Εγω παλι τα ακριβες κιλα τα χω δει μετρημένα ολα με υγρα πριν τη σχαρα εκκίνησης για αγωνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Εχω οδηγησει σε δρομο και πολη τα δρομισια...
ΚΤΜ Duke
ΚΤΜ 640
Aprilia SXV 550
Husqvarna 570R (μεγαλωμενο 610cc σε βαθμο κατηγοριας OPEN σενεργεια φιλου, οχι σε Ducati συνεργειο)
XR650 (κατασκευη supemoto)
επισης στο συνεργειο (με το αγωνιστικο Husky) περνανε πολλα για σερβις κλπ χρονια τωρα και φυσικα απο εκει και βαση και τους ιδιοκτητες του ξερω πια ειναι σε γενικες γραμμες πιο αξιοπιστα... και φυσικα εκει που κανω σερβις το Ducati μου (αλλο συνεργειο απο το προαναφερφεις), γινονται σερβις KTM και HUsky, και ο μηχανικος (απο τα καλα παιδια) γνωριζει τα μηχανακια αυτα πολλα χρονια μιας και κανει σερβις, ρυθμιζει, ανακατασκευαζει εκατονταδες απο αυτα τα μηχανακια χρονια τωρα, οταν του ειπα για SM ΔΡΟΜΟ (δρομου λεμε), HUSKY ηταν η απαντηση...
αξιοπιστο το Husky 610 το δρομισιο ειναι μια χαρα, ειδικα των 2-3 τελευταιων χρονων με γνωμονα ημιαγωνιστικα SM για χρηση δρομου εχει τα μεγαλυτερα διαστηματα ρυθμισης βαλβιδων και το μοτερ του ειναι αποδεδιγμενα αξιοσπιστο εφοσον βεβαια γινονται σωστα τα σερβις, λαδακια, το ζεστενει ο ιδιοκτητης του και το προσεχει οπως πρεπει... με δεδομενο την κατηγορια που ουσιαστικα βρισκεται, ειναι 576cc και βγαζει 48 αλογα τροχο με euro3, 51+ στροφαλο...
τα ΑΚΡΙΒΕΣ κιλα τα εχω δει μετρημενα σε 2 Ελληνικα περιοδικα και σε 1 ξενο... τωρα τι λες εσυ που τα ζυγιζεις στην αυλη σου δεν ξερω...
η συγκριση φρενων αναρτησεων δεν γινεται πχ με ενα Husky 510 που ειναι ρεισονι, ουτε με ενα Husaberg οπου και αυτο ειναι καθαρο και θελει καθε καποιες ωρες γενικο σερβις... η συγκριση γινεται με τα SM που προοριζονται για χρηση δρομου και trackdays και δεν θελουν μια περιουσια σε οποιον γραφει 10.000 χλμ τον χρονο...
αναφερομαι σε SM που ειναι και για καθημερινη χρηση δρομου και για επισκεψεις στην πιστα...
τωρα εσυ αφου τα δες σε περιοδικα κανω τουμπεκι και πες μας και αλλα.
καλυτερο σμ ειναι το 550 για μενα..και δε θα το κουρασουμε τωρα και πολύ.
ο καθενας με τις αποψεις του και τις επιλογες του.
εσυ το βγαλες καλυτερο γιατι θα το παρεις μαλλον λογω τιμης...και τα λοιπα.
αλλα καλυτερο σε αυτα που ειπες δεν ειναι με τιποτα .
το δουκ 2 ειναι παλιο πλεον.. το 450 τησ χασκι ειναι ΤΟ γαματο..και ειναι και παναλαφρο..και πιο γρηγορο απο το 610 και πιο ευστροφο.
το 690 εκπολιτιστικε εχει σουπερ τεχνολογια πανω του ομως σουπερ μοτερ που εχει πολυ γκαζι αλλα αλλο χαρακτηρα πλεον.