Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 180

Θέμα: ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΜΑ

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    εκανα τις δοκιμασιες και τους ελεγχους μεσα στην πιστα ολα καλα κανενα λαθος ολα σουπερ και λεω το πηρα ( στην πορεια ειναι ποιο δυσκολο να κοπεις )

αλλα ο %^&*%^&* ο εξεταστης επειδη περασαμε οι ποιο πολλοι μεσα στην πιστα σκεφτηκε να μας γ@μισει στην πορεια

με 'εκοψε ' για παραβιασει στοπ

@@ το κοκαλωσα το μηχανακι ελεγξα και εφυγε και το λαθος μου ητανε που δεν ακουμπησα τα ποδια κατω

επερνα εκεινη τη στροφη και το ειχα παρει το διπλομα ( ειχε προηγηθει 10 λεπτα πορεια χωρις λαθος )

α και δεν εχω και τα 100 που παει η ταριφα για να ξαναδωσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    α ναι ξεχασα οτι ξαναπληρωνεις!

ρε η πορεια σε μενα κρατησε το πολυ 1-2 λεπτα.. νομιζα οτι κοπηκα επειδη με σταματησανε πολυ γρηγορα!! αλλα φαινεται ειναι αλλιως στις μικρες πολεις απο αθενς κ θεςς!

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    @@ το κοκαλωσα το μηχανακι ελεγξα και εφυγε και το λαθος μου ητανε που δεν ακουμπησα τα ποδια κατω

Δεν το θυμόσουν να πατήσεις πόδια στο στοπ;
    safety doesn't happen by accident

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Δεν πειράζει...

Νεξτ τάΐμ.!
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

συνηθως 2 λεπτα ειναι η πορεια αλλα επειδη περασαμε οι 9 απ τους 14 στην πιστα ειπε θα μας παει καλοχωρι !!!!!!

$%^&*&^^%&*(&^%$$%

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Δεν το θυμόσουν να πατήσεις πόδια στο στοπ;
    εκεινη την ωρα το ονομα μου δε θυμομουν

Παλαιό μέλος
    Οι ποιο πολλοί σε βάζουν να κάνεις για πορεία μία ευθεία, και το πολύ αναστροφή...ελάχιστοι πάνε κανονική πορεία....την πρώτη φορά που έδωσα και κόπηκα στην πίστα στην αργή γραμμή, όσοι πήγαν πορεία δν κάνανε ούτε 5 λεπτά....την δεύτερη περάσαμε την πίστα 2 άτομα και εγώ με παπί και ο άλλος με τη μεγάλη και πήγαμε μέσα στο καλοχώρι........ΕΛΕΟΣ.... είναι μην σου τύχει....και εγώ έκανα ψιλολαθάκια αλλά να ναι καλά η δασκάλα μου που τους έπρηξε να με περάσουν και το πήρα τελικά....μην μασάς αφού έχεις άνετα την πίστα λογικά την επόμενη φορά θα τύχεις ποιο εύκολη πορεία....

Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
    Οι ποιο πολλοί σε βάζουν να κάνεις για πορεία μία ευθεία, και το πολύ αναστροφή...ελάχιστοι πάνε κανονική πορεία....την πρώτη φορά που έδωσα και κόπηκα στην πίστα στην αργή γραμμή, όσοι πήγαν πορεία δν κάνανε ούτε 5 λεπτά....την δεύτερη περάσαμε την πίστα 2 άτομα και εγώ με παπί και ο άλλος με τη μεγάλη και πήγαμε μέσα στο καλοχώρι........ΕΛΕΟΣ.... είναι μην σου τύχει....και εγώ έκανα ψιλολαθάκια αλλά να ναι καλά η δασκάλα μου που τους έπρηξε να με περάσουν και το πήρα τελικά....μην μασάς αφού έχεις άνετα την πίστα λογικά την επόμενη φορά θα τύχεις ποιο εύκολη πορεία....
    ναι ρε φιλε ελεος

τους ποιο πολλου τουθς πανε στην ευεθια και στο τελειωμα τις κανουν αναστροφη ( εκει ειχα περασει 1000 τοις 100 λεμε αλλα δε μου ετυχε)

μεσα στο καλωχωρι σε ενα στοπ που ευθεια του δρομου ειναι μονοδρομος και πας μονο δεξια, ( πρεπει να καταλαβες που την πατισα)

την πιστα την εχω στο χαλαρο , την αργη γραμμη ανετα σε 20 και τους ελεγχους τοσες φορες που τους εκανα τους εχω μαθει απ εξω

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    ναι ρε φιλε ελεος

τους ποιο πολλου τουθς πανε στην ευεθια και στο τελειωμα τις κανουν αναστροφη ( εκει ειχα περασει 1000 τοις 100 λεμε αλλα δε μου ετυχε)

μεσα στο καλωχωρι σε ενα στοπ που ευθεια του δρομου ειναι μονοδρομος και πας μονο δεξια, ( πρεπει να καταλαβες που την πατισα)

την πιστα την εχω στο χαλαρο , την αργη γραμμη ανετα σε 20 και τους ελεγχους τοσες φορες που τους εκανα τους εχω μαθει απ εξω

dot worry man, shit happens...

και εγώ όταν έδινα έτρεμε το χέρι μου στο συμπλέκτη και περίμενα κάποια στιγμή να μου σβήσει.

την αργή γραμμή σε 20, εννοείς secs, right? εγώ γιατί θυμάμαι ότι έπρεπε να γίνει σε 12' ??
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Παλαιό μέλος
    Μην στεναχωριέσε ωρέ, θα το πάρεις με την δεύτερη!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Κι εγώ όταν είχα πάρει το δίπλωμα έκανα πορεία κανονική μέσα στην πόλη..Όταν τελειώσαμε μου λέει ο εξεταστής οκ πέρασες αλλά πήγαινες γρήγορα,μην το ξανακάνεις..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    dot worry man, shit happens...

και εγώ όταν έδινα έτρεμε το χέρι μου στο συμπλέκτη και περίμενα κάποια στιγμή να μου σβήσει.

την αργή γραμμή σε 20, εννοείς secs, right? εγώ γιατί θυμάμαι ότι έπρεπε να γίνει σε 12' ??
    απο 15 και πανω πρεπει να την κανεις

οσο το σκεφτομαι τρελενομαι παντως , κοπηκα στην τελευταια στροφη στο γ@μημενο το στοπ , 5 μετρα μακρια ητανε το διπλομα

συνηθως 2 λεπτα ειναι η πορεια αλλα επειδη περασαμε οι 9 απ τους 14 στην πιστα ειπε θα μας παει καλοχωρι !!!!!!

$%^&*&^^%&*(&^%$$%
    τελικα περασανε 3 απ τους 13!!!!

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Όχι ρε πο@στη μου..

Κρίμα ρε, αλλά δε πειράζει, όπως φάνηκε δε θέλανε να περάσουν κόσμο. θέλαν τα φακελάκια τους τα @ρχίδι@..

Δεν πειράζει ρε φιλαράκο next time άσε που μην είσαι και τόσο σίγουρος για αυτούς που δεν περάσανε γιατί παίζει και το λάδωμα τις μηχανής ξέρεις.

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΙ ΓΩ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ!
    από 675 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2007, 10:14
  2. Δίνω για δίπλωμα...
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 22:49
  3. Σασ Δινω Την Bmw Μου Για Μια Βολτα
    από kalgeorge στο forum Off topic