Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 67

Θέμα: Βοηθεια για δικηγορο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Απ'την άλλη πάλι λες ότι στις 14/05 έκανε τη μεταβίβαση και λίγο αργότερα του έδωσες και τα τέλη..

Στις 20/05 ξαναμιλήσατε για να σου πει πόσο ευχαριστημένος είναι και ήθελε να στο εκφράσει κιόλας..

Το μηχανάκι έσπασε στις 25/05, 10 μέρες αφού είχε κάνει τη μεταβίβαση, εσένα τι σκατά σε τραβολογεί ;

Υποτίθεται ότι για να φτάσει να μεταβιβάσει το μηχανάκι στ'όνομά του το είχε καρατσεκαρισμένο πρώτα, έτσι δεν πάει;

Δεν λέω ν'ακολουθήσεις το "μετά την απομάκρυνσή σας απ'το ταμείο..." ρε Παναγιώτη αλλά από που κι ως που μπορεί να τραβολογεί εσένα για ένα μηχανάκι που βρίσκεται ήδη στ'όνομά του ;

Δεν μπορώ να καταλάβω..
    Σωστά τα λές έγινε η μεταβίβαση; τέλιωσε .. Δηλαδή να σκότωνε άνθρωπο ή αν έκανε κάποια τροχαία παράβαση τι θα έλεγε; . Εγώ λέω κάντου εξώδικο και πες του να αποσύρει ότι κατέθεσε διότι σε άλλη περίπτωση θα τον εγκαλέσεις για συκοφάντηση και εκβιασμό ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ο αγοραστης ειναι 22 χρωνον , καφετεριακιας.
    τι λε ρε Παναγιωτη ?? που τον βρηκες αυτον τον πουστη?? το κολοπαιδο ,επεσες σε μεγαλο τσογλανι ,δεν θα παρει μια φυσικα ,πιαστον απο κοντα και μιλα του ..........δαγκωσε τον δλδ με τροπο ............ολα τα κολοπαιδα γινανε ροσσιδες τωρα και στραβωνουν ........

Αν του είχες μεταβιβάσει χαρλει ή ΒΜW του 39 θα είχε την απαίτηση να δουλεύει κιόλας?

Το ότι άγορασε μια μεταχειρισμένη μοτο δεν έχει ουδεμία σχέση με την λειτουργική της κατάσταση, εφόσον δεν υπόγραψες καμμία δήλωση εγγύησης. Με απλά λόγια θα μπορούσε να την είχε αγοράσει γαι ανταλλακτικά ή για να την βλέπει.

Πάρε βεβαίωση από τον μηχανικό σου γαι τα σέρβις που έκανες (αν δεν έχεις το βιβλίο της) και ΟΚ, κάνε του και εσύ μια αγωγή μετά από συννενόηση με δικηγόρο και άστον να τρέχει.

Αυτό είναι γενικά το πρόβλημα των πωλήσεων με γραμμάτια, ότι δεν πληρώσεις στην ώρα του χάνει την αξία του, ο τύπος ξεκαψουρεύτηκε και προσπαθεί να κάνει αντιστροφή πώλησης, αν έχεις πάρει όλα τα λεφτά σου είσαι εντάξει και γράψτον, αν δεν τα έχεις πάρει μην κάνεις έκπτωση γιατί γίνεσαι συνυπεύθυνος.

Παλαιό μέλος
    Vagkan σωστοτατος!!!

Σιγουρα του ειπες οτι η μηχανη ηταν σε αριστη κατασταση, μιας και ηταν, τωρα αν αυτος την μετετρεψε σε 2 εβδομαδες σε παλιοσιδερα δικο του προβλημα...

κ εγω θα ελεγα καντου κ εσυ μηνυση...

Το ιδιο r1 '00 ενας γνωστος μου το δανεισε σε ενα πιτσιρικα κ μετα απο 1 ωρα του το εφερε πισω με σπασμενη καμπανα!!!

Ειναι αξιοπιστες μηχανες αρκει να ξερεις και να τις δουλευεις...κ εγω το ιδιο r1 '00 εχω...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αν δικαιουμε να του κανω αγωγη , θα το κανω.Δεν μπορω αλλο ο καθενας να παιζει με μενα, με την οικογενεια μου ,με την δουλεια μου, γιατι την ειδε ανετος να κανει μια μυνηση.

Δεν τα μπορω ομως ρε παιδια πραγματικα λυπαμαι που ολο το συστημα πρωωθει τα δικαστηρια και της δικες μονο και μονο για να κινηθει αυτος ο βρωμικος τροχος του συστηματος.

Μην σας πω και το αλλο , απο πελατη μου που μου χρωσταγε 300 ευρω δεν με πληρωσε και μετα απο καποια στιγμη καποιος πηγε να του καψει το σπιτι(γιατι χρωσταγε απ'οτι εμαθα σε πολυ κοσμο) και αυτος εδωσε εμενα και εναν βενζινα.
    Πηγαμε στο δικαστηριο και 10 λεπτα πριν την δικη ηρθε και ζητησε συγνωμη και ανερεσε την κατηγορια , το δικαστηριο δεν το δεχθηκε και πηραμε αναβολη για ενα χρονο.(Τα 300 ο δικηγορος μου τα πηρε εμενα).

Τι συστημα ειναι αυτο που οποιος του κ@υλωσει κανει και μια μυνηση και κανενας δεν ελενχει αν στεκει η οχι.

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    Δες και εδω

...και κουραγιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Πάνο καλά ξεμπερδέματα!

Μερικά μαλακισμένα της ηλικίας μου έχουν τον εγκεφαλό τους στο πέος και στον δεξιό τους καρπό...

Έχεις εξοφληθεί?

πήρες γραμμάτια του? Μπήκε εγγυητής?

Αν ναι, τα γραμμάτια στα πληρώνει?

Έκανες παρακράτηση κυριότητας?? αν δεν στα πληρώνει γιατί δεν κάνεις κατάσχεση?

το θέμα (αν σου χρωστάει) είναι οικονομικό, από ότι κατάλαβα δεν θέλει να σε πληρώσει αυτο είναι όλο...

αν έκανες γραφειοκρατικά εντάξει την μεταβίβαση (ιδιωτικό συμφωνητικό, υπογραφές, εγγυήτης, παρακράτηση κυριότητας ) μην μασάς.

δεν υπάρχει εγγύηση στα μεταχειρισμένα.

Παλαιό μέλος
    Τι λετε ρε σεις!!!!

αμα ειναι ετσι καλυτερα να τις καιμε παρα να τις πουλαμε....

Τοτε μπορεις να ισχυριστεις οτι η βλαβη προκληθηκε απο πτωση!

ασε που πρωτη φορα ακουω για σπασμενο χιτωνιο σε r1...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    Έχεις εξοφληθεί?

πήρες γραμμάτια του? Μπήκε εγγυητής?

Αν ναι, τα γραμμάτια στα πληρώνει?

Έκανες παρακράτηση κυριότητας?? αν δεν στα πληρώνει γιατί δεν κάνεις κατάσχεση?

το θέμα (αν σου χρωστάει) είναι οικονομικό, από ότι κατάλαβα δεν θέλει να σε πληρώσει αυτο είναι όλο...

αν έκανες γραφειοκρατικά εντάξει την μεταβίβαση (ιδιωτικό συμφωνητικό, υπογραφές, εγγυήτης, παρακράτηση κυριότητας ) μην μασάς.

δεν υπάρχει εγγύηση στα μεταχειρισμένα.
    Τα λεφτα τα πηρα ολα την ιδια μερα που του την παρεδωσα , την μεταβιβαση την εκανε μετα πο 3 μερες γιατι ηταν παρασκευη απογευμα και δεν ειχε παραβολα.Αυτο ειναι και το αποδειχτικο μου στοιχειο που δειχνει οτι δεν ειχα δολο( αληθεια πως μπορει να γινει αυτο), αν ειχα δολο δεν θα του το εδινα 3 μερες να το σκισει με την αδεια στο ονομα μου.Το ειπα και στην αρχη μαλακια μου.

Απλα κατι καινουργιοι νομοι τους δινουν πατημα για να κινησουν την διαδικασια.

Παλαιό μέλος
    Κατι μου βρωμαει τωρα που το ξανασκεφτομαι πως ειναι δυνατον να σπασει το χιτωνιο?
    το εχεις επιβεβαιωσει αυτο?

μηπως επαθε κατι αλλο κ παει να το καλυψει?

ποσο σιγουρος εισαι οτι το μοτερ αλλαχτηκε? μηπως φορα ακομη το ιδιο?

μεγάλο μπέρδεμα.
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Τα λεφτα τα πηρα ολα την ιδια μερα που του την παρεδωσα , την μεταβιβαση την εκανε μετα πο 3 μερες γιατι ηταν παρασκευη απογευμα και δεν ειχε παραβολα.Αυτο ειναι και το αποδειχτικο μου στοιχειο που δειχνει οτι δεν ειχα δολο( αληθεια πως μπορει να γινει αυτο), αν ειχα δολο δεν θα του το εδινα 3 μερες να το σκισει με την αδεια στο ονομα μου.Το ειπα και στην αρχη μαλακια μου.

Απλα κατι καινουργιοι νομοι τους δινουν πατημα για να κινησουν την διαδικασια.

Το οτι θα κινηθεις και εσυ νομικα,επιβαλλεται γαι να εισαι καλυμενος οσο μπορεις.....το θεμα ρε φιλε ειναι.....δεν πιανεις κανα πατερα του, να του εξηγησεις οτι το μηχανακι ηταν αψογο και οτι ο γιος καταφερε να το καψει σε 2 εβδομαδες δεν ειναι καλο σημαδι.....μηπως να μην ξαναοδηγησει ξανα κανα τετοια μηχανακι γιατι την αλλη φορα θα τον ξεκολανε απο μια κολονα....λεω εγω.....

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Το οτι θα κινηθεις και εσυ νομικα,επιβαλλεται γαι να εισαι καλυμενος οσο μπορεις.....το θεμα ρε φιλε ειναι.....δεν πιανεις κανα πατερα του, να του εξηγησεις οτι το μηχανακι ηταν αψογο και οτι ο γιος καταφερε να το καψει σε 2 εβδομαδες δεν ειναι καλο σημαδι.....μηπως να μην ξαναοδηγησει ξανα κανα τετοια μηχανακι γιατι την αλλη φορα θα τον ξεκολανε απο μια κολονα....λεω εγω.....
    otan εχει μαθει να λειτουργει με αυτο το τροπο, ετσι εχει γαλουχηθει....

λιγο ατοπο κοβω το σκεπτικο. δεν νομιζω οτι το παλουκαρι κυλισε απο αλλη κουνια ή κουνηθηκαν τα μυαλα του και αρχισε να λειτουργει ετσι...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Φαντασου οτι την πρωτη μερα που εγινε με πηρε τηλ. ο πατερας του στο κινητο, του λεω παρε με σε παρακαλω σε ενα σταθερο να μιλησουμε, μετα αντι να με παρει ο πατερας του με περνει ο ιδιος μου τα λεει τα δικα του του λεω τα δικα μου και κλεινουμε.
    Μετα απο καποιες μερες (δεν θυμαμαι) με πηρε ο δικηγορος του και μου ειπε κανε κατι γιατι το παιδι ειναι ορφανο.
    Γενικα παιζει πολυ ψεμα.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Βοηθεια για επιλογη ελαστικων
    από agnostos71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2004, 03:22
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. βοηθεια για CRM 250
    από crmaris στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:58
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF