Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: Xt 660 και αλυσίδα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Zid & Kaps και τα δικά σας είναι '04; Να το διευκρινήσουμε αυτό και με τους υπόλοιπους να δούμε τι γίνεται με τα άλλα '05 '06 '07 να μη φοβίζουμε άδικα τον κόσμο. Σίγουρα είναι πολύ καλή η ενημέρωση αλλά σκεφτείτε έναν κακομοίρη που το έχει πάρει φέτος και πηγαίνει χεσμένος στο δρόμο ή πήγε και τα έσκασε για καινούρια αλυσίδα μόνο και μόνο από αυτά που διάβασε από εμάς. Όπως έγραψα στο πόστ, που περιέγραφα τα δικά μου χάλια, άργησαν να μου φέρουν το κιτ γιατί άλλξαν προμηθευτή λόγω του οτι στα προηγούμενα οι αλυσίδες φθύρονταν πολύ γρήγορα. Βέβαια εδώ πάει αλλού το θέμα... Θεωρώ πως εφόσον γνωρίζουν το πρόβλημα θα έπρεπε να κάνουν ανάκληση, δε νομίζετε;
    Φίλε trigger , δίκιο έχεις 04 είναι τα δικά μας.Αν κάποιος με 05 -06 είχε το ίδιο πρόβλημα με την αλυσίδα ας το πεί να είμαστε 100% ενημερωμένοι για να μη λέμε αρλούμπες....
    Φυσικά τίθεται θέμα για ανάκληση γιατί αν φανταστείς ότι εγώ ήμουν λίγο μετά τη στενή ευβοίας και
    κόπηκε σε σημείο του δρόμου που είχε χωράφια γύρω γύρω και μπορούσα να βγώ εκτός δρόμου.
    Αλλά αν κοβόταν σε μια στροφή στο βουνό .... που θα ήμουν τώρα εγώ και ο συνεπιβάτης μου???

... Το avatar του/της dimzab
    Παιδιά εγω έχω το 660R του '06, είμαι στα 16.000 χμ και δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα με την αλυσίδα (χτύπα ξύλο ).

Ο μηχανικός μου, μου είπε για όριο ζωής της αλυσίδας τα 20.000 χμ, οπότε κάπου εκεί σκοπεύω να την αλλάξω...
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

Το όριο των 20.000 το θεωρώ αστείο για μια αλυσίδα μη αγωνιστικής χρήσης. Καλό θα ήταν να ζητήσεις την εντολή της Yamaha, αν υπάρχει και δε σου το λέει εμπειρικά ο μηχανικός σου, σύμφωνα με την οποία πρέπει να ορίζεται το όριο των 20.000! Αν πάρουμε τέτοιο πράγμα στα χέρια μας εκτός του ότι θα είναι για κράξιμο εγώ προσωπικά ούτε σε ποδήλατο δε θα την έβαζα!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    Παιδιά εγω έχω το 660R του '06, είμαι στα 16.000 χμ και δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα με την αλυσίδα (χτύπα ξύλο ).

Ο μηχανικός μου, μου είπε για όριο ζωής της αλυσίδας τα 20.000 χμ, οπότε κάπου εκεί σκοπεύω να την αλλάξω...
    Δημήτρη μακάρι να έχεις δίκιο... εμένα βασικά στα 17.000 παρα κάτι χμ,μου κόπηκε η αλυσίδα...
    Προσωπική μου γνώμη άλλαξε τη και βάλε μια πιο ακριβή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Το όριο των 20.000 το θεωρώ αστείο για μια αλυσίδα μη αγωνιστικής χρήσης. Καλό θα ήταν να ζητήσεις την εντολή της Yamaha, αν υπάρχει και δε σου το λέει εμπειρικά ο μηχανικός σου, σύμφωνα με την οποία πρέπει να ορίζεται το όριο των 20.000! Αν πάρουμε τέτοιο πράγμα στα χέρια μας εκτός του ότι θα είναι για κράξιμο εγώ προσωπικά ούτε σε ποδήλατο δε θα την έβαζα!
    Συμφώνω μαζί σου...

Στις επόμενες μέρες θα πάω από εκεί να μου τα ξαναπεί-εξηγήσει καλύτερα... Γιατί είναι πολύ λίγο για να το δείνει επίσημα η Yamaha.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Δημήτρη μακάρι να έχεις δίκιο... εμένα βασικά στα 17.000 παρα κάτι χμ,μου κόπηκε η αλυσίδα...
    Προσωπική μου γνώμη άλλαξε τη και βάλε μια πιο ακριβή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.!!!
    Κοίτα αν ισχύουν τα περί αδύναμης αλυσίδας, δε θα κάτσω να περιμένω τα 20.000. Το έχω βάλλει στο πρόγραμμα για νωρίτερα...
    Οστώσο προσπαθώ να μη πανικοβληθώ και φύγω τώρα για αλλαγή. Περιμένω να ακούσω γνώμες-εμπειρίες από τους υπόλοιπους ΧΤακιδες και πρέπει να ψάξω να βρώ τι θα βάλλω και από που?

Πάντως για ομαδική επιστολή διαμαρτηρίας ή ενημέρωσης ή καταγγελίας (εφόσον έχουμε στοιχεία) είμαι μέσα. Βεβαια για να φτάσουμε εκει, καλό θα είναι πρώτα να βρεθούμε και να τα πούμε μεταξύ μας από κοντά (τουλάχιστον οι εν Αθήναις).

egw shmera thn allaksa,exw kanei 10.000xlm+ kai me afta pou diavazw psiloxesthka giati an mou spasei kai eimai me 100+ den pistevw oti tha th glhtwsw.allaksa allhsidogranaza kaievala kai thn xrysh alysida ths afaam(ola mazi 180euro) kai etsi exw to kefali mou hsyxo+poli kalhterh aisthhsh stis allages kai shkwnete pio efkola me deftera(anoigwklhma tou gaziou xwris shblekth)

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    Κοίτα αν ισχύουν τα περί αδύναμης αλυσίδας, δε θα κάτσω να περιμένω τα 20.000. Το έχω βάλλει στο πρόγραμμα για νωρίτερα...
    Οστώσο προσπαθώ να μη πανικοβληθώ και φύγω τώρα για αλλαγή. Περιμένω να ακούσω γνώμες-εμπειρίες από τους υπόλοιπους ΧΤακιδες και πρέπει να ψάξω να βρώ τι θα βάλλω και από που?

Πάντως για ομαδική επιστολή διαμαρτηρίας ή ενημέρωσης ή καταγγελίας (εφόσον έχουμε στοιχεία) είμαι μέσα. Βεβαια για να φτάσουμε εκει, καλό θα είναι πρώτα να βρεθούμε και να τα πούμε μεταξύ μας από κοντά (τουλάχιστον οι εν Αθήναις).
    Nα κανονίσουμε καμια συγκέντρωση να τα πούμε απο κοντά, ή στο δέλεαρ ... (ευκαιρία να το δώ και απο κοντά)

Παιδιά, αλλάξτε την αλυσίδα στα ΧΤ σας με μια καλή (D.I.D. ή AFAM) για να είστε σίγουροι. Πάνω απ' όλα η ασφάλειά μας. Τα 150-160 ευρώ που κοστίζει (μαζί με γρανάζια) μια καλή αλυσίδα δεν είναι ποσό που πρέπει να μας απασχολεί όταν διακινδυνεύουμε τους εαυτούς μας ή το συνεπιβάτη μας. Αλλάξτε την άμεσα!

Λέμε όχι αλυσίδα της ΥΑΜΑΗΑ. Εγώ που τώρα λόγω απώλειας της προηγούμενης έβαλα ( αν και του είχα πει του μάστορα να μου βάλει AFAM ) το κιτ τηςΥΑΜΑΗΑ το οποίο έχει αλυσίδα D.I.D τι πρέπει να κάνω ; Να την πετάξω αν και έχω κάνει όλα και όλα 700 χμ ή να ισχύει άραγε αυτό που λέει η ΥΑΜΑΗΑ πως άλλαξε και καλά προμηθευτή οπότε δεν υπάρχει ανησυχία ....
    Πάντως μια επιστολή στη ΥΑΜΑΗΑ πρέπει να γίνει απαραίτητα . Θα ήταν δε καλό να μας λέγανε τα μέλη των ξένων forum XTX660 XTR660 αν υπάρχει παρόμοια κατάσταση και τι έκαναν αλλά όποτε δοκίμασα δεν λάμβανα απάντηση ...:smilea:

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    το δικο μου ειναι του 06 και ειχα προβλημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Λέμε όχι αλυσίδα της ΥΑΜΑΗΑ. Εγώ που τώρα λόγω απώλειας της προηγούμενης έβαλα ( αν και του είχα πει του μάστορα να μου βάλει AFAM ) το κιτ τηςΥΑΜΑΗΑ το οποίο έχει αλυσίδα D.I.D τι πρέπει να κάνω ; Να την πετάξω αν και έχω κάνει όλα και όλα 700 χμ ή να ισχύει άραγε αυτό που λέει η ΥΑΜΑΗΑ πως άλλαξε και καλά προμηθευτή οπότε δεν υπάρχει ανησυχία ....
    :
    Το ερώτημα αυτό έθεσα και εγώ στη Μοτοδυναμική, στέλνοντάς τους e.mail και με πήραν τηλέφωνο από την εταιρία λέγοντάς μου ότι:
    1. Οι αλυσίδες των ΧΤ δεν έχουν πρόβλημα αν συντηρούνται σωστά.
    2. Δεν υπάρχουν αλλαγές στην αλυσίδα που δίνει τώρα η Yamaha.

Στη συνέχεια ρώτησα τον υπάλληλο της Μοτοδυναμικής αν γνωρίζει τί μάρκα ειναι η υπάρχουσα αλυσίδα (αυτή που φοράνε τώρα τα ΧΤ) και μου απαντάει "απ' ότι γνωρίζω ειναι DID" (!!!).
    Θα μας τρελλάνουν οι κύριοι. Οχι μόνο δεν ειναι DID αλλά ούτε καν όνομα αναφέρει (είναι no name, πιθανώς καμιά κινέζικη). Όλες μα όλες οι DID γράφουνε DID πάνω σε κάθε κρίκο. Εκτός αυτού στις DID είναι ορατή με γυμνό μάτι η ποιότητά τους και κατασκευάζονται στην Ιαπωνία. Θα συνιστούσα στους υπεύθυνους της Μοτοδυναμικής να προσέχουν ποιούς υπαλλήλους προσλαμβάνουν και να ξακαθαρίσουν υπεύθυνα το τοπίο με τις κακές αλυσίδες των ΧΤ. Είναι κρίμα ένα τόσο καλό και τίμιο μηχανάκι όπως το ΧΤ 660 (R και X) να αμαυρώνεται από μια χαμηλής ποιότητας αλυσίδα.
    Κατόπιν των ανωτέρω, αλλάξτε την αλυσίδα σας με μια καλή και ασφαλή και μην περιμένετε πότε θα σας κοπεί ξαφνικά.

Και όμως το Κιτ της ΥΑΜΑΗΑ που αγόρασα η αλυσίδα του είναι DID .Ο μάστορας μου έλεγε πως τώρα την άλλαξε η ΥΑΜΑΗΑ για αυτό και βγαίνει πιο ακριβή ;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Και όμως το Κιτ της ΥΑΜΑΗΑ που αγόρασα η αλυσίδα του είναι DID .Ο μάστορας μου έλεγε πως τώρα την άλλαξε η ΥΑΜΑΗΑ για αυτό και βγαίνει πιο ακριβή ;;;;;
    Οτιναναι!!!χεχε

πατε και πληρωνετε μαρκες.

regina βαλτε χωρις ο ρινγκ,βτ.αγωνιστικη εντουρο.
    την εχω απο 5-10-04 με καμια 30 000 χλμ περιπου,και στο μαζωμα μονο 2 φορες
    απο ενα κλικ εκανα
    γραναζια JTR. μονο λαδωνω ,δε καθαριζω,ειμαι βρωμυλος.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. διαφορα μεταξυ xt 500 και xt 600
    από katsavidi2005 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 00:36
  2. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •