Βρες τώρα εσύ ένα σοβαρό χάρτη & ακολούθησε τη διαδρομή που σου έδωσα..
![]()
p.s Ξέρω μαλακία είναι ο χάρτης που ανέβασα, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό μπορούσα να κάνω.![]()
![]()
![]()
Βρες τώρα εσύ ένα σοβαρό χάρτη & ακολούθησε τη διαδρομή που σου έδωσα..
![]()
p.s Ξέρω μαλακία είναι ο χάρτης που ανέβασα, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό μπορούσα να κάνω.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μητσο παμε Σερρες να περασουμε σουπερ?![]()
Αναλυσέ το!![]()
Τις πρόσεξε τις ημερομηνίες, ή νομίζει ότι θα πάμε ΣΚ?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μήτσο, αν πας προς Λ. Πλαστήρα τοτε να κάνεις το κύκλο της και να ανέβεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο παρατηρητήριο. Δες την πανοραμικη που έχω βάλει στο πρόσφατο θρεντάκι και θα καταλάβεις...
και εκει έχει και πολύ χώμα να κάνεις μέσα σε πρασινάδα... και μετα - εφόσον θα είσαι κοντά - να περάσεις μια απο ελάτη - περτούλι, γαμώ τις διαδρομές
Την είδα και έχω απαντήσει κιόλας!
Άλλωστε το δικό σου ταξιδιωτικό με ξεσήκωσε για Λίμνη Πλαστήρα!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αθηνα-χαλκιδα-αιδηψο-αγιοκαμπο(καραβι)-γλυφα-Λαμια-δομοκο-καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-τρικαλα-περτουλι-τρικαλα(διανυκτερευση*) -μετεωρα-καταρα-μετσοβο-γιαννενα-ζαγοροχωρια-(διανυκτερευση*)- καστορια-γρεβενα-βασιλιτσα-κοζανη-λαρισα-δομοκος-λαμια-καρπενησι(διανυκτερευση*)- -αγρινιο-ναυπακτος-ιτεα-μπραλος-λειβαδεια-θηβα-Αθηνα
* ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΗΣ
Με κάποιες διορθωσούλες και λίγο ψάξιμο προς αποφυγή Εθνικής, είναι πολύ καλό!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ανέβα από Μέτσοβο, πέρνα από Πεντάλοφο, Τσοτύλι & τα σχετικά..Προχώρησε για Καστοριά, από εκεί Νυμφαίο, μετά Φλώρινα, μετά Ψαράδες & τέλος πίσω από Κοζάνη, Λ Πλαστήρα, Λαμία, Αθήνα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+10000
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Απ' οτι βλεπω εχεις αρκετες "σοβαρες" απαντησεις γι' αυτα που ζητας. :wacko:
Η καλυτερη ομως σε τετοιες περιπτωσεις, ειναι να παρεις τους 1:250.000 χαρτες της Road και ν' αμοληθεις προς οπου γουσταρει η ψυχουλα σου...![]()
....Με τη σφραγίδα του....crs!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Road ε?![]()
Είχα την (λαθος μου απ οτι φαινεται) εντυπωση, "Ανάβαση"![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ανέβα από Μέτσοβο, πέρνα από Πεντάλοφο, Τσοτύλι & τα σχετικά..Προχώρησε για Καστοριά, από εκεί Νυμφαίο, μετά Φλώρινα, μετά Ψαράδες & τέλος πίσω από Κοζάνη, Λ Πλαστήρα, Λαμία, Αθήνα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο μετσοβο καλυτερα ειναι να παει γιαννενα και διανυκτερευση στα Ζαγοροχωρια και απο εκει να φυγει για καστορια κτλ.απο Κοζανη-λιμνη πλαστηρα ειναι αναποδα οποτε καλυτερα ειναι να κανει κοζανη-ελασσονα-λαρισα-φαρσαλα-Δομοκος-καρπενησι-αγρινιο-αντιριο κτλ.
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
σου εβγαλα τελικο![]()
αθηνα-χαλκιδα-αιδηψο-αγιοκαμπο(καραβι)-γλυφα-Λαμια-δομοκο-καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-τρικαλα-περτουλι(διανυκτερευση*)-τρικαλα -μετεωρα-καταρα-μετσοβο-γιαννενα-ζαγοροχωρια-(διανυκτερευση*)- καστορια-Καστοριά-Νυμφαίο- Φλώρινα-Ψαράδες -κοζανη-ελασσονα-λαρισα-φαρσαλα-Δομοκος-καρπενησι(διανυκτερευση)-αγρινιο-αντιριο ναυπακτος-ιτεα-μπραλος-λειβαδεια-θηβα-Αθηνα
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σε 2 περίπου βδομάδες, θα έχω ενα ελεύθερο 3ήμερο!
Επαρχιακούς, χωριά, αντε και χώμα να εχει δε μας χαλάει, όχι πολυ ομως γιατί, δυστυχώς και μάλλον, μόνος μου θα ειμαι!Καθημερινές γάρ και ολοι δουλεύετε!
Μη μας βρει τίποτα μεσα στα λαγκαδια και μας βρούνε οι λύκοι!
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!!
![]()
![]()
α ρε μιτσε καλησπερα
οταν λεσ μονος???
παρεα θες???
μοτο δεν εχω αλλα ......θα κλεψω μια
Βρηκες ανθρωπο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αναλυσέ το!![]()
![]()
Εδω Τσεχια πηγαμε χωρις χαρτη.![]()
Φευγουμε κυριακη ανεβαινουμε απο ευβοια αιδηψο-γλυφα-σερρες-δευτερα πιστα- και μετα τσουλαω εγω προς τα κατω και συ χωνεσαι επαρχιακο,μπορει να ακολουθησω λιγο την τριτη.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Βρηκες ανθρωπο.![]()
Εδω Τσεχια πηγαμε χωρις χαρτη.![]()
Φευγουμε κυριακη ανεβαινουμε απο ευβοια αιδηψο-γλυφα-σερρες-δευτερα πιστα- και μετα τσουλαω εγω προς τα κατω και συ χωνεσαι επαρχιακο,μπορει να ακολουθησω λιγο την τριτη.![]()
![]()
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Γιατι κλαις ρε?![]()
εμενα η ζωη μου τελιωνει καθε κυριακη βραδυΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γιατι κλαις ρε?![]()
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?