Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: Gsxr 600 K8

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
    Απο Μαρτη και μετα :smilea:
    Χμ.....

Αυτό είναι καλό καί κακό μαζί.

Καλό επειδή μέχρι τότε θα έχω μαζέψει πιστεύω τα χρήματα που χρειάζονται για τη διαφορά(αφού θα πουλήσω αυτό που έχω τώρα).

Κακό επειδή μέχρι τότε δέν μπορώ να περιμένω !!!!!!!
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Πιστεψε με θα αξιζει να περιμενεις

παλικαρια ακουσα στην τηλεοραση σε ενα ρεπορταζ για την εκθεση στο παρισι
    οτι το 600 κ8 εχει 1 με 2 κιλα παραπανω απο το κ7. δεν ξερω αλλα το ειπαν

Παλαιό μέλος
    Λογικό, με αυτούς τους σωλήνες που έχει αντί για την κοντή μ@$νάρα εξάτμηση που είχαν τα Κ6 και Κ7. Το ίδιο έγινε και με το Κ7 σε σχέση με τα 5 και 6. Πήρε 5 κιλάκια λόγω προδιάγραφών (καταλύτες εξάτμισης και λοιπές μπούρδες).

Το Κ6 ήταν κατά την άποψή μου το μοναδικό supersport που είχε τόσο απίστευτη εξάτμιση ωστε να μην χρειάζεται να την αλλάξεις την πρώτη στιγμή που θα πάρεις την μηχανή. Τώρα, με τα Κ8, πρέπει να σκέφτεσαι απο την πρώτη κιόλας μέρα ποιό τελικό θα του φορέσεις.

Άντε να δούμε σιγά σιγά το προτάσεις θα προυσιαστούν απο τις εταιρίες και ειδικά απο την yoshimura.

Απο τις φωτο που έχω δει μεχρι στιγμής, προτιμώ τα Κ6. Μπορεί όταν το δω και απο κοντά να αλλάξω άποψη. Είδωμεν.

το κ6 ειναι ακριβως το ιδιο μαε το κ7 , για το 600cc μιλαω

Πρέπει να είναι τα χειρότερα σε εμφάνιση GSXR ever....εντέλώς :a14: :a04: ούτε να το βλέπω δεν θέλω...από εμπρός :a14: από πίσω :a14: από τα πλάγια :a14: έλεος, πως το έκανε αυτό η suzuki.

Και το CBR1000RR (2008) & ΖΧ10R (2008) & GSX600-750R :a04: :a04: :a04: ή τουλάχιστον χειτότερα από αυτά που αντικαθιστούν....για να μην σας πω πως το Κ7 το 1000 οριακά γλυτώνει τον:a14:

Με αυτά και μ'αυτά....χάλια έγινε το στομάχι μου.....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Πρέπει να είναι τα χειρότερα σε εμφάνιση GSXR ever....εντέλώς :a14: :a04: ούτε να το βλέπω δεν θέλω...από εμπρός :a14: από πίσω :a14: από τα πλάγια :a14: έλεος, πως το έκανε αυτό η suzuki.

Και το CBR1000RR (2008) & ΖΧ10R (2008) & GSX600-750R :a04: :a04: :a04: ή τουλάχιστον χειτότερα από αυτά που αντικαθιστούν....για να μην σας πω πως το Κ7 το 1000 οριακά γλυτώνει τον:a14:

Με αυτά και μ'αυτά....χάλια έγινε το στομάχι μου.....

συνηθισμενος στα αριστουργηματα της γιαμαπα εχεις καθε δικαιωμα να ομιλεις

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	thursvir005_1.jpg 
Προβολές:	383 
Μέγεθος:	99,3 KB 
ID:	110167
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    συνηθισμενος στα αριστουργηματα της γιαμαπα εχεις καθε δικαιωμα να ομιλεις
    Δεν σε τιμάει ιδιαίτερα να συγκρίνεις τα supersport αιχμής της suzuki με τα σκουτεράκια της yamaha....πως το βλέπεις.....πάντως θα συμφωνείς μαζί μου πως από τα Κ1 και μετά τα GSXR είναι εμφνισιακά πολύ καλά και πως από τα Κ8 κάπου το έχασαν....

Πιστεύω πως τα 600-750 μέχρι και Κ7 είναι πάρα πολύ καλά σε εμφάνιση και μέχρι Κ6 για το 1000.

Το 1000άρι Κ7 οριακά δεν μου αρέσει. Τα φώτα του μου θυμίζουν κάτι μάσκες aftermarket ρομβοειδής με 2 φώτα πάνω κάτω αλλά Duke II για εντούρα ή ξεκοκαλισμένα street fighter και δεν μου αρέσει, άσχετα αν το GSXR1000 πολυπρωταθλητής στα endurance έχει τέτοιο στύλ φώτων.

edit. επειδή βλέπω πως από πίστες έχεις γυρίσει αρκετές...να βγάλω αργότερα μια φωτό από πίστα, διότι κι εμείς από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το παλ μαρέ μας....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Δεν σε τιμάει ιδιαίτερα να συγκρίνεις τα supersport αιχμής της suzuki με τα σκουτεράκια της yamaha....πως το βλέπεις.....πάντως θα συμφωνείς μαζί μου πως από τα Κ1 και μετά τα GSXR είναι εμφνισιακά πολύ καλά και πως από τα Κ8 κάπου το έχασαν....

Πιστεύω πως τα 600-750 μέχρι και Κ7 είναι πάρα πολύ καλά σε εμφάνιση και μέχρι Κ6 για το 1000.

Το 1000άρι Κ7 οριακά δεν μου αρέσει. Τα φώτα του μου θυμίζουν κάτι μάσκες aftermarket ρομβοειδής με 2 φώτα πάνω κάτω αλλά Duke II για εντούρα ή ξεκοκαλισμένα street fighter και δεν μου αρέσει, άσχετα αν το GSXR1000 πολυπρωταθλητής στα endurance έχει τέτοιο στύλ φώτων.

edit. επειδή βλέπω πως από πίστες έχεις γυρίσει αρκετές...να βγάλω αργότερα μια φωτό από πίστα, διότι κι εμείς από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το παλ μαρέ μας....
    περιμενενα το δεις απο κοντα και μετα μου λες....με τα σκουτερακια πλακα ακανα φυσικα.....
    αλλα επειδη το γουστο ειναι μια τελειως υποκειμενικη υποθεση, ισως ειναι καλυτερα να αποφευγουμε τις ακροτητες τυπου εμετος....εκτος αν κανουμε πλακα τοτε.....οκ

Όνομα:	12.jpg 
Προβολές:	368 
Μέγεθος:	77,5 KB 
ID:	110179
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ:
    το Κ8 εχει σιγουρα μεγαλη και ασχημη εξατμιση , το να αγοραζεις μια μηχανη στα 13.000 ευρω
    και να θες οπωσδηποτε να αλλαξεις εξατμιση πιστευω οτι δεν αξιζει .τοσα λεφτα δινεις με το καλημερα να (ξε)φορτωθεις το λιγοτερο 300 ευρο για καινουργια εξατμιση?Αν την κανει δωρο ο σφακιανακης κατι γινεται αλλα....
    Και συνεχιζω ...Η ουρα της Κ8 σε σχεση με το κ6-7 ΔΕΝ βλεπεται .Υποθετω οτι προχωρησν σε αυτην την αλλαγη ωστε να μην πει ο κοσμος οτι <<ειναι το ιδιο μηχανακι με 2-3 αλλαγες>>
    Το μουτρο σε συγκριση με το μοντελο κ6-7 δεν ειναι Τοοοσο διαφορετικο θυμιζει εντονα το μοντελο του 2006-7 .Δεν λεω καν παλιο μοντελο για τις μηχανες μας που ειναι 2 χρονων!Εχει παραγινει με τα γιαπωνεζικα .Το μουτρο του 2008 ακολουθει την ταση της μοδας -space-future-super hi tech- δες cbr100 2008 ,zx-10 2008 τα οποια ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθλια! Ηθελαν να μοιαζουν πολυ αγριεμενα με δοσεις απο ALIEN DNA κατανταει γελιο....
    Ευτυχως το Κ8 βλεπετε αν και θεωρω το κ6 μου πιο ομορφο -οσο πιο αντικειμενικα μπορω-
    Απο αλλαγες ουσιας το να επιλεγεις χαρτες ειναι τοσο σωτηριο?Μαλλον η suzuki κανει αποσβεση για την αγορα και εγκατασταση αυτου του συστηματος.Το φορεσε το 1000 ,το φορεσε το νεο Hayabusa , το φορεσε το νεο street της Suzuki με κινητηρα απο Hayabusa ...Πρακτικα ισως εχει μια αξια οταν θες να κανεις οικονομια στα καυσιμα ,,,προτιμοτερο θα ηταν και μακραν πρακτικοτερο ενα συστημα traction control αλλα αυτα καμια εταιρια δεν θα τα φορεσει ακομα στα μοντελα της.
    Επι της ουσιας .! ας περιμενουμε τα τεστ τα δικα μας και των περιοδικων.Οσο αφορα την εμφανιση ε αυτο ειναι καθαρα θεμα αποψης.Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη....

ιδου...

Όνομα:	art_20803_2_honda_1000_rr_01.jpg 
Προβολές:	353 
Μέγεθος:	51,4 KB 
ID:	110251

κ ιδου

Όνομα:	2008zx10r.jpg 
Προβολές:	356 
Μέγεθος:	46,7 KB 
ID:	110252

φρεσκο πραγμα

Όνομα:	08_gsxr600_r55_header.jpg 
Προβολές:	326 
Μέγεθος:	90,8 KB 
ID:	111175
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    φρεσκο πραγμα

Απ΄ότι φαίνεται στην φώτο ο καταλύτης παραμένει οπότε μην περιμένεις και σπουδαία διαφορά ούτε σε ήχο ούτε σε απόδοση.Οσο για την εμφάνιση...
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adrenalin
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ:
    το Κ8 εχει σιγουρα μεγαλη και ασχημη εξατμιση , το να αγοραζεις μια μηχανη στα 13.000 ευρω
    και να θες οπωσδηποτε να αλλαξεις εξατμιση πιστευω οτι δεν αξιζει .τοσα λεφτα δινεις με το καλημερα να (ξε)φορτωθεις το λιγοτερο 300 ευρο για καινουργια εξατμιση?Αν την κανει δωρο ο σφακιανακης κατι γινεται αλλα....
    Και συνεχιζω ...Η ουρα της Κ8 σε σχεση με το κ6-7 ΔΕΝ βλεπεται .Υποθετω οτι προχωρησν σε αυτην την αλλαγη ωστε να μην πει ο κοσμος οτι <<ειναι το ιδιο μηχανακι με 2-3 αλλαγες>>
    Το μουτρο σε συγκριση με το μοντελο κ6-7 δεν ειναι Τοοοσο διαφορετικο θυμιζει εντονα το μοντελο του 2006-7 .Δεν λεω καν παλιο μοντελο για τις μηχανες μας που ειναι 2 χρονων!Εχει παραγινει με τα γιαπωνεζικα .Το μουτρο του 2008 ακολουθει την ταση της μοδας -space-future-super hi tech- δες cbr100 2008 ,zx-10 2008 τα οποια ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθλια! Ηθελαν να μοιαζουν πολυ αγριεμενα με δοσεις απο ALIEN DNA κατανταει γελιο....
    Ευτυχως το Κ8 βλεπετε αν και θεωρω το κ6 μου πιο ομορφο -οσο πιο αντικειμενικα μπορω-
    Απο αλλαγες ουσιας το να επιλεγεις χαρτες ειναι τοσο σωτηριο?Μαλλον η suzuki κανει αποσβεση για την αγορα και εγκατασταση αυτου του συστηματος.Το φορεσε το 1000 ,το φορεσε το νεο Hayabusa , το φορεσε το νεο street της Suzuki με κινητηρα απο Hayabusa ...Πρακτικα ισως εχει μια αξια οταν θες να κανεις οικονομια στα καυσιμα ,,,προτιμοτερο θα ηταν και μακραν πρακτικοτερο ενα συστημα traction control αλλα αυτα καμια εταιρια δεν θα τα φορεσει ακομα στα μοντελα της.
    Επι της ουσιας .! ας περιμενουμε τα τεστ τα δικα μας και των περιοδικων.Οσο αφορα την εμφανιση ε αυτο ειναι καθαρα θεμα αποψης.Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη....

Απ΄την στιγμή που έχεις το Κ6 δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός.
    Η αλήθεια είναι ότι όλοι νιώθουμε κάπως όταν αλλάζει το μοντέλο που έχουμε και προσπαθούμε να χρυσώσουμε το χάπι αλλά δεν γίνεται.Αντικειμενικά όταν βγαίνει ένα νέο μοντέλο (είτε είναι αυτοκίνητο είτε μοτο είτε οτιδήποτε ) είναι βελτιωμένο και καλύτερο απ΄αυτό που αντικαθιστά.
    Στην περίπτωση μας τώρα πιστεύω πως το κ8 είναι καλύτερο από το κ6-7 απλά η διαφορά τους δεν είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή του κ6 με τα κ4-κ5 (για τα 750-600 μιλώ έτσι).Εγω είχα το 750 Υ που είναι ίδιο με το κ1-2-3,όταν βγήκε το κ 4-5 δεν θεώρησα ότι άξιζε τον κόπο και το χρήμα να αλλάξω μοτο.Δεν συνέβη το ίδιο με το κ6 όμως που ήταν τελείως καινούργιο και δεν μοιράζονταν τίποτα με το παλιό μοντέλο. Αν παρατηρήσεις το κ8 θα δεις ότι προκητε ουσιαστικά για ένα facelift του κ6 χωρίς εκτεταμένες αλλαγές (άλλο μοτέρ,άλλο πλαίσιο κτλ).Τώρα ποιο είναι πιο ωραίο δεν ξέρχ.Χωρίς να έχω δει το κ8 από κοντά ψηφίζω κ6 (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου....αντικειμενικά έτσι)
    Γενικά θεωρώ πως αν θες να έχεις το πάντα το νέο μοντέλο πρέπει να το λέει η τσέπη σου αλλά είναι σκέτη ματαιοδοξία...Εγώ πάντως θα συνεχίσω να βελτιωνω το δικό μου μέχρι να το φέρω στα μέτρα μου,θα του πιω το αίμα για άλλα δύο χρονάκια και μετά βλέπουμε....
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R6 2008 Vs Gsxr 600 K8
    από Lefterissss46 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 365
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2009, 00:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ