Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Aσυνηδητοι...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Οι γενικότητες ποτέ δεν βγάζουν σε καλό! Ναι είναι πολλοί φορτιγατζίδες που πάνε κομμάτια, είναι πολλοί οδηγοί λεωφορείων που δεν σέβονται τίποτα! Είναι πάρα πολλοί ταξιτζήδες που είναι κάφροι, είναι κάποιοι μπάτσοι που είναι γουρούνια, είναι κάποιοι με παπιά που είναι για σκότωμα, είναι κάποιοι με μηχανές που θα έπρεπε να κάτσουν σπίτι τους!!!!

Δεν είναι όλοι όμως!!! (εκτός από τους Αλβανούς που είναι όλοι για να φεύγουν σιγά σιγά! Εδώ δεν δέχομαι αντίρηση, ακόμα κι αν υπάρχουν επιχειρήματα! )

Αλλά το να τους βάζουμε όλους σε ένα καζάνι δεν είναι σωστό! Ναι κάποιους οδηγούς πρέπει να τους προσέχουμε περισότερο, αλλά έτσι όπως έχουμε γίνει πια δεν υπάρχει οδηγός που να μην φοβάσαι ότι θα σου κάνει τη μ@λ@κία!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Στο δρόμο, δυστυχώς, πρέπει να αντιμετωπίζεις τους πάντες σαν εχθρούς σου αν θέλεις να γυρίσεις αρτιμελής σπίτι σου
    Όσο για το παπί αν θυμάμαι καλά όταν δώσαμε για το δίπλωμα είχαμε μάθει πως απαγορεύεται η είσοδος μοτοσυκλέτας μικρότερης των 150 cc στο εθνικό οδικό δίκτυο...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    όποιος έχει οδηγήσει σε εθνική ξέρει ότι ειναι πολύ πιο εύκολο να προσπεράσεις (σε δρόμο με μια μια λωρίδα κ βοηθητική, όπως ε.ο. Κορίνθου-Πατρών) νταλίκα με ρυμουλκό παρά ΙΧη....

γενικότερα παρά το γεγονός οτι τα φορτηγά σίγουρα τρέχουν πάνω απο το όριο στην εθνικές οδούς θα έλεγα οτι ειναι λιγότερο επικίνδυνα απο οδηγούς ΙΧ που τρέχουν με το όριο......

σε εθνική ποτέ δεν εχω αντιμετωπίσει κίνδυνο απο φορτηγό - αντίθετα με έχουν διευκολύνει πολλές φορές να προσπεράσω με νόημα (ή με το "νταλικιέρικο" δεξι φλας) σε δρόμους με στροφές....
    +666

Δυο περιστατικά που μου έχουν συμβεί :
    1ον πριν χρόνια ,κάνοντας την διαδρομή Αθήνα- Θες/κη με ένα GLX παπάκι 50cc ( σε γκόμενα πήγαινα )όλοι με προσπερνούσαν , εγώ πήγαινα με 50-60 χλμ/ω δεξιά δεξιά . όταν πέρναγε φορτηγό , όλοι μα όλοι ανεξαίρετος ανοίγονταν αριστερά για να μην με παρασύρουν . όταν πέρναγε ΙΧ με πέρναγε τόσο κοντά που με κουναγε περισσότερο απ’ τα φορτηγά .Άρα : όλα τα ΙΧ είναι μαλακες και δολοφόνοι
    2ον γυρνώντας από ράλι ακρόπολης με 120-140χαω στην δεξιά λωρίδα παρακαλώ , με προσπέρασαν δυο μηχανές με καμιά 200αρα ,η μια αριστερά μου η άλλη δεξιά μου( ανάμεσα σε μένα και στης μπαριερες ) σε απόσταση αναπνοής .
    Άρα : όλες οι μηχανές (μαζί και εγώ ) είναι μαλακες και δολοφόνοι
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61

Re: Aσυνηδητοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Aσυνήδητοι νταλικέρηδες και φορτηγατζήδες , τελικά πάντα το έλεγα και έτσι είναι και δε πα να λέτε οτι θέτε...Οδήγω το πρώι στην Ε.Ο. δεξιά με το παπάκι και πηγαίνω το πολύ με 80 χλμ. και με προσπερνάνε όλοι με ταχύτητες άνω των 100 χλμ! ΟΛΟΙ τους και όχι μόνο αυτό κάνουν και σφήνες και κολλάνε πίσω από τα Ι.Χ. Κατά τα άλλα τηρουνε τα όρια ταχυτητάς τους ε? Είναι όλοι τους δολοφόνοι και ασυνήδητοι και λίγα λέω...για να μη μιλήσω για την κατάσταση των περισσοτέρων φορτήγων (φθαρμένα λάστιχα κ.λ.) καθώς και των οδηγών (μεθυσμένοι αλλοδαποί , παππούδες).
    Η τροχαία τι κάνει? Πρέπει δηλαδή να έχουμε κάθε φορά πολύνεκρα εξαιτίας των χασάπηδοφορτηγατζήδων για να ξυπνήσουν? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΩΛΟΧΩΡΑ!!!
    Ερώτηση 1: Πόσο άνετα αισθάνεσαι κινούμενος μέ το παπάκι στην (όποια) ΕΟ, βλέποντας τους πάντες να σε προσπερνούν; Σού πέρασε απ' το μυαλό οτι, κάποιος, κάποτε, πιθανόν νά στείλει τους κληρονόμους σου στο ταμείο της ασφαλιστικής γιά να εισπράξουν αυτοί αντ' εσού την αποζημίωση ατυχήματος;

Ερώτηση 2: Γνωρίζεις εκ τών έσω το επάγγελμα που καθυβρίζεις, ώστε να είσαι σέ θέση να κρίνεις σωστά τίς (όποιες) ενέργειες των άλλων;

Ερώτηση 3: Κατά τη γνώμη σου, ποιό ποσοστό ατυχημάτων είναι μεγαλύτερο: αυτό μέ εμπλεκομένους οδηγούς φορτηγών και μοτοσυκλετιστές, ή αυτό μέ μοτοσυκλετιστές και "συνετούς" παπόβιους;

Ερώτηση 4: Όταν, όποτε, κι άν καβαλάς το GSXR 1000 που (λές οτι) έχεις, τηρείς απαρεγκλίτως όλες τις διατάξεις του ΚΟΚ;
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix

Re: Re: Aσυνηδητοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Ερώτηση 1: Πόσο άνετα αισθάνεσαι κινούμενος μέ το παπάκι στην (όποια) ΕΟ, βλέποντας τους πάντες να σε προσπερνούν; Σού πέρασε απ' το μυαλό οτι, κάποιος, κάποτε, πιθανόν νά στείλει τους κληρονόμους σου στο ταμείο της ασφαλιστικής γιά να εισπράξουν αυτοί αντ' εσού την αποζημίωση ατυχήματος;

Ερώτηση 2: Γνωρίζεις εκ τών έσω το επάγγελμα που καθυβρίζεις, ώστε να είσαι σέ θέση να κρίνεις σωστά τίς (όποιες) ενέργειες των άλλων;

Ερώτηση 3: Κατά τη γνώμη σου, ποιό ποσοστό ατυχημάτων είναι μεγαλύτερο: αυτό μέ εμπλεκομένους οδηγούς φορτηγών και μοτοσυκλετιστές, ή αυτό μέ μοτοσυκλετιστές και "συνετούς" παπόβιους;

Ερώτηση 4: Όταν, όποτε, κι άν καβαλάς το GSXR 1000 που (λές οτι) έχεις, τηρείς απαρεγκλίτως όλες τις διατάξεις του ΚΟΚ;
    4)Χρησιμοποιώ το πάπι μου μόνο για τη δουλεία μου καθημερινώς στην πόλη και τυχαίνει να βγαίνω και στην ε.ο. Συγνώμη δε θα το ξανακάνω ...Είναι το ίδιο ρε φίλε? Έστω και αν δε τηρώ απαρεγκλίτως τις διατάξεις του ΚΟΚ και προκάλεσω ατύχημα πέρα του οτι θα πάθω έγω κακό ποιός άλλος θα πάθει? με άλλα λόγια πόσους θα πάρω μαζί μου?

3)Δε το συζητώ το πρώτο .Αν και δεν έχω προς το παρών πρόσβαση σε άρχείο τροχαίων ατυχημάτων πιστεύω πως τα δύο ατυχήματα και μόνο σε Πλαταμώνα και Μαλλιακό καλύπτουν τους νεκρούς και σοβαρά τραυμάτιες σε ατυχήματα με μηχανές , για να μη πω οτι στα περισσότερα εμπλέκονται έμμεσα φορτήγα - νταλίκες - λεωφορεία , τούλαχιστον για τρεις μήνες...

2)Όδηγός νταλίκας είσαι?

1)Βλέπε απάντηση στην ερώτηση Νο 4!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    (εκτός από τους Αλβανούς που είναι όλοι για να φεύγουν σιγά σιγά! Εδώ δεν δέχομαι αντίρηση, ακόμα κι αν υπάρχουν επιχειρήματα! )

Όποιος με ξαναπεί κομπλεξικό να μην του ξανασηκώθει...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ...το μηχανάκι!

Re: Aσυνηδητοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Aσυνήδητοι νταλικέρηδες και φορτηγατζήδες , τελικά πάντα το έλεγα και έτσι είναι και δε πα να λέτε οτι θέτε...Οδήγω το πρώι στην Ε.Ο. δεξιά με το παπάκι και πηγαίνω το πολύ με 80 χλμ. και με προσπερνάνε όλοι με ταχύτητες άνω των 100 χλμ! ΟΛΟΙ τους και όχι μόνο αυτό κάνουν και σφήνες και κολλάνε πίσω από τα Ι.Χ. Κατά τα άλλα τηρουνε τα όρια ταχυτητάς τους ε? Είναι όλοι τους δολοφόνοι και ασυνήδητοι και λίγα λέω...για να μη μιλήσω για την κατάσταση των περισσοτέρων φορτήγων (φθαρμένα λάστιχα κ.λ.) καθώς και των οδηγών (μεθυσμένοι αλλοδαποί , παππούδες).
    Η τροχαία τι κάνει? Πρέπει δηλαδή να έχουμε κάθε φορά πολύνεκρα εξαιτίας των χασάπηδοφορτηγατζήδων για να ξυπνήσουν? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΩΛΟΧΩΡΑ!!!

Ε καλά αυτό δεν είναι τίποτα!! εγώ πήγαινα με 100-110 και με προσπερνούσαν!!!! και οχι δεν είχε πλάγιο άνεμο.

Επίσης μέσα στα τέμπη όλοι(και εγώ) πηγαίναμε με 90 και είχα 1 νταλίκα από μπροστά και 1 από πίσω στα 10 βήματα !!!! Αν γινόταν κάτι και φρέναρα απότομα θα γινόμουνα κιμάς αλλά ο ΠΑΠΑΡΑΣ Ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ.

Με το που βγήκαμε από τα τέμπη (και το πάτησα 100-110) ο ΠΑΠΑΡΑΣ (ναι ο φορτηγατζής ) πρώτα προσπέρασε εμένα και μετά το ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟ.

Και μετά μου λέτε ότι στην Ελλάδα του 2007 οι φορτηγατζήδες είναι προσεκτικοί?

Θα ήταν ούριος τότε..

Παπάκια πάρτε το απόφαση.. σας έχουμε!!!

(άντε μη τα πάρω και γκαζώσω.. http://www.youtube.com/watch?v=zZBrEdxICxY )
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

όποιος έχει οδηγήσει σε εθνική ξέρει ότι ειναι πολύ πιο εύκολο να προσπεράσεις (σε δρόμο με μια μια λωρίδα κ βοηθητική, όπως ε.ο. Κορίνθου-Πατρών) νταλίκα με ρυμουλκό παρά ΙΧη....

γενικότερα παρά το γεγονός οτι τα φορτηγά σίγουρα τρέχουν πάνω απο το όριο στην εθνικές οδούς θα έλεγα οτι ειναι λιγότερο επικίνδυνα απο οδηγούς ΙΧ που τρέχουν με το όριο......
    Αυτό που περιγράφεις ισχύει 1000% στην Κορίνθου-Πατρών τουλάχιστον που την ξέρω. Την τελευταία φορά επέστρεφα 2.00 ξημερώματα Δευτέρας οπότε πέτυχα όλες τις νταλίκες που δεν κυκλοφορούν ΣΚ... Περνούσα συνεχώς κονβόι μέχρι και 6-7 φορτηγών που ήταν στην βοηθητική για να περάσει η αφεντιά μου + όσοι άλλοι έτυχε να κυκλοφορούν, απροβλημάτιστα.
    Μετά από αυτά ΙΧ που πήγαινε στην λωρίδα με καμια 80άρα και δεν άφηνε να τον περάσει κανείς! Δεν είχε σταθερή πορεία - έπαιζε δεξια αριστερά και πίσω του 4 ΙΧ να περιμένουν καμια ευθεία να την κάνουν - και να μην είναι ούτε αυτοί στην βοηθητική αφού έψαχναν από στιγμή σε στιγμή να φύγουν... ΟΚ εγώ πέρασα αλλά φανταζόμουν το σκηνικό όταν θα έφταναν οι νταλίκες... και μην μου πείτε ότι το όριο τους ειναι 80 και θα έπρεπε να περιμένουν πίσω του...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
    Αυτό που περιγράφεις ισχύει 1000% στην Κορίνθου-Πατρών τουλάχιστον που την ξέρω. Την τελευταία φορά επέστρεφα 2.00 ξημερώματα Δευτέρας οπότε πέτυχα όλες τις νταλίκες που δεν κυκλοφορούν ΣΚ... Περνούσα συνεχώς κονβόι μέχρι και 6-7 φορτηγών που ήταν στην βοηθητική για να περάσει η αφεντιά μου + όσοι άλλοι έτυχε να κυκλοφορούν, απροβλημάτιστα.
    Μετά από αυτά ΙΧ που πήγαινε στην λωρίδα με καμια 80άρα και δεν άφηνε να τον περάσει κανείς! Δεν είχε σταθερή πορεία - έπαιζε δεξια αριστερά και πίσω του 4 ΙΧ να περιμένουν καμια ευθεία να την κάνουν - και να μην είναι ούτε αυτοί στην βοηθητική αφού έψαχναν από στιγμή σε στιγμή να φύγουν... ΟΚ εγώ πέρασα αλλά φανταζόμουν το σκηνικό όταν θα έφταναν οι νταλίκες... και μην μου πείτε ότι το όριο τους ειναι 80 και θα έπρεπε να περιμένουν πίσω του...
    Μια και το θίγεις θα συμπληρώσω, πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για τις νταλίκες από προπορευόμενα οχήματα τα οποία οι οδηγοί τους δεν έχουν ρυθμό!

Γενικώς να γνωρίζετε πως το "80km/h" σε σχέση με μια νταλίκα είναι εκείνο το νούμερο που θα κάνει τους πάντες να αγχωθούν περισσότερο(!) Για πολλούς και διάφορους λόγους κανείς οδηγός νταλίκας δε θέλει τουλάχιστον στα 150+m μπροστά του μικρό όχημα που κινείτε με αυτή τη ταχύτητα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Μια και το θίγεις θα συμπληρώσω, πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για τις νταλίκες από προπορευόμενα οχήματα τα οποία οι οδηγοί τους δεν έχουν ρυθμό!

Γενικώς να γνωρίζετε πως το "80km/h" σε σχέση με μια νταλίκα είναι εκείνο το νούμερο που θα κάνει τους πάντες να αγχωθούν περισσότερο(!) Για πολλούς και διάφορους λόγους κανείς οδηγός νταλίκας δε θέλει τουλάχιστον στα 150+m μπροστά του μικρό όχημα που κινείτε με αυτή τη ταχύτητα.
    αν έχω καταλάβει καλά οι οδηγοί νταλίκας προσπαθούν να διατηρήσουν κεκτημένες καχύτητες....
    θα πάνε δηλαδή με 100 χιλιόμετρα/ώρα απο την Αθήνα στην Πάτρα χωρίς να κόψουν πουθενά....για αυτό κ προσπερνούν μια νταλίκα η οποία πάει πχ με 80-90 (κ η οποία μαλλον δεν θα πάει ποτέ παραπάνω)....ισχύει αυτό????

ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ειναι, ΙΧ να προσπερνάει νταλίκα που παει με 100 και στην επόμενη καμπή η νταλίκα να προσπερνάει τον κουλό ΙΧ που κόβει στα 90 για να πάρει μια καμπή των 150+ χιλιομέτρων...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Πριν καποια χρονια νταλικα με περασε στην ΕΟ πατρων-αθηνας με 150 χλμ , ημουν με το zephyr400 δικαβαλος, τον μπουστη με ειχε κανει και χεστηκα πανω μου.

Αφου του εκοβα τον ρυθμο καλα μου εκανε.

Respect μηπως?

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Πήγαινε για τελική ο τύπος αν έκοβε για εσένα δεν θα του έφτανε να τελικιάσει μέχρι τον προορισμό του:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

αν έχω καταλάβει καλά οι οδηγοί νταλίκας προσπαθούν να διατηρήσουν κεκτημένες καχύτητες....
    θα πάνε δηλαδή με 100 χιλιόμετρα/ώρα απο την Αθήνα στην Πάτρα χωρίς να κόψουν πουθενά....για αυτό κ προσπερνούν μια νταλίκα η οποία πάει πχ με 80-90 (κ η οποία μαλλον δεν θα πάει ποτέ παραπάνω)....ισχύει αυτό????

ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ειναι, ΙΧ να προσπερνάει νταλίκα που παει με 100 και στην επόμενη καμπή η νταλίκα να προσπερνάει τον κουλό ΙΧ που κόβει στα 90 για να πάρει μια καμπή των 150+ χιλιομέτρων...
    Kατά κάποιο τρόπο ναι!

Το να πας με μια σταθερή ταχύτητα από την αρχή έως το τέλος είναι ευχής έργο αλλά ακατόρθωτο, πλην σπανίων περιπτώσεων!!

Πολύ σωστά παρατήρησες πως ενώ κάποια νταλίκα πηγαίνει με 80-90 ξαφνικά κάποια άλλη από πίσω βγαίνει για προσπέραση(!) Αυτό έχει 4-5 εξηγήσεις κατά κύριο λόγο..
    1ον) Η γκόμενα σου, έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα σου και εκείνη σε πήρε κλαίγοντας για να σου πει ότι αρνήθηκε επειδή είναι ερωτευμένη με το γιό σου από το προηγούμενο γάμο σου ενώ ταυτόχρονα, παρατηρείς πως το συρόμενο μπροστά σου έχει αλβανικές πινακίδες και τρελαίνεσαι...
    2ον) Έχεις αφαιρέσει την ασφάλεια του κόφτη και το μοτέρ στα δίνει όλα..
    3ον) Είσαι γκαζοφωνιάς(!!) :rotflmao:
    4ον) Σε παίρνουν τηλ. συνεχώς και ανακαλύπτεις πως θα οδηγείς ασταμάτητα τις επόμενες 24 ώρες με κίνδυνο να μη προλάβεις κιόλας (!!!) :rotflmao:
    5ον) Μια νταλίκα φορτωμένη στους 40 τόνους δεν επιταχύνει και πολύ άνετα (ούτε και επιβραδύνει) έτσι ένας έμπειρος οδηγός μπορεί να καταλάβει από χιλιόμετρα μακριά τι είδους μπουρδέλο πχ. είναι το F12 μπροστά του και τι πρόκειται να συμβεί στη πρώτη ανηφορίτσα..

(αυτό που περιγράφεις με το IX είναι αυτό που εννοούσα πιο πάνω όταν έλεγα "ρυθμός" κάτι το οποίο έχει τις ίδιες παρενέργειες με το F12)

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Κι αυτό που πρέπει να γνωρίζουν - θυμούνται οι υπόλοιποι οδηγοί, είναι αυτό το πολύ απλό(!!!) που μάθαμε στο σχολειό: Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ, και οι φυσικοί νόμοι που την διέπουν.
    40 τόννοι... πίσω μου... μέ την ίδια ταχύτητα και πολύ κοντά μου... Σκεφτείτε τί είναι συνετότερο: να φύγετε απο μπροστά του, ή να κάθεστε μετά, ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, και να βρίζετε ή να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας;
    Όταν, άν, κάποτε, δέν θά έχετε αυτή τη δυνατότητα, τί θα κερδίσετε ΕΣΕΙΣ απο τούς άλλους που θά σας κλαίνε, ή απο την καταδίκη αυτού που σας πάτησε;
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF