ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Δεν είναι μονοεδρική δηλαδή η Ημαθία;![]()
ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Δεν είναι μονοεδρική δηλαδή η Ημαθία;![]()
fmx
Αρχικά δημιουργήθηκε από fmc
Εχω κανει ταξιδι Βεροια-Νικι φλωρινας,συνορα 280km να πας και 280km να γιρισεις με την μια και συνεπιβατη αλλα ο κ..... μου εγινε.... κοντρα πλακε. Τωρα 520km να παω!!! θα κανω και στασεις και ολα καλα.
![]()
![]()
280km βεροια-νικη?!?
100 ειναι απο εδεσσα, η βεροια ειναι 180Km απο εδεσσα!!!!!
μηπως πηγες μέσω λαρισας?
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Λοιπον μαστορα,280km ενοειτε παντα με την επιστροφη, δεν χρειαζετε να το αναφερω,οι περισοτερη το καταλαβανε, εισαι ο μονος που δεν το καταλαβε, μηπως πρεπει να κοψεις το τρεξιμο με το XR γιατη αρχισε να μπαζει το μυαλο σου αερα?....... εξυπνε?Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
280km βεροια-νικη?!?
100 ειναι απο εδεσσα, η βεροια ειναι 180Km απο εδεσσα!!!!!
μηπως πηγες μέσω λαρισας?
![]()
fmx
Φίλε μου, απλά κούλαρε λίγο. Δε νομίζω ότι κανένα από τα παιδιά έχει διάθεση να στη μπει ή οτιδίποτε άλλο. Κουβέντα γίνεται. Δε νομίζω ότι σε προσέβαλλαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από fmc
Λοιπον μαστορα,280km ενοειτε παντα με την επιστροφη, δεν χρειαζετε να το αναφερω,οι περισοτερη το καταλαβανε, εισαι ο μονος που δεν το καταλαβε, μηπως πρεπει να κοψεις το τρεξιμο με το XR γιατη αρχισε να μπαζει το μυαλο σου αερα?....... εξυπνε?
Τσάκο μερικές![]()
![]()
και χαλάρωσε. Απόλαυσε το εδώ μέσα.
Φιλικά
MikeG![]()
Ενταξη δεν τρεχει τιποτα,αλλα μερικοι παρουσιαζονται "εγω και κανενας αλλος" αυτο το πραγμα δεν αρεσει νομιζω σε κανενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φίλε μου, απλά κούλαρε λίγο. Δε νομίζω ότι κανένα από τα παιδιά έχει διάθεση να στη μπει ή οτιδίποτε άλλο. Κουβέντα γίνεται. Δε νομίζω ότι σε προσέβαλλαν.
Τσάκο μερικές![]()
![]()
και χαλάρωσε. Απόλαυσε το εδώ μέσα.
Φιλικά
MikeG![]()
Δεν εχω τιποτα με κανενα απο τα παιδια και ουτε αποσκοπο κατι τετοιο αν θελει οπιοςδιποτε να μου πει κατι τετοιο μπορει να μου στειλη ενα προσοπικο μυνημα και να το συζητησουμε,αλοστε θα πρεπει να κραταμε ενα επιπεδο στην συζητηση.........νομιζω?
fmx
......280km να πας και 280km να γιρισεις....
για δες τι εγραψες μαλακακο κ μετα να μας τη πεις !!!
απλα οι αλλοι δε σου δωσανε σημασια ρε καρναβαλι που πηγες απο βεροια φλωρινα κ νομιζεις οτι εφτασες στην ακρη του κοσμου!
προσεχε τωρα που θα πας αθηνα με το τεχνολογικο σου θαυμα μη σε παρει η φορα κ βρεθεις σε καμια κρητη!
![]()
Ενταξη δεν τρεχει τιποτα,αλλα μερικοι παρουσιαζονται "εγω και κανενας αλλος" αυτο το πραγμα δεν αρεσει νομιζω σε κανενα.
Δεν εχω τιποτα με κανενα απο τα παιδια και ουτε αποσκοπο κατι τετοιο αν θελει οπιοςδιποτε να μου πει κατι τετοιο μπορει να μου στειλη ενα προσοπικο μυνημα και να το συζητησουμε,αλοστε θα πρεπει να κραταμε ενα επιπεδο στην συζητηση.........νομιζω?
οποιο επιπεδο κ να εχει ενα θεμα που σχετιζεται με fmx
μετα απο ενα τεοιο μνμ .......του γμσες!!!!
:rotflmao:
:rotflmao: