καλα τα λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Ειναι καιρός να πω στα ίσα, και τα δικά μου !!
Θα αναφερθώ σε δυο θέματα .
Πρώτον, το ίντερνετ και κατά επέκταση το φορουμ .
Δεύτερων , την μηχανή μου .
Στο υπολογιστή του !! άρα ΣΠΙΤΙ του , ξεχνάει εύκολα ο καθένας , ότι δεν μπαίνουν οι άλλοι μέσα στο σπίτι του !! δια της οθόνης , για να του ζαλίσουν τον έρωτα .... ΑΛΛΑ Εκείνος μπαίνει στο φορουμ !!
ΕΚΕΙΝΟΣ , μπαίνει ως επισκέπτης στο Μοτο.gr !!!
ΕΚΕΙΝΟΣ αποφασίζει τι θα διαβάσει !!
ΕΚΕΙΝΟΣ αποφασίζει εάν θα απαντήσει !!
Συμπέρασμα , όταν ένα άτομο , δεν καταλαβαίνει , ότι βρίσκετε σε έναν άλλο χώρο,ΕΞΩ από το σπίτι του , που ΔΕΝ επιτρέπετε να λέει ότι θέλει , ακόμα και εάν τα πιστεύει , διοτι βρίσκετε έκθετος στα ηλεκτρονικά μέσα ... τότε αυτό το άτομο έχει πρόβλημα .
Εαν έχει αντικοινωνική συμπεριφορά , μπορεί εύκολα , ο θιγόμενος , με μια εκτύπωση του κακόβουλου κειμένου .. με λίγο τρέξιμο , και έναν καλό δικηγόρο , να τον ξεσκίσει !!
Αυτό λέγετε έκθεση στα ηλεκτρονικά μέσα !!
Έρχομαι τώρα στο πνεύμα της παρέας , διοτι δεν μπορεί κάποιος να είναι συνέχεια με ένα τσεκούρι στο χέρι , και να επιτίθεται .
Στο πνεύμα της παρέας , ακόμα και οι πολύ μεγάλες ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ , περνάνε στο ντούκου , αρκεί να μην επαναλαμβάνονται !!
Η επανάληψη , βλάπτει το κλίμα της παρέας , και γίνετε μαχαίρι , όπου κάποιος θα καρφωθεί απάνω του , αργά η γρήγορα .
Και κλείνω το πρώτο θέμα , λέγοντας ότι , η αντικοινωνική συμπεριφορά , είναι κάτι που εκνευρίζει , και δημόσια , τιμωρείτε .... εκτός εάν την επιδεικνύει κανείς ...
αποκλειστικώς μέσα στο σπίτι του !!
Δεύτερο θέμα !!
Η μηχανή μου .
Ως γνωστό , τα σίδερα δεν έχουν φωνή , δεν αντιδρούν , δεν έχουν Νου (νοημοσύνη ).
Ανήκουν στην κατηγορία των στερεών !
Το θαύμα του ανθρώπου , ήταν να δαμάσει το μέταλλο , και να φτιάξει χρήσιμα αντικείμενα .
Τα οποία κατά επέκταση , γίνονται αντικείμενα θαυμασμού .
Ο θαυμασμός , δεν είναι για τα ΣΙΔΕΡΑ και τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ !!
Ο θαυμασμός ,ειναι για τον ΆΝΘΡΩΠΟ , που κατάφερε με το μυαλό του !!
να πάρει το χώμα , και να το κάνει τεχνολογία !!
Και με αυτό το σκεπτικό , και εγώ μέσα από την σελίδα του Rebuild , μπορώ να πω ότι εισέπραξα φοβερή δόση , θαυμασμού και επιβράβευσης , με τα έργα μου !!
Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΎΤΗΚΕ ... όχι το ΑΧ-1 .
Όποιος κατηγορεί το ΑΧ-1 , καλά κάνει !!
Δεν είναι η μηχανή, που βρίσκετε στην αιχμή της τεχνολογίας , είναι απλά ένα ασφαλή και τίμιο από κατασκευαστική άποψη δημιούργημα , και τίποτα περισσότερο.
Στην ίδια κατηγορία ανήκουν όλες οι μηχανές ... μηχανή θαύμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ...πάντα σκοτώνει το παλιό .
Ομως υπάρχει και η άλλη όψη , μια μηχανή , που ακόμα και εάν σταμάτησε να είναι εμπορικά πόλος έλξης , συνεχίζει λόγο της υψηλής ποιότητας κατασκευής , να βρίσκετε ακόμα ανάμεσα μας .
Το μοντέλο αυτό , έχει αντοχή στον χρόνο , πως να το κάνουμε δηλαδή !! ?
Στη Ιαπωνία υπάρχει ενεργό ΑΧ-1 Club .
Και για να επιστρέψω στον θέμα της συζήτησης .
Όποιος θέλει να με προσβάλει - να με μειώσει - να μου την σπάσει ...
Ας κατηγορήσει ευθέως τον άνθρωπο , και όχι τα σίδερα .
Όποιος κατηγορεί τα σίδερα , για να προσβάλει τον άνθρωπο , είναι γυναικούλα,
άνανδρος , ποταπό υποκείμενο .
Να σκεφτείτε όλοι σας !! πολύ καλά πριν απαντήσετε στο θέμα , σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκετε !!
Και τι είδους άτομα θέλετε να έχετε ως παρέα στο φορουμ και στην ζωή σας .
Διότι αργά η γρήγορα θα συναντηθούμε , και τότε κάποιοι δεν θα έχουν μούτρα , για να με δουν !!
Η παραξενιά μου , είναι ο τρόπος που διατυπώνω το ότι λέω , όχι το τι λέω !!
Η παραφροσύνη μου κατά την περιγραφή τρίτων , οφείλετε στο ότι τα λέω χύμα , είμαι σκληρός ,
ο λόγος μου τσούζει .
Καλά κάνω!! , σε όποιον αρέσει , και εφόσον δεν είμαι τρελός , όποιος διαφωνεί , δεν με ενδιαφέρει η άποψη του .
Οσο παραμένω, ακροβατώντας στην λεπτή γραμμή που λέγετε κόσμια συμπεριφορά , δεν με νοιάζει τίποτα , και δεν ανησυχώ για τίποτα .
Κόσμια συμπεριφορά, δεν σημαίνει να χαϊδεύεις αυτάκια
Θα παρακαλέσω , όσους έχουν περάσει στην άλλη όχθη ,
να επιστρέψουν στην όχθη της κόσμιας συμπεριφοράς , για το καλό όλων
!!!