Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 157

Θέμα: Πιο θεωρηται το καλητερο s.motard?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Εχω οδηγησει σε δρομο και πολη τα δρομισια...

ΚΤΜ Duke
    ΚΤΜ 640
    Aprilia SXV 550
    Husqvarna 570R (μεγαλωμενο 610cc σε βαθμο κατηγοριας OPEN σενεργεια φιλου, οχι σε Ducati συνεργειο)
    XR650 (κατασκευη supemoto)

επισης στο συνεργειο (με το αγωνιστικο Husky) περνανε πολλα για σερβις κλπ χρονια τωρα και φυσικα απο εκει και βαση και τους ιδιοκτητες του ξερω πια ειναι σε γενικες γραμμες πιο αξιοπιστα... και φυσικα εκει που κανω σερβις το Ducati μου (αλλο συνεργειο απο το προαναφερφεις), γινονται σερβις KTM και HUsky, και ο μηχανικος (απο τα καλα παιδια) γνωριζει τα μηχανακια αυτα πολλα χρονια μιας και κανει σερβις, ρυθμιζει, ανακατασκευαζει εκατονταδες απο αυτα τα μηχανακια χρονια τωρα, οταν του ειπα για SM ΔΡΟΜΟ (δρομου λεμε), HUSKY ηταν η απαντηση...

αξιοπιστο το Husky 610 το δρομισιο ειναι μια χαρα, ειδικα των 2-3 τελευταιων χρονων με γνωμονα ημιαγωνιστικα SM για χρηση δρομου εχει τα μεγαλυτερα διαστηματα ρυθμισης βαλβιδων και το μοτερ του ειναι αποδεδιγμενα αξιοσπιστο εφοσον βεβαια γινονται σωστα τα σερβις, λαδακια, το ζεστενει ο ιδιοκτητης του και το προσεχει οπως πρεπει... με δεδομενο την κατηγορια που ουσιαστικα βρισκεται, ειναι 576cc και βγαζει 48 αλογα τροχο με euro3, 51+ στροφαλο...

τα ΑΚΡΙΒΕΣ κιλα τα εχω δει μετρημενα σε 2 Ελληνικα περιοδικα και σε 1 ξενο... τωρα τι λες εσυ που τα ζυγιζεις στην αυλη σου δεν ξερω...

η συγκριση φρενων αναρτησεων δεν γινεται πχ με ενα Husky 510 που ειναι ρεισονι, ουτε με ενα Husaberg οπου και αυτο ειναι καθαρο και θελει καθε καποιες ωρες γενικο σερβις... η συγκριση γινεται με τα SM που προοριζονται για χρηση δρομου και trackdays και δεν θελουν μια περιουσια σε οποιον γραφει 10.000 χλμ τον χρονο...

αναφερομαι σε SM που ειναι και για καθημερινη χρηση δρομου και για επισκεψεις στην πιστα...
    Εγω παλι τα ακριβες κιλα τα χω δει μετρημένα ολα με υγρα πριν τη σχαρα εκκίνησης για αγωνα.
    τωρα εσυ αφου τα δες σε περιοδικα κανω τουμπεκι και πες μας και αλλα.
    καλυτερο σμ ειναι το 550 για μενα..και δε θα το κουρασουμε τωρα και πολύ.
    ο καθενας με τις αποψεις του και τις επιλογες του.
    εσυ το βγαλες καλυτερο γιατι θα το παρεις μαλλον λογω τιμης...και τα λοιπα.
    αλλα καλυτερο σε αυτα που ειπες δεν ειναι με τιποτα .
    το δουκ 2 ειναι παλιο πλεον.. το 450 τησ χασκι ειναι ΤΟ γαματο..και ειναι και παναλαφρο..και πιο γρηγορο απο το 610 και πιο ευστροφο.
    το 690 εκπολιτιστικε εχει σουπερ τεχνολογια πανω του ομως σουπερ μοτερ που εχει πολυ γκαζι αλλα αλλο χαρακτηρα πλεον.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

το δουκ 2 ειναι παλιο πλεον.. το 450 τησ χασκι ειναι ΤΟ γαματο..και ειναι και παναλαφρο..και πιο γρηγορο απο το 610 και πιο ευστροφο.
    το 690 εκπολιτιστικε εχει σουπερ τεχνολογια πανω του ομως σουπερ μοτερ που εχει πολυ γκαζι αλλα αλλο χαρακτηρα πλεον.
    εγώ το duke II το πρότεινα σαν μια λύση πιο κοντά στο DRZ (φυσικά ελαφρώς μεταχειρισμένο)
    απ' ότι κατάλαβα για δεύτερη μοτό το θέλει ο φίλος. τα πολύ αγωνιστικά sm κατά την δική μου άποψη δεν λένε για πολιτική χρήση, είναι αναξιόπιστα και απαιτούν πολύ συντήρηση. οπότε λάθος θέμα έχει η συζήτηση δίοτι δεν διευκρινίζεται άμα μιλάμε για το καλύτερο sm για αγωνιστική ή μη χρήση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
    εγώ το duke II το πρότεινα σαν μια λύση πιο κοντά στο DRZ (φυσικά ελαφρώς μεταχειρισμένο)
    απ' ότι κατάλαβα για δεύτερη μοτό το θέλει ο φίλος. τα πολύ αγωνιστικά sm κατά την δική μου άποψη δεν λένε για πολιτική χρήση, είναι αναξιόπιστα και απαιτούν πολύ συντήρηση. οπότε λάθος θέμα έχει η συζήτηση δίοτι δεν διευκρινίζεται άμα μιλάμε για το καλύτερο sm για αγωνιστική ή μη χρήση.
    NAI ΜΩΡΕ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ..:rotflmao:

ΤΟ ΔΟΥΚ 2 ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΕΙ 60 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ.

χμμ τωρα εβλεπα ενα περιοδικο και ελεγε για το κτμ 690... 5.000 λαδια 10.000 σερβις καλη φαση σχεδον σαν το Κ μου... αλλα ειναι πολυ ασχημο ρε γμτ

ο δυκας λετε ειναι ι καλητερη περιπτωση σαν αξιοπιστια?... ενταξει καλυτερα να εχω λιγοτερο γκαζι παρα να κανω σερβις καθε βδομαδα.

Εγω παλι τα ακριβες κιλα τα χω δει μετρημένα ολα με υγρα πριν τη σχαρα εκκίνησης για αγωνα.
    τωρα εσυ αφου τα δες σε περιοδικα κανω τουμπεκι και πες μας και αλλα.

το 450 τησ χασκι ειναι ΤΟ γαματο..και ειναι και παναλαφρο..και πιο γρηγορο απο το 610 και πιο ευστροφο.

Σορυ που ρωταω, εχει δεις μετρημενα τα κιλα του SM-610 IE 2007 με υγρα σε εκκινηση αγωνα? με τι εξατμιση?...

και για πες ποσα ειναι? ...

τα μικρα πολεμικα Husky (και οχι μονο husky, αλλα και KTM κλπ) σαφεστατα ειναι πιο ικανα σε απολυτα νουμερα και πιο ελαφρια σιγουρα, δεν διαφωνω μαζι σου, ειναι ομως πιο απαιτητικα και σε συντηρηση, και εχουν αρκετα μεγαλυτερο κοστος χρησης σε βαθος χρονου οταν καποιος μετακινειται σε καθημερινη βαση και γραφει χιλιομετρα, πιο σκληρα ακομα και απο το νεο 610, μεγαλυτερες θερμοκρασιες σε φαναρια οπου βασανιζονται κλπ... με αυτο τον γνωμονα και με το οτι ο grigoris θελει ενα SM να μαθει (δεν εχει ιδεα καν απο SM ετσι και αλλιως για την ωρα), και να διασκεδαζει σε καθημερινη βαση στον δρομο, να μετακινειται σε δουλεια η βολτα πολλες φορες, και οχι να τρεξει σε αγωνες, γιαυτο ειπα το καινουριο ψεκαστο 610 οπου ειναι "το ιδιο" ικανο στα χερια ενος αρχαριου ετσι και αλλιως, αλλα και εμπειρου εφοσον μιλαμε για δρομο και σε συνδιασμο βεβαια με την καθημερινη χρηση... δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο SM ανεξαρτητως, με καποια (τα παραπανω) κριτηρια εννοω ειναι ισως το καλυτερο και πιο SM απο τα δρομισια... οπου φυσικα αυτα τα κριτηρια μπορει να αλλαζουν στον καθενα απο εμας...

περι ορεξεως δεν διαφωνω μαζι σου.

(για εμενα πχ το ktm 690 ειναι απο τις καλυτερες μοτοσυκλετες-ικανες και fun στην κατηγορια της, πχ ακομα και σε γυμνα οπως ενα μικρο 600αρι Μονστερ, και ανετα θα το αγοραζα εαν μπορουσα να ειχα 2-3 μοτσυκλετες, πχ Monster 1000 S2R - Husky SM-610 και ΚΤΜ 690)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ο δυκας λετε ειναι ι καλητερη περιπτωση σαν αξιοπιστια?... ενταξει καλυτερα να εχω λιγοτερο γκαζι παρα να κανω σερβις καθε βδομαδα.
    η καλύτερη λύση από αξιοπιστία είναι το drz. αλλά αμφιβάλω πολύ να είναι δούκας στην καύλα. άμα κοιτάς για το 690 δεν περιμένεις να βγει ο δούκας ΙΙΙ?

κατ'αρχάς τι έχεις οδηγήσει από sm? διότι καλή η συζήτηση αλλά καλύτερο το test drive

καλα δεν ηταν το 07 εχεισ δικιο..εχει και τοσες αλλαγες απο το προηγουμενο..

τεσπα το καλυτερο για μενα ειναι το 550 και εχει και ΤΟ γκαζι για σ.μ.

ρε γληγόλη δε πας να παρεις το χτ το 125 το σμ λεμε να κανεις οτι ταρζανια θες και δε σπαει δε χαλαει λεμε:rotflmao: :rotflmao:

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    ρε γληγόλη δε πας να παρεις το χτ το 125 το σμ λεμε να κανεις οτι ταρζανια θες και δε σπαει δε χαλαει λεμε:rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
    η καλύτερη λύση από αξιοπιστία είναι το drz. αλλά αμφιβάλω πολύ να είναι δούκας στην καύλα. άμα κοιτάς για το 690 δεν περιμένεις να βγει ο δούκας ΙΙΙ?

κατ'αρχάς τι έχεις οδηγήσει από sm? διότι καλή η συζήτηση αλλά καλύτερο το test drive

husaberg fs650 crf450 wrf 450 ktm exc425 420 de thimame to montelo hmm auta a kai super enduro ktm 950

περνω ενα ποδηλατο καλυτερα να μι καιο και βενζινες καλυτερα θα πηγαινει apo to xt

δε θελω για πιστα δεν εχουμε χρονο για πιστες
    stunt θελω να κανω full καγκουρια

το απριλια που ειναι v2 λογικα δε αντεχει παραπανω απο τα αλλα που ειναι μονο κιλινδρα?
    Παντως εαν δεν σκοπευεις να μαθεις οδηγηση SM και να "κανεις" οτι μπορει να κανει ενα SM σε οδηγηση και διασκεδαση σε στροφιλικια και πιστες σε trackday, δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι εξιδικευμενο και ακριβο...

και με το XTX μια χαρα θασαι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Παντως εαν δεν σκοπευεις να μαθεις οδηγηση SM και να "κανεις" οτι μπορει να κανει ενα SM σε οδηγηση και διασκεδαση σε στροφιλικια και πιστες σε trackday, δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι εξιδικευμενο και ακριβο...

και με το XTX μια χαρα θασαι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι να το κανω το χτχ ρε 180 κιλα... πιο βαρυ και απο το κ μου...

θα μπω καμια φορα στι πιστα δε λεω αλλα να πηγαινω συχνα μπα... πολλα εξοδα

και οπως ειπα θελω να κανω stunts οποτε θελω να ειναι και ελαφρυ.. να το κανω οτι θελω..

τι να το κανω το χτχ ρε 180 κιλα... πιο βαρυ και απο το κ μου...

θα μπω καμια φορα στι πιστα δε λεω αλλα να πηγαινω συχνα μπα... πολλα εξοδα

και οπως ειπα θελω να κανω stunts οποτε θελω να ειναι και ελαφρυ.. να το κανω οτι θελω..
    Husky - KTM μονοδρομος... το πιο μοντελο εξαρταται κυριως απο την κυριως χρηση και τα χλμ (δρομου-πιστας κλπ)...

Aprilia...

Husaberg (για πιστα ομως) κορυφη αμα διαθετεις χαρτι για την συντηρηση...

και φυσικα την καυλα και το τι γουσταρς εσυ... οτι και να λεμε οι υπολοιποι...

παρε ενα διχρονο.

εξοδα 0.
    παρε κανα κτμ 300 η κανα cr 500 αν βρεις..

καντο σμ

και θα κανεις τρελα γουστα.

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF