Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Τι να κανω που μου αρεσει γυμνο?

Παλαιό μέλος

ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ

ζελατινα givi στο προηγουμενο και τη μαμα τωρα ,λοιπον δεν εχει καμια σχεση ακομα και το μικρο που εχω τωρα κανει διαφορα στα 160 δεν μου ερχοταν αερασ!!! ενω αν εβαζες το χερι σου ακριβως πανω απο τη ζελ. σου το επαιρνε βιαια!!!
    μια ημιδιαφανης ζελ. μετριο υψος(48εκ) κανει διαφορα χωρις να χαλαει το χαρακτηρα της μοτο

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Re: Re: Re: Re: Τι να κανω που μου αρεσει γυμνο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
    Αποκλειεται! Να "ανοιξω" και μετα να εχω πιο πολυ αντισταση?
    Κι`άλλο???????

Chris

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Επειδή ακούστηκε πιο πριν...οι γυμνες μηχανές, ονομάστηκαν γυμνες, όταν κυκλοφόρησαν μηχανες με φέρινγκ...Πριν από αυτό...όλες οι μηχανές ήταν αυτό που λέμε σήμερα γυμνες...

Κατά τ'άλλα...ΟΛΑ είναι θέμα συνήθειας...σε πρόσφατο ταξίδι στο Πλαταμώνα με το χορνετ, με ταχύτητες 180-220 (κοντερίσια...μην παρεξηγηθώ ) δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα πηγαίνοντας πολύ κοντά στην τελική της μηχανής....Σίγουρα οι υπόλοιποι φίλοι που είχαν ξαπλώσει πίσω από τα φέρινγκ ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από μένα αλλά παντού μπορούσα να ακολουθήσω...Βέβαια τύχαμε και σε περίοδο που δεν είχε πολλά ρεύματα αέρα...

Μασκα, μασκούλα, μασκάκι, φερινγκάκι, σκατουλάκι, δεν θα βάλω ποτέ για αισθητικούς λόγους...Εχω συμβιβαστεί με την ιδέα οτι μετά από ταξίδι θα έχω 5 νούμερα μεγαλύτερο σβέρκο...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Παλαιό μέλος

+1

βλεπε καρχαριες 1000 κ.ε θηριακια...εε εγω ουτως η αλλως δεν χωραω πισω απο κανενα μασκακι χε χε χε

παντως μια ωριτσα σε ταχυτητες 160+ θελει γερο σβερκο και ..καλο κρανος!!!

τα παντα γιονονται αν θελεις απλα μετα απο καποια ηλικια κοιτας και την ανεση στο ταξιδι

το χειροτερο που εχω οδηγησει παντως ειναι το 749 γιατι το κεφαλι μου εβγαινε ακριβως πανω απο το fairing με αποτελεσμα να τρωω ΟΛΟ τον αερα :rotflmao:

Νέο μέλος
    Δεν ξέρω ρε παιδιά, έχω κάνει ταξίδι 160 σταθερά για πολλή ώρα και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Βέβαια είχα και tank-bag, αλλά και χωρίς αυτό που έχω κάνει κάποιες μεγάλες διαδρομές με τέτοια ταχύτητα δεν προβληματίστηκα ιδιαίτερα...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taurus
    Δεν ξέρω ρε παιδιά, έχω κάνει ταξίδι 160 σταθερά για πολλή ώρα και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Βέβαια είχα και tank-bag, αλλά και χωρίς αυτό που έχω κάνει κάποιες μεγάλες διαδρομές με τέτοια ταχύτητα δεν προβληματίστηκα ιδιαίτερα...
    +1 Ακριβός το ίδιο και εγώ... Πιστεύω όμως ότι το καλό κράνος (σφιχτό, σωστό νούμερο) επιβάλλεται.!
    Panatha

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H0NDAKIAS
    Για παράδειγμα ενα φεριγκάτο γλιτώνει τους κατα-μέτωπο ανέμους αλλά γλιτώνει εν μέρη και τους πλαγιομετωπικούς ειδικά αμα ριξεί λίγο το κορμί προς το ντεπόζιτο. Ενας naked τρώει κοντρα στο κορμί από τους καταμετωπο ανέμους αλλά και από τους πλαγιομετωπικούς με αποτέλεσμα να παρεκλίνει η πορεία της μηχανής. Για τους τελείως πλάγιους (π.χ. 90 μοίρες ως προς τη μηχανή) έχεις δίκιο λόγω μικρότερης επιφάνειας πρόσκρουσης του ανέμου απλά πιστεύω ότι στατιστικά είναι λίγοι οι τελείως πλάγιοι ανέμοι.
    Κάποια κενά διακρίνω στην κατανόηση βασικών εννοιών της αεροδυναμικής... Ξεκίνα από το φαινόμενο Bernoulli, και την εφαρμογή του σε αεροδυναμικές επιφάνειες. Μετά αναρωτήσου γιατί πετάει ένα αεροπλάνο καθώς και γιατί κινείται ένα ιστιοφόρο.

Κάπου εκεί θα δεις ότι ο SF έχει, εν γένει, δίκιο.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Tα γυμνα η τα λατρευεις γι αυτο που ειναι η τα μισεις.Προσωπικα τα λατρευω.Εβαλα μια μασκα μπικινι κι εκτος του οτι ειδα διαφορα στα χλμ.,τωρα τρωω τον αερα στο κρανος λιγο πιο πανω απο τη ζελατινα.Καθε μερα κανω 100χλμ. και το μονο που κουραζεται ειναι ο αυχενας κι αυτο οχι παντα.Δεν λεω πως ειναι καλο αυτο αλλα απο το να ερχεται ο αερας στο στηθος που η επιφανεια ειναι μεγαλυτερη σιγουρα ειναι πιο ανετο.Βεβαια οταν νιωθω μεγαλη πιεση κοβω και γκαζι.Τα γυμνα δεν ειναι για ταξιδι με 200,παντως με την μασκουλα παω με 160 ψιλοανετα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2012, 13:03
  3. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2010, 20:19
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2007, 15:12
  5. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17