Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Εδώ στο σημείο που έγινε η στραβή..... έχουμε αράξει και περιμένουμε την express.... my ass έκανε πάνω από μια ώρα....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Στέφανος.... πούλα ρε σου λέω......
εδώ στην άκρη δεξιά ακριβώς το σημείο που σταμάτησε ο Θάνος και το μηχανάκι.... μπρρρρρρ!!!! ΣημΔιαχ:Αγαπη εγω λεω να βαλουμε εδω τη πισινα!
ομοίως..... μες τη μέση του δρόμου ο Γιώργος.....
Περικλής και στην άκρη ο Νίκος..... Σημ Διαχ:Ο μακεχαν Περικλεας!
Θάνος πρώτη μούρη.... πίσω Στέφανος, Νίκος, Πέτρος ΣημΔιαΧ:Να πιω λιγο νερακι να παν τα φαρμακια κατω.Ηπιε πεντε μπουκαλια νερο και μετα δεν ηξερε τι να κανει στην express!!!
Βαλάντης, Στάθης, Θάνος, Γιώργος, Στέφανος, Νίκος, Πέτρος ΣημΔιαχ δεν περναει και κανας ποδηλατης να κανουμε λιγο πλακα!
άλλη μια.... ο Θάνος μέσα στη σκόνη..... όλα τα λεφτά τα δέρματα λέμε.....
εδώ και εγώ μέσα στην πρώτη προσπάθεια να βγάλω με το χρονόμετρο... τζίφος δεν πρόλαβα..... χεχεχεχε
χεχεχε εδώ πρόλαβα.... ΣημΔιαχ:Εδω ο θανος κανει οτοστοπ δεν φαινεται στη φωτο αλλα εχει σκισει τελειως το παντελονι για να φαινεται μπουτι! Η εξπρες εχει ξεπερασει τη μια ωρα μεχρι να ερθει και ψαχνονται νεοι τροποι μετακινησης
η θέα από τη Δημητσάνα....
αραχτοί για καφέ στα γρήγορα για να γυρίσουμε πριν νυχτώσει....
Γιωρίκας....
βάλε τη γλώσσα μέσα ρεεεεεε αχαχαχαχαααα ΣημΔιαχ:Γαμωτ γαμωτ ενα χαλικακι μου εχει αναμεσα στα δοντια!
Θανο εσυ να σαι καλα ρε φιλε και ολα τα αλλα αστα..... Κριμα πολυ κριμα ,αλλα σημασια εχει που εισαι οκ..! Ψηλα τ'αφτια που λενε και οι Γερμανοι και ολα θα φτιαξουν... Ας ητανε το τελευταιο συμβαν αυτο...