εξαρταται βεβαια και απο το υφος που θα μου μιλαγε -διαθεση μου αλλα αν ζηταγε συγνωμη και ηταν λογικου επιπεδου ζημια θα τον αφηνα και εγω
αν ζηταγε και τα ρεστα θα τον εσκιζα(εφοσον δε βιαζομουν...)
εξαρταται βεβαια και απο το υφος που θα μου μιλαγε -διαθεση μου αλλα αν ζηταγε συγνωμη και ηταν λογικου επιπεδου ζημια θα τον αφηνα και εγω
αν ζηταγε και τα ρεστα θα τον εσκιζα(εφοσον δε βιαζομουν...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
νιώθεις εσύ καλά
όλα τα άλλα άστα να πάνε
+333
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιώργη θα το μετανιώσεις αλλά για μια στιγμή !
Μετά από λίγο θα ξανανιώσεις όμορφα όπως ένιωσες τη στιγμή που τον έδιωξες, ποτέ ξανά !
![]()
![]()
![]()
+333
![]()
50 ευρα + τα κουπονια ποσα εργα βλεπεις?![]()
Καλα ξηγηθηκες.![]()
Ωραίος ο After!![]()
Να ενα θρεντ που ξεχειλιζει απο ανθρωπισμο.....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εξακολουθω να εχω τις ενστασεις μου και ας πεσει ολο το φορουμ να με φαει !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να ενα θρεντ που ξεχειλιζει απο ανθρωπισμο.....![]()
αυτο γιωργη που εσυ αναφερεις ως ανθρωπισμο, προσωπικα το ονομαζω στη καλυτερη αφελεια και στη χειροτερη ανευθυνοτητα.
(να διευκρινισω οτι δεν τιθετε θεμα εθνικισμου η ρατσισμου.και ελληνας να ητανε τα ιδια ακριβως θα ελεγα)
soory guys.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Το ποστ αυτο ειναι κλασικο παράδειγμα της υποκρισίας που ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ στο φόρουμ....
Αμα ο «πακιστανος» ηταν ενας 18 χρονος με XT θα εβλεπες ποστ τυπου «σκίσε το πούστη» «γάμησε τον φονιά» «παρτού τα σώβρακα που περναει με κόκκινο»....
Εγω αφηνω ασχολίαστο το γεγονος... γιατι ειμαι «εμπαθής»....
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Το ποστ αυτο ειναι κλασικο παράδειγμα της υποκρισίας που ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ στο φόρουμ....
Αμα ο «πακιστανος» ηταν ενας 18 χρονος με XT θα εβλεπες ποστ τυπου «σκίσε το πούστη» «γάμησε τον φονιά» «παρτού τα σώβρακα που περναει με κόκκινο»....
Ρε Γιωργο γιατι το κανεις αυτο συνεχεια?
Ναι, αν εκανε μαλακιες...(αν και σε 18χρονο καποια πραγματα συγχωρουνται)Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Επισης αν ηταν κανενας ακρανοτος με Κ7 που το παιζει μαγκας και οτι οι δρομοι του ανηκουν τοτε καλα θα ηταν να τον ειχε πλακωσει στις σφαλιαρες εκεινη την στιγμη..
Βεβαια εδω δεν συμβαινει κατι τετοιο...
Ρε συ AFTER το εκανε που το εκανες το καλο
γιατι πηρες το 50ρικο?
γιατι το ποσταρες εδω μεσα?
καταρχάς, έξω απο τον χορό , όλοι πολλά τραγούδια λέμε.
Υποκειμενική του κρίση να κάνει οτι έκανε και δεν θα την κρίνω.
Το μόνο που θα σου πώ, είναι οτι τα 50€ που πήρες , είναι μόνο για να κεράσεις κανά καφεδάκι τον βαφέα που κάτω απο 300 όπως είπες δεν θα σου πάρει.
Προσοχή στους δρόμους παιδιά... είναι όλοι πίσω πάλι με άγριες διαθέσεις.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
=Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
+333
+333
![]()
:a39:
:a53: :a53: :a53:
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
=:a39:
![]()
to πιασες και αυτο κουφαλιτσε!![]()
Κρέμομαι απ’ τα λόγια σουΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
to πιασες και αυτο κουφαλιτσε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!