Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: Αγορά και ημερομηνία κατασκευής

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
    Διαβάζω τελευταία για το θέμα ότι στην αρχή για τα πρώτα πάνω κάτω 5 λεπτά υπάρχει αυτός ο ανεπαίσθητος άσπρος καπνός που όμως μετά καθαρίζει. Αυτό συμβαίνει και στα πολύ νεώτερα μοντέλα εκτός από σειρά CB400 SF που όμως οφείλεται σε υδρατμούς και πόσο μάλλον όταν έχει να δουλέψει κάποιους μήνες. Όταν έβλεπα αυτόν τον επαναλαμβάνω ανεπαίσθητο άσπρο καπνό 1) μετά από μερικά εκατοστά εξαφανίζονταν και 2) δεν μύριζε ο τόπος κάτι σαν καμένο λάδι. Στα 8-10 λεπτά όμως που την έσβησα δεν είχε εξαλειφτεί εντελώς, αν θυμάμαι καλά που δεν θυμάμαι. Αυτά διάβασα σε άλλα τοπικ και ψιλό-καθησύχασα. Όμως θέλω κάποιες ποιό συγκεκριμένες απόψεις και όχι στο γενικό. Π.χ. από κάποιον που τα έχει βιώσει αυτά στην δική του μηχανή. Επίσης ρωτώ αν βέβαια κάποιος ξέρει να μου πει και για την θερμοκρασία που μετά από 8-10 λεπτά η μηχανή ήταν ακόμα κρύα και καρά τσεκαρισμένο εκτός από καθαρό λάδι στην σωστή στάθμη και το νερό του ψυγείου ήταν οκ. Τώρα δεν ξέρω αν είχαν κάνει και σωστή εξαέρωση στο κύκλωμα νερού, αλλά τα 8-10 λεπτά είναι λίγα για να ανοίξει ο θερμοστάτης.
    Τέλος ξέρετε που βρίσκετε ο ανορθωτής και είναι σωστό να έχω πάντα μαζί μου έναν μην βρεθώ προ εκπλήξεως? Ποιά τα συμπτώματα όταν βγάλει πρόβλημα ο ανορθωτής? Μένει τελείως η μηχανή?
    Ευχαριστώ και αναμένω κάποια ποιό αναλυτική βοήθεια στις ερωτήσεις μου αν για κάποιον δεν είναι κόπος.
    Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Η βόλτα ήταν στο πεζοδρόμιο και δεν ανέβασα περισσότερο από 3000 στροφές στο ακίνητο. Στην υποτιθέμενη βόλτα οι στροφές να ήταν 1000+, 1500 ίσως για μια στιγμή βίαια 2000. Καταλαβαίνεται για τη βόλτα μιλάμε, αφού δεν είχε επάνω τον σιγαστήρα παρά μόνον το χταπόδι με μια σωλήνα...
    Μπράβο κανείς ρε παιδιά..? Κλαψ λιγμ...
    Panatha

Αφού μιλάς για άλλο θέμα, γιατί δεν άνοιξες άλλο thread? Αν κάποιοι νομίζουν ότι απαντήθηκε η ερώτησή σου για αγορά και ημερομηνία κατασκευής, πού να φανταστούν ότι ρωτάς και άλλα ώστε να μπουν να απαντήσουν;
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Αφού μιλάς για άλλο θέμα, γιατί δεν άνοιξες άλλο thread? Αν κάποιοι νομίζουν ότι απαντήθηκε η ερώτησή σου για αγορά και ημερομηνία κατασκευής, πού να φανταστούν ότι ρωτάς και άλλα ώστε να μπουν να απαντήσουν;
    Σωστά αλλά το έκανα για καλύτερα μιας και οι ερωτήσεις ήταν κατά κάποιο τρόπο η μία συνέχεια της άλλης και σκέφτηκα να μην ανοίγω νέα thread για το παραμικρό που με απασχολεί. Πάντως έχεις δίκιο τελικά και αν δεν δω κάποια βοήθεια αυτό θα κάνω.
    Το έκανα ήδη για ένα θέμα όσον αφορά αλλαγή τιμονιού σε CB400 SF.
    Όπως και να χει σε ευχαριστώ, Χαιρετώ,
    Πάρης
    Panatha

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά και κρίση... πως να μην έχει;
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2008, 11:48
  2. Χρώματα και έτος κατασκευής.
    από kkaragiannis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2008, 11:21
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2008, 11:52
  4. Που ειναι η ημερομηνια κατασκευης του..
    από Space στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2008, 15:57
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 17:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ