Φίλε trigger , δίκιο έχεις 04 είναι τα δικά μας.Αν κάποιος με 05 -06 είχε το ίδιο πρόβλημα με την αλυσίδα ας το πεί να είμαστε 100% ενημερωμένοι για να μη λέμε αρλούμπες....Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Zid & Kaps και τα δικά σας είναι '04; Να το διευκρινήσουμε αυτό και με τους υπόλοιπους να δούμε τι γίνεται με τα άλλα '05 '06 '07 να μη φοβίζουμε άδικα τον κόσμο. Σίγουρα είναι πολύ καλή η ενημέρωση αλλά σκεφτείτε έναν κακομοίρη που το έχει πάρει φέτος και πηγαίνει χεσμένος στο δρόμο ή πήγε και τα έσκασε για καινούρια αλυσίδα μόνο και μόνο από αυτά που διάβασε από εμάς. Όπως έγραψα στο πόστ, που περιέγραφα τα δικά μου χάλια, άργησαν να μου φέρουν το κιτ γιατί άλλξαν προμηθευτή λόγω του οτι στα προηγούμενα οι αλυσίδες φθύρονταν πολύ γρήγορα. Βέβαια εδώ πάει αλλού το θέμα... Θεωρώ πως εφόσον γνωρίζουν το πρόβλημα θα έπρεπε να κάνουν ανάκληση, δε νομίζετε;
Φυσικά τίθεται θέμα για ανάκληση γιατί αν φανταστείς ότι εγώ ήμουν λίγο μετά τη στενή ευβοίας και
κόπηκε σε σημείο του δρόμου που είχε χωράφια γύρω γύρω και μπορούσα να βγώ εκτός δρόμου.
Αλλά αν κοβόταν σε μια στροφή στο βουνό .... που θα ήμουν τώρα εγώ και ο συνεπιβάτης μου???![]()