Σταματήστε τα πμια λεμεεεεε
Ότι έχετε να πείτε να το λέτε ΕΔΩ ή
εδώ αν φοβάστε μην σάς κράξουν ή έχετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ !!
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ !!
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ !!
Θυμάσαι μήπως και πέρυσι που πήγαμε να το ξαναδιοργανώσουμε έτσι, τι έγινε;;;![]()
Όχι δεν το θυμάμαι αλλά.............Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Θυμάσαι μήπως και πέρυσι που πήγαμε να το ξαναδιοργανώσουμε έτσι, τι έγινε;;;![]()
ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα να κανονίσουν κάποιοι που έχουν τις ίδιας μάρκας μηχανές και ακόμα περισσότερο ίδιου τύπου, να πάνε βόλτα έτσι ώστε να πούνε και τα δικά τους.![]()
Ducatistiani ένας!!
Ούτε εγώ το καταλάβαινα πέρυσι που το ξεκίνησα, αλλά μου το εξήγησαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Όχι δεν το θυμάμαι αλλά.............
ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα να κανονίσουν κάποιοι που έχουν τις ίδιας μάρκας μηχανές και ακόμα περισσότερο ίδιου τύπου, να πάνε βόλτα έτσι ώστε να πούνε και τα δικά τους.![]()
![]()
Ωρε dessert για πε μπας και καταλάβω κι εγω
Ducatistiani ένας!!
einai normal pisteuo kapoies liges boltoules na theloume na einai mono me tin marka mas gia tin fasi! bolta me omoiogeni tautotita, polu cool gia mena kai gamato antiktupo tha exei!! alla auto den simainei oute snobbarisma oute perifronisi ton allon. to 99% ton bolton pou kanoume oloi einai mixed outos i allos. theloume na pame mia boltoula ducate kai an osoi agapate yamaha i honda i otidipote mazeuteite mia fora esto omoiogenos tha deite oti einai polu cool fasi kai gia sas kai gia tous guro pou tha sas xazeuoun. min mas kratisete kakia giati meta me xara tha thelame na pame kai mazi sas na sas poume pos itan i desmo bolta mas! noitho oti etsi noiothoun kai oi upoloipoi. sas agapame bre kouta ki as min exete ducati!
cheers to all :a07: