χμμμ, κοιτα να σου πω, για να μην σε παρω στον λαιμο μου.. Εγω εχω τιτανιου... Αν μου πεις τι ροπη συσφιξης εχουν θα μπορω να σου πω... Οπως ειπα εχω δει εργκαλ εκει, αλλα ειναι περιεργο σημειο τι να πω... Θεωρητικα μπορεις να τις βαλεις, οι δυναμεις εκει (δεν ξερω σε παπι σιγουρα, αλλα σε σπορ ετσι ειναι) δεν ειναι μεγαλες (δηλαδη ειναι αλλα δεν τις τρωνε οι βιδες, σκεψου οτι ο κατασκευαστης λεει σφιχτη μεχρι τοσο (πχ 2 κιλα) γιατι αλλιως θα στραβωσει το εργκαλ του καλαμιου (ολος ο εξωτερικος σωληνας δηλαδη).. Πρακτικα θα φοβομουν ομως (πιθανοτατα αδικαιολογητα), γιατι δεν βαζεις κανονικες με περιεργο κεφαλι (πχ τιποτα ωραιες αλλενοβιδες ατσαλιου γυαλισμενες, η να παρεις τετοιες και να τους βαψεις το κεφαλι ?
Ασχετο αλλα αυτες του αλουμινιου που πουλανε στα μαγαζια με τα περιεργα χρωματακια δεν ειναι εργκαλ συνηθως... Το εργκαλ ειναι πολυ ανθεκτικο υλικο, ενδεικτικες κατασκευες: Αφτερ μαρκετ μαρσπιε, τιμονοπλακες, υπαρχει στα καλαμια παντου, κλιπον, υποπλαισια, καμπανες κτλ κτλ κτλ........