Μπράβο κανείς ρε παιδιά..? Κλαψ λιγμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
Διαβάζω τελευταία για το θέμα ότι στην αρχή για τα πρώτα πάνω κάτω 5 λεπτά υπάρχει αυτός ο ανεπαίσθητος άσπρος καπνός που όμως μετά καθαρίζει. Αυτό συμβαίνει και στα πολύ νεώτερα μοντέλα εκτός από σειρά CB400 SF που όμως οφείλεται σε υδρατμούς και πόσο μάλλον όταν έχει να δουλέψει κάποιους μήνες. Όταν έβλεπα αυτόν τον επαναλαμβάνω ανεπαίσθητο άσπρο καπνό 1) μετά από μερικά εκατοστά εξαφανίζονταν και 2) δεν μύριζε ο τόπος κάτι σαν καμένο λάδι. Στα 8-10 λεπτά όμως που την έσβησα δεν είχε εξαλειφτεί εντελώς, αν θυμάμαι καλά που δεν θυμάμαι. Αυτά διάβασα σε άλλα τοπικ και ψιλό-καθησύχασα. Όμως θέλω κάποιες ποιό συγκεκριμένες απόψεις και όχι στο γενικό. Π.χ. από κάποιον που τα έχει βιώσει αυτά στην δική του μηχανή. Επίσης ρωτώ αν βέβαια κάποιος ξέρει να μου πει και για την θερμοκρασία που μετά από 8-10 λεπτά η μηχανή ήταν ακόμα κρύα και καρά τσεκαρισμένο εκτός από καθαρό λάδι στην σωστή στάθμη και το νερό του ψυγείου ήταν οκ. Τώρα δεν ξέρω αν είχαν κάνει και σωστή εξαέρωση στο κύκλωμα νερού, αλλά τα 8-10 λεπτά είναι λίγα για να ανοίξει ο θερμοστάτης.
Τέλος ξέρετε που βρίσκετε ο ανορθωτής και είναι σωστό να έχω πάντα μαζί μου έναν μην βρεθώ προ εκπλήξεως? Ποιά τα συμπτώματα όταν βγάλει πρόβλημα ο ανορθωτής? Μένει τελείως η μηχανή?
Ευχαριστώ και αναμένω κάποια ποιό αναλυτική βοήθεια στις ερωτήσεις μου αν για κάποιον δεν είναι κόπος.
Ευχαριστώ.![]()
Υ.Γ. Η βόλτα ήταν στο πεζοδρόμιο και δεν ανέβασα περισσότερο από 3000 στροφές στο ακίνητο. Στην υποτιθέμενη βόλτα οι στροφές να ήταν 1000+, 1500 ίσως για μια στιγμή βίαια 2000. Καταλαβαίνεται για τη βόλτα μιλάμε, αφού δεν είχε επάνω τον σιγαστήρα παρά μόνον το χταπόδι με μια σωλήνα...![]()
![]()
![]()