Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: !!!!ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
    Τελος παντων τις φωτο τις εβαλα για να μου πειτε αν σας αρεσει ετσι η μηχανη και οχι να ανοιξουμε θεμα για το ποια ειναι καλυτερη μοτο
    Δε γίνεται να ανοίξουμε τέτοιο θέμα όταν έχουμε ίδια μηχανάκια.

(αν και το πορτοκαλί χρώμα έχω ακούσει ότι κόβει χιλιόμετρα)
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Δε γίνεται να ανοίξουμε τέτοιο θέμα όταν έχουμε ίδια μηχανάκια.

(αν και το πορτοκαλί χρώμα έχω ακούσει ότι κόβει χιλιόμετρα)

εχει απ οτι ακουσα και μεγαλυτερη κατανάλωση!

Re: !!!!ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!!

Την παρασκευη εβαλα αλυσιδογραναζα d.i.d εξατμισεις yoshimura και σωληνακια υψηλης ομως σημερα εκανα τα πρωτα κμ.Οι εξατμισεις ταιριαξαν τελεια το μηχανακι δουλευει χωρις διακοπες.Ο ηχος στην αρχη με ξενισε αλλα τελικα ειναι φοβερος και οταν οδηγεις δε σου φαινεται και τοσο δυνατος.Τα σωληνακια της braking εχουν διαφορετικη αισθηση και τα προτεινω ανεπιφυλακτα.Τωρα για πιο ασφαλη συμπερασματα θα τα ξαναπουμε μετα απο καμια 200ρια κμ.Θα ανεβασω και φωτο το βραδυ.Ρε παιδια εδω στη θεσσαλονικη τι θα γινει θα κανουμε καμια συναντηση?

Ωραία επιλογή εξατμίσεων και ταιριάζουν πολύ ωραία. Η yoshimura για το 1000 είτε για KLV είτε για DL είναι πολύ καλή επιλογή ενώ για το DL 650 διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...
    Καλό θα ήταν πάντως να είχες κάνει και μια δυναμομέτρηση πριν και μετά για να δεις και καλύτερα τις διαφορές ...
    Τα σωληνάκια υψηλής όντως κάνουν δουλεία και καλά έκανες και τα άλλαξες ...
    Καλές βόλτες και καλές γκαζιές...

Re: Re: !!!!ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από FASTER DRIVER
    Ωραία επιλογή εξατμίσεων και ταιριάζουν πολύ ωραία. Η yoshimura για το 1000 είτε για KLV είτε για DL είναι πολύ καλή επιλογή ενώ για το DL 650 διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...
    Καλό θα ήταν πάντως να είχες κάνει και μια δυναμομέτρηση πριν και μετά για να δεις και καλύτερα τις διαφορές ...
    Τα σωληνάκια υψηλής όντως κάνουν δουλεία και καλά έκανες και τα άλλαξες ...
    Καλές βόλτες και καλές γκαζιές...
    Thanks!Κοιτα τις εξατμισεις τις εβαλα καθαρα για αισθητικους και ακουστικους λογους.Δεν εχω ψευδαισθησεις οτι με ενα τελικο και φιλτρο βλεπεις τρελλες διαφορες.Μιγμα δεν θελω να πειραξω ακομα λογω καταναλωσης.Θα το κανω ομως καποια στιγμη
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Re: Re: Re: !!!!ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!!

Thanks!Κοιτα τις εξατμισεις τις εβαλα καθαρα για αισθητικους και ακουστικους λογους.Δεν εχω ψευδαισθησεις οτι με ενα τελικο και φιλτρο βλεπεις τρελλες διαφορες.Μιγμα δεν θελω να πειραξω ακομα λογω καταναλωσης.Θα το κανω ομως καποια στιγμη
    Άμα ασχολήθεις με το μίγμα θα το κάνεις για να πάρεις παραπάνω ''άλογα'' οπότε περίμενε να αυξηθεί και η κατανάλωση. Για να πάρεις κάτι πρέπει να δώσεις και κάτι και στην περίπτωση μας αυτό θα είναι η παραπάνω βενζίνη...
    Αν βέβαια προσέχεις λίγο μπορεί η κατανάλωση να μείνει στα ίδια αλλά με την ίδια χρήση μάλλον θα αυξηθεί

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Και τίποτα να μην πειράξεις κοπάνα του ένα Deristrictor και ξένοιασες. Θα ανεβάσεις αρκετά τις επιδόσεις της Μοτο μιας και όλοι ξέρουμε πως το 1000 το έχουν κόψει πολύ στα ρεύματα (ίδιος κινητήρας με TL και SV)
    I had a dream ...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Bmw F800gs - ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...
    από whiteran στο forum BMW
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2011, 11:53
  2. Εντυπωσεισ Σασ Για Hornet 900
    από ALEX75 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2006, 20:37
  3. Απαντήσεις: 4