Ευχαριστώ Πίπη!Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Με το καλό το Lupaki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ Πίπη!Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Με το καλό το Lupaki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
μια απο τα ιδια....μονο που περασε για μενα η περιοδος αγχους/ανασφαλειας...
μετα απο 3 παιδια μαλλον αρχισα να ωριμαζω ...(εστω κι αν μερικοι μλκς θεωρουν οτι στα 40φευγα εισαι καγκουρας γιατι πηρες το μηχανακι που γουσταρες)
ισως στο μονο που δεν μπορω ακομα να επιστρεψω ειναι η θαλασσα...
χρονια θαλασσοδερνομουν με το ψαροντουφεκο ,πολλες φορες τη γλυτωσα ειναι αληθεια, ακομα ομως δεν εχω ξεπερασει την ανασφαλεια μου -η σκεψη μου κολλαει στα παιδια κι οτι κατω απο την επιφανεια εισαι εντελως μονος.....
δεν ειναι για μενα ο κινδυνος που υπαρχει πραγματικα εκει εξω - ειναι ο εαυτος μας και ποσο σεβασμο εχουμε για την ιδια μας τη ζωη
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
χμ..
μολις πιασει φθινοπωρο πηζουν οι προβληματισμοι...
μολις πιασει ανοιξη πηζουν οι εκδρομες ( κ το σπαμ..)
συνεχιστε παρακαλω :smilea:![]()
Το σπαμ είναι ολο το χρόνο![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
san freskos απο ατυχημα κι εγω και αφού αυτον τον προβληματισμό τον ειχα θέσει προ πολλού στον εαυτο μου για το κάποτε...
εφθασα στο συμπερασμα πώς απο εδω και στο εξής ή εκδρομικό στην ευρώπη, ή χώμα στην ελλάδα...
οταν πρώτα ο Θεός γεννοβολήσω πιστεύω θα το σκεφτώ ξανα πολύ καλύτερα ακομα κι αυτο το λίγο...
δεν υποτιμώ το μικρόβιο μου εχω κολλησει με τις 2 ροδες, αλλά πιστευω πως ο χρόνος που θα μπορώ να είμαι μαζί τους δεν θα ανταλλάσεται με καμμία εντουροβόλτα!
ισως υπερβολικά ρομαντικός ακόμα; είδωμεν... άλλωστε κάθε μερα μαθαινω και κατι καινουργιο για μένα και την ζωή (εξού και το σασπένς της ζωης μας)
![]()
![]()
και πολλά πιο πολλά :a19: :a19: :a19: :a19: :a19: απ' αυτά που μπορώ να ποστάρω.
Εισ' ωραίος!
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Τι είπες πάλι ο φούστης???Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
φανταζομαι οτι πριν αποκτησεις αυτην την "ιδιοτητα" ....οδηγας λιγο πιο επιθετικα και απροσεκτα...και μετα ...οδηγας πιο συνεσταλμενα και μεθοδικα!
τι ειπα παλι ο π0υστης???
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
μάλλον πως εννοούσες το αντίθετο έτσι;
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
26/06/1993 ΘΑ παντρευόμουν
25/05/1993 Τράκαρα με τη μηχανή
Ένας μλκς με φορτηγό θεώρησε σωστό να μπει αντικανονικά σε μονόδρομο
Αποτέλεσμα ………….
Νοσοκομείο
Μετά από ένα χρόνο και 9 χειρουργεία βγήκα από το νοσοκομείο
Πάει και ο γάμος πάνε όλα
Μέχρι τώρα τα χειρουργεία έγιναν 17
Παιδιά ούτε καν περνάει από το μυαλό σας πόσο μπορεί να αλλάξει η ζωή σας/μας μέσα σε ένα δευτερόλεπτο
Εξακολουθώ να οδηγώ μηχανή πολύ προσεκτικά (δεν θα άντεχε το πόδι μου ούτε μια γρατζουνιά επιπλέων) αλλά ο κίνδυνος υπάρχει σε κάθε γωνία σε κάθε μλκ πεζό.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Παντρεύτηκα το 2001
Τώρα πηγαίνω βόλτα είτε μαζί με τη γυναίκα είτε μόνος
Δεν μπορείς να κόψεις το ναρκωτικό που λέγετε μηχανή
Την ταχύτητα όμως την περιορίζεις (είτε μόνος σου είτε με κρανιά από τη γυναίκα) που μόλις δει πάνω από 135-140 στο κοντέρ (εθνική) αρχίζει της κεφαλιές
Ίσος βγήκα έξω από το θέμα αλλα θεώρησα σωστό να το πω![]()
![]()
Τι να πω, είσαι δυνατός ρε φίλε για να καταφέρεις να ξανακαβαλήσεις! RESPECT!
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ουσιαστικα δεν ειναι η γυναικα που κανει την αλλαγη αλλα το παιδι.Το φρενο ερχεται με το παιδι ,ειδικα αν εχεις φαει την μουρη σου καμποσες φορες πιο πριν και εχεις (αναγκαστικα) χρησιμοποιησει τους κοντινους ανθρωπους καταλαβαινεις ,ποσο πακετο ειναι αυτη η κατασταση και δεν θελεις να ξανασυμβει ποτε.
Δημιουργηται ενας φοβος και ενα ανχος που δεν ειχες γνωρισει ποτε.
Ποσο με εχει προβληματισει αυτο ειδικα τα τελευταια 2 χρονια.
Παντως καλο μου κανει 100%![]()
αν και δεν είμαι πατέρας αλλα κάποτε που είχα ενα ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές απώλειες, και με είχε η κοπελιά μου αγκαλιά με δάκρυα στα μάτια να με παρακαλάει να παρατήσω τις μηχανές γιατί φοβόταν να μην πάθω τίποτα την επόμενη φορά ήρθα πολύ κοντά οχι στο να πηγαίνω πιο συντηρητικά αλλα σ' αυτά που μου είπε.
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ράγισα εκείνη τη βραδιά, δεν ήθελα να την ξαναδώ αν κλαίει και να τρέμει για 'μένα απο το μικρόβιο της μηχανής. Πόσο μάλλον να είχαμε και παιδιά...![]()
Θα έβλεπα τα GPια και θα μου τρέχανε τα σάλια, το ίδιο και με τα περιοδικά, το ίδιο και με τον γνωστό ή κολλητό που θα ηταν καβάλα πάνω στη μηχανή του αλλα θα τα θυσίαζα ολα χωρίς 2η σκέψη.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
...Σιγουρα οσοι εχετε παιδια ενδομυχα και αναποφευκτα γεμιζετε απο αυτο το αισ8ημα ευ8υνης απεναντι τους ... αλλα αυτο δε 8α επρεπε να ειναι λογος για να οδηγειτε προσεκτικα..Ειναι απλα ενα εξτρα επιχειρημα...
ΟΥΤΩς Η ΑΛΛΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ να οδηγουμε προσεκτικα...
![]()
+1000000000000000
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε...συγνώμη για τότε....είπαμε...andrenaline rush![]()
αφού με είδες που πήγαινα Παναγία οταν πήγαμε στις Καλύβες.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
με το συμπάθειο... αλλά kammia sxedsh με το θρεντ!Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Οσο λιγότερο, επιθετικός οδηγός είσαι .. τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να την βγάζεις καθαρή .![]()
και εδω τουλαχιστον στη ζουγκλα... ξερω πολλους μηχανοβιους που λογο επιθετικης οδηγησης εχουν γλιτώσει πολλά!
μάλλον η επίθεση σώζει!
διοτη στην επίθεση τα έχεις 400! εισαι εκεί όλος... υπάρχει μόνο αυτο για ΄σενα, ούτε σκέψεις για δουλειές , υποχρεώσεις, η χθεσινή νυχτα με τη συνττροφο και λοιπά...
οφφ τόπικ το ξέρω... αλλά να μην βγαζουμε ασχετα και λανθασμενα συμπερασματα
συμφωνω δυστηχώς....Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
- Κυριάκο υπάρχει και άλλη ατάκα - κανόνας που λέει πως όσο πιο πολλά χιλιόμετρα γράφεις, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες του ατυχήματος..!!
Το πρόβλημα μου εμένα λοιπόν δεν είναι τόσο τα 200km στο κοντέρ όσο, αυτός ο κανόνας!!
μιλάμε για οδηγηση ως επι τον πλείστον στην πόλη που προσωπικά πλεον ενα ατυχημα (ειτε βαρυ ειτε ελαφρυ ) το βλεπω ως ενα στατιστικο στοιχειο...
οταν εγω έκανα για 3 χρονια 150 χιλιομετρα την ημερα μεσα στην πόλη ηταν καθαρά θέμα στατιστικης να ερθει η ωρα μου...
καθε μερα γλιτωνα 3-4 επεισόδια ενεκα της προνοητικότητας που ειχα αναπτύξει... δεν οδηγουσα πλέον παρά ψυχολογούσα τον κάθε οδηγό μπροστά μου...
μια μέρα αφαιρέθηκα και απλά συνέβει!![]()
όρθιοι όλοι αδέρφια...
στις εκδρομες χαρουμενοι ευτυχισμενοι, και στην πόλη σαν τους κάβουρες κοιτώντας γυρω γυρω συνεχώς να φυλαχτούμε
Σε όλους όσους απάντησαν ότι δεν άλλαξε ή δεν θα αλλάξει ο τρόπος οδήγησής τους να σχολιάσω ότι από εγωισμό πάνε καλά.
Για ορφανά που γράφουμε μετά από κάποιον που "ταξίδεψε" είναι το thread αν δεν το κατάλαβαν.
Προσωπική μου άποψη φυσικά.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Την καλημέρα μου σε ολους!
Μηχανές καβαλάω εδώ και τρία χρόνια! το μικρόβιο το είχα από παλιά. Ευτυχώς ανέβαζα την ανδρεναλίνη μου με πολλές βόλτες με ποδήλατο, σε βουνά πόλεις ειδικές διαδρομές, αυτοσχέδιες πίστες κλτ( έχω κι ένα παράσημο από 5 χρονών).
Μηχανή πραγματική ( όχι παπακι και αυτοματακια) πήρα φέτος τον ιούνιο.
Ο λόγος : εδώ κι ένα χρονο έίμαι πατέρας και είχα πεί ότι όταν θα κάνω παιδί θα πάρω μηχανη για να έχω το μυαλό στο κεφάλι μου.
Και πάλι είναι γλυκό το γκάζι και υπάρχουν στιγμές που πιέζω την μηχανή στα δικά μου όρια αλλά για πολύ λίγο.Μετα νιώθεις τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις και έτσι απλά εκεί που βλέπεις 240+ στο κοντέρ και είναι αυθεία και άδειος ο δρόμος κόβεις και πάς +/- στα όρια του κοκ.
Και αυτό το συναίσθημα το έχω νιώσει κάθε φορά που παίρνω την μηχανη μόνος να στανιάρω λιγάκι. Ευτυχώς η γυναίκα μου ανεβαίνει (αρκεί να πηγαίνω με συνέση αλλιώς!! όταν ειμαστε μαζί) και περιμένω να βρούμε χρόνο( από αυτό πάσχουν συνηθώς τα ζευγάρια) να κάνουμε καμιά βόλτα ή ταξίδι!
Αν μπορούσαμε όλοι να οδηγαμε στο δρόμο και σκεφτόμασταν έστω τις περισσότερες φορές τους δικους μας την γλύκα της ζωής, η οδήγηση μας θα ήταν απόλαυση, ο κόσμος περισσότερος, η χαρά μεγαλύτερη και η κοινωνία καλλύτερη.
Πολλά και ασφαλή km σε όλους τους οδηγούς (moto - auto)!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ!
Ή ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ!
Ή ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΣΑΛΑΤΑ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Σε όλους όσους απάντησαν ότι δεν άλλαξε ή δεν θα αλλάξει ο τρόπος οδήγησής τους να σχολιάσω ότι από εγωισμό πάνε καλά.
Για ορφανά που γράφουμε μετά από κάποιον που "ταξίδεψε" είναι το thread αν δεν το κατάλαβαν.
Προσωπική μου άποψη φυσικά.
Εισαι αδικος (δεν ξερω για τους αλλους ) αλλα τουλαχιστο μαζι μου εισαι αδικος...
Στην κατηγορια που περιεγραψες ανηκω και αν διαβασεις πιο προσεχτικα το ποστ μου σου λεω πως η οδηγηση του συγκεκριμενου ατομου δεν επαιξε κανενα ρολο...
Ισα ισα ηταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!
![]()
![]()
Στην τελικη...τι να πω.. ισως δε 8α επρεπε να ποσταρω καν σ'αυτο το 8ρεντ...ουτε παιδια εχω ουτε παντρεμενη..![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
+++++Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
με το συμπάθειο... αλλά kammia sxedsh με το θρεντ!
και εδω τουλαχιστον στη ζουγκλα... ξερω πολλους μηχανοβιους που λογο επιθετικης οδηγησης εχουν γλιτώσει πολλά!
μάλλον η επίθεση σώζει!
διοτη στην επίθεση τα έχεις 400! εισαι εκεί όλος... υπάρχει μόνο αυτο για ΄σενα, ούτε σκέψεις για δουλειές , υποχρεώσεις, η χθεσινή νυχτα με τη συνττροφο και λοιπά...
οφφ τόπικ το ξέρω... αλλά να μην βγαζουμε ασχετα και λανθασμενα συμπερασματα
Απο 16 χρονων περιπου 100χλμ την ημερα με διαφορα μηχανακια και παντα με μηχανακια.
Στα απειρα χρονια μου βοηθουσα την στατιστικη να αποδυκνειει γενικοτερα της πτωσης , στα (πιστευω) εμπειρα χρονια οδηγησης προσπαθω να παω κοντρα στην στατιστικη.
Καπου ειχα διαβασει οτι οι εμπειρη αναβατες εχουν μια πτωση ανα 2 χρονια.Παντα κινηση σε πολη και καθημερινα.
Οσο για την επιθετικη οδηγηση τα συν μου τα εβαλα, αλοιμονο στην γιαγιακα που αν δεν ανοιγα το γκαζι θα ειμασταν αγκαλια σαν νιοπαντρη μεσα στου χαντακ.![]()
να πω και εγώ τα δικά μου.
38 πιά και με 2 παιδιά που τα λατρεύω και δικές μου μηχανές τα τελευταία 20 χρόνια.
Κανένα ατύχημα με τραυματισμό.
Άλλαξαν πολλά και στον τρόπο σκέψης μου και στις οδηγικές ικανότητές μου.
Καταρχάς τα τελευταία χρόνια δεν πίνω πολύ όταν οδηγώ, που παλιά ήταν αρκετά επικίνδυνο και για μένα και για τους γύρω.
Χρόνο με το χρόνο και καθημερινά προσθέτω και κάτι στην οδήγησή μου και πιστεύω βελτιώνομαι συνεχώς.
Οδηγώ όπως αντέχει ο δρόμος και οι περιστάσεις και θέλοντας να φτάσω πίσω χωρίς αυτό να με εμποδίζει από το να ξεκ@υλώνω όταν το χρειάζομαι και με παίρνει βέβαια. Τελευταία θέλω να πάω σε πίστα (Σέρρες) για καλύτερο ξεκ@υλωμα αλλά ντρέπωμαι με το Varadero :rotflmao:
Πάντως σίγουρα οι ευθύνες των ανθρώπων που εξαρτώνται από σένα(παιδιά -γυναίκα κ.λ.π΄) σε κάνουν να σκέφτεσαι περισσότερο την όποια σου κίνηση.![]()
VARADERO MK2 TRICOLOR
BORN TO BE WILD