ωραία. άμα δούμε ότι θα μας πάρει βράδυ γυρνάμε μαζί οκ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
και γω έτσι θέλω να μαι πίσω...
και αν δεν οι άλλοι θα γυρίσω λίγο ποιο νωρίς μόνος...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Σημεία και ώρες συνάντησης;;;
Σ.Ε.Α. Ασπροπύργου, Αττική Οδός στις 09:30...
![]()
![]()
λιγο πιο λιανα αν την παλεψουμε.......
Υ.Γ.δεν πιστευω να ειναι και αυτο ενα πειραμα???![]()
μην μπεις στον κοπο......μαλακια ειπα......αυτο των 10.....ειναι στα διοδια τις ΕΟ???Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
Όχι δεν είναι πείραμαΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
...
Τα Σ.Ε.Α. Ασπροπύργου είναι το βενζινάδικο της ΕΚΟ / Γρηγόρης / Express Service πάνω στην Αττική Οδό 5-10 χιλιόμετρα πριν βγεις στην Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου...
You can't miss it...
![]()
... 05. zefkas, Triumph Speed Triple
ρε Θωμά σου είπε κανείς ότι έχω speed triple??![]()
για βάλε 675 και κότσαρε και ένα daytona από δίπλα σε παρακαλώ!![]()
επειδη εφραψα μετα οτι ειπα μαλακια για το αλλο σημειο θελω να μαθω.......ειναι στα διοδια της ΕΟ...???σορρυ για το σπαμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Όχι δεν είναι πείραμα...
Τα Σ.Ε.Α. Ασπροπύργου είναι το βενζινάδικο της ΕΚΟ / Γρηγόρης / Express Service πάνω στην Αττική Οδό 5-10 χιλιόμετρα πριν βγεις στην Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου...
You can't miss it...
![]()
![]()
ax posi eftixiaΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δηλαδή να φέρω καρό τραπεζομάντηλο και κονσέρβα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
min mou pis oti ir8e ke kamia kamila ke efage tin coca cola sas....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Να προτείνω μια πολύ όμορφη παράκαμψη:
Αφού περάσεις την Μάνδρα, λίγο πιο κάτω είναι τα Παλαιοκούνδουρα. Ακριβώς μετά είναι ο οικισμός Τιτάν. Εκεί, αφού τελειώσουν οι περίεργες στροφές, με την περίεργη άσφαλτο, θα δείς ένα καμπαναριό (μόνο του!!!! διαφημιστικό είναι, το έχει βάλει ένας που πουλάει εκλλησιαστικά ήδη!!!!!!) στα αριστερά σου, και έναν αρκετά ευδιάκριτο χωματόδρομο στα δεξιά σου. Επίσης, στο σημείο αυτό υπάρχει μια σχεδόν ξεθωριασμένη ταμπέλα που δείχνει προς τα αριστερά και λέει προς Άγιο Αντώνιο (δεν είμαι 100% σίγουρος , και επίσης νομίζω ότι έχεις ήδη περάσει την ταμπέλα που λέει προς Άγιο Παντελεήμονα), Οπότε, στο σημείο αυτό στρίβεις αριστερά (μην ξεχνάς ότι έχει δρόμο και προς τα δεξιά αλλά είναι χωματόδρομος). Από εκεί και πέρα, η διαδρομή είναι πολύ όμορφη, δίπλα στο όρος Πατέρα , μέσα από ένα πολύ όμορφο πευκοδάσος. Στο τέλος της παράκαμψης, θα βγείς λίγο πριν τα Βίλια. Νομίζω είναι ποιο όμορφη διαδρομή από το να πας Οινόη και μετά Βίλια.
Anyway, ίσως να είμαι και εγώ μαζί, αλλά δεν θα κάτσω για φαί γιατί πρέπει να είμαι δουλειά το μεσημέρι, οπότε θα ακολουθήσω μέχρι την λίμνη Βουλιαγμένη.
Επιπλέον, μιας που θα φτάσετε μέχρι εκεί, αξίζει τον κόπο να επισκεφτείτε και τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου. Είναι σε πολύ καλό σημείο, και φτάνεις μέχρι τον φάρο, απ'όπου βλέπεις όλον τον Κορινθιακό κόλπο.
Αυτά.
![]()
![]()
![]()
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
Συμμετοχές;;;
.. .03. road spirit, Aprilia Pegaso Trail ..![]()
![]()
CBR![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Δε με χέζετε ρε με τα μοτοσακά σας;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
![]()
CBR![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gcrook..SV325:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Δε με χέζετε ρε με τα μοτοσακά σας;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?