Άντε & ένας γάμος..
Να ζήσουν οι λέφτεροι!
Άντε & ένας γάμος..
Να ζήσουν οι λέφτεροι!
Ε μπορείς να το πεις & έτσι...Άντε με το καλό & στην επόμενηΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μετα τη βόλτα στα ανώγεια σας άνοιξε η όρεξη ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, μα τι πινατε εκείνο το βράδυ και σας ήρθε αυτό?
![]()
Είδες τι κάνει το Μαλιμπού ανανά ;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
![]()
![]()
![]()
, μα τι πινατε εκείνο το βράδυ και σας ήρθε αυτό?
![]()
![]()
![]()
![]()
afto einai apo perisi to kalokairi?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πάλι εσένα στο μυαλό...
an einai, eimouna mesa
xose re mixaliooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
dose re mike, min psaroneis..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Καλά, μόνο εγώ γουστάρω..?
![]()
![]()
![]()
![]()
vale kai alla na pniksoume ton sefnta![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Συγνωμη για το spam (αν μπορει να θεωρηθει τετοιο) αλλα ετουτος εδω ειναι πολυ μεγαλη μορφη....
και δεν ειναι καν Ελληνας!!
ROSS DALY
Ιρλανδος, ηρθε μια φορα στην Κρητη και εμεινε για ολη του την ζωη, επαιζε τσελο αλλα τον επνιγαν οι ''κλασσικες'' σπουδες, τα παρατησε ολα και εμαθε Κρητικη μουσικη και λυρα, μετα σιγα-σιγα μελετησε και εντρυφησε στην μουσικη της Αντολικης Μεσογειου παντα ομως με κεντρο αναφορας την Κρητη...τωρα πλεον παιζει δεκαδες οργανα και συνεργαζεται με μουσικους απο την Τουρκια, την Περσια , την Ινδια, απο παντου, εκτος Δυσης ....τι να πω? ειχα κανει και καποια μαθηματα για ουτι στην σχολη του...υπεροχος , φωτεινος ανθρωπος....
εδω ενα απο τα ομορφοτερα πραγματα που εχω ακουσει στην ζωη μου... μαζι με τον Σωκρατη Σινοπουλο στο ''Pervane''...οκ ειναι Πολιτικη η λυρα, το κομματι ειναι Ιρλανδικο, αλλα το κανει να ακουγεται τοσο δικο μας....
http://www.youtube.com/watch?v=CjFhiCI_p5A
Δε σπαμάρεις φίλε μου. Ίσα ίσα βοηθάς τη κουβέντας μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Συγνωμη για το spam (αν μπορει να θεωρηθει τετοιο) αλλα ετουτος εδω ειναι πολυ μεγαλη μορφη....
και δεν ειναι καν Ελληνας!!
ROSS DALY
Ιρλανδος, ηρθε μια φορα στην Κρητη και εμεινε για ολη του την ζωη, ......![]()
& συνεισφέρεις..
Εδώ μπορείτε να δείτε το μουσικό εργαστήρι Λαβύρινθος που έχει ιδρύσει στο χωριό Χουδέτσι, του δήμου Ν. Καζαντζάκη, όπου & μένει μόνιμα πια.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δε σπαμάρεις φίλε μου. Ίσα ίσα βοηθάς τη κουβέντας μας![]()
& συνεισφέρεις..
Εδώ μπορείτε να δείτε το μουσικό εργαστήρι Λαβύρινθος που έχει ιδρύσει στο χωριό Χουδέτσι, του δήμου Ν. Καζαντζάκη, όπου & μένει μόνιμα πια.
![]()
![]()
![]()
στην υγεια του ROSS και ολων των αλλων λοιπον...(δεν εχει emoticon με τσικουδιες γαμοτο...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
στην υγεια του ROSS και ολων των αλλων λοιπον...(δεν εχει emoticon με τσικουδιες γαμοτο...)
Ross μαζί με τα χρυσά δάκτυλα
Μπραβο ωρε κοπελι
Ετσι μου εφτιαξες την βραδια
Α ρε ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΠΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΗ
Τι καλυτερο να καθεσαι διπλα στο βρακοφορο παππου
να πινεις παγωμενη τσικουδια γραβιερα με μελι και να σου λεει ιστοριες απο την ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Εδώ ένα κομμάτι ντοκυμαντέρ με Κρήτες μουσικούς σαν τον Ross