Μάλλον γιατί δυσκολεύεται να βρει τα ζιγκλερ σε ψεκαστό μηχανάκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Nikoskazer2000 τι εγίνε? γιατί μένεις μλκας όπως λες?![]()
Μάλλον γιατί δυσκολεύεται να βρει τα ζιγκλερ σε ψεκαστό μηχανάκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Nikoskazer2000 τι εγίνε? γιατί μένεις μλκας όπως λες?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
dn ipa oti dn ine kalo t castrol!!!ine to kalitero..ego evala to castrol TTS sta 350xil p dn ixa alo ladi k m mpukose t mixanaki epeidi ine gia poio dinatous kinitires...tespa..mn nomizeis kapou sta 150euro m vgenoun eksatmisi k xoani...dn iparxei problem...alla s ipa t skeftomai gt an alakso kati xanete i egiisi....![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από socrates1
alla s ipa t skeftomai gt an alakso kati xanete i egiisi....![]()
![]()
![]()
Μου αρέσει που το σκέφτεσαι ακόμα...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Εσύ ξέρεις φίλε μου, πάντως κατα τη γνώμη μου, είναι πεταμένα λεφτά...
Καλύτερα πιστεύω θα ήταν να άρχιζες να μαζεύεις για μεγαλύτερο μηχανάκι (125cc)
τα 2 χρόνια δεν είναι μακριά...
Τέσπα, ότι και κάνεις σου εύχομαι καλο λιώσιμο!
ee ntax ego dn pisteyo n ine petamena lefta gt dn pisteyo n paro mixanaki meta apo dio xronia alla aytokinito kateytheian....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με την φιλτροχοάνη δεν χάνετε η εγγύηση......
Εγώ όταν είχα το gilera runner είχα βάλει εξάτμιση, φιλτροχοάνη και ζιγκλεράκια και είχα κανονικά εγγύηση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από socrates1
ee ntax ego dn pisteyo n ine petamena lefta gt dn pisteyo n paro mixanaki meta apo dio xronia alla aytokinito kateytheian....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι ρε συ μην πας κατευθείαν σε αυτοκίνητο,πάρε ενα Hayabusa να μάθεις να οδηγάς με συμπλέκτη και μετά κάνεις το μεγάλο βήμα![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μάλλον γιατί δυσκολεύεται να βρει τα ζιγκλερ σε ψεκαστό μηχανάκι....![]()
![]()
Όχι γι' αυτό, αλλα γιατί μερικοί ανθρώποι είναι γεμάτοι εκπλήξεις. :smilea:
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!