μπα!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ωχ δεν πιστευω να γεμισεις και εσυ το μισο φορουμ με ψευτοκουλτουριαρικα τραγουδια τωρα :ZZZ:
οποιος θελει να ακουσει μουσικη μπορει
οπως επεισης οποιος θελει να ακουει π!πες μπορει!!!!
![]()
![]()
μπα!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ωχ δεν πιστευω να γεμισεις και εσυ το μισο φορουμ με ψευτοκουλτουριαρικα τραγουδια τωρα :ZZZ:
![]()
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Το θεμα δεν ειναι ποιος ακουει π!πες, αλλα το να θελει καποιος να επιβαλει στον αλλο οτι τις ακουει, και να πιστευει οτι παιρνει points απο αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
μπα!
![]()
![]()
![]()
Κανείς δεν επιβάλει σε κανένα τίποτα. Αλλά όπως και να το κάνουμε το να μπορείς τουλάχιστον να κρίνεις είναι δικαίωμα του καθενός. Και δικό μου και δικό σου. Γι αυτό το λόγο κάνω τις παρακάτω σκέψεις: Το ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που ακούνε αυτές τις π!πες θα ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή κάπως με τρομάζει. Γιατί μη μου πεις ότι ο φίλτατος στο youtube με τις "τραγουδάρες" του ξέρει (αμφιβάλω δλδ αν έχει την ικανότητα) να ξεχωρίσει ιδεολογίες, πολιτικές και οικονομικές συνισταμένες. Για να σου πω την αλήθεια αμφιβάλλω αν έχει καν άποψη. Οπότε, όπως και να το κάνουμε το γεγονός ότι μας έχουν ΠΡΗΞΕΙ οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ (συγχωρείστε με για τις εκφράσεις μου) σε ΟΛΗ την Ελλάδα είναι κάπως εκνευριστικό. Αλλά δεν πειράζει θα το αντέξουμε κι αυτό. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι μηχανές και πάμε και σε καμιά Ευρώπη να ξεχαστούμε λίγο...![]()
http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asaverle
Κανείς δεν επιβάλει σε κανένα τίποτα. Αλλά όπως και να το κάνουμε το να μπορείς τουλάχιστον να κρίνεις είναι δικαίωμα του καθενός. Και δικό μου και δικό σου. Γι αυτό το λόγο κάνω τις παρακάτω σκέψεις: Το ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που ακούνε αυτές τις π!πες θα ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή κάπως με τρομάζει. Γιατί μη μου πεις ότι ο φίλτατος στο youtube με τις "τραγουδάρες" του ξέρει (αμφιβάλω δλδ αν έχει την ικανότητα) να ξεχωρίσει ιδεολογίες, πολιτικές και οικονομικές συνισταμένες. Για να σου πω την αλήθεια αμφιβάλλω αν έχει καν άποψη. Οπότε, όπως και να το κάνουμε το γεγονός ότι μας έχουν ΠΡΗΞΕΙ οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ (συγχωρείστε με για τις εκφράσεις μου) σε ΟΛΗ την Ελλάδα είναι κάπως εκνευριστικό. Αλλά δεν πειράζει θα το αντέξουμε κι αυτό. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι μηχανές και πάμε και σε καμιά Ευρώπη να ξεχαστούμε λίγο...![]()
Δεν με καταλαβες
Δεν εχω κανενα προβλημα με τραγουδια σας το απο πανω, ισα ισα χαιρομαι που υπαρχουν, γιατι βγαινουν απο την πραγματικοτητα
Δηλαδη θες να πεις οτι σε τρομαζει που θα ψηφισουν οι hiphopαδες και οι lowbapιτες, και δεν σε τρομαζει που θα ψηφισουν οι βανδιδες και οι Νινιδες?
Ασε, και στην Ευρωπη γινονται αλλα, μην κοιτας που δεν τα βγαζουν τα απλυτα στην φορα οπως εμεις εδω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υπαρχει πουθενά σε mp3..;
![]()
![]()
www.anorimoi.com - κατέβαζεΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Υπαρχει πουθενά σε mp3..;
![]()
![]()
![]()
αντιθετα πιστευω ο τυπος που τραγουδα το "μουνοδουλε" ξερει πολυ καλα την κατασταση "εκει εξω".....Αρχικά δημιουργήθηκε από Asaverle
για μενα, φωτογραφιζε το 90% των ελληνων στο τραγουδακι του.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν τα ξεχωρίζω. Και οι δύο στο ίδιο τσουβάλι. Στην Ευρώπη ναι γίνονται πολλά άλλα, αλλά τουλάχιστον διαθέτουν ανθρώπους που ξέρουν να απαιτούν από τις εξουσίες τους και να παίρνουν αυτά που τους αναλογούν. Μην με αναγκάσεις τώρα να αρχίσω να αραδιάζω οικονομικές παροχές, εκπαιδευτικά συστήματα και διαφορές στην ποιότητα ζωής γιατί θα αναγκαστώ να γεμίσω το μισό φόρουμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δεν με καταλαβες
Δεν εχω κανενα προβλημα με τραγουδια σας το απο πανω, ισα ισα χαιρομαι που υπαρχουν, γιατι βγαινουν απο την πραγματικοτητα
Δηλαδη θες να πεις οτι σε τρομαζει που θα ψηφισουν οι hiphopαδες και οι lowbapιτες, και δεν σε τρομαζει που θα ψηφισουν οι βανδιδες και οι Νινιδες?
Ασε, και στην Ευρωπη γινονται αλλα, μην κοιτας που δεν τα βγαζουν τα απλυτα στην φορα οπως εμεις εδω
http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-
οχι σε παρακαλω μη το κανεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Asaverle
...Μην με αναγκάσεις τώρα να αρχίσω να αραδιάζω οικονομικές παροχές, εκπαιδευτικά συστήματα και διαφορές στην ποιότητα ζωής γιατί θα αναγκαστώ να γεμίσω το μισό φόρουμ.
σορυ αλλα αυτο το στυλ "εγω ξερω καλυτερα" ειναι γτπ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όπως νομίζεις. Αφού τα ξέρεις κι εσύ δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε.![]()
Kαι συ τώρα κατακρίνεις κάποιους που έχουνε διαφορετικό τρόπο έκφρασης,όπως ήταν στην εποχή του ο Συχωρεμένος ο Ασιμος.Γίνεσαι ίδιος με αυτούς που τότε τον έλεγαν τρελό.Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
συμφωνω μαζι σου αλλα χαλαρωσε στα ανεκδοτα τα εβαλε
για γελια ειναι αυτες οι μ@λ@κιες!!!!
τα 2 πρωτα ειδα κ τα θεωρω επιεικως απαραδεκτα
εμαθε τι σημαινει μουν@δουλος κ πηγε κ το εκανε video clip
κ δεν ειναι αμερικανικη βλακεια ειναι καθαρα ελληνικη μ@λ@κια
τοσα χρονια τα τραγουδια περναγαν καποιο μηνυμα (ξυλουρης-ασιμος κτλ)
κ τωρα μαθαν ολοι να τραγουδανε βριζοντας ή βγαζοντας κανα ρουχαλακι κ καλα κατι κανουνε
Μ@Λ@ΚΙΕΣ
Δεν συγκρίνω δεξιότητες του πιτσιρίκου σε σχέση με τον Άσιμο,αλλά να σου θυμήσω τον τίτλο της κασσέτας "klaste eleutheros"![]()
Απλά θεός.
Ο πιτσιρίκος καλούτσικος είναι![]()
Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
ZZZZZzzzzZZZZZ
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
Kαι συ τώρα κατακρίνεις κάποιους που έχουνε διαφορετικό τρόπο έκφρασης,όπως ήταν στην εποχή του ο Συχωρεμένος ο Ασιμος.Γίνεσαι ίδιος με αυτούς που τότε τον έλεγαν τρελό.
Δεν συγκρίνω δεξιότητες του πιτσιρίκου σε σχέση με τον Άσιμο,αλλά να σου θυμήσω τον τίτλο της κασσέτας "klaste eleutheros"![]()
Απλά θεός.
Ο πιτσιρίκος καλούτσικος είναι![]()
σε προσωπικο επιπεδο αν το λες
γινομαι ιδιΑ - πρωτον
κ δευτερον απ οτι διαβασα δεν κρινω κανεναν για το τι μουσικη ακουει
ουτε επιβαλω τα δικα μου ακουσματα
απλα ανεφερα την δικη μου αποψη επι του θεματος
αλλο να κραζεις κ να λες κ πεντε πραματα σωστα
κ αλλο να βριζεις για να πεις κατι εστω κ σωστο
κ το λεω εγω που ανηκω στους ανθρωπους που βριζουν ανελεητα
η μαγκια δεν ειναι να γινεις διασημος αλλα το πως θα το κανεις αυτο!!
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
thanx..
![]()
Να σου πω και γω όταν άρχησα να τα ακούω,(τα 2 πρώτα άκουσα)σκέφτηκα αυτό που λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
σε προσωπικο επιπεδο αν το λες
γινομαι ιδιΑ - πρωτον
κ δευτερον απ οτι διαβασα δεν κρινω κανεναν για το τι μουσικη ακουει
ουτε επιβαλω τα δικα μου ακουσματα
απλα ανεφερα την δικη μου αποψη επι του θεματος
αλλο να κραζεις κ να λες κ πεντε πραματα σωστα
κ αλλο να βριζεις για να πεις κατι εστω κ σωστο
κ το λεω εγω που ανηκω στους ανθρωπους που βριζουν ανελεητα
η μαγκια δεν ειναι να γινεις διασημος αλλα το πως θα το κανεις αυτο!!
![]()
Βρίζουν για να βρίσουν κλπ.
Μετά έπιασα το βαθύτερο νόημα- ο τυπάκος λέει τα σωστά με υπερβολικό τρόπο.
ΥΓ
Sorry για την αλλαγή φύλλου που σου επέβαλα.![]()
Αν ήξερα οτι είσαι γυναίκα,μάλλον θα συμφωνούσα μαζί σου,για να επιβεβαιώσω και το τραγούδι του πιτσιρίκου...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
ZZZZZzzzzZZZZZ
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
Να σου πω και γω όταν άρχησα να τα ακούω,(τα 2 πρώτα άκουσα)σκέφτηκα αυτό που λες.
Βρίζουν για να βρίσουν κλπ.
Μετά έπιασα το βαθύτερο νόημα- ο τυπάκος λέει τα σωστά με υπερβολικό τρόπο.
ΥΓ
Sorry για την αλλαγή φύλλου που σου επέβαλα.![]()
Αν ήξερα οτι είσαι γυναίκα,μάλλον θα συμφωνούσα μαζί σου,για να επιβεβαιώσω και το τραγούδι του πιτσιρίκου...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α....ολα κι ολα!!!!