αλλά θα το ξαναγράψω! Έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης με το άρθρο 24 του Συντάγματος.& δεν κάνω πολιτική ούτε ψάχνω τις ευθύνες. Λέω το προφανές. Άνοιξε την όρεξη σε όλα τα τσογλάνια. Σε 5 χρόνια όλα αυτά τα παραλιακά στο Καϊάφα αλλά & αλλού θα είναι super duper luxurious villas.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου...Το να το παίξουμε λυπημένοι σε μια τέτοια περίπτωση είναι το πιο απλό..Αλλά θα το ξαναγράψω! Έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης με το άρθρο 24 του Συντάγματος.& δεν κάνω πολιτική ούτε ψάχνω τις ευθύνες. Λέω το προφανές. Άνοιξε την όρεξη σε όλα τα τσογλάνια. Σε 5 χρόνια όλα αυτά τα παραλιακά στο Καϊάφα αλλά & αλλού θα είναι super duper luxurious villas.
    ΄

ΔΕΝ είμαι καθόλου βέβαιος φίλε μου πως όλα αυτά είναι θέμα οικοπέδων. Έχω άλλη γνώμη!
    ΜΑΣ καίνε!!! Κάποιοι ΚΑΙΝΕ την Ελλάδα. Δεν πιστεύω πως αυτά είναι θέμα μερικών οικοπεδοφάγων.
    Το παραδέχτηκε εν μέρει κι ο Καραμανλής. Κια μάλλον πίστεψε με δεν εννοούσε οικοπεδοφάγους.

τι να πουμε , τι να πουμε & τι να κανουμε , με βαζω πρωτο σαν ανθρωπο , σαν πολιτη οποιαδηποτε τελος παντων ιδιοτητα μπορει να ξυπνησει την συνειδηση μου , ΥΠΕΥΘΥΝΟ , αλλα ειλικρινα ρε παιδια τα ανδρεικελα που κυβερνανε , τα οποια , αυτον τον τοπο δεν εσθανονται τιποτα ? & θα βγουνε μετα τα τσολια να κανουν πολιτικη πανω στην φωτογραφια που ποσταρε ο MikeG , σορυ ρ' αγορινα αλλα μ' αυτην την φωτογραφια μ' εκανες κουρελι .......ελεος με τους μ#λ@κες τι νομιζουν οτι ειναι ο λαος
    ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ , το κερατο μου , το τραγιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
    τι να πουμε , τι να πουμε & τι να κανουμε , με βαζω πρωτο σαν ανθρωπο , σαν πολιτη οποιαδηποτε τελος παντων ιδιοτητα μπορει να ξυπνησει την συνειδηση μου , ΥΠΕΥΘΥΝΟ , αλλα ειλικρινα ρε παιδια τα ανδρεικελα που κυβερνανε , τα οποια , αυτον τον τοπο δεν εσθανονται τιποτα ? & θα βγουνε μετα τα τσολια να κανουν πολιτικη πανω στην φωτογραφια που ποσταρε ο MikeG , σορυ ρ' αγορινα αλλα μ' αυτην την φωτογραφια μ' εκανες κουρελι .......ελεος με τους μ#λ@κες τι νομιζουν οτι ειναι ο λαος

Φίλε μου υπάρχουν ευθύνες πράγματι! Αλλά αυτήν την στιγμή τουλάχιστον στην συζήτηση μεταξύ μας ας αφήσουμε αυτά στην άκρη. Τα "ανδρείκελα που κυβερνάνε" και τα "τσόλια" κ.λπ.
    Είναι λάθος να ρίχνουμε ευθύνες με τόσο βαριές κουβέντες σε ένα τόσο ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ γεγονός. Υπάρχουν ευθύνες αλλά ας τις αφήσουμε για άλλη στιγμή. Πιο ήρεμα και πιο ψύχραιμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
    Ευτυχώς φίλε μου που υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα..Γιατί & εγώ από χθες το βράδυ δε μπορώ να ηρεμήσω..Αλλά δυστηχώς οι περισσότεροι τα βλέπουν όλα καθαρά πολιτικά (όπως τους βολεύει δηλαδή) & πουλάνε μόνο μαγκιά & τσαμπουκά..& μόλις ακούω ότι 3 παιδάκια δυστηχώς .....

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αν μη τι αλλο γελοια τα πραγματα που γραφοντε....Πολυ κριμα!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Αν μη τι αλλο γελοια τα πραγματα που γραφοντε....Πολυ κριμα!
    Αν θέλεις βοήθησε 7 εσύ αυτή τη κουβέντα ώστε να μη γράφονται γελοία πράγματα. & σε παρακαλώ εξήγησε μου που βλέπεις τη γελοιότητα..Νομίζω ότι δε μπορείς να προσβάλεις έτσι κάποιους.

Γινομαστε πολυ μικροι οταν μιλαμε τετοιες ωρες για ευθηνες, ειδικα οταν δεν εχουμε ιδεα γιατι μιλαμε κι ολας..
    αυτό τα απο κάτω ευνοούσα Νίκο και όχι για αντιδεξιές υστερίες
    ........................................
    Οι ευθύνες αυτήν την στιγμή είναι σε δύο επίπεδα και εκεί πρέπει να τις κρατήσουμε.
    Στον λαθεμένο συντονισμό ΟΠΟΥ αυτός έγινε και στην ανεπάρκεια μέσων και πυροσβεστών. ..........................Άς ψάξουμε να βρούμε το ΓΙΑΤΙ γίνεται αυτό που έγινε.
    ΜΑΣ καίνε!!! Κάποιοι ΚΑΙΝΕ την Ελλάδα. Δεν πιστεύω πως αυτά είναι θέμα μερικών οικοπεδοφάγων.
    Το παραδέχτηκε εν μέρει κι ο Καραμανλής. Κια μάλλον πίστεψε με δεν εννοούσε οικοπεδοφάγους.

.Τεσπα εχω κανει 2 φορες μπανιο και ακομα μυριζω καμμενος...
    ΕΊΣΑΙ καμενος αγόρι μου

το μόνο που είπε ............

ΛΥΠΆΜΑΙ (όπως ΌΦΕΙΛΕ)
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ
    ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ

μαμησε τα , ξερεις τι μου τι σπαει , οτι υπαρχουν ενα καρο π#π@ρες , περιφεριαρχες - προισταμενοι - γραμματεις & φαρισαιοι που μονο την βρωμοκ@λαρα τους νοιαζονται , μην χασουν οι μ@λ#κες την μαμημενη την πολυθρονα τους , που ποιος ξερει ποσα τσ#μπ@$κια κανανε να την αποκτησουν & οι μπουληδες που ειναι απο πανω αντι να παρουν πρωτοβουλιες περιμενουν απ' τον καθε τσογλαναρα οδηγιες ενω οι ανθρωποι & η χωρα καιγονται , αν πραγματικα νοιωθαν εστω & λιγο υπευθυνοι σημερα δεν θα μιλαγαμε για - ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    αυτό τα απο κάτω ευνοούσα Νίκο και όχι για αντιδεξιές υστερίες

ΕΊΣΑΙ καμενος αγόρι μου

Ποιος είναι τώρα ο καμένος; Εγώ ή ο Νίκος; Και τι εννοούσες αυτά από κάτω; Μίλα ρε!!! (Για να ηρεμήσουμε λίγο από την μαυρίλα).

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF