Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: antio giorgo

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos

Καλό ταξίδι και σε σένα

Το πολύ άσχημο πάντως είναι να βλέπεις αναβάτες πιτσιρικάδες ή 30αριδες με ότι μοτοσυκλέτα ή μικρο υπάρχει, να φοράει κράνος ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟ

Τραγικό γιατί στην ουσία δεν φοράνε κράνος και δεν το αντιλαμβάνονται, παρα μόνο σε μια πτώση που ελπίζω σε καμμια περίπτωση να μην ειναι μοιραία.

Το βλέπω πολύ συχνά τελευταία
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

Εγώ αυτό που βλέπω πάλι τελευταία, ειδικά στα Χανιά, είναι μπαμπάδες ξεκράνωτους με το κοπελάκι είτε να κάθεται είτε στο τεπόζιτο είτε πίσω επίσης ξεκράνωτο. Να μαθαίνει από μικρό να μη σέβεται το περιεχόμενο του κρανίου του ρε παιδί μου! Να γίνει και αυτό αργότερα άλλη μια στατιστική! Για να έχουμε να γράφουμε στα φόρουμ ρε παιδί μου!
    Κατά τα άλλα να σταματάει η τροχαία εμένα (ντυμένο σαν αστακό πάνω στο μηχανάκι) επειδή πήγαινα με 76 σε όριο 60 στην εθνική με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση.
    Τους σιχάθηκα όλους πια...

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis

Δυστυχως.....

θα χρειαστούν πολλά χρονια να αλλαξει η νοοτροπια περι κρανους.
    Το καλοκαιρι μεσα στις πολεις, ουτε 3 στους 10 δεν φορανε κρανος.
    Κατι η ζεστη, κατι η μαγκια κατι το "σιγα μωρε, εδω δίπλα θα παω" το αποτελεσμα ειναι το γνωστο.
    Πρεπει να θυμηθει κανεις ότι πριν απο 25 χρόνια ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ στην κυριολεξία αν εβλεπαν κανενα να κυκλοφοραει με κρανος μεσα σε πόλη!
    Φοβαμαι ότι θα πρέπει να περασουν δεκαετίες (αν ακομα 8α επιτρεπεται η χρηση μηχανης απο το κρατος) για γινει συνειδηση στον Έλληνα το κρανος.
    Ειναι θεμα εκπολιτισμού...

καλη δυναμη στους συγγενεις του παιδιου...
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Παλαιό μέλος
    ξερετε γιατι αυτοι που φορανε κρανος καλο και δεμενο και το σωστο μεγεθος συνηθως δεν σκοτωνονται? Γιατι δεν πεφτουν. Και δεν πεφτουν γιατι εχουν την αισθηση του φοβου και τη συνειδηση των επιπτωσεων. Και εχοντας το φοβο μεσα τους προσεχουν και δεν προσπερνανε επιπολαια και παρατηρουν ολα γυρω τους και κοιτανε να εχουν παντα καλα λαστιχα και παντα σωστα φουσκωμενα και καλα φρενα και φωτα που δουλευουνε και μετρανε σωστα χρονους και αποστασεις και αλλα πολλα και εντελει εχουν παντα το μυαλο μαζι τους.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Παλαιό μέλος

Re: Δυστυχως.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis

καλη δυναμη στους συγγενεις του παιδιου...
    δε θελω να φαντασθω τι περνανε!!!!
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Καταρχην ...πολλα

Και να ξερετε κατι σημαντικο, οτι τα νεα παιδια μας ακουνε,μας βλεπουν με μεγαλυτερες μοτοσυκλετες απο εκεινα και μας εχουν σαν προτυπο τους,διαφορετικα θα ακουσει ενας νεος εναν παππου σε ενα αυτοκινητο να του λεει "βαλε παιδι μου κρανος" και αλλιως θα σκεφτει εαν δει εναν μηχανοβιο να του τα λεει, και εγω κανω μ@λ@κιες με την μηχανη μου οποτε δεν τους φενεται σαν κυρηγμα

Ορεστη +οσα θες

Η παραπανω αποψη ειναι το Α και το Ω!!!

Μου εχει τυχει και εμενα και ξερω οτι 100% αληθεια

Ειτε πιτσιρικας ειναι ο αλλος ειτε κ@uλωμενος βρωμογκαζος
    θα ακουσει καποιον που ειναι πιο κοντα στην συμπεριφορα του παρα
    καποιον που θα του μοιρασει ενα φυλλαδιο ,σαν τροχαια ενα πραγμα.

Κι οι δυο θελουν το καλο σου αλλα . . .

Καμια φορα δεν αρκει να εχεις δικιο...δυστυχως
    ειναι ο τροπος που θα το πεις!!!
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ετσι ειναι Κωστα... Συμφωνω.

Κρίμα ρε παιδιά να χάνονται ανθρώπινες ζωές έτσι άδικα. Τα συλλυπητήριά μου! Γι'αυτούς που έμειναν πίσω οτι και να πώ είναι λίγο...

ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!

Καλό ταξίδι στο φίλο...
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Χτες πήγαμε με τη φαμέλια με το "κουτί" στο Ρέθυμνο για βόλτα. Κάτσαμε μέσα στο Ρέθυμνο περίπου 4,5 ώρες (καφέ, βόλτα, φαγητό, ξανά βόλτα). Πρέπει να είδαμε παραπάνω από 100 μηχανάκια/μηχανές στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ε, του κερατά, είδαμε μονάχα ένα ζευγάρι με κράνος πάνω σε μηχανή και αυτό είχε Αθηναική πινακίδα!!!! Τα υπόλοιπα >99 δίκυκλα τα καβαλούσαν προφανώς ανεγκέφαλοι ανθρώποι που δεν γνοιάζονταν για το περιεχόμενο του κρανίου τους καθότι το είχαν αφήσει και αναπαυόταν στο σπίτι τους. Κάποια στιγμή αναρωτηθήκαμε με τη σύζυγό μου αν στο Ρέθυμνο υπάρχει κάποιος νόμος ο οποίος απαγορεύει αυστηρα τη χρήση κράνους. Πάντως αν υπάρχει εφαρμόζεται σωστά από όλους!
    Α, εϊδαμε και ένα αστυνομικό αυτοκίνητο το οποίο πάρκαρε παράνομα πάνω στον πεζόδρομο της παλιάς πόλης και από το οποίο κατέβηκαν και το παράτησαν 2 όργανα, ο ένας με ξεκούμπωτο πουκάμισο σχεδόν ως τη ζώνη και οι δυο με το τσιγάρο στο χέρι.
    Και μετά συζητάμε για παιδεία, για καλό παράδειγμα στα νέα κοπέλια, για νόμους και εφαρμογή τους.
    Πέη κυανά!
    Αιδώς αχρείοι!

Στην Αθηνα πλεον δεν ειναι ετσι, φοραει το 80% κρανος, και το υπολοιπο 20% οταν φαει το ροζ χαρτακι με τα 350 θα φορεσει και εκεινο.
    Στην επαρχια επειδη ξερετε ολοι πχ τον Δημαρχο,τον αστυνομο της περιοχης και τους υπολοιπους δεν φορατε γιατι δεν σας γραφουν,μονο το καλοκαιρι που ερχομαστε διακοπες πεφτουν κατι κλησεις.
    Εχω βρεθει σε παρεα μοτοσυκλετιστων και κραζαμε καποιους που περνουσαν χωρις κρανος, σιγα σιγα αλλαζει το μυαλο του Ελληνα "μαγκα" που δεν φορουσε κρανος γιατι οποιος φορουσε ηταν και καλα "φλωρος"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    To exo paratirisei kai ego stin saloniki oti pleon polis kosmos to foraei

Alla re gamo an einai na faei o allos prostimo gia na katalavei oti prepei na foraei to rimadi sto kazani toy ti na po

Diladi stin teliki pali prepei na tou ponesei i tsepi gia na valei kranos e?

A re ellina....................

Tespa krima gia to paidi pou efige adika

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. antio moto 4ever
    από COBRAKAI στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2007, 22:28
  2. Ena antio ston filo mou ....
    από Spike στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 08:33