μια σημείωση.
μνήμη μπορείς να προσθέσεις μόνος σου, επώνυμη, χωρίς να χαλάς καμιά εγγύηση (πχ Kingston) πολύ φθηνότερα από αυτό που σε χρεώνει η κάθε Toshiba, Sony, hp, acer κλπ για τη 'μαμίσια'
μια σημείωση.
μνήμη μπορείς να προσθέσεις μόνος σου, επώνυμη, χωρίς να χαλάς καμιά εγγύηση (πχ Kingston) πολύ φθηνότερα από αυτό που σε χρεώνει η κάθε Toshiba, Sony, hp, acer κλπ για τη 'μαμίσια'
Εγω με fujitsu ειμαι μια χαρα.Ειναι το τριτο σε σειρα που εχω και κανενα προβλημα.Μνημη 1gb πλεον ddr2 τις βρισκεις φτηνες.41 euros την ειχε προσφορα γνωστο καταστημα.Κοιτα να ειναι καλος ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων.
Ton zalisate ton anthropo re paidia, as parei ena HP na isixasei.
Ta kainouria ta Pavilion, einai asteria apo kathe apopsh!!!
Exw tsimpisei ena edw kai 5 mines kai sto mono pou den to xrisimopoiw gia maxilari otan koimamai.
Kai mias kai eimaste se forum gia mhxanes. Ta exwterika plastika einai apo kramata pou xrisimopoiountai stin autokinitobiomixania. Pane se ena magazi balta dipla dipla diaforetikes markes kai tha katalabeis ti enow.
πρώιν banditakias νην V-STROMAKIAS
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
ΟΧΙ ACER! Σου μιλάω εκ πείρας..Παθών.
![]()
Παιδιά εγώ ACER έχω εδώ και 3 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα!Συγνώμη!!!
Ο laptop αυτός που λέτε έχει τραβήξει τα πάνδεινα.Ατελείωτες μέρες ανοιχτός να κατεβάζει από το νετ,άπειρες ταινίες μετατροπή απο dvd σε divx (για όσους γνωρίζουν καταλαβαίνουν πως το να μετατρέψεις μία ταινία από dvd σε divx και με βάση την ισχύ του επεξεργαστή είναι μία διαδικασία ιδιαίτερα επίπονη για την σταθερότητα του συστήματος μιας και ο επεξεργαστής δουλεύει στο 100% για 2 ή και παραπάνω ώρες), παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο.Ήταν ο desktop και ο laptop μου μαζί,όλη μέρα πάνω του δούλευα και δεν με πρόδωσε ποτέ...
Fortis Fortuna Adiuvat
ΙΒΜ (Lenovo)
OK, paides den nomizw na afisame kamia marka.
Ta pola logia einai ftoxia, pare auto
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=985503
einai oti poio olokliromeno kai poiotiko systima pou mporeis na pareis gia auta ta fraga. Kai DEN dexomai antirish. Tha to pareis thes des thes!!! :P
πρώιν banditakias νην V-STROMAKIAS
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalisX
OK, paides den nomizw na afisame kamia marka.
Ta pola logia einai ftoxia, pare auto
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=985503
einai oti poio olokliromeno kai poiotiko systima pou mporeis na pareis gia auta ta fraga. Kai DEN dexomai antirish. Tha to pareis thes des thes!!! :P
Μόλις χθές το πρότεινα σε ένα φιλαράκι! Αριστα τα χαρακτηριστικά του και με λίγα σχετικά λεφτά!
Chris
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εχω τηλεφωνα 10 ατομων με Acer.
Κανενας δεν επαθε ποτε τιποτα.
Αυτη την στιγμη η σειρα 5920 γαμαει και δερνει και απο τιμη και απο χαρακτηριστικα και απο ποιοτητα.
Το δικο μου το εχω για rendering και video, και το κουβαλαω και περα δωθε συνεχεια.
Δουλευει στα κοκκινα μερες ολοκληρες και εχει πεσει και 2-3 φορες.
Ουτε τσικ δεν εχει κανει 1 χρονο τωρα και ακομα ειναι πανω απο τον μεσο ορο της κατηγοριας σε θεμα τεχνικων χαρακτηριστικων.
Το θεμα με τα Acer ειναι μην σου βγαλουν ελαττωμα τις πρωτες μερες (μνημες κυριως) .
Με την αντικατασταση του εξαρτηματος δεν ξαναπαθαινουν τιποτα.
Αυτο μου τα ειχε πει παιδι στο στρατοπεδο που δουλευε τεχνικος.
Και ειχε και εκεινος Acer σαφως.
Και οταν μιλαμε για Acer μιλαμε για τον 4ο μεγαλυτερο κατασκευαστη παγκοσμιως.
Εγω απο την αλλη για Fujitsu και διαφορα τετοια ακουω τα χειροτερα στο νετ.
Καντε ερευνα αγορας απο εδω και μετα βγαλτε συμπερασματα.
http://www.notebookforums.com
+1 και από εμένα για ACER
και απο toshiba ομως ειμαι πολυ ευχαριστημένος
τώρα ειμαι σε sony πιο ακριβο βέβαια αλλά απίστευτα γραφικά
λίγο αργο όμως για τα χαρακτηριστικά του
orea ta lete
ala ke afto pou 8eoris telio ke to exis plirosi ke 5000 euro to pio pi8ano ine na kai ston enamisi i sta dio xronia
opote min pedeveste...
ala sigoura makria apo toshiba:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
+1
Μόλις χθές το πρότεινα σε ένα φιλαράκι! Αριστα τα χαρακτηριστικά του και με λίγα σχετικά λεφτά!
το ειδα προχτες!
μου φανηκε πολυ ευθραυστο!
Εύθραυστο? Κοίτα δεν το έχω δεί το συγκεκριμένο από κοντά αλλά τα HP που έχω δεί και έχω λειτουργήσει ήταν μια χαρά μηχανήματα! Και εξωτερικά πολύ καλή ποιότητα! Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο με το εύθραυστο που είπες!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
το ειδα προχτες!
μου φανηκε πολυ ευθραυστο!
Πάντως γενικότερα πολύ καλή εταιρία! Εγώ που έχω και απαιτήσεις λόγω δουλειάς αυτό θα έπερνα...
![]()
Chris