Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    πολλα λενε οτι θα κανουν αυτοι οι ενωσιτες!!!

θες να βοηθησεις φιλε κ πολυ καλα κανεις κ φουλ ρισπεκτ!

τωρα το κατα ποσον χρειαζετε δελτιο τυπου για να μαθουμε ποσο καλος ανθρωπος εισαι δε ξερω εαν ειναι αναγκαιο!

εκτος εαν ο σκοπος τις δωρεας δεν ειναι επειδη το αισθανεσαι πραγματικα κ θελεις ΕΣΥ αλλα για να το βλεπουν οι αλλοι κ κανει καλο στη δημοσια εικονα σου!

μακαρι να ειμαι οφσαιντ στη συγκεκριμένη φαση !
    Εισαι offside γιατι με την ιδια λογικη πρεπει να κατακρινουμε το φιλικο που θα δωσει ο Ολυμπιακος και οτι αλλο γινει στο μελλον......και ειμαι σιγουρος οτι πολυ αλλοι παιχτες εκτος απο το τι θα κανουν φανερα θα βοηθησουν στα μουλοχτα γιατι δεν γουσταρουν την παραπανω δημοσιοτητα απο οσο ειναι υποχρεωμενοι να εκτηθονται......και ο Νικος Λυμπεροπουλος ειναι ενας απο αυτους......

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Eπειδη θα με τρελλανετε ολοι......Αυτο το THREAD το ανοιξα εγω,για καποιο λογο που με συγκινησε και ξεφυγε σε γενικοτητες,πολυ σωστες ομως......αν διαβαζατε καλα το αρχικο ΠΟΣΤ θα καταλαβαινατε τι εννοω.....αντε αλλη μια φορα.......

το θρεντ φιλε ειναι σαν τη συζητηση που κανεις με την παρεα σου.....

ναι μεν εχει ενα θεμα αλλα ευκολα μπορει να παρεκκλίνει κ να θιχτουνε κ αλλα παρεμφερή θεματα!

αλλο ποσο οταν ποσταρεις στο μοτο.γρ που σε καθε θρεντ παιζει ενα τετοιο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	thread_direction.gif 
Προβολές:	40 
Μέγεθος:	33,7 KB 
ID:	101227
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

το θρεντ φιλε ειναι σαν τη συζητηση που κανεις με την παρεα σου.....

ναι μεν εχει ενα θεμα αλλα ευκολα μπορει να παρεκκλίνει κ να θιχτουνε κ αλλα παρεμφερή θεματα!

αλλο ποσο οταν ποσταρεις στο μοτο.γρ που σε καθε θρεντ παιζει ενα τετοιο!
    Γιαυτο και φιλε μου,ειπα για ΣΩΣΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ,αλλα μην υποβιβαζουμε και τον λογο που ανοιχτηκε αυτο.....μπορει να γινει ενα καινουργιο απο οποιον θελει και εκει να γραφει ο καθενας οτι πιστευει και θελει.....

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    πολλα λενε οτι θα κανουν αυτοι οι ενωσιτες!!!

θες να βοηθησεις φιλε κ πολυ καλα κανεις κ φουλ ρισπεκτ!

τωρα το κατα ποσον χρειαζετε δελτιο τυπου για να μαθουμε ποσο καλος ανθρωπος εισαι δε ξερω εαν ειναι αναγκαιο!

εκτος εαν ο σκοπος τις δωρεας δεν ειναι επειδη το αισθανεσαι πραγματικα κ θελεις ΕΣΥ αλλα για να το βλεπουν οι αλλοι κ κανει καλο στη δημοσια εικονα σου!

μακαρι να ειμαι οφσαιντ στη συγκεκριμένη φαση !
    Αν δεν το ανακοινωνανε θα λεγατε ολοι δωσανε εκτος απο τους ενωσιτες.
    Τωρα που το ανακοινωσανε το κανανε για διαφημιση.Δεν σας βρισκει κανενας πουθενα.
    Τελος παντων τα δημοσια πρωσοπα ισως επιβαλλεται για τον κοσμο να ανακοινωνουν
    καποιες ενεργειες τους και υστερα στα κρυφα οτι τους πει το φιλοτιμο τους.
    Παντως για μενα επειδει φοβαμαι πολυ για το ποτε και αν και σε ποιους θα πανε τα λεφτα
    το καλυτερο θα ηταν να κανουν οι λεφταδες τουλαχιστον αυτο που δηλωσε η Κυπρος,οτι
    δηλαδη θα φτιαξει ξανα ενα απο τα καμμενα χωρια..
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF