Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Λοιπόν να βοηθήσω και εγώ λίγο την συζήτηση.

Κανονικά η εγγύηση είναι της SUSUKI και πρέπει να ισχύει, σύμφωνα με τις οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης, παντού και πάντα από όπου και να έχεις αγοράσει το μηχανάκι.

Αυτό φυσικά δεν το εφαρμόζουν, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, στην Ελλάδα οι αντιπροσωπείες.
    Σου λένε ότι δεν ισχύει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία δεν θα πάρουν τα λεφτά τους από την αντιπροσωπεία και δεν στο φτιάχνουν, γιατί δεν θέλουν να μπλέξουν με την επίσημη SUSUKI.
    Κανονικά αν είχε κάποιος την όρεξη θα έπρεπε να τους κυνηγήσει για αυτό.

Κατά τα άλλα τα μηχανάκια είναι ακριβώς τα ίδια!!
    Είτε είναι από Γαλλία είτε από όπουδοίποτε αλλού.

Υπάρχουν πολλοί έμποροι που φέρνουν και τα δύο. Ειδικά στο v-strom είναι πολλοί αυτοί που φέρνουν και παραεισαγωγής και της αντιπροσωπείας. Η διαφορά είναι συνήθως 200 με 300 ευρώ πιο φτηνά για το παραεισαγωγής, αλλά η γνώμη μου είναι να προτιμήσεις αντιπροσωπείας.

Για έναν βασικό λόγο. Για το παραεισαγωγής θα σου δώσει ο έμπορος εγγύηση δική του (στην ουσία ισχύει της SUSUKI, γιατί από εκεί θα πάρει τα λεφτά του ο έμπορος αν πάθει κάτι η μηχανή), με την προϋπόθεση να το πηγαίνεις σε αυτόν για sevice. Σου στερεί δηλαδή το δικαίωμα να επιλέξεις άλλο συνεργείο αν δεν σου αρέσει ή αν σου φαίνεται ακριβό. Πολλοί έμποροι σου πουλάνε την μηχανή φτηνά με τον όρο να την πηγαίνεις σε αυτούς και σε γδύνουν σε κάθε service.

Αν θες στείλε μου πμ να σου συστήσω 1-2 εμπόρους που έχουν και τα δύο
    Μιχάλη καλημέρα,
    ο τύπος που πήγα για παραεισαγωγής δεν μου είπε ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να το πηγαίνω σε εκείνον, αντιθέτως μου είπε όπου θέλω απλά το συνεργείο να έχει κάποια σφραγίδα κάποια ιδιότητα κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα ακριβώς. Και τι σημαίνει αυτό? Αν το πάω σε κάποιον που δεν είναι κάτι από αυτό που μου είπε χάνω την εγγυηση? Είναι κάτι σαν τον ιατρικό σύλλογο που σου δίνει το σήμα για να δείχνει στους πελάτες ότι είναι εγγεκριμενος γιατρός, υπάρχουν δηλαδή κάποιοι που έχουν δικαιώμα να σου σφραγίσουν το βιβλιαράκι για να μη χάσεις την εγγύηση ένω κάποιοι αλλοι όχι/? Τι συμβαίνει? Τι ισχύει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
    File vandrielo den xreiazetai na to agoraseis apo ton Sfakianaki,apla apo kapoion episimo antiproswpo Suzuki.Mpes sto suzuki.gr kai tha toys vreis!Exei oloys toys episimoys gia kathe Nomo.
    Oloi oi episimoi sinergazontai anagkastika me ton Sfakianaki giti apla aftos toys elenxei olous!
    Giana sto pw pio apla o Sfakianakis einai to kefali tis Suzuki stin Ellada kai oles oi antiproswpeies einai parakladia tou.
    Den tha exeis provlima an to agoraseis apo to magazi poy les,arkei na einai official Suzuki.
    To site της Suzuki είναι underconstaction εδώ και ένα μήνα, χωρίς πλάκα. Ξεφτίλα από τον Σφακιανάκη, τόσο καιρό ?Η ανανέωση ενος site δεν παίρνει πάνω από βδομάδα και στην τελική μην το κατεβάζεις αν δεν έχεις ήδη έτοιμο το άλλο.
    Κάτι τελευταίο, off topic βεβαια αλλά εσύ ή κάποιος άλλος θα ξέρει, άκουσα από τον παραεισαγωγέα ότι τον Οκτωμβριο θα έρθει ανανεωμένο το Vstrom,face lιfting, καινούργια χρώματα, δεν ξέρω. Έχετε τίποτα υπόψιν σας?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vandrielos
    Μιχάλη καλημέρα,
    ο τύπος που πήγα για παραεισαγωγής δεν μου είπε ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να το πηγαίνω σε εκείνον, αντιθέτως μου είπε όπου θέλω απλά το συνεργείο να έχει κάποια σφραγίδα κάποια ιδιότητα κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα ακριβώς. Και τι σημαίνει αυτό? Αν το πάω σε κάποιον που δεν είναι κάτι από αυτό που μου είπε χάνω την εγγυηση? Είναι κάτι σαν τον ιατρικό σύλλογο που σου δίνει το σήμα για να δείχνει στους πελάτες ότι είναι εγγεκριμενος γιατρός, υπάρχουν δηλαδή κάποιοι που έχουν δικαιώμα να σου σφραγίσουν το βιβλιαράκι για να μη χάσεις την εγγύηση ένω κάποιοι αλλοι όχι/? Τι συμβαίνει? Τι ισχύει?

Κοίτα εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=41414

Αυτά ισχύουν στην θεωρία. Στην πράξη δεν ξέρω τι συμβαίνει.
    Κανονικά πρέπει να σε καλύπτει η εγγύηση από όπου και να το πάρεις και σε όποιον εγκεκριμένο και να την πηγαίνεις.

Για αυτό θα σου έλεγα να πάρεις αντιπροσωπείας για σε καλύπτει πάντα και να μπορείς να διαλέγεις συνεργεία από ποικιλία.

Δεν έχω άποψη για το πως σε καλύπτουν τα μη εξουσιοδοτημένα, αλλά επίτρεψέ μου να αμφιβάλω.

Παλαιό μέλος
    Παρε τηλεφωνο στο σφακιανακη και πες πηρα ενα 1000κ7 παραεισαγωγη και εχει προβλημα με το γκαζι, μαρσαρει μονο του, μπορω να το φερω για σερβις και γραψε μετα στο thread αυτο που θα σου απαντησουν...

Ο εισαγωγεας εχει πληρωσει πνευματικα δικαιωματα στην σουζουκι για να μπορει να πουλαει τα προιοντα της, πιστευω οτι ευκολα θα μπορει να σου πει πηγαινε στον δικο σου εισαγωγεα να σου δωσει την εγγυηση, δεν θα στην αρνηθει, απλα θα σε στειλει πισω απο κει που την πηρες... Ουτε η σουζουκι πιστευω θα σου πει δεν σου δινω εγγυηση, απλα θα σου πει παρτην απο το official dealer network μας, απο το μαγαζι που αγοραστηκε η μηχανη... Δεν θεωρω οτι υπαρχει νομοθεσια που να επιβαλλει να μην σε τρεξουν αν θελουν, επισης πιστευω οτι εχουν το δικαιωμα να το κανουν απο την στιγμη που πληρωνουν στην σουζουκι για την αντιπροσωπευση του ειδους εδω.....

Η ευρωπαικη ενωση προωθει το θεμα παραεισαγωγη προς βελτιωση του ανταγωνισμου, των οικονομιων διαφορων χωρων κτλ, αυτο ερχεται αντιθετο στα συμφεροντα της σουζουκι βεβαια καθως και οσων εχουν πληρωσει για να μπορουν να πωλουν τα μηχανακια της, οποτε εγκειτε στο εαν υπαρχει κρατικη νομοθεσια που να διευκρινιζει τι μπορει να διεκδικησει ο καταναλωτης (συμφωνα με wikipedia αυτα)

Τα παραπανω ειναι η γνωμη μου, μπορει και να κανω λαθος αλλα εχω δει πολλους που γειωνονται κανονικα και τους λενε πισω στο μαγαζι που στο εφερε, τωρα κατσε και κανε φασαρια, μυνησεις και δεν ξερω και γω τι αλλο και αν βγαλεις ακρη ποτε πες μου.............

http://en.wikipedia.org/wiki/Parallel_import
    http://en.wikipedia.org/wiki/Grey_import_vehicles

loipon pira til sfakianaki.opws to perimena, me ksaposteile apo ekei pou to pira i an thelw borw na to paw se eksousiodotimeno alla na plirwsw. piasame mia wraiotati kouventa pou den eixe teleiwmo, oso kai na prospathousa na tou eksigisw oti i egyisi einai tis suzuki kai ofeiloun gia 2 xronia na me kalypsoun , autos mou elege oti den kalyptomai giati i eguisi twn 2 xronwn einai tis antiprosopias. telos panton, exw parei tin apofasi mou,apo to na bleksw as to parw kanonika

off topic,άκουσα από τον παραεισαγωγέα ότι τον Οκτωμβριο θα έρθει ανανεωμένο το Vstrom,face lιfting, καινούργια χρώματα, δεν ξέρω. Έχετε τίποτα υπόψιν σας?

loipon pira til sfakianaki.opws to perimena, me ksaposteile apo ekei pou to pira i an thelw borw na to paw se eksousiodotimeno alla na plirwsw. piasame mia wraiotati kouventa pou den eixe teleiwmo, oso kai na prospathousa na tou eksigisw oti i egyisi einai tis suzuki kai ofeiloun gia 2 xronia na me kalypsoun , autos mou elege oti den kalyptomai giati i eguisi twn 2 xronwn einai tis antiprosopias. telos panton, exw parei tin apofasi mou,apo to na bleksw as to parw kanonika
    Μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση το καλύτερο είναι να πέρνεις αντιπροσωπείας. Αυτό μόνο για τους λόγους που είπαμε της εγγύησης και όχι ότι είναι διαφορετικά τα μηχανάκια. Δηλαδή αν ήθελες μεταχειρισμένο πάνω από 2 ετών δεν έχει καμία απολύτως διαφορά.

Το καλύτερο είναι την παραγγείλεις από κάποιον dealer της SUSUKI και όχι από τον Σφακιανάκη.
    Σχεδόν πάντα κάνουν καλύτερες τιμές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση το καλύτερο είναι να πέρνεις αντιπροσωπείας. Αυτό μόνο για τους λόγους που είπαμε της εγγύησης και όχι ότι είναι διαφορετικά τα μηχανάκια. Δηλαδή αν ήθελες μεταχειρισμένο πάνω από 2 ετών δεν έχει καμία απολύτως διαφορά.

Το καλύτερο είναι την παραγγείλεις από κάποιον dealer της SUSUKI και όχι από τον Σφακιανάκη.
    Σχεδόν πάντα κάνουν καλύτερες τιμές.
    to sizitisame auto pou les, giati na min ti parw apo vinio alla apo auton.isws kai na exei dikio. o sfakianakis den exei eksoda fakelou kai pinakides i mallon ta kanei dwro. to epitokio tou einai 8% kai oxi 10 i 11% pou kanoun oi alloi. kai telos leei oti auta pou vazei o vinios einai psilomoufa, diladi, osynagermos pou vazei o sfakianakiseinai men "metta" exei fysa pou den xreiazetai na kopsei tin plexouda, einai kai adiavroxos. i valitsa givi pou vazei o vinios einai palia kai oxi i kainourgia V46 pou vazei o sfakianakis
    syberasma: oloi mas ta pernoun gia auto as mathenoume gia na kanoume tin kalyteri epilogi symfona me tis dikes mas anagkes

Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
    vandrielo tha soy pw pws egine stin diki moy periptwsi.
    ..........................

1. Twra oson afora to galliko site nomizw oti einai apla metafrasi sta gallika kai tipota allo.
    ............................
    2. Den ginetai kai oi 3 episimoi stin Thessaloniki na lene psemata!Moy eipan akrivws ta idia pramata!
    1. Εκεί είναι Γαλλία κ όχι Ελλαδιστάν όταν αυτοί ασχολούνταν με τα δικαιώματα του καταναλωτή εμείς είχαμε χούντα. Αποκλείεται να δημοσιευουν στο site 67 άλογα και να πουλανε μηχανή με 45.

2. Αφού είναι επίσημοι έμποροι της αντιπροσωπείας ένας λόγος παραπάνω να το κάνουν. Για το "καλό σου" και της τσεπούλας τους.

to sizitisame auto pou les, giati na min ti parw apo vinio alla apo auton.isws kai na exei dikio. o sfakianakis den exei eksoda fakelou kai pinakides i mallon ta kanei dwro. to epitokio tou einai 8% kai oxi 10 i 11% pou kanoun oi alloi. kai telos leei oti auta pou vazei o vinios einai psilomoufa, diladi, osynagermos pou vazei o sfakianakiseinai men "metta" exei fysa pou den xreiazetai na kopsei tin plexouda, einai kai adiavroxos. i valitsa givi pou vazei o vinios einai palia kai oxi i kainourgia V46 pou vazei o sfakianakis
    syberasma: oloi mas ta pernoun gia auto as mathenoume gia na kanoume tin kalyteri epilogi symfona me tis dikes mas anagkes
    Δεν είπα να το πάρεις από Βυνιο.
    Απλά μπορεις να το ψάξεις σε πολλούς dealer.
    Μπορεί να βρεις κάτι καλύτερο.

exeis kati na mou proteineis giati to ligo pou epsaxa o vinios einai pio deleastikos, steile an einai pm

gia ton filo pou rotise an tha bgei se kainourgio vstrom .....ato makina thessaloniki pou imoun tis proalles mou eipe oti perimenei kainourgia paragellia stis 10 oktobri.bebai den rotisa an tha exoun kamia allagi ta montela.pantos mporei kainourgia paragelia na simainei kai kainourgia kaloudia.
    oso gia ta paraeisagosis isxeuei auto gia ta gallika me 49 ph.
    apo ekei kai pera ta mixanakia tou sfakianaki einai eisagogi apo otalia paratiriste ta tampelakia me attenzione klp klp osoi pirate episima.Me to thema tis eggyisis dystixos isxioun ta legomena peri mi kalipsis apo sfakianaki.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ak2
    gia ton filo pou rotise an tha bgei se kainourgio vstrom .....ato makina thessaloniki pou imoun tis proalles mou eipe oti perimenei kainourgia paragellia stis 10 oktobri.bebai den rotisa an tha exoun kamia allagi ta montela.pantos mporei kainourgia paragelia na simainei kai kainourgia kaloudia.
    oso gia ta paraeisagosis isxeuei auto gia ta gallika me 49 ph.
    apo ekei kai pera ta mixanakia tou sfakianaki einai eisagogi apo otalia paratiriste ta tampelakia me attenzione klp klp osoi pirate episima.Me to thema tis eggyisis dystixos isxioun ta legomena peri mi kalipsis apo sfakianaki.
    ti les twra? an alitheuei auto tha prepei na perimenw mexri ton oktombrio. pantws me vazeis se ypopsies giati otan piga ston vinio mou eipe na kleisw to mixanaki( ena 20E edwsa) giati exei mono 7 kommatia gia ola ta katastimata toy. kai tou lew kai egw pote tha erthei i epomeni paraggelia kai mou leei mesa oktombriou. les na paizei kati tetoio?pantws ton rwtisa an tha erthei kati kainourgio twra konta kai me diavevaiose oti se kamia periptwsi den tha erthei, an tha ginei kati tetoio meta to 2008. Ma kala ti na perimena na mou pei, oti tha erthei facelifting se ligo alla pare twra to apothema pou mou exei meinei gia na ksestokarw?
    pws boroume na to tsekaroume an isxuei kati tetoio?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack

Facelifting....

...δεν παιζει. Στο υπογραφω 100 %! Μόνο άλλα χρώματα, ακούστηκε ότι θα χει και διαφορετικη χαρτογράφηση και 2-3 αλογάκια παραπάνω. Φήμες όμως. Τσέκαρε και το αμερικάνικο site που χει τα 08 και θα δεις οτι δεν έχει αλλάξει ούτε φλας!

mono pou tha exei allagi stin xartografisi simainei oti kalytero ekana oson afora to injection klp klp kai ta 2-3 allogakia parapano (an tha einai tosa) giati na min ta pareis kai auta afou i timi tha einai idia pano kato. Peran apo auto perimene giati tha pesoun kai oi times tou K7 molis bgei to K8 sta sigoura.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ?
    από banditgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2007, 19:12
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 21:06
  3. ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 22:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία