Σελίδα 3 από 39 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 574

Θέμα: στραβα και αναποδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Ειναι καιρός να πω στα ίσα, και τα δικά μου !!

Θα αναφερθώ σε δυο θέματα .
    Πρώτον, το ίντερνετ και κατά επέκταση το φορουμ .
    Δεύτερων , την μηχανή μου .

Στο υπολογιστή του !! άρα ΣΠΙΤΙ του , ξεχνάει εύκολα ο καθένας , ότι δεν μπαίνουν οι άλλοι μέσα στο σπίτι του !! δια της οθόνης , για να του ζαλίσουν τον έρωτα .... ΑΛΛΑ Εκείνος μπαίνει στο φορουμ !!
    ΕΚΕΙΝΟΣ , μπαίνει ως επισκέπτης στο Μοτο.gr !!!
    ΕΚΕΙΝΟΣ αποφασίζει τι θα διαβάσει !!
    ΕΚΕΙΝΟΣ αποφασίζει εάν θα απαντήσει !!

Συμπέρασμα , όταν ένα άτομο , δεν καταλαβαίνει , ότι βρίσκετε σε έναν άλλο χώρο,ΕΞΩ από το σπίτι του , που ΔΕΝ επιτρέπετε να λέει ότι θέλει , ακόμα και εάν τα πιστεύει , διοτι βρίσκετε έκθετος στα ηλεκτρονικά μέσα ... τότε αυτό το άτομο έχει πρόβλημα .

Εαν έχει αντικοινωνική συμπεριφορά , μπορεί εύκολα , ο θιγόμενος , με μια εκτύπωση του κακόβουλου κειμένου .. με λίγο τρέξιμο , και έναν καλό δικηγόρο , να τον ξεσκίσει !!
    Αυτό λέγετε έκθεση στα ηλεκτρονικά μέσα !!

Έρχομαι τώρα στο πνεύμα της παρέας , διοτι δεν μπορεί κάποιος να είναι συνέχεια με ένα τσεκούρι στο χέρι , και να επιτίθεται .
    Στο πνεύμα της παρέας , ακόμα και οι πολύ μεγάλες ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ , περνάνε στο ντούκου , αρκεί να μην επαναλαμβάνονται !!
    Η επανάληψη , βλάπτει το κλίμα της παρέας , και γίνετε μαχαίρι , όπου κάποιος θα καρφωθεί απάνω του , αργά η γρήγορα .

Και κλείνω το πρώτο θέμα , λέγοντας ότι , η αντικοινωνική συμπεριφορά , είναι κάτι που εκνευρίζει , και δημόσια , τιμωρείτε .... εκτός εάν την επιδεικνύει κανείς ...
    αποκλειστικώς μέσα στο σπίτι του !!

Δεύτερο θέμα !!
    Η μηχανή μου .
    Ως γνωστό , τα σίδερα δεν έχουν φωνή , δεν αντιδρούν , δεν έχουν Νου (νοημοσύνη ).
    Ανήκουν στην κατηγορία των στερεών !
    Το θαύμα του ανθρώπου , ήταν να δαμάσει το μέταλλο , και να φτιάξει χρήσιμα αντικείμενα .
    Τα οποία κατά επέκταση , γίνονται αντικείμενα θαυμασμού .
    Ο θαυμασμός , δεν είναι για τα ΣΙΔΕΡΑ και τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ !!

Ο θαυμασμός ,ειναι για τον ΆΝΘΡΩΠΟ , που κατάφερε με το μυαλό του !!
    να πάρει το χώμα , και να το κάνει τεχνολογία !!

Και με αυτό το σκεπτικό , και εγώ μέσα από την σελίδα του Rebuild , μπορώ να πω ότι εισέπραξα φοβερή δόση , θαυμασμού και επιβράβευσης , με τα έργα μου !!
    Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΎΤΗΚΕ ... όχι το ΑΧ-1 .
    Όποιος κατηγορεί το ΑΧ-1 , καλά κάνει !!

Δεν είναι η μηχανή, που βρίσκετε στην αιχμή της τεχνολογίας , είναι απλά ένα ασφαλή και τίμιο από κατασκευαστική άποψη δημιούργημα , και τίποτα περισσότερο.
    Στην ίδια κατηγορία ανήκουν όλες οι μηχανές ... μηχανή θαύμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ...πάντα σκοτώνει το παλιό .

Ομως υπάρχει και η άλλη όψη , μια μηχανή , που ακόμα και εάν σταμάτησε να είναι εμπορικά πόλος έλξης , συνεχίζει λόγο της υψηλής ποιότητας κατασκευής , να βρίσκετε ακόμα ανάμεσα μας .
    Το μοντέλο αυτό , έχει αντοχή στον χρόνο , πως να το κάνουμε δηλαδή !! ?

Στη Ιαπωνία υπάρχει ενεργό ΑΧ-1 Club .

Και για να επιστρέψω στον θέμα της συζήτησης .
    Όποιος θέλει να με προσβάλει - να με μειώσει - να μου την σπάσει ...
    Ας κατηγορήσει ευθέως τον άνθρωπο , και όχι τα σίδερα .

Όποιος κατηγορεί τα σίδερα , για να προσβάλει τον άνθρωπο , είναι γυναικούλα,
    άνανδρος , ποταπό υποκείμενο .

Να σκεφτείτε όλοι σας !! πολύ καλά πριν απαντήσετε στο θέμα , σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκετε !!
    Και τι είδους άτομα θέλετε να έχετε ως παρέα στο φορουμ και στην ζωή σας .
    Διότι αργά η γρήγορα θα συναντηθούμε , και τότε κάποιοι δεν θα έχουν μούτρα , για να με δουν !!

Η παραξενιά μου , είναι ο τρόπος που διατυπώνω το ότι λέω , όχι το τι λέω !!
    Η παραφροσύνη μου κατά την περιγραφή τρίτων , οφείλετε στο ότι τα λέω χύμα , είμαι σκληρός ,
    ο λόγος μου τσούζει .

Καλά κάνω!! , σε όποιον αρέσει , και εφόσον δεν είμαι τρελός , όποιος διαφωνεί , δεν με ενδιαφέρει η άποψη του .
    Οσο παραμένω, ακροβατώντας στην λεπτή γραμμή που λέγετε κόσμια συμπεριφορά , δεν με νοιάζει τίποτα , και δεν ανησυχώ για τίποτα .
    Κόσμια συμπεριφορά, δεν σημαίνει να χαϊδεύεις αυτάκια

Θα παρακαλέσω , όσους έχουν περάσει στην άλλη όχθη ,
    να επιστρέψουν στην όχθη της κόσμιας συμπεριφοράς , για το καλό όλων
    !!!
    καλα τα λες.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το μοντέλο αυτό , έχει αντοχή στον χρόνο , πως να το κάνουμε δηλαδή !! ?

Στη Ιαπωνία υπάρχει ενεργό ΑΧ-1 Club .

[/B]
    Πλανάσαι πλάνην οικτράν.
    Το ΑΧ και η συντριπτική πλειοψηφία των καθημερινων μοτοσυκλεττών είναι ΓΤΠ μετά από κάποια χρόνια και κάποιες χιλιαδες χιλιόμετρα.
    Με την δουλειά και τα λεφτά που έριξες (και μαγκια σου) ότι 3μπούρδελο και αν έπεφτε στα χέρια σου θα το έκανες καινούργιο (και ξανά μαγκιά σου)

Για το ΑΧ club μη τρελλένεσαι . Club και φόρουμ υπάρχουν για άπειρα μοντέλα, επιτυχημένα ή πατατες, καινούργια ή παλιά. Δεν λέει τίποτα.

Η παραφροσύνη μου κατά την περιγραφή τρίτων , οφείλετε στο ότι τα λέω χύμα , είμαι σκληρός ,ο λόγος μου τσούζει .

Καλά κάνω!! , σε όποιον αρέσει , και εφόσον δεν είμαι τρελός , όποιος διαφωνεί , δεν με ενδιαφέρει η άποψη του .
    Οσο παραμένω, ακροβατώντας στην λεπτή γραμμή που λέγετε κόσμια συμπεριφορά , δεν με νοιάζει τίποτα , και δεν ανησυχώ για τίποτα .
    Κόσμια συμπεριφορά, δεν σημαίνει να χαϊδεύεις αυτάκια

Θα παρακαλέσω , όσους έχουν περάσει στην άλλη όχθη ,
    να επιστρέψουν στην όχθη της κόσμιας συμπεριφοράς , για το καλό όλων
    !!!
    Δεν είναι ότι τα λες χύμα φίλε. Είναι σε ποιούς τα λες χύμα. Ο λόγος σου πολλές φορές είναι γεμάτος έπαρση και αμετροέπεια.
    Πολλοί από τους χρήστες έχουν κάνει χιλιάδες χλμ, έχουν χάσει φίλους, έχουν ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς, έχουν λύσει 800 φορές τα μηχανάκια τους, και όταν απευθύνεσαι σε αυτούς, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα της ορθότητας του λόγου σου, τις προσωπικές σου εμπειρίες (βλέπε θέματα οδήγησης), ή την επαγγελματική σου ιδιότητα (τέλειος ηλεκτρολογος), προκαλείς την αντίδραση απλά και μονο γιατί λές φίφες.

Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι (μαλλον όχι) παραδείγματα του στυλ, φέρε μου αμάξι να το σηκώσω με τον κατάλληλο μοχλό, λάστιχα James Bond, μπράσσο για τις δισκόπλακες, κράνος 15ετίας που να ταιριάζει με τα χρώματα κλπ δείχνουν σε πολλούς ότι έχεις βασικές ελλείψεις σε γνώσεις. Όλοι έχουμε, και προσπαθούμε να τις καλύψουμε. Εσύ νομίζεις ότι στην λένε επειδή έχεις 250. Να είσαι σίγουρος πως αν είχες 1250 θα στην έλεγαν χειρότερα.
    Μην μπούμε σε λεπτομέρειες κόσμιας και κοσμιοτάτης συμπεριφοράς. Σε ένα φόρουμ υπάρχουν κάποιοι λεπτοι κανόνες ευγένειας. Ακόμα και αν έχεις δίκιο δεν μπορείς να πεις σε κάποιον τραυματία "καλά έπαθες".
    Γιατί αυτό λες. Δεν χαϊδεύεις αυτιά. Ούτε τσούζει ο λόγος σου. Γίνεσαι κακός.

Τεσπα. Εσύ ξέρεις προφανώς καλύτερα. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν σ΄εχει προβληματίσει καθόλου η αντίδραση στα ποστ σου.
    Καμμιά σκέψη του στυλ "ρε μπας και δεν είναι έτσι όπως νομίζω?" δεν σου ΄χει περάσει απ΄το μυαλό?

Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης

byr0n
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πλανάσαι πλάνην οικτράν.
    Το ΑΧ και η συντριπτική πλειοψηφία των καθημερινων μοτοσυκλεττών είναι ΓΤΠ μετά από κάποια χρόνια και κάποιες χιλιαδες χιλιόμετρα.
    Με την δουλειά και τα λεφτά που έριξες (και μαγκια σου) ότι 3μπούρδελο και αν έπεφτε στα χέρια σου θα το έκανες καινούργιο (και ξανά μαγκιά σου)

Για το ΑΧ club μη τρελλένεσαι . Club και φόρουμ υπάρχουν για άπειρα μοντέλα, επιτυχημένα ή πατατες, καινούργια ή παλιά. Δεν λέει τίποτα.

Δεν είναι ότι τα λες χύμα φίλε. Είναι σε ποιούς τα λες χύμα. Ο λόγος σου πολλές φορές είναι γεμάτος έπαρση και αμετροέπεια.
    Πολλοί από τους χρήστες έχουν κάνει χιλιάδες χλμ, έχουν χάσει φίλους, έχουν ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς, έχουν λύσει 800 φορές τα μηχανάκια τους, και όταν απευθύνεσαι σε αυτούς, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα της ορθότητας του λόγου σου, τις προσωπικές σου εμπειρίες (βλέπε θέματα οδήγησης), ή την επαγγελματική σου ιδιότητα (τέλειος ηλεκτρολογος), προκαλείς την αντίδραση απλά και μονο γιατί λές φίφες.

Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι (μαλλον όχι) παραδείγματα του στυλ, φέρε μου αμάξι να το σηκώσω με τον κατάλληλο μοχλό, λάστιχα James Bond, μπράσσο για τις δισκόπλακες, κράνος 15ετίας που να ταιριάζει με τα χρώματα κλπ δείχνουν σε πολλούς ότι έχεις βασικές ελλείψεις σε γνώσεις. Όλοι έχουμε, και προσπαθούμε να τις καλύψουμε. Εσύ νομίζεις ότι στην λένε επειδή έχεις 250. Να είσαι σίγουρος πως αν είχες 1250 θα στην έλεγαν χειρότερα.
    Μην μπούμε σε λεπτομέρειες κόσμιας και κοσμιοτάτης συμπεριφοράς. Σε ένα φόρουμ υπάρχουν κάποιοι λεπτοι κανόνες ευγένειας. Ακόμα και αν έχεις δίκιο δεν μπορείς να πεις σε κάποιον τραυματία "καλά έπαθες".
    Γιατί αυτό λες. Δεν χαϊδεύεις αυτιά. Ούτε τσούζει ο λόγος σου. Γίνεσαι κακός.

Τεσπα. Εσύ ξέρεις προφανώς καλύτερα. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν σ΄εχει προβληματίσει καθόλου η αντίδραση στα ποστ σου.
    Καμμιά σκέψη του στυλ "ρε μπας και δεν είναι έτσι όπως νομίζω?" δεν σου ΄χει περάσει απ΄το μυαλό?

byr0n
    και εσυ πολυ καλα τα λες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

byr0n
    Μάλλον τα έχεις μπερδεμένα ... στις παρέες και στο ίντερνετ , δεν αλλάζεις τους ανθρώπους , απλά μοιράζεσαι μαζί τους κάποια βιώματα σου .

Όποιος θέλει , τα εκτιμά εάν θέλει , και μονός του αποφασίζει .

Μην ψάχνεις μάταια στον κόσμο , για αντίγραφα του εαυτού σου .

Και τέλος , δεν έβαλα καμιά ερώτηση στο κείμενο που έγραψα ,
    με ποιο σκεπτικό θέλεις να μάθεις το πως σκέπτομαι .

Ποιος σε έβαλε να κρίνεις , ποιος έχει δίκιο η άδικο ?
    Μάλλον η περιέργεια σου !
    Καλό θα ήταν να την ελέγχεις καλύτερα .

Face control , δεν δέχομαι από κανέναν .

Εαν μου έλεγε κάποιος , όλα τα παραπάνω έτσι χύμα , όπως σου απάντησα .
    Θα του έλεγα ..... εεεε τότε καλά σε κάνουν και θα γελούσα .
    Αυτη είναι η φυσική , ανώριμη πρώτη αντίδραση .

Η δεύτερη, και ποιο λογική αντίδραση, στα 39 μου χρόνια , θα ήταν να πω , ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε που πήγα να μπω στην ψύχη σου , μόνο και μόνο απο περιέργεια .. εφόσον δεν έχω τέτοιο δικαίωμα !!

Και για να δεις , πόσο δίκιο έχω .. κανε μια αναζήτηση στο φορουμ στην λέξη" συγνώμη" για δεις με τα μάτια σου, πόση ΕΠΑΡΣΗ , υπάρχει δίπλα σου .

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Μάλλον τα έχεις μπερδεμένα ... στις παρέες και στο ίντερνετ , δεν αλλάζεις τους ανθρώπους , απλά μοιράζεσαι μαζί τους κάποια βιώματα σου . ακριβώς!!! Τα μοιράζεσαι,δεν τους τα επιβάλεις ούτε προσπαθείς με αυτά να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος!!!!

Όποιος θέλει , τα εκτιμά εάν θέλει , και μονός του αποφασίζει .

Μην ψάχνεις μάταια στον κόσμο , για αντίγραφα του εαυτού σου . Δεν ψάχνει κανείς για αντίγραφα αλλά μήπως "κουκιά μασας κουκιά φτύνεις"????

Και τέλος , δεν έβαλα καμιά ερώτηση στο κείμενο που έγραψα ,
    με ποιο σκεπτικό θέλεις να μάθεις το πως σκέπτομαι . Δεν νομίζω ότι σε ρώτησε πώς σκέφτεσαι για να μάθει!!!! Ίσως απλά για να σε βάλει να σκεφτείς λίγο παραπάνω!!!!

Ποιος σε έβαλε να κρίνεις , ποιος έχει δίκιο η άδικο ?
    Μάλλον η περιέργεια σου !
    Καλό θα ήταν να την ελέγχεις καλύτερα . Ειδικά ο Βύρων είναι που δεν έκρινε κανέναν!!!!

Face control , δεν δέχομαι από κανέναν .

Εαν μου έλεγε κάποιος , όλα τα παραπάνω έτσι χύμα , όπως σου απάντησα .
    Θα του έλεγα ..... εεεε τότε καλά σε κάνουν και θα γελούσα .
    Αυτη είναι η φυσική , ανώριμη πρώτη αντίδραση . Είδες τελκά που εδώ μέσα δεν είναι όλοι ανώριμοι???

Η δεύτερη, και ποιο λογική αντίδραση, στα 39 μου χρόνια , θα ήταν να πω , ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε που πήγα να μπω στην ψύχη σου , μόνο και μόνο απο περιέργεια .. εφόσον δεν έχω τέτοιο δικαίωμα !!Δεν θέλει κανείς να μπει στην ψυχή σου, ούτε να σε φάει, ούτε να σου κάνει πόλεμο! Απλά πρόσεχε κι εσύ κάποια πράγματα γιατί τουλάχιστον είμαστε οι περισσότεροι με μηχανές και για 5-10 πράγματα ξέρουμε κι εμείς!!!

Και για να δεις , πόσο δίκιο έχω .. κανε μια αναζήτηση στο φορουμ στην λέξη" συγνώμη" για δεις με τα μάτια σου, πόση ΕΠΑΡΣΗ , υπάρχει δίπλα σου . Για το τελευταίο ψάξε και στη λέξη sorry γιατί πολλοί την χρησιμοποιούν για συντομία!!!!
    Μπορείς να δεις ότι τα προκαλείς τα πράγματα κάποιες φορές με αυτά που γράφεις????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Εαν νοιώθεις καλύτερα, μετά από τα όσα έγραψες , ξεγελάς το εαυτό σου .. όχι εμένα .

Τα μικρά παιδάκια , δεν παραδέχονται τα σφάλματα τους , και δείχνουν συνέχεια τους άλλους .

Άνοιξες το στόμα σου , και με έβρισες , πέρα από τις όσες κοροϊδίες ξεφώνισες .

Είσαι απαράδεκτη , είναι ντροπή για μια κοπέλα να έχει την δικιά σου συμπεριφορά και αντίδραση .

Και άμα δεν αντέχεις τις απαντήσεις μου , να μην απαντάς .... είναι μια έξυπνη λύση εάν το καλοσκεφτείς .

Οτι δεν είσαι τέλεια το ξέρουμε , ότι είσαι τόσο ατελείς , τώρα το συνειδητοποιούμε !!

Εαν νοιώθεις καλύτερα, μετά από τα όσα έγραψες , ξεγελάς το εαυτό σου .. όχι εμένα .

Τα μικρά παιδάκια , δεν παραδέχονται τα σφάλματα τους , και δείχνουν συνέχεια τους άλλους .

Είσαι απαράδεκτη , είναι ντροπή για μια κοπέλα να έχει την δικιά σου συμπεριφορά και αντίδραση .

Και άμα δεν αντέχεις τις απαντήσεις μου , να μην απαντάς .... είναι μια έξυπνη λύση εάν το καλοσκεφτείς .

Οτι δεν είσαι τέλεια το ξέρουμε , ότι είσαι τόσο ατελείς , τώρα το συνειδητοποιούμε !!

Ερώτησης....... τώρα πού ένοιωσες ότι απειλήσαι από αυτά που έγραψα και έκανες τέτοια επίθεση??? Δεύτερη ερώτησης........ Το ότι σε έβρισα ή σε κορόιδεψα καλήτερα να δεις γιατί το έκανα και πάνω σε τι θέματα!!!! Δεν είμαι παράλογη να βρίζω τον κόσμο χωρίς λόγο!!! Αν ήταν έτσι θα ήμουν σε κλινική για ψυχοπαθείς!!!! Τρίτη ερώτησης.......σου είπε κανείς ότι είμαι κοπέλα της εκκλησίας??? Όχι μάλλον! Οδηγάω μηχανή, κάνω ταξίδια, πατάω στα πόδια μου και η συμπεριφορά μου προσαρμόζεται ανάλογα με το τί έχω απέναντι μου!!!! Τέταρτη ερώτησης.........Σου έχω δείξει ότι δεν αντέχω τις απαντήσεις σου??? Μπααααααααααααα, άκυρο συμπέρασμα!!!

Πάντως καλό είναι καμιά φορά αντί να κοιτάμε την καμπούρα του απέναντι να γυρίζουμε και να βλέπουμε και την δικιά μας!!!! Είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη, αλλά κι εσύ είσαι άνθτωπος και κάνεις λάθη!!! Μη ζητάς να έχουν οι άλλοι μια όποια στάση απέναντί σου όταν κάνεις πολύ χειρότερα!!!!!

Κι εμένα με έχουν δουλέψει εδώ μέσα και πολλούς άλλους!!!! Αλλά πίστεψέ με κατάφερα και συνυπάρχω!!!! Ίσως γιατί είδα που είχα λάθος και είδαν και οι άλλοι ότι μπορώ και βλέπω!!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    δεν με ενδιαφερει για τα αλλα που συζητατε, ομως εχοντας στην κατοχη μου για 2 χρονια AX-1 πριν πολυ καιρο, θα πω οτι προκειται περι εξαιρετικης μοτοσικλετας.

Μπορει να θεωρειται ξεπερασμενο, μπορει να θυμιζει αρχαιλογια, αλλα ειναι απιστευτα πρακτικο στην πολη, απιτευτα αξιοπιστο, ανετο , δυνατο και θα ελεγα ομορφο αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο θεμα...

φυσικα μιλαμε παντα για ενα 4Τ 250κ.εκ. μονοκυλινδρο entry-level μηχανακι και οχι για enduro η motard... μην τα μπερδευουμε τα πραγματα και να τα εξεταζουμε στην παραγματικη τους διασταση.

Ακομα και σημερα στεκεται μια χαρα και πιστευω οτι ποτε δεν βγηκε καποιο μηχανακι ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που να το εχει ξεπερασει.....για να μην παρεξηγηθω επαναλαμβανω οτι μιλαμε για μονκυλινδρα on-off γενικης χρησης 250κ.εκ

μπορει το ΚLX να πηγαινε καλυτερα στο χωμα, μπορει το Anhelo να ηταν πιο δυνατο, αλλα κανενα δεν ειχε τον πολυμορφικο χαρακτηρα του AX-1 που τα εκανε ολα και συνεφερε!!

αυτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    δεν με ενδιαφερει για τα αλλα που συζητατε, ομως εχοντας στην κατοχη μου για 2 χρονια AX-1 πριν πολυ καιρο, θα πω οτι προκειται περι εξαιρετικης μοτοσικλετας.

...................

αυτα.

ΟΚ δεκτόν!!! Κι εγώ έχω ένα ΤΤ-R 250cc του 97 εδώ και τέσσερα χρόνια και το γουστάρω!!!!

Αλλά μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα!!!! όταν μου ξεφουσκωσε το λάστιχο τραγουδούσα το "τραμπα-τραμπαλίζομαι......" Δεν έχουμε κάτι με το μηχανάκι!!!!! Με τις υπερβολές που γράφονται από κάποιους έχουμε!!!!

απολυμένο μέλος..... Το avatar του/της melenia
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Μπορει να θεωρειται ξεπερασμενο, μπορει να θυμιζει αρχαιλογια, αλλα ειναι απιστευτα πρακτικο στην πολη, απιτευτα αξιοπιστο, ανετο , δυνατο και θα ελεγα ομορφο αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο θεμα...

φυσικα μιλαμε παντα για ενα 4Τ 250κ.εκ. μονοκυλινδρο entry-level μηχανακι και οχι για enduro η motard... μην τα μπερδευουμε τα πραγματα και να τα εξεταζουμε στην παραγματικη τους διασταση.

Ακομα και σημερα στεκεται μια χαρα και πιστευω οτι ποτε δεν βγηκε καποιο μηχανακι ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που να το εχει ξεπερασει.....για να μην παρεξηγηθω επαναλαμβανω οτι μιλαμε για μονκυλινδρα on-off γενικης χρησης 250κ.εκ

μπορει το ΚLX να πηγαινε καλυτερα στο χωμα, μπορει το Anhelo να ηταν πιο δυνατο, αλλα κανενα δεν ειχε τον πολυμορφικο χαρακτηρα του AX-1 που τα εκανε ολα και συνεφερε!!

αυτα.

φιλτατε το θέμα δεν είναι η μηχανή......
    αλλά τα λογικά και τ'άλογα που λέγονται γύρω απο τη μηχανή...
    κάποιες φορές πρέπει να έχουμε και λίγο επίγνωση του τι λέμε
    και να φροντίζουμε για την μείωση της υπεροψίας και του
    "εγώ".......

αυτά ετσι απλά για την τάξη των πραγμάτων......

όσο για μένα..... εν οιδα οτι ουδέν οιδα.....

.....you may say i'm a dreamer......
    ....but i'm not the only one....
    ....i hope some day you'll join us...
    ....and the world will live as one....

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    και εσυ πολυ καλα τα λες.
    Κι εσύ Σταύρο μου δεν τα λες άσχημα πάντως..

πάντως καλό είναι αφού υποδεικνύεις στους άλλους κάποια
    πρότυπα συμπεριφοράς , να δίνεις πρώτος το καλό παράδειγμα
    ακολουθώντας παρόμοια συμπεριφορά κι όχι συνεχίζοντας
    μια τακτική και διαιωνίζοντας μια διαμάχη.....απλά κάνοντας
    συνεχώς μάθημα στους άλλους και βέβαια ασκώντας κριτική
    με κάθε τρόπο......μ'αυτη την τακτική προκαλείς την κριτικη
    και τα σχόλια των γύρω σου....
    μήπως τελικά ενδόμυχα αυτό αποζητάς...???

αυτά απλά και χωρίς ίχνος υπονοούμενου, σπόντας, ειρωνίας
    και χλευασμού....

Ο el_hymador , εξέφρασε τα γεγονότα , χωρίς συναίσθημα .
    Ήταν όμορφο εκ μέρους του για πρακτικούς λόγους.
    Να θυμούνται οι παλιοί , και να μαθαίνουν οι καινούργιοι .

Και για το θέμα ελαστικά , καλά θα κάνουν οι καινούργιοι , να πάνε στην Brigestone να μάθουν τι στο καλό είναι τα λάστιχα σειράς TW 39 - TW 40 .

Και έπειτα να ματαέρθουν για να δώσουν εξετάσεις .

Βγάζουμε που βγάζουμε, τα μάτια μας , να μαθαίνουμε και τίποτις

Έχουνε πεινάσει οι λαστιχάδες από τα ΑΧ-1 , μόνο αυτό έχω να πω .

Αρχικά δημιουργήθηκε από melenia

θΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ τις κυρίες χωρίς δίπλωμα ψυχολόγου , ή ακόμα και με δίπλωμα , να ψάξουν αλλού για πελατεία .

θΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ τις κυρίες χωρίς δίπλωμα ψυχολόγου , ή ακόμα και με δίπλωμα , να ψάξουν αλλού για πελατεία .

όταν δεν έχεις να εκφράσεις άποψη με επιχειρήματα
    γίνεσαι εριστικός....

όσο για την πελατεία ......έχεις καταθέσει τόσα στο
    να βρείς καθρέφτες με προδιαγραφές που δε νομίζω
    να σου έχει μείνει τίποτα για να πληρώσεις τις
    πολύτιμες συμβουλές μου τις οποίες φυσικά
    δεν χαρίζω αλλά ούτε και χαραμίζω.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 39 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στραβά και ανάποδα μέσα σε πίστα... (ανακύκλωση απο motomag forum)
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2006, 13:58
  2. Διάφορα στραβά και ανάποδα...
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 17:48
  3. ολα στραβα και αναποδα
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 15:17
  4. Στραβα Και Αναποδα Στισ Ταινιεσ!!!!!