Εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Thanks man![]()
τα Michelin Pilot Power 2CT τα εχει βαλει κανεις?
Εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Thanks man![]()
τα Michelin Pilot Power 2CT τα εχει βαλει κανεις?
Μέγαρα και Αγιο φοβερά δεν με έχουν τρομάξει ποτέ μόλις ζεσταθούν είναι βεντούζα, όμως μην περιμένεις μέσα στη πόλη και πολλά γλιστράνε το έχω συζητήσει και με άλλους με ίδια συμπεράσματα έχω κάνει 8200 χλμ και βγάζουν καμμια χιλιάδα ακόμα χωρίς πολλές καγκουριές, ειλικρινά τώρα δεν ξέρω πια να βάλω ο καθένας λέει τα δικά του...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
Μέγαρα και Αγιο φοβερά δεν με έχουν τρομάξει ποτέ μόλις ζεσταθούν είναι βεντούζα, όμως μην περιμένεις μέσα στη πόλη και πολλά γλιστράνε το έχω συζητήσει και με άλλους με ίδια συμπεράσματα έχω κάνει 8200 χλμ και βγάζουν καμμια χιλιάδα ακόμα χωρίς πολλές καγκουριές, ειλικρινά τώρα δεν ξέρω πια να βάλω ο καθένας λέει τα δικά του...
Καταρχας ευχαριστω
Κοιτα εγω δεν τα θελω για πιστα, απλα εδω στο νησι (Μυτιληνη) οι συνθηκες (πολλες και κλειστες στροφες-λιγοστες ευθειες-μικρες σχετικα αποστασεις) με αναγκαζουν νομιζω να χρησιμοποιησω ποιο sport λαστιχα
Ενα κλικ δλδ ποιο sport απο τα sport touring,τα οποια να αντεχουν τουλαχιστον 8.000χλμ περιπου και σιγουρα καποια που να ζεσταινονται σχετικα γρηγορα
οποτε μπορει καποιος να προτεινει καποια?
Πολλοί κάνουν λόγο για τα Metzeler Μ3, τα οποία θα είναι και τα επόμενά μου. Ζεσταίνονται πολύ γρήγορα λένε, γρήγορη κορώνα και είναι καλή περίπτωση για την πόλη (για το νησί στη δική σου περίπτωση) που θέλουμε άμεση πρόσφυση...
...there's too much panic in this town...
Ναι αυτα σκεφτομαι και εγωΑρχικά δημιουργήθηκε από Acanthor
Πολλοί κάνουν λόγο για τα Metzeler Μ3, τα οποία θα είναι και τα επόμενά μου. Ζεσταίνονται πολύ γρήγορα λένε, γρήγορη κορώνα και είναι καλή περίπτωση για την πόλη (για το νησί στη δική σου περίπτωση) που θέλουμε άμεση πρόσφυση...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acanthor
Πολλοί κάνουν λόγο για τα Metzeler Μ3, τα οποία θα είναι και τα επόμενά μου. Ζεσταίνονται πολύ γρήγορα λένε, γρήγορη κορώνα και είναι καλή περίπτωση για την πόλη (για το νησί στη δική σου περίπτωση) που θέλουμε άμεση πρόσφυση...
Όμηρε, στα Μ3 η κορώνα είναι αργή...είναι το μειονέκτημά τους, όπως και οι κραδασμοί. Κατά τα άλλα άψογα. Τα είχαν οι Sotokan και Sol.
Έχει δοκιμάσει κανείς τα Michelin Pilot Road 2CT;;;;
Ok man και thanksΑρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Όμηρε, στα Μ3 η κορώνα είναι αργή...είναι το μειονέκτημά τους, όπως και οι κραδασμοί. Κατά τα άλλα άψογα. Τα είχαν οι Sotokan και Sol.
Έχει δοκιμάσει κανείς τα Michelin Pilot Road 2CT;;;;
αλλα πως ξερεις το ονομα μου?![]()
Πλάκα κάνεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ok man και thanks
αλλα πως ξερεις το ονομα μου?![]()
Σε λένε Όμηρο?
Κι εμένα! λοοολ
Τάσο, νόμιζα ότι είχαν γρήγορη κορώνα. Sorry για την παραπληροφόρηση παιδιά!
...there's too much panic in this town...
ΣυνονοματεεεεεεεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από Acanthor
Πλάκα κάνεις!
Σε λένε Όμηρο?
Κι εμένα! λοοολ
Τάσο, νόμιζα ότι είχαν γρήγορη κορώνα. Sorry για την παραπληροφόρηση παιδιά!![]()
οχι ρε δεν τρεχει τπτ, ακρη προσπαθουμε ολοι να βρουμε