Xρήστο κάνε τα παράπονά σου στην ενορία σου και θα σταματήσουν άμεσα.
Είναι παράνομο.
ΥΓ
επιχειρήματα δεν έχεις![]()
επιχειρήματα έχω :a1:
αλλά είσαι μπουμπούνας ανιστόρητος ξεροκέφαλος και και ....πράος![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Xρήστο κάνε τα παράπονά σου στην ενορία σου και θα σταματήσουν άμεσα.
Είναι παράνομο.
ΥΓ
επιχειρήματα δεν έχεις![]()
επιχειρήματα έχω :a1:
αλλά είσαι μπουμπούνας ανιστόρητος ξεροκέφαλος και και ....πράος![]()
<άσχετο-σχετικό>
Τι γίνεται αλήθεια με το mega super jumbo τζαμί (παύλα) ισλαμικό κέντρο που είναι να ανεγερθεί στα Μεσόγεια δίπλα στο El Venizelos![]()
Γιατί μην ξεχνάτε ότι αν τελικά κτιστεί, σε ακτίνα 25 οικοδομικών τετραγώνων θα ξυπνάνε από τις 6:30 προ μεσημβρίας υπό τον ήχο του αμανέ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
σε ακτίνα 25 οικοδομικών τετραγώνων θα ξυπνάνε από τις 6:30 προ μεσημβρίας υπό τον ήχο του αμανέ.![]()
Όπως δεν ξυπνάνε και όπου αλλού έχουν φτιάξει, δεν θα ακούγεται το παραμικρό.![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αμα γ@μησω κανα Ινδιανο θα σΕ πω εγω!![]()
![]()
Χανει "ποίμνιο" με γοργους ρυθμους (βλεπεις οπως και να το κανουμε υπαρχει ενα επιπεδο μορφωσης πια) και προσπαθει να "αποδειξει" οτι "υπαρχει" κι ειναι ακομα εδω... :a31:
Άστα να πάνε μένω 300 μέτρα από εκκλησίακαι τους ακούω συνέχεια .(Και σήμερα έφεραν και μπάντα
)
Έχουν λιγότερα δικαιώματα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
<άσχετο-σχετικό>
Τι γίνεται αλήθεια με το mega super jumbo τζαμί (παύλα) ισλαμικό κέντρο που είναι να ανεγερθεί στα Μεσόγεια δίπλα στο El Venizelos![]()
Γιατί μην ξεχνάτε ότι αν τελικά κτιστεί, σε ακτίνα 25 οικοδομικών τετραγώνων θα ξυπνάνε από τις 6:30 προ μεσημβρίας υπό τον ήχο του αμανέ.
Ρε Μάνο μην το γυρίσουμε σε θρησκευτική διαμάχη , έχει καεί ο κόσμος εδώ και 3000 χρόνια και μυαλό δεν βάλαμε .
Σεβασμός στα πιστεύω του καθενός σημαίνει , του καθενός.
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
...
Έχουν λιγότερα δικαιώματα ?
Ρε Μάνο μην το γυρίσουμε σε θρησκευτική διαμάχη , έχει καεί ο κόσμος εδώ και 3000 χρόνια και μυαλό δεν βάλαμε .
Σεβασμός στα πιστεύω του καθενός σημαίνει , του καθενός.
![]()
Να σεβαστό όποιον θέλεις, αν σεβαστεί κι αυτός τον ύπνο μου.
μία άλλη λύση θα ήταν να ξυπνάω κάθε πρωί από τις 5:30 σαν τον πορνόλυκο, οπότε No Problem !
Άμαν είναι έτσι, νταααξ.Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
![]()
Όπως δεν ξυπνάνε και όπου αλλού έχουν φτιάξει, δεν θα ακούγεται το παραμικρό.![]()
εγω τι να πω ρε που ειμαστε μια πορτα
λες να βαλω παγκο να πουλαω κερια κλπ
ή θα με αφορισουν![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
μην το σκέπτεσαι !!! εχει χοντρή κονόμα το κερίΑρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ή θα με αφορισουν![]()
![]()
Περιεργο...Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
μην το σκέπτεσαι !!! εχει χοντρή κονόμα το κερί![]()
Καθε φορα που ελεγα στην Μικρη Λουλου να περασουμε και κερι μου αρχιζε τις Χριστοπαναγιες...
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Έλεος πια ρε γαμωτ' !!!![]()
Τι διαλο?
Οσο περναει ο καιρος πανε και πιο πισω οι εκκλησιαστικοι ταγοί?![]()
Τα τελευταια χρονια εχουμε παει πιο πισω κι απ' το Ισλαμ, με τις εκκλησιες να εχουνε βγαλει ντουντουκες και να μεταδιδουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την λειτουργια!!!![]()
Eιναι για ακουνε και αυτοι που περνανε με το τραινο οξω απ το εκκλησακι(ιφ γιου νοου γουατ αι μιν)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω ειπα οτι με στεναχωρει ο τοσος ΞΕΠΕΣΜΟΣ τους και η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ !!!![]()
Να είσαι σίγουρος οτι για κάτι ανάλογο θα σε κατηγορούν και αυτοί.... οτι οπισθοδρομείς εν έτη Π.Χ.
Δεν βγάινει άκρη από όπου και να το πιάσεις το θέμα. Αυτοί πιστεύουν, όπως λες και πιο πάνω, στο πιστεύω και εκεί αρχίζει και τελειώνει η συζήτηση, αλλά ανάλογα πιστεύεις και εσυ αυτό που πιστεύεις (π.χ. δεν υπάρχει αυτό που πιστεύουν) και εκεί τελειώνει η συζήτηση. Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει σε κανέναν τίποτα αλλά είναι ελεύθερος να πιστεύει οτι θέλει. :rotflmao: :rotflmao:
Δεν βγαίνει άκρη μην το ψάχνεις πίστευε οτι πιστεύεις.... και μη ερεύνα τους άλλους...
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
επιτελους! το πηρες αποφαση να καθαρισεις τα αυτια σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ή θα με αφορισουν![]()
![]()
![]()
![]()
and God bless America!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ξεκολατε ρε !!!!!
η αληθεια βρισκετε στους ΣΕΞ μΠΙΣΤΟΛΛΣ......
......γκε γκε?
ΓΚΑΝΤ ΣΕΙΒ ΔΕ ΚΟΥΙΝ!!!
![]()
Οι υπόλοιποι τον φούλο (copyright by Tai)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!